Spannendverhaaltje.nl

Na drie maanden

-
21-08-2010
Niet dat ik hier voor was gaan reizen, totaal niet, ik wilde na mijn studie gewoon even stoom afblazen en voordat ik het alledaagse ritueel van een baan van 9 tot 5 zou gaan oppakken, wilde ik nog ťťn keer het totale gevoel van vrijheid hebben. En vrijheid heb je in AustraliŽ. De eerste maanden was het allemaal een groot feest, veel reizen en feesten, maar het moment dat de portemonnee leeg raakte kwam ook steeds dichter bij en ik moest dus een baantje gaan zoeken.
Zo was ik nu verzeild geraakt in een plaatsje net boven Cairns. In Cairns had ik een flyer zien liggen over het hostel waar ik nu ging inchecken. Het lag midden in het tropisch regenwoud en volgens de folder was het uiteraard een prachtig hostel met een eigenaar die vele activiteiten zou organiseren. Folders beloven wel vaker de mooiste dingen en omdat in de folder ook had gestaan dat de eigenaar werk voor je zou zoeken, verwachtte ik een totaal uitgeleefd hostel vol met schreewende Engelsen en de onvermijdelijke Nederlanders (je bent in AustraliŽ nooit de enige zonder geld).
Al heel snel bleek dit beeld heel erg mee te vallen. Sterker nog, toen ik had ingecheckt, bleek het hele hostel leeg. De enige die ook in het hostel verbleef, was even het dorp ingegaan om boodschappen te doen en zo had ik voor het eerst sinds lange tijd een ruimte voor mij alleen. Het had me aardig wat moeite gekost om op de plaats van bestemming te komen en ik besloot daarom lekker uitgebreid te gaan douchen. Eigenlijk op het moment dat de sterke waterstraal mijn mooie eikel aanraakte, kwam al de sex die ik de afgelopen tijd gemist had naar boven en ik kon het dan ook niet laten mijn eikel eens goed beet te pakken. Ik begon heel langzaam en plaagde mijn pik door de straal zo af en toe op die zo geile plek te richten. Iets wat direct door mijn jonge heer beantwoord werd, binnen de kortste keren stond ie fier omhoog. Oh wat had ik dit gemist zeg. Plotseling hoorde ik de deur van de douche opengaan. Ik stond dan wel achter een douchegordijn, maar het voelde toch alsof ik betrapt werd. Ik draaide me daarom snel om en hoopte dat de persoon snel weer weg zou gaan. Niet dus, door het gordijn dacht ik het silhouet van een vrouw te herkennen en toen bleek dat ze gekomen was om haar gezicht een masker te geven, besloot ik de douche wat kouder te zetten en me af te gaan drogen.
Ik graaide de handdoek de douche in en een paar tellen later, stapte ik met de handdoek om me middel de douche uit. De geile gedachten waren zo goed als uit mijn gedachten verdwenen, maar door wat ik nu zag, kwamen deze razendsnel en zo niet heftiger terug. Ik stelde me voor en tijdens deze handdruk zag ik twee prachtige volle borsten in strak t-shirt zitten en in het masker ondekte in twee verblindende bruine ogen. Snel liep ik door naar mijn kamer, want ik moest mijn gedachten op een rij krijgen. Begreep ik het nu goed? Ik zat alleen in een hostel samen met de mooiste borsten en ogen die ik ooit gezien had. Hoe ging ik dit aanpakken? Ik besloot een tijdschrift van de tafel in de kamer te pakken en zo nonchalant mogelijk wat te gaan lezen.
Het duurde even, maar toen het masker blijkbaar zijn werk had gedaan kwam ze de kamer binnengelopen. Zo zonder masker zag ze er helemaal verblindend uit. Er stonden nog een bank en een paar stoelen, maar ze kwam direct naast me zitten. We praatten wat en zo kwam ik er achter dat ze uit Nieuw Zeeland kwam en al een paar dagen alleen in het hostel had gezeten in afwachting van een baantje. Zo praatten we nog even door tot ze opeens vroeg of ik dat wel vaker deed? Ik verschoot meteen van kleur, want ik begreep natuurlijk direct wat ze bedoelde; ze had me duidelijk bezig gezien in de douche. Ik stamelde nog even dat ik niet begreep wat ze bedoelde, maar ze viel me vrijwel meteen in de rede en vertelde me dat ze me had bezig gezien. Terwijl ze wat dichter bij me kwam zitten, zei ze dat ze dit best kon begrijpen, zelf was ze ook al een paar maanden aan het reizen en zo nu en had ze gewoon een viendje 'genomen'. "Gewoon voor de sex" zei ze. Ik was even van slag, maar door een blik op haar mooie lichaam en rondingen, kwam het gevoel wat ik net onder de douche had gehad terug en ik vroeg aan haar hoe lang het geleden was dat ze dit gedaan had. "Lang genoeg om je werk van daarnet af te maken" antwoordde ze brutaal en een seconde later, voelden we elkaars tongen vurig met elkaar spelen. Oh, wat voelde dit goed. In dit tropische klimaat, dropen de zweetdruppels na een paar tellen over onze lichamen en toen we bij elkaar de kleding bijna van het lijf gerukt hadden, kustte ik haar in haar nek en kon bijna niet wachten met het maken van de baan naar beneden. Mijn handen hadden inmiddels haar heerlijke borsten gevonden en voelde haar harde tepels. Ik likte aan haar tepels en aangemoedigd door een luid gekreun ging ik verder naar beneden. Ze had haar kutje geschoren, maar had een mooi plukje haar laten staan. Ik ging er met mijn handen doorheen en voelde hoe vochtig het rondom haar schaamlippen was geworden. Mijn paal stond alleen bij de geur van haar lichaamssappen al bijna op springen en er hoefde dan ook niet veel meer te gebeuren of ik zou gigantisch komen. Ik ging met me mond naar haar gevoeligste plekje en door het steeds toenemende gekreun en gehijg merkte ik dat zei ook bijna ging komen. Ik stopte mijn kloppende paal in haar kut en na een paar ferme stoten, kwamen we beide klaar.
Zo lagen we even op elkaar uit te hijgen, maar al snel wilden we allebei meer. Ze nam me mee naar haar kamer en duwde me op haar bed. Daar lag ik, tegen het mooiste naakte lichaam te kijken wat ik ooit had gezien. Ze graaide even in haar spullen en haalde daar plotseling een stuk touw uit. Ik had wel eens met deze gedachte gefantaseerd, maar nooit dat ik degene zou zijn die zou worden vastgebonden. Ze keek me even lachend aan en begon vervolgens mijn beide handen boven me aan het bed vast te maken. Ze trok het touw even strak aan en ging toen met haar tong boven me mond hangen. Opgewonden door dit alles probeerde ik haar tong te pakken te krijgen, maar telkens wanneer ik dichtbij kwam, veerde ze terug. Mijn pik had zich ondertussen ook weer gemeld en dit had ze ook opgemerkt. Ze draaide zich met haar kont naar me toe en begon kleine rukjes te geven. Ondertussen duwde ze haar clit recht in m'n gezicht en het enige wat ik kon doen was haar geven wat ze wilde. Toen ze vond dat ze genoeg met me lul gespeeld had, ging ze naar m'n voeten en bond deze ook allebei vast. Tergend langzaam begon ze daarna op haar vingers te rijden. Ik zag haar borsten op en neer gaan en voelde m'n eikel kloppen. Toen ze zag dat ik het echt niet meer hield, pakte ze me lul beet en begon er weer langzaam aan te trekken. Ik hield het niet meer en wilde dat ze sneller ging. Dit deed ze even, maar zodra ze merkte dat ik ging komen, stopte ze weer en ging met zichzelf verder. Toen ze zelf bijna kwam ging ze bovenop m'n kloppende eikel zitten en maakte haar werk toen af. Weer kwam ik gigantisch klaar en ook zij viel schokkend op me neer. Ze maakte me los en zo zijn we heel de avond doorgegaan, tot we samen in slaap vielen.
Van werken is in dit hostel niet veel gekomen, maar toen ik uit het hostel vertrok, kon ik er in ieder geval weer een paar maanden tegen.
Aantal keer gelezen:
668
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)