Spannendverhaaltje.nl

Mooie Elle-Lise

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Thom19 Toen ik m'n laatste jaar aan de universiteit van Brussel studeerde kon ik een beurs krijgen voor Zweden en ik dacht waarom niet; er was hier niets dat me bond en een jaartje Zweden trok me wel aan. Ik had gehoord dat je als erasmus- student niet te heel veel moest doen en wat relaxen in een mooi land en intussen wat aan m'n scriptie werken, ja, dat stond me wel aan.
Drie jaar later. Ben al een jaartje of twee afgestudeerd. Vandaag zie ik Elle-Lise terug! Elle- Lise is een meisje dat ik in Zweden heb leren kennen, een relatie mee heb gehad maar om onduidelijke redenen is het toen afgesprongen; geen haar op m'n hoofd die eraan dacht om naar ginder te verhuizen en zij had ook al niet zoveel zin om naar het zuiden - zoals zweden over belgie denken- te verhuizen. Maar vandaag - hier op de luchthaven in Barcelona- zie ik ze terug. Ze had me gebeld en gevraagd wat ik van de zomer deed en of ik zin had haar te zien. En zo gebeurde het dat m'n vrienden en ik naar de luchthaven reden om haar op te pikken.
Ze wil direct naar het strand, zwemmen en zonnebaden. Ik herinner me de luttele keren dat we in Zweden naar het strand gingen; hoe anders het was dan hier in het overvolle Barcelona. Omdat plaatsgebrek daar niet bepaald een probleem is, hadden we meestal ons prive- strandje, beschut door rotsen en bomen. Maar het had zeer zeker ook te maken met een grotere verbondenheid met de natuur; het zich minder schamen voor bloot en seks. Een jonge Zweedse vrouw die niet topless op het strand zit; dat zie je niet zo vaak. Eens, toen er bijzonder weinig volk op het strand zat, had ze zich op haar buik omgedraaid en ook haar broekje uitgetrokken. En zo bleef ze daar liggen, volledig naakt op haar buik, haar strakke billen in de lucht. Toen we vertrokken, had ze zich kalm omgedraaid, bleef naakt daar wat zitten, dronk iets en deed haar broekje terug aan.. Benieuwd hoe ze dit hier in Barcelona zou aanpakken.
Ik was vergeten hoe mooi ze was. Het was nu drie jaar geleden dat ik haar nog gezien had en het meisje van 19 was nu een jonge vrouw van 22 geworden. Ze had een kort zwart kleedje aan dat haar lange bruine benen volledig tot z'n recht deden komen. Elle-Lise was 1.75 m maar door de hakken van haar schoentjes was ze bijna net zo groot als ik. Haar blond krullend haar viel net tot over haar schouders. Haar borsten vol en rond, niet te klein, maar zeker ook niet te groot en omdat Elle- Lise nooit een bh droeg (want daar geloofde ze niet in) en haar kleedje wat licht doorschijnend was, zag je duidelijk de welvingen van haar mooie borsten. Ik was blij dat ze nog niets veranderd was en aan de blikken van m'n vrienden en andere mannen die haar nagaapten, te merken, kon ik zien dat het ook hen wat deed. Vroeger hadden we het er vaak over gehad, maar zij vond dat ze met haar lichaam kon doen wat ze wou en als mannen zich daar dan maar aan verlustigden, wel, dat was dat hun probleem, daar kon zij toch niks aan doen. Het was iets dat je nooit gewoon werd, maar zo was het in ScandinaviŽ en zij zou niet veranderen omdat het in het buitenland anders was, ze had het me al zo vaak verteld.
Op het strand van Barcelona aangekomen, gingen we zoals Elle wilde direct naar het strand. Elle- Lise deed de bandjes van haar schouders, wiebelde met haar kont, haar kleedje viel op de grond, en daar stond ze in haar blote borsten. Haar borsten waren nog precies zo mooi als ik me kon herinneren, haar donkerroze tepels als kersen op een taart. Toen trok ze ook haar boxershort uit en een miniscuul zwart broekje kwam te voorschijn. Elle-Lise was nu gekleed in een zwart stukje katoen dat nauwelijks haar billen bedekte. M'n vrienden stonden daar maar, zich niet bewust dat ze haar aanstaarden. Toen Elle-Lise merkte dat ze bekeken werd, lachte ze lichtjes beschaamd en zei dat ze ging zwemmen. Het was een fantastisch zicht om haar borsten en billen te zien dansen in de zon, toen ze lachend wegliep. Toen ze na een minuut of tien terugkwam, was haar zwarte broekje doorweekt en waren de contouren van haar schaamlippen duidelijk zichtbaar onder het lapje stof. Haar tepels stonden nu stijf vooruit, ze rilde en strekte zich uit op haar handdoek.
'Ga je mee zwemmen?', vroeg ze een half uurtje later. Natuurlijk zei ik geen nee en we zwommen samen naar de rotsen wat verderop. Daar zaten drie meisjes van zo'n jaar of zestien topless te zonnen. Toen Elle-Lise zich naast hen op de rotsen hees, zag ik ze jaloers naar haar volle borsten kijken en ik voelde een erectie opkomen. Lise begon me te kussen alsof onze relatie nooit gestopt was en ze wreef haar borsten tegen m'n borstkas aan. De meisjes deden alsof ze met andere dingen bezig waren maar vanuit m'n ooghoeken kon ik zien dat ze naar m'n erectie aan het kijken waren. Elle- Lise had het nu ook gezien en dook weer in het water; ik glimlachte wat groen naar de meisjes en dook haar achterna.
Wat verder gekomen draaide Elle- Lise zich om en vleide haar tegen m'n rug aan; ik voelde haar grote tepels stijf tegen me aan; ik stond nu naar de topless meisjes gedraaid en zag dat ze ons nog steeds aan het bekijken waren. Plots voelde ik handen aan de rand van m'n zwembroek en in een ruk werd ze naar beneden gestroopt. Lise stond achter mij en begon m'n billen en heupen te strelen, steeds dichter tegen m'n penis die intussen keihard stond. Ze likte in m'n oor tot ik helemaal week was, me enkel bewust van haar strelende handen en haar tepels in m'n rug, haar zachte venusheuvel die tegen m'n billen duwde. Ook ik wou haar broekje afdoen maar dit liet ze niet toe en ze drukte zich harder tegen me aan.
Ze kneedde m'n ballen en haar slanke hand omsloot nu helemaal m'n penis. Langzaam en beheerst begon ze me af te trekken. Het was heerlijk om in het heldere water te kijken naar haar hand die op en neer ging, m'n penis die in het water groter dan normaal leek, haar tepels die ze nu hard en stijf tegen me aan wreef. De drie meisjes die een meter of tien van ons lagen hadden nu ook door wat er aan het gebeuren was, want ik zag ze met grote ogen in onze richting kijken.
Maar door de zon op m'n lijf, Elle- Lise die naakt tegen me aan stond te wrijven en vooral haar hand die me nu langzaam aftrok, kon het me allemaal niet meer veel schelen en ik gaf me langzaam over. Ze fluisterde geile woordjes in m'n oor en toen voelde ik haar andere hand die m'n billen kneedde, eerst de zijkanten, daarna steeds verder naar het midden toe. Ze stopte haar linkerwijsving er in haar mond, toen verdween hij weer onder water en plots voelde ik hoe ze met haar vinger m'n anus opzocht, er kringetjes rond draaide en toen op het gaatje zette. 'Ik ga m'n vinger naar binnen brengen', zei ze en het klonk meer als een mededeling dan een vraag. Toen kneep ze hard in m'n penis en van het schokken van m'n bekken maakte ze gebruik om haar vinger in me te brengen. Ze trok me verder af, nu wat harder en ik begon neukbewegingen te maken in haar hand; hierop wachtte ze om haar vinger dieper bij me binnen te brengen. Door de druk van haar vinger achteraan, was ik ongemerkt naar voren gestapt, maar ik had m'n ogen gesloten en kon enkel nog genieten van haar hand die me aftrok, haar vinger die nu tot aan haar knokkel in me zat. Ik merkte dat ik nu meer met m'n billen op haar vinger duwde om haar daar nog beter te voelen. Het was de eerste keer dat dit gebeurde en ik had nooit gedacht dat het zo heerlijk kon zijn. Ik wist dat ik nu ieder ogenblik kon komen, maar ik wilde dat het bleef duren en ik opende m'n ogen. De meisjes die daarstraks nog tien meter van me af lagen, zaten nu amper vier meter ver, en toen ik naar beneden keek, zag ik dat het water nog nauwelijks tot m'n heupen reikte. Ik besefte dat ze alles hadden kunnen volgen, de hand die me aftrok en de vinger die me vanachter nam. Eerst wou ik me omdraaien, maar Elle-Lise hield me stevig vast en ik was zo opgewonden dat ik alleen maar kon denken aan klaarkomen, klaarkomen. Ongegeneerd staarden ze naar m'n stijve penis, de blanke hand die harder en harder begon te trekken en dit maakt me supergeil. Van hieruit kon ik duidelijk zien dat ze alledrie stijve tepels hadden en een van de meisjes kon zich niet meer houden en zat zich ongegeneerd te vingeren terwijl ze uitdagend in m'n ogen keek. Toen Elle-Lise me ook nog met haar vinger begon te neuken kon ik me niet meer houden. Dikke witte stralen spoten over Elle-Lises' hand in het water, ik voelde hoe m'n anus zich rond haar vinger spande en ontspande.
Toen zwom ik hard weg, Elle-Lise lachend achterlaten. Achter mij hoorde ik hoe het andere meisje kreunend klaarkwam.
Op ons vast plaatsje aangekomen zag ik dat ze reeds op haar handdoek lag te zonnebaden. De mannen die voorbijkwamen konden hun ogen niet van haar blote borsten afhouden. Toen ze mij zag, glimlachte ze even en sloot haar ogen. Dit plagen ging de ganse dag door, als ik aanbood om haar in te wrijven, sloeg ze m'n aanbod af en af en toe nam ze iets te drinken, zich ostatief bukkend zodat m'n vrienden en ik een schitterend uitzicht hadden op haar billen. Haar kleine broekje bedekte haar billen nauwelijks voor een kwart. Nergens was een beetje blanke huid te bespeuren en toen een van m'n vrienden er een opmerking over maakte, zei ze dat er enkel een klein driehoekje tussen haar benen niet gebruind was.. Toen begon Jan, hij had geloof ik, al flink wat biertjes op, haar uit te dagen om haar broekje uit te trekken en zo te poseren voor een foto. Toen het wat later werd, en er wat minder volk op het strand zat, liet Elle-Lise zich overhalen. Ze stond recht, trok haar zwarte broekje uit en gaf ons zo een uitzicht op haar donkerblond behaarde driehoekje en het enige lichtgekleurde stukje huid op haar lichaam. Toen namen we een foto.
Aantal keer gelezen:
857
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)