Spannendverhaaltje.nl

moeder, zoon en dochter [deel 2]

-
21-08-2010
Theo en Patricia vertrokken al snel richting Nijmegen. En Margriet en Marieke lagen elkaar te neuken met een stel kunstdildo’s. Cindy had een luchtig jurkje aangetrokken en met de hond aan de riem liep ze het bos in. Er waren niet veel mensen. Ze baalde een beetje dat ze niet mee mocht. Ze trok een stukje dichter bos in en vondt een open plekje met groen gras. Cindy had een dekentje meegenomen. Ze spreidde het uit en ging erop zitten en liet de hond los. De zon scheen op haar lichaam. Ze had het zelfs een beetje warm, niet heet maar lekker zwoel warm was het. Ze sloot haar ogen en dacht aan Theo en Patricia. Ze kreeg het echt warm en ging op haar rug liggen, Cindy’s vingertoppen gleden langzaam over haar buikje alwaar ze in een zo’n korte tijd, zo vaak in genaaid was. Het werd heet, erg heet als ze plots haar vingertoppen over haar tepels voelde strelen en hard werden. “Hmmmmmm oooochh ik word geil hmmmm,..... oh zo geil hmmm in de open lucht hmmm mijn poesje wordt zo nat hmmm.... “ en langzaam in haar geile kronkelende bewegingen met haar lichaam gleed het jurkje langzaam langs haar gebruinde benen omhoog.en heel traag gleed plots haar hand in haar broekje en Cindy begon haar vochtige kutje te strelen. “Haaaacccchhhmmm hmmm... ooOOooo hhhmmm jachh lekker hmmm lekker over mijn hete poesje wrijven hmmm ik ben zo opgewonden hmmmm.... oh wat maakt het uit ik trek heet uit achhh zo jachhhh.....”en Cindy trok haar benen omhoog en lenig als ze is trok ze zo het slipje van haar kogelronde kontje af en ontblootte zo haar rijkelijk behaarde schachtje en spreidde haar benen en met gesloten ogen schoot een vinger ertussen en diep begon Cindy te kreunen in het diepe donkere bos. “Hmmm hmmm ik ben zo geil hmm ik heb een pik nodig hmm een lekkere paal waar ik aan kan zuigen hmmm ik wil een dikke warme paal in mijn mond hebben in mijn poesje hmm ohh ik brand van verlangen hmmm

Plots hoorde ze geritsel en tussen de oogspleetjes door zag Cindy dat de hond was terug gekeerd en bij haar hoofd snuffelde en haar een lik gaf. “Hmmm lieve hond lieve hond hmmmm oh mooie hond hmm ...... jij hebt vast en zeker wel iets tussen je benen hangen hmmmm....... kom eens hier lekker bij me liggen... “ en de geile Cindy begon het dier te strelen waardoor het naast haar ging liggen. “Jachh goed zo kom maar bij me liggen hmmmm ...”en ze begon het dier over zijn buik te strelen waardoor het op zijn rug ging liggen. Al wrijvend daalde ze steeds meer af naar de plek waar de hondepik verborgen zat. En inderdaad de hond begon het lekker te vinden en ze zag een spitse hondepik groeien, het geil droop ervanaf. Het bleef maar groter worden en Cindy begon er geil bij te kreunen: “Oooooh jachh lief hondje hmm oh wat heb je daar een lekker ding tussen je benen hmmm oh lekker hmm oh lekker hmmm...... oh wat kan het me ook schelen...achh.... jachhh..” Het gebeurde Cindy’s vingers gleden over de hete stijve spitse hondelul en het dier jankte zachtjes. En Cindy boog zich over de hond en met gesloten ogen likte ze over de gladde rose hondelul en sloot haar lippen om de top en zoog de lul naar binnen. Ze proefde een bitter zure smaak van het voorgeil, dat maakte haar alleen maar nog geiler en liet haar tong nu als een razende over de hondelul gaan. Ze voelde de steeds dikker wordende hondepaal in haar mond groeien. Ze stond er niet meer bij stil dat ze een hond aan het pijpen was. Het kon haar ook helemaal niets meer schelen, ze moest haar ongebreidelde geilheid stillen. Het was zoooo warm, zooo heet achhh.... Heel haar jonge lichaam was gefixeerd op deze spitse hondetamp.

Er klonk geritsel en plots verscheen een jonge jongen. Het was een jonge neger. Kort haar, dikke lippen, pik zwart met enkel een T shirtje en een superkort sportbroekje van een zeer dun stofje. Cindy had hem al die tijd niet opgemerkt in al haar geilheid. Hij had haar verrichtingen staan te bekijken en zich erbij afgetrokken. Hij stond achter Cindy’s omhoog gestoken behaarde kontje. Haar benen waren wat gespreid zodat hij geruisloos tussen haar gebruinde benen knielde. Zijn enorme, werkelijk enorme gezwollen lange paal wees recht vooruit. Hij pakte de tamp en drukte die ineens bij Cindy in haar in haar kutje: “Wat aaahhhh ooooooOOooohhhh!!” stamelde Cindy. Ze keek achterom en zag hoe de zwarte roofdier nu hard op haar romige schachtje in naaide.Ze sloot haar ogen... wat gebeurde er toch in hemelsnaam hier? Hoe kan dit, hoe kan het dat ze nou geneukt wordt! dat ze door een donker roofdier in haar onderbuikje genaaid wordt. Beiden begonnen ze zwaar te kreunen en ze voelde de harde enorme paal op en neer gaan in haar kutje, bij iedere stoot voelde ze een grote zware harige zak tegen haar klitje aan kletsen. De mooie zwarte negerboy boog zich nu over haar heen en werden Cindy’s opgezwollen spenen in de grote handen genomen. Cindy had in haar mond nog steeds de trillende hondetamp in haar mondje en zoog hartstochtelijk eraan.

In beide gaten werd ze nu genomen. Plots begonnen de neukende partijen te grommen en Cindy wist wat er nu ging gebeuren, ze zouden beiden hun sperma in haar lichaam gaan ontladen!! “Ooooh ooh ooho oooOOOooohhhh!!!”kreunde de neger en de hond blafte en jankte en precies tegelijk kwamen ze klaar en Cindy schrok als ze plots een straal jong negersperma in haar kutje voelde spuiten en er dunne strietsende stralen zuur hondesperma in haar mond wegkolkte!! Cindy slikte en proefde het waterige hondesperma en weer spoot er een warme straal sperma in haar kutje en ze voelde hoe de paal opzwol en keihard werd zodat er nog meer stralen negerzaad in haar buikje gespoten werd. De jongen rolde van haar af en met een soppende geluidje floepte de gladde donkerbruine negerpik uit Cindy wijdopengeneukte kutje en met een slurpend geluidje sloten haar schaamlippen zich. De jongen lag op zijn rug een keek naar Cindy die langzaam de hondelul tussen haar lippen uit liet glijden.

De hond sprong omhoog en liep achter Cindy en snoof met zijn neus aan Cindy’s netgenaaide kruisje en wilde haar bestijgen! Hij zette zijn voorpoten op Cindy’s rug waardoor ze schok: “Hee ho ho hee wat doe je nou toch hondje he foei achh ach.....” Maar de negerjongen hielp de hond en hielp de hond verder vooruit zodat de hond zijn nog steeds stijve spitse pik tussen Cindy’s schaamlippen schoof en nu ineens de lul in zijn geheel diep in haar kontje duwde! “Hee wat doe je nou ik oooOOooohhh....” kreunde Cindy “Nee nee niet de hond nee achh oooOoooohh wat achh koud hmm achhh...” de hond begon nu als een loops beest op haar in te neuken! De poten geklemd om haar heen. In een enorm onmenselijk razend tempo flitste de hondpik in en uit Cindy’s versgenaaide kutje af en toe tussen haar bilspleet. “OooooOOoOoooohh mijn God hij wordt groter hij groeit in me oooOOoooohhh!!” stamelde Cindy. “Nee stop alsjeblieft ik wil dit niet achh OoooooOOoooohhh mijn God hij wordt zooo groooOOooot ach...” De jongen was opgestaan en voor Cindy’s gezicht neergeknield en trok zich af. Cindy steunde op haar handen zodat ze alleen er naar kon kijken en... inderdaad...... de jongen bracht zijn gloeiende enorme kloppende snikkel tegen Cindy’s ronde sensuele lippen en het meisje werd gedwongen om deze enorme negertamp tussen haar lippen in haar mond te nemen!!! En langzaam schoof de jongen de paal in haar mond en duwde verder, verder dan Cindy hem wilde hebben, tot voorbij haar strot tot aan de ballen in haar keel!!! Cindy werd nu op een ongelovelijk wijze gesodemieterd! verkracht! machteloos, radeloos tomeloos verkracht, gesodemieterd!!! Ze werd bij haar haren gegrepen en de enorme paal van minstens 25 centimeter werd ineens ruw in haar keelgat geramd en Cindy kneep haar ogen toe als ze kokhalsneigingen vertoonde. De hond ging maar als een razende door in haar versgenaaide reeds met romig sperma gevulde kutje en plots stopte het dier en jankte zachtjes terwijl het diep in Cindy zat. Ze voelde iets, dunne stralen warm sperma spoten in haar lichaam, het dier was bezig zijn sperma in haar kutje te lozen. Cindy sloot haar ogen en in gedachten zag ze de spitsehondelul in haar baarmoeder van waaruit krachtige dunne witte stralen sperma op haar eierstokken strietsten.

Het dier trok zich terug en de halfslappe hondetamp gleed soppig uit Cindy waarna een druppels sperma uit haar schachtje begonnen te druipen. Ook de Negerboy kon deze heerlijke pijp- en zuigbehandeling van Cindy niet langer weerstaan hij trok zijn pik eruit en trok zich af terwijl hij de paal op Cindy gezicht richtte en hij gilde: “AAAaAAAAAHHHH!” en lange melkwitte stroperig sperma spoot tegen Cindy’s gezicht op, in haar mond, tegen haar tong, alles kwam onder te zitten!

Maar onmiddellijk daarop was de hond alweer neukbereid en besteeg de jonge vrouw weer en klemde zijn voopoten om haar heen en flitste al neukend de spitse hondepik over en weer Cindy’s welgevormde, kogelronde strakke bilspleet! “Ooohh nee alweer zo snel al ooOOOoooohhh au! oh....”stamelde Cindy, af en toe stootte de hond zijn spitse lul tussen Cindy’s kringspier en neukte haar in een razend tempo in haar anus!. Maar de hond trok zich terug en had haar nu goed te pakken in haar kutje en Cindy sloot haar ogen en hoorde de hond hijgen, nu zat de lange enorme hondepik er goed in en flitste in een wild tempo in een uit haar schacht! “Hmmm hondje jouw babietje geven hmmmmm...”riep de neger in gebrekkig nederlands. en streelde zachtjes zijn halfslappe vleesboom. “Ohhh mijn God hij komt alweer! hij zwelt op in mijn buikje oooOOOOOooOOoooohhh!!!!”stamelde Cindy als de hond alweer een dikke lading sperma in haar baarmoeder spoot. En weer een lading en nog een keer en nog een keer. Wel tien keer kwam de hond klaar en vulde haar met sperma!! Dodelijk vermoeid liet de hond Cindy los en Cindy, dodelijk vermoeid liet zich op haar buikje zakken en staarde totaal afgeneukt voor haar uit, haar mondje halfopen, de tong eruit: haar kont compleet ondergespoten met sperma en uit haar kut liep het warme hondesperma!!! De negerjongen knielde bij haar neer en fluisterde, terwijl hij over zijn buik streelde: “ikke plasse!! ikke plasse op jouw gezich ikke aaaaaAAacchhh...!” en een goudgele straal pis daalde neer op Cindy’s rug, in haar nek en hij richtte de straal op Cindy’s hoofd en plaste op Cindy gezicht in haar mondje, haar haren. Toen de nger klaar was, kwam Cindy bij positieven en ging zittten en streelde door haar natte haren! “getverderrie je hebt over me heen gepist! wat ben jij voor iemand... achh... eigenlijk wel geil aaaachhh.....” semi boos keek Cindy naar de neger die lachte: “jij met mij meegaan, ik nog meer leuke spelletjes met jouw spelen....” Cindy knikte als de neger bij haar was geknield en zijn dikke negerlippen op haar mond zette en ze hartstochtelijk met elkaar tongden. Teder speelde hij met haar tepels als ze met gesloten ogen de behandeling onderging. Cindy stond op en de hond besprong haar weer maar ditmaal duwde de neger de hond weg. Hij pakte haar handje en hand in hand liepen ze door het bos, het donkere bos. Ze kwamen aan bij een stal en samen stonden ze stil. Cindy streek zachtjes door haar haar als ze hem aankeek: “wat is dit hier?....”zei ze. De neger lachte zijn tanden bloot en zei niets en leidde haar de stal in.
Het was er koel en schoon, er lag droog stro en in een hoek zag ze de contouren van een enorme zwarte hengst. “Oh hij lijkt net op Black Beauty, daar heb ik een boekje van gelezen toen ik 14 was.... ik was zo verliefd op dat dier....” Plots pakte de neger Cindy vast en begon haar wild te tongen: “Hmmmp hmmp hmmp zo jij bent opgewonden hmmp hmmp....” haar jurkje werd omhoog geschoven door de enorme lengte van de paal en plots voelde ze de grote zwarte negertamp tegen haar kanten slipje aan duwen. De neger stopte en knielde voor haar neger en met gesloten ogen zoende hij Cindy ter hoogte van haar kruis en teder streelde ze door zijn kroeshaar. De grote negerhanden gleden over haar gebruinde dijbenen onder het jurkje omhoog en Cindy keek ernaar als hij nu zijn vingers om het slipje deed. Hij keek naar het hoog opgesneden zwarte slipje met kanten randje en met een vinger trok hij het opzij zodat Cindy’s volle natte schaamlipjes zichtbaar werden. Cindy werkte niet tegen, ze had zich nu overgegeven. Ze wist dat dit ging gebeuren, ze hoopte erop en sloot haar ogen als ze ineens de lange dikke tong van de neger aan haar warme schachtje voelde likken!! Ze was in de hemel en keek naar het zwarte dier, de enorme hengst en keek daarna omlaag en zag dat de jongen zijn lul uit zijn broek had gehaald en trok aan zijn halfslappe paal.
Aantal keer gelezen:
1760
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)