Spannendverhaaltje.nl

Moest en zou hem krijgen

-
16-08-2010
Als jonge stadse meid van 18 mijn eerste 'echte' baan aangenomen in een vreselijk burgerlijk dorpje in, inderdaad, Friesland. Iedere dag kousen en mantelpakje aan, met daaronder een knalrode compleet kanten string met bijpassende push-up-bh om me toch nog een beetje ondeugend te voelen. Begon me af te vragen wat ik in hemelsnaam in m'n eentje in dat bekrompen dorpje moest doen. Totdat ik voorgesteld werd aan die ene blonde mannelijke collega. Oke, hij is ietsjes ouder, maar zo onwijs lekker en gespierd om te zien en getrouwd uiteraard. Ik moest en zou hem krijgen, al zou het dan maar voor 1 keertje zijn. Op een dag was ik -hoe cliche- onkruid uit mijn tuintje aan het halen en ontmoette ik mijn nieuwe buurmeisje: Natascha, een aantrekkelijke meid met donker krullend haar, zo anders dan ik met mijn blonde lokken.
Ze had een strak wit shirt aan en droeg geen bh terwijl ze toch enorm grote borsten heeft. Haar tepels hadden een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me en voor het eerst in mijn leven werd ik nat van een vrouw! Het klikte vanaf het begin en we besloten om een keer samen op stap te gaan en het dorp onveilig te maken. Ik in mijn zwarte latexbroek, waarin al mijn vormen goed uit komen (al zeg ik het zelf en aangezien vrouwen nogal kritisch opzichzelf zijn) en zij in haar groen laag uitgesneden haltertopje met daaronder een strakke levi spijkerbroek, samen op weg naar de kroeg. Nonchalant aan de bar, daar stond hij, mijn collega. Na een aantal Breezers achter over te hebben geslagen gingen Natas en ik de dansvloer op. Heerlijk aan het dansen, ik keek in haar bruine ogen. 'Ben je ook zo geil', vroeg ik haar. 'Enorm', antwoorde ze. Plotseling voelde ik haar lippen op de mijne en haar tong gleed nat door mijn mond.
Vanuit mijn ooghoeken zag ik mijn collega gluren. 'Vind jij dat ook zo'n lekker ding,' vroeg ik terwijl ik hem aanwees. 'Ja, die mag er zeker zijn, ja'. Samen liepen we naar hem toe en verzonnen terplekke dat we ons fietssleuteltje verloren waren, uiteraard wou hij ons wel even thuis brengen. Met de goedkope smoes van een kop koffie lokten wij hem mijn huis binnen. Binnengekomen schonken we toch maar een glas wijn in. Natas stond achter me en greep met haar handen 1 van mijn borsten vast. Voelde haar rood gelakte nagels in mijn vlees gaan. Ondertussen keek ik naar hem, ik maakte met mijn vinger het gebaar van; 'kom jij maar eens even hier'. Hij kwam voor me staan. Eindelijk kuste hij me dan, zo intens, zo diep, zo nat. Natas deed mijn broek naar beneden, gelukkig maar, ik was verschrikkelijk heet. 'Goh streepje-model', hoorde ik Natas over mijn kutje zeggen. Terwijl Natas achterlangs met haar vingers mijn stringetje aan de kant schoof. Deed hij mijn latexshirtje uit en schoof hij mijn bhtje aan de kant. Mijn inmiddels keihard geworden roze tepeltjes stonden recht vooruit en vroegen, nee brulden, smeekten om aangeraakt te worden. Door hem, door haar, door beide.
In een ruk draaide ik me om, scheurde Natas haar topje uit en eindelijk zag ik daar die stevige tieten. Haar tepels zijn camelbruin en ik denk wel twee keer zo groot als die van mij. Ik bukte me voorover en nam een tepel tussen mijn vochtige lippen. Daarna beet ik er zachtjes op. Jezus, wat geil zeg. Terwijl ik voorover bukte kwam mijn collega zonder aarzelen bij me naar binnen. De grootste pik die ik ooit gevoeld heb..Natas giechelde om mijn verschrikte blik. Hierna klom Natas op mijn tweezits-bankje en kleedde zich uit. Ze spreidde haar lange bruine benen en ik keek recht bij haar naar binnen. Pikzwarte krullende schaamhaartjes en twee roze natte schaamlippen..zou elke vrouw dan toch bisexueel zijn? Terwijl ik achterlangs de onbeschrijfbare stoten van mijn collega voelde, ging ik met mijn tongetje in het spleetje van m'n buurmeisje.
Ik proefde haar vrouwelijke sap. Hmm Natas speelde met haar eigen borsten, ze kon zelfs met haar mond 1 van dr tepels bezuigen! Terwijl ze mij aankeek kwam ze bijna gillend van genot klaar. Inmiddels was ik zelf al twee keer gekomen. Echt die lul van die collega van me, dat ritme ik werd er gek van. Besloot dat ik vanavond in ieder geval ook mijn mond met een stijve lul wou vullen. Natas lag met blozende wangen bij te komen en ik zag hoe mijn collega met zijn handen dr stevige kont begon te masseren. Ik knielde ondertussen op de grond en nam zijn oh zo grote paal in mijn gewillige mondje, ik proefde nog iets van mezelf..maar daarnaa proefde ik zijn geiligheid. Likkend, plagend, zuigend ging ik met mijn mond over zijn eikel. Steeds sneller en heviger ging ik op en neer, mijn speeksel en zijn voorvocht maakte dat ik steeds soepeler ging.
Hij kreunde. Ik keek hem ondeugend aan terwijl mijn mond hem tot het uiterste dwong. Met lage stem zei hij;' Wat ben jij een hete slet zeg'. Hij kwam klaar in mijn mond en smaakte zoet als vanille-ijs. Het zaad droop langs een van mijn mondhoeken naar beneden en Natas kuste dat in een liefdevol gebaar weg een moment om nooooit te vergeten. Soms kom ik hem tegen in het dorp met zijn vrouw en kinderen. Hij kijkt me dan schuin aan en zegt keurig gedag. Terwijl hij doorloopt draait hij zijn hoofd om en lacht als een kwajongen naar me. Regelmatig krijg ik hete e-mailtjes van hem op kantoor. Natas is inmiddels mijn beste vriendin. Oke, het is hier dorps en saai, maar deze ervaring!
Aantal keer gelezen:
890
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)