Spannendverhaaltje.nl

moeder, zoon en dochter [deel 1]

-
21-08-2010
Ik wierp een blik bij Margriet naar binnen. Ik zag dat ze wilde gaan eten. Margriet had een bloes aan met een korte beige rok daaronder had ze van die rijpe vrouwen pumps aan. Daarover heen droeg ze een schort. Cindy droeg een kort luchtig rood rokje met daaronder die zwarte moderne pumps. Beide dames stonden voor het aanrecht, ze waren hard aan het werk en daardoor schommelden hun kontjes heftig. Theo kwam binnen en ging aan de keukentafel zitten, het was warm en hij droeg een kort sportbroekje. “Hoi....ha dikke..”zei hij en dronk wat en zijn oog viel opde wiegende kontjes van deze twee vrouwen. “En heb je nog leuke dingen gedaan...?” vroeg Cindy zonder hem aan te kijken...” “Joa...”zei hij. En draaide zich richting het aanrecht. het was een verschrikkelijk opwindend om deze twee kogelronde kontjes strak gehuld in een dun stukje stof te zien trillen. Het was net alsof ze in een striptease show voor hem aan het dansen waren. Hij voelde dat hij opgewonden werd, bij de aanblik van deze bilspleet. Vooral die van Margriet, zijn moeder zij had een kleiner kontje maar de bilspleet was des te meer zichtbaar. Omdat ze hard moest schrobben kneep ze haar billen samen, daardoor werd haar rokje tussen haar bilspleet geperst. Hierdoor kon hij exact de prachtige rondingen van de kont van Margriet zien, kogelrond nog goed strak ondanks haar leeftijd, goed onderhouden.

Hij keek naar zijn broekje hij had een enorme staander in zijn broekje en hij schaamde zich een beetje maar hij gaf zich over en zei: “Goh jullie zien er mooi uit zeg.....” Cindy en Margriet keken elkaar glimlachend aan: “Zoooo? dankje wel zeg.......”zeiden ze cynisch en lachten naar elkaar. “Nee ik meen het jullie zien er verdomd aantrekkelijk uit en Theo stond op en ging geruisloos achter Margriet staan zijn keiharde enorme bobbel was nu slechts enkele centimeters van haar schuddende kont verwijderd. Plots voelde Margriet een aanwezigheid maar meteen daarop voelde plots iets warms in haar hals. het was Theo die haar met open mond in haar hals kuste en zijn tong gleed over haar hals, haar nek. “Hmmmmp hmmmp hmmp....” en een schok ging er door haar heen als Theo plots zijn bobbel tegen haar kont aan drukte. Ze voelde een hele dikke kloppende trillende pik tegen haar kontje aan.

“Theo! Heee!” riep Margriet en drukte hem met haar kont weg, ze keek hem lachend aan: “stouterd.....stoute jongen” fluisterde ze terwijl ze hem aankeek, het leek wel alsof ze het toch minder erg vond dan dat ze over liet komen. Zo vertaalde Theo het ook, hij greep nu het aanrecht om haar heen en drukte weer zijn bobbel tegen Magriet’s kont aan ditmaal steviger en terwijl hij zachtjes tegen haar aan reed kustte hij zijn moeder alweer in haar hals.”Theooo?!!!” riep Margriet en wilde hem weer wegduwen maar ditmaal lukte het niet hij had haar stevig vast en reed nu steviger op haar kont in. Met lange langzaam ritmische halen reed hij zijn bobbel over de strakke bilspleet van Margriet heen.

“Hmmm Margriet, je ziet er zo opwindend uit hmmmp hmmmp....” zijn paal groeide en stak nu de kop op uit zijn sportbroekje zodat de snikkel direct in contact kwam met het rokje van Margriet. Cindy stopte en keek opzij en haar ogen werden groot, ze zag hoe de paarse snikkel van Theo glimmend over de billen van haar moeder gleed: “Ooohhh Mam ooohh moet je kijken wat ie daar aan het doen is.....!!” en Margriet keek even om en zag de enorme opgezwollen jongenspaal die nu over haar bilspleet aan het rijden was.
“Oh wat gebeurd hier toch allemaal dit kan toch niet waar zijn.....”stamelde Margriet, ze wilde hem weer wegduwen maar ze kon niet weg. Cindy pakte Theo bij de arm maar Theo drukte haar weg, ze wist dat hij sterker was dan hun beiden, ze kon alleen maar toekijken naar wat voor een sexspel zich er nu ging afspelen. Theo liet zijn sportbroekje zakken zodat zijn pik de vrije ruimte kreeg en Cindy zag een enorme pik met dikke opgezwollen aders die eromheen kronkelden, het was gewoon een groot angstwekkend levend wapen van vlees en bloed. “Theo nee,.. niet doen nee niet doen jongen niet doen.... ik ben je moeder godsamme wat doe je toch met me achh...” stamelde Margriet. maar Theo duwde haar voorover over het aanrecht en trok haar rokje omhoog en reed nu met zijn enorme knoert over het witte onderbroekje van Margriet. de stof van het slipje werd daardoor in haar bilspleet gereden zodat Margriet melkwitte strakke rijpe billen zichtbaar werden en hij de warmte van haar kont tegen zijn kruis aan voelde

“Oh Margriet hmmm je bent zo mooi hmmmm..ik verlang zooo naar je hmm ik wil je in je kont neuken... toe Margriet ik wil je neuken mag het?? hmm ik oh hmmmm. “ kreunde Theo en trok haar slipje omhoog zodat deze als een hoog opgesneden bikini-slipje zich in haar bilspleet strak trok. “Ooohhhh oooOOoooohh Margriet achh.....” Theo kreunde bij de aanblik van de strak getrokken melkwitte billen van Margriet er was nu geen houden meer aan. Margriet liet het eten waar ze mee bezig was vallen en gaf zich over: “Hmmmmm achhh njjachhh stoute jongen hmmm je maakt je moeder helemaal heet achh.... zo heet en ..... ach geilllllhmmmmmmm........” Hij legde zijn paal tussen de iets opengespreidde billen van Margriet en begon haar nu langzaam droog te neuken. Cindy keek gefascineerd naar het liefdesspel tussen haar broertje en haar moeder en Theo stamelde diep: “Ohh ik wil je hmmm ik wil het hmmmm,.....kom geef het me!” En ineens trok Theo Magriet’s witte onderbroekje omlaag en Margriet schrok, haar ogen werden groot de rijpe merrie wist wat er zou gaan gebeuren ze zou zo meteen door haar zoon vanachteren genomen worden! Theo pakte zijn enorme knots en zocht naar haar gaatje. Margriet keek voor zich uit en fluisterde:
“Ohhh Theo wees lief voor me, wees voorzichtig ik ..ach het is lang geleden dat ik een jongeman in me heb gehad. Hmmm eindelijk gaat het gebeuren ik had nooit gedacht dat jij het zou zijn die me opnieuw leven in zou gaan blazen, die me zou gaan nemen die zou bewijzen dat ik nog een mooie aantrekkelijke vrouw ben voor jonge jongens hmmmm...... !”

Hij had het gevonden en drukte zijn snikkel tussen Margriet’s weke, kletsnatte schaamlippen, diep helemaal erin! en hij begon Margriet ritmisch tegen het aanrecht aan te neuken en Margriet sloot haar ogen, haar mond viel open en haar tong eruit als ze plots de vlezige knots langs haar schaamwanden voelde schuren, steeds dieper haar onderbuik in. “Oooohhhh jachh jaach jach jachhh jachh hmmmm!”stamelde de rijpe vrouw en Theo voerde het neuktempo op en ramde zijn geoliede stam diep in Margriet. Het maakte een soppend geluidje wat Margriet compleet dol maakte, ze sloeg haar hoofd heen en weer en kreunde diep: “Oh Theo jongen hmmm heerlijk zo’n dikke jongenspik in mijn lichaam! Ik kan het niet geloven hmmm ik weet nu wat ik mis hmm oh ik was bijna vergeten hoe lekker het is om te....ach ...... neuken achhhhh!!!! Plots werden Theos bewegingen minder vloeiend hij voelde zijn paal keihard en strak worden en hij begon te grommen als een wilde hond en Margriet wist wat dat ging betekenen: Margriet kreunde: Kom maar kom maar in mijn buikje klaar, spuit maar lieve jongen van me hmmm! Bevrucht me met jouw warme sperma, jij heerlijke hengst van me!!” Theo ramde zijn pik diep in haar terwijl hij even Cindy aankeek wiens ranke vingers tussen haar licht gezwollen borsten streelden. Hij greep Margriet bij haar heupen en gilde: “Oh Margriet ik kom Margriet aaaaahhhh!!! Margriet!!!! AAAHHH!” Hij trok zijn speer eruit en bgon zich grommend af te trekken dikke klodders sperma spoot hij op haar melkwitte billen en spoot stralen van zijn jongenssperma op Margriet opgespreidde bilspleet!!

De vrouw draaide zich om en keek Theo aan die als een schuldig hondje haar aankeek. Hij keek omlaag naar zijn klaargekomen pik waarvan nog enkele druppels op de grond druppelden. “Theo je weet dat wat er zich zojuist heeft afgespeeld, dat je dat aan niemand mag verder vertellen,.... tegen niemand versta je me?....” De jongen knikte zonder haar aan te kijken. “Nee Theo kijk me aan... je moet het me beloven, me zweren dat je het tegen niemand verteld, dit is het geheim van ons drietjes o.k.?.....”Theo keek haar aan en knikte ik beloof het... ik zweer het.” “Goed zo..”zei Margriet: “Nou kom hier en kus me jij boefje en hartstochtelijk drukte Margriet haar lippen op de zijne en drukte haar tong in zijn mond en Theo schrok als hij plots Margriet’s tong lekker diep om de zijne voelde kronkelen. “hmmm hmmmp hmmp “geil begon Margriet haar zoon te tongen “hmm Theo hmm heerlijk eindelijk zo’n jongenspik in me hmmm ik hou van je hmm ik hou van je ik wil je ik wil je hmmmmm.... en haar handen gleden over zijn gespierde billen. “Als je wist hoe geil je me maakt als je dat broekje draagt. Ik wil je...”Theo liet zich ook gaan hij kneedde haar borsten en zoog aan haar tepels door het dunne stukje stof. “Oh, Margriet ik hou van je ik wil met je trouwen ik wil je een babietje geven hmmm ik wil met je samenwonen, je iedere avond neuken, de hele nacht door, ooooh als je wist hoe vaak ik me heb afgetrokken op je...” Ik spoot mijn sperma dan op jouw slipjes die je dan aantrok”.

Margriet’s ogen werden dromerig als de puntjes van elkaar tongetje elkaar beroerden: “Hmmmm och jongen als je wist hoevaak ik me heb klaargevingerd op je hmmm..... ik heb je weleens stiekum aanschouwd als je je aan het aftrekken was op die poster hmmm...god wat wilde ik je en wat wil ik je nu.....” Theo keek opzij en keek naar Cindy. Magriet zag het en liet hem los en draaide zich naar Cindy. Haar ogen vertelden genoeg ze wilde ook Cindy de hare maken. Maar Cindy riep ”Nee Margriet ik woon hier niet dus uh .......” “Ja dat klopt...”zei Margriet maar ik heb je kamergenoten wel gehoord wat je op je kamertje aan het uitvoeren bent. Ik weet ervan dat je bijna iedere avond jezelf klaarvingert, dat je met Annette stiekum vrijt. Dat je je ook door Stefanie laat likken!; Cindy’s ogen werden groot van verbazing “Ja kijk maar niet zo verbaasd je moeder weet het allemaal. Ik weet dat je sinds hem het alleen maar met meisjes doet.” Theos mond viel open: “Dikke? een pot? een kuttelikkertje?....he?.....” “Hou je mond jij”riep Cindy. “Stil!”riep Magriet als ze nu vlak voor haar dochter stond. “O.k. je doet het met jonge meisjes... doe het nou maar es met een echte vrouw!”en Margriet legde haar hand in Cindy’s nek en drukte haar wijd opengesperde mond op Cindy’s volle ronde lippen.

“Hmmmm hmmmp hmmmp nee niet hmmm doen hmmmp hmmp...” mompelde Cindy maar Margriet had haar stevig vast als een slang die haar prooi beet had. Haar handen gleden over Cindy’s welgevormde ronde borsten en omlaag over haar buik, tussen haar kruis, over haar door de zon gebruinde dijbenen. Margriet trok het jurkje omhoog en daar verscheen het zwart kanten slipje van Cindy en onmiddellijk gleden Margriet’s vingers ertussen in en raakten haar natgeworden schaamlipjes aan; “Oooohh Margriet achh,.......”kreunde Cindy ze kon het niet weerstaan het was zo’n opgewonden gevoel ze spannend, maar tegelijkertijd zo beschamend maar ze gaf er niets meer om wie het bij haar deed. Ze werd heet gemaakt door haar eigen moeder! Ze werd geil ze wilde haar ze wilde deze rijpe vrouw. ! Ook Margriet dacht erniets anders over, ze was opgewonden geraakt, Cindy, haar dochter rook zo opwindend, ze was zo geil dat ze maar een ding wilde haar dochter likken, haar neuken haar sappen proeven.

Theo kwam erbij staan en omarmden de twee en Margriet kreunde: “Oh wij gaan een heerlijk sexspel met elkaar spelen. We gaan elkaar heerlijk verwennen. Ik wil jullie zo erg ik hou zo van jullie ik ben zo geil van jullie, jullie maken je moeder zo heet achh........”Ik wil jullie ik wil met jullie samenwonen,oh Cindy “ kreunde ze verder “ik wil met je trouwen, heerlijk een lesbienne te zijn, Iedere avond gaan we dan met zijn drieen in 1 bed ons spel bedrijven, ons liefdesspel....” “JAAA jachhh “kreunde Cindy en streelde haar moeder over haar borsten en liet haar tongetje over haar hals gaan en over haar borsten en zoog aan haar spitse stijf geworden tepels. “JAaa goedzo Cindy lik maar aan mijn tieten zuig maar aan mijn tepels, hmmm lekker ik heb heerlijke melk voorje heerlijk sap, geilsap voor jou mijn liefste achhhh !’ Theo nam met gesloten ogen een borst in zijn mond......., het was die van Cindy: want hij wilde haar!

Hij had ook heimelijk zich afgetrokken op Cindy hij kreunde diep”Oh dikke als je wist hoevaak ik me ook op jouw heb afgetrokken, hoe vaak ik mijn enorme hoeveelheden sperma op jouw slipjes heb gespoten en in jouw BH-tjes. ‘s nachts droom ik ervan dat ik je in je mond spuit. Een keer toen je sliep heb ik naast je bed gestaan en me afgetrokken. Ik heb je toen uitgekleed en mijn sperma op jouw tieten gespoten. Toen werd je wakker en je dacht dat je droomde: toen heb je me ook afgezogen. Toen ik in je mond had gespoten en je mijn sperma had doorgeslikt viel je weer in slaap. Je zei toen alleen dat je vreemd gedroomd had maar het was echt gebeurd!!!”Cindy’s ogen werden groot “Ochh als ik dit wist dan had ik je afgetrokken op je kamertje” Als je eens wist hoevaak ik me op jullie jongens heb klaargevingerd toen ik veertien was!” Ik wilde toen maar een ding een vrouw worden, genomen worden!...” en Theos ogen werden ook groot. “Oooh dit is zo geil...”kreunde Margriet die ineens twee natte tongen over haar borsten voelde gaan een pik tegen haar buikje en met haar vingers een kletsnat kutje voelde. “Ik wil met jullie samenwonen, ik wil met jullie trouwen ik wil iedere nacht met jullie vrijen en dat gaan we ook doen, vanavond gaan we ons liefdesspel spelen, geen grenzen alles mag jullie mogen alles met me doen en alles met elkaar doen. Theo je mag Cindy neuken als je dat wilt en ik weet dat je dat wilt he?... hmmmm?” En Theo knikte gierig en Cindy glimlachte :”Nou stoute jongen misschien mag je me wel neuken maar dat hangt er van af of ik centjes van je krijg....”Theo stamelde Oh dikke je krijgt alles wat ik heb als ik maar met je naar bed mag ik geil zo op je ik wordt meer opgewonden van jou dan van welk ander meisje dan ook. Jij bent iedere jongen’s natte droom ik wil je zo graag voel maar...achhh” en hij pakte haar handje en streek ermee over zijn keihard staalharde paal.

Beide dames knielden neer bij Theos enorme paal en ze begonnen zijn pik te likken en plots sloot Margriet haar lippen om de pik van haar zoon en zoog: “Hmmm Theo kom maar ga maar spuiten spuit in mijn mond spuit het in mijn mond Achhh” En Cindy’s tongetje ging als een razende over de onderkant van zijn grote behaarde ballen, ze rook zijn aarsgeil en zoog een teelbal in haar mond. De jongen gilde als er plots een wilde straal sperma op Margriet’s gezicht belandde en het droop eraf, geil was het bloedgeil!!! Met wilde spastische schokkende bewegingen kwam de jongen klaar en met grote ogen keek Margriet naar de prachtige welgevormde ronde gebruinde borsten van haar dochter Cindy.
Cindy’s tepels waren door de opwinding enorm opgezwollen en langzaam dropen klodders sperma van Cindy’s tepels omlaag. Margriet boog zich voorover en likte met het uiterste puntje van haar tong over de gevoelige vooruitpriemende tepels van Cindy. “Sluuuurrrrp zuig lik achhh...” Oh Cindy meisje wat heb je toch een paar geweldige spenen hmmmm!” En Cindy greep haar borsten vast en drukte ze zachtjes tegen elkaar : “Hmmm lekker he? vindt je me geen mooi meisje?” En Margriet knikte zacht als ze haar ruwe tong nu langer en langer over haar spenen liet gaan.

Onopgemerkt was Theo achter zijn moeder Margriet gaan staan en trok zichzelf af bij de aanblik van dat rijpe edoch nog kogelronde strakke vrouwenkontje. Zijn blik viel op wat olie, hij smeerde zijn dikke wortel ermee in zodat het glom in het licht. Cindy zag het en ze keken elkaar aan glimlachend begon Theo langzaam de glad geoliede paal op en neer in te smeren. Cindy liet van geilheid haar tong over haar ronde wellustige pijp-lippen gaan. Hij kneep in zijn pik en trok langzaam de voorhuid over de snikkel op en neer. Heen en weer gleed zijn hand over zijn dikke dikke zwaar geschapen pik en Margriet voelde het aankomen: “Hmmmm... je wilt je moeder in haar kont gaan neuken he?... ik heb je wel in de gaten Theo!....oOooooOOOOooo Theo!!!!!! “kreunde ze diep als ze plots de enorme dikke snikkel van haar jonge zoon tegen haar kringspier aan voelde duwen en wijken!! FLOEP!!! Met een fikse duw gleed de geoliede leuter van Theo voor de helft in Margiets rijpe aars. De jongen greep haar bij de heupen en hij beet de tanden op elkaar en stampte zo hard als hij kon zijn aal diep erin. “Oh oh Theo....”stamelde Margriet dwaas “OoooOOoohh ja oh heerlijk die dikke tamp in mijn reet!!!... Rijd me rij me, rij me.. als een merrie jij heerlijke jonge bronstige hengst van me aaaaAAAaahhhh!!” Margriet kneep haar ogen samen en stamelde verder: “OooooHHh voorzichtig jongen het is al toch alweer lang geleden datik voor het laatste door zo’n pik bereden ben, ooOOooo ik voel iedere dikke kloppende ader van je in mijn kont, tegen mijn aarswanden.!!!” Ook Cindy was zichtbaar aangegrepen door dit liefdesspel tussen haar moeder en haar broertje, het werd haar teveel, hartstochtelijk opende ze haar mond en dreef haar hongerige tongetje in Magriet’s wellustige mond. Theo hield het ook niet meer hij stamelde: Oh Margriet hmmm ik wil in je ik wil in je in je diep in je aachhhh...”Ook hij voelde iedere millimeter van zijn trotse paal in deze warme schacht glijden. Hij voelde zich trots op zichzelf dat hij een jongen van 17 deze rijpe vrouw van 41 aan het neuken was. Hij voelde haar volle heupen als hij langzaam haar in haar kont neukte hij wilde maar één ding, spuiten in haar reet. Hij zou het dan kunnen vertellen dat hij een vrouw in haar kont geneukt heeft tegen zijn vrienden. Hij voelde zijn sperma al opborrelen. Ook Margriet voelde het aankomen ze kneep haar billen samen zodat hij geen millimeter kon schuiven: “Aaahh toe Margriet laat me nou... het is zo lekker jij bent zo lekker!..”Maar Margriet controleerde het liefdesspel: “Nee Theo ik wil niet dat je jouw heerlijke zaad in mijn kontje spuit, ik wil eerst zien hoe je Cindy laat genieten...”en Cindy’s ogen werden groot en ze schudde haar hoofd: “Nee ik hoef niet hoor ik vindt het wel prima zo....”

Maar de jongen had inmiddels zijn glimmende paal eruit getrokken en zich af trekkend knielde hij naast Cindy en ze keken elkaar aan. “Toe maar Cin geef er maar aan toe, ik weet dat je er stiekum naar verlangd, hoe lang is nou geleden....” Theo keek lief vragend naar Cindy die nog steeds haar hoofd schudde: “Nee ik... doe het liever niet....begrijp je me Theo?...”en Theo knikte en met geopende mond begonnen de twee elkaar te tongen: “Hmmm hnnn ohh ohhnn mp” Cindy liet Theo’s handen over haar rijpe vooruit stekende stevige borsten strelen, terwijl ze zachtjes zijn stijve lid streelde.

“Ga je me wel aftrekken?.....”vroeg Theo zachtjes. Cindy knikte: “Ik zal je aftrekken....”en Theo leunde wat achterover als Cindy met haar hand hem begon af te trekken, hij begon zwaar te kreunen, het was heerlijk haar vingers over zijn staalharde paal, terwijl ze geil aan het tongen waren. Theo kreunde: Oghhh Cindy ik hou van je ik verlang zo naar je..”Cindy kreunde: “Oh ik verlang ook naar jou... om in mijn lichaam te hebben, in mijn kontje... dat vindt je lekker he? Je vindt me best lekker he?......”Theo begon zwaarder te kreunen... en gilde: Oh dikke ik kooOOoooommm aaAAhh!!”
En Cindy richtte de ejaculerende paal op Margriet en witte stralen van zijn jonge sperma spoten regelrecht in Margriet’s wijd geopende mond. Ze slikte en slikte zijn warme sperma door.

Vermoeid lieten de drie elkaar los. Cindy pakte haar kleren en vluchtte naar boven. Theo ging op een stoel zitten en bekeek zijn glimmende halfslappe leuter en keek naar Margriet die als een net vrouwtje haar rok en bloes weer aantrok en verder ging met het eten alsof er niets gebeurd was. Die avond werd er weinig gesproken aan de eettafel, het enige wat er gebeurde was dat ze blikken uitwisselden en af en toe voetje vrijen. Üh, we moeten morgen wel op tijd zijn voor de trein, als we om 11.00 uur in Utrecht willen zijn. “... Theo keek op: “Oh gaan we naar Tante Wendy en Oom Piet?..” Margriet knikte dat vinden jullie wel leuk he? we blijven de nacht over gezellig toch,... Patricia is dan ook....” Leuk...”zei Theo.

Die nacht lag hij in bed en hoorde de deur van zijn kamer open gaan, het was Cindy, ze droeg een rood zijden nacht babydolletje. “hoi Bolle...”zei hij. Ze knielde bij zijn bed. “Zeg heb jij zin om morgen naar Utrecht te gaan?...” Theo knikte: “Ja.. leuk.... vindt jij van niet?” Ze schudde haar hoofd: “Nee....” haar ogen begonnen te glinsteren “Ooohh nou weet ik waarom jij het zo leuk vindt,.. je vindt Patricia leuk he?....” Theo pakte zijn kussen en sloeg haar ermee “Nee dat is helemaal niet zo,..nietes!” Maar ze had hem door: “Aahh jawel ik wist het wel,.. foei schaam je Theo, Patricia is net 14.. (ze zweeg even).... je wilt met haar vrijen.... (zei ze zacht)... JA JE WILT MET HAAR VRIJEN!!” “Dat is niet waar!.... “en ze begonnen te stoeien, maar ditmaal had Cindy Theo vast “Oooohh Theo raakt opgewonden van Patricia......” zei ze zachtjes plagerig. Theo stopte met stoeien en liet het over zich heen gaan en keek opzij. Cindy wilde het weten: “Hmmm dat is helemaal niet erg hoor Theo dat je van je nichtje opgewonden raakt.... ik kan me dat heel goed voorstellen (hij keek haar aan als Cindy haar begon te beschrijven) Jachhh haar mooie gezichtje, mooie ronde lippen, haar stevige vooruitstekende tietjes, dat keiharde kogelronde kontje, overgaand in die slanke benen van haar......”

Theo sloot zijn ogen als Cindy het deken ter hoogte van zijn kruis opzij schoof “Jachhh ik weet dat je opgewonden van haar wordt.....” Cindy pakte zijn hand en legde deze op zijn bobbel in zijn strakke slip. “Denk je maar es in dat je door een kiertje van haar kamertje kijkt terwijl ze zich aan het uitkleden is....” en Theo sloot zijn ogen en streelde zich zachtjes kreunend over zijn steeds groter wordende bobbel. “Jachh goedzo Theo hmmmm.... het bloesje gaat uit... en je ziet haar tietjes, die stijve tepeltjes van Patricia... die lange slanke benen..... dat kontje.....” ging Cindy maar verder, ze vondt het vreselijk opwindend om hem op te winden. Langzaam trok Theo zijn slipje naar beneden en daar verscheen een druipende stijve pik en haar ogen werden groot. Ze knipte het licht uit, enkel het buitenlicht verlichtte hun, voldoende licht om de prachtige glimmende paal te bekijken die steeds maar groter werd en groter... en Theo begon zich af te trekken: “Hmmm Patricia oh Patricia..... lieve Patricia.. ach...... ik wil je......”kreunde de jongen. Cindy keek naar zijn verrichtingen en werd zelf zo geil als boter ze wilde pik hebben! Ze smachte naar zijn paal naar zijn sperma en kreeg een ideetje en fluisterde “Ik ben Patricia.....lieve lieve Theo achhhh “ kreunde Cindy zacht ze hield het nu echt niet meer ze wilde hem pijpen, zijn kloppende dikke paal tussen haar lippen voelen. “Oh jachh Patricia oh Patricia je bent zo mooi zo heet hmm je maakt me zo opgewonden achh hmmmm....”

Ze pakte in het donker zijn hand en hielp met het aftrekken van zijn nu steeds groter wordende paal. Samen begonnen ze nu aan de enorme opgewollen dikke pik te trekken. Langzaam op en neer gingen deze young lovers en Cindy’s ogen worden groot, ze zag dat Theo’s pik bij de gedachte aan dit jonge meisje van 14 Patricia, nog verder ging met opzwellen. Theo kreunde dieper: Hmmmm oooOohh hij wordt nog groter hmm achh kijk toch es achh hoe groot ie is achhh ik wordt zoo geil van je achhh ik wil je Patricia.....” De paal was inmiddels uitgegroeid tot de grote van een babyarmpje. En Cindy drukte de pik tegen Theos buik aan en streelde zijn ballen, met wijd open-gespreidde mond liet Cindy haar tong over de onderkant van zijn paal glijden en Theo steunde diep. “ohh Theo hmmmm ja ik weet het ik ben Patricia, vindt je me niet mooi hmmm ik ben ook geil van jou, ik wordt zo nat en heet van binnen als ik je zie hmmmm....” Cindy reikte voorover en snoof: ze rook de lichaamsgeur, vermengd met de geur van urine en sperma en Theo liet zijn pik los en hield zijn ogen gesloten en legde zijn hand in Cindy’s nek “Oh Patricia,... ik ben zo geil hmm achhh lik me pijp me neem mijn pik in je mondje en pijp me mijn liefste hmm ik wil met je trouwen ik wil met je neuken ooohh zuig me af Patricia oh Patricia!!” en trok haar omlaag en Cindy gehoorzaamde;

Ze wilde het nu ook en langzaam schoof Cindy iedere millimeter van zijn dikke kloppende snikkel tussen haar warme lippen en liet haar tongetje flitsend over de kop gaan. “oooOOOOoooOOOOooOOohh! Patricia Jachhh zuig maar Patricia lief kind oh Patricia!!!!”kreunde Theo diep en begon zijn zus Cindy nu in haar mond te neuken, diep tot aan de ballen in haar keel schoof hij zijn dikke trillende paal in haar en hij zag in een waas hoe Cindy’s lippen als een slang op een prooi hem aan het leegzuigen was. Hij hield het niet lang meer en gilde en spoot! Hij kwam onmiddellijk klaar en een enorme wilde straal sperma spoot met kracht diep in Cindy’s keel. ze schrok en slikte en slikte, het was een enorme hoeveelheid sperma die uit zijn ballen kwam, haar hele mond werd gevuld met zijn klodderige stroperige sperma, snel slikte Cindy en zoog zodat Theo nog meer sperma in haar mondje kon spuiten. Met een schokkende beweging stootte hij zijn lul omhoog diep in Cindy’s keel en Cindy slikte het door. “Hmmmp hmmp hmmp ...””Ahhhh...” als een slang hield ze zijn spuitende mond vastgezogen in haar mondje ze wilde iedere druppel van zijn goddelijke vocht in haar mond hebben en de druk nam af en liet de paal uit haar mond glijden en hem langzaam aftrekkend molk Cindy de laatste klodders sperma uit zijn lul en Theo opende zijn ogen;”Oooohh Patricia.....uh Cindy!.... jij stoutert ach.....”fluisterde hij zacht en streek over Cindy nachthempje over haar stijf geworden tepels. “ik wil met je neuken....ach..” Maar Cindy vond het genoeg..”nee... niet vanavond..... morgen mag je me in Utrecht echt neuken... ik wacht op je in mijn kamertje....” en teder gaf ze hem een kusje op zijn snikkel en op de onderkant van zijn ballen en duwde even haar tong in zijn mond “hmmmp hnmmmp...”lieve man van me... morgen ga je me helemaal dol neuken..”

Maar Theo hield haar tegen. “Nee Saab, ik kan niet zolang wachten, zie je dan niet in dat ik je zo verschrikkelijk erg wil, kijk maar....” en hij toonde zijn nog steeds stijve tamp. Hij pakte haar hand en legde die op zijn trillende kluif. Lief keek ze hem aan, eigenlijk had ze best wel zin om met hem te vrijen. Haar tepels waren immers hartstikke stijf, maar ja het was wel erg laatgeworden. Maar Theo keek zo smekend haar aan dat ze wel aan hem moest toegeven en in het donker drukte Cindy teder haar lippen op die van Theo en ze tongden: “Hmmm hmmmp hmmp nou vooruit dan.... een vluggertje hoor Theo....’ en Cindy ging bovenop Theo liggen die onmiddellijk haar babydolletje vanachteren omhoog trok en zoekend over haar grote ronde kont gleed. Hij voelde haar kanten slipje en trok die opzij, terwijl Cindy al zijn paal omklemd had en die richting haar smachtende schacht stuurde. Ze werkten perfect samen als een echt-paar en in een wip had Theo zijn snikkel tussen Cindy’s schaamlippen en zijn zus sloot haar ogen bij het voelen van zijn dikke koude snikkel om zijn staaf. Theo kreunde diep: “Ooohh dikke achh oh Cindy hmm oh jachh ik wil je... ach ...helemaal!!!”en duwde met zijn onderlichaam de dikke tamp nog dieper in haar. Cindy kneep haar ogen dicht bij het voelen van iedere millimeter pik die in haar baarmoeder geschoven werd. En ze begonnnen te neuken, Cindy bereed hem en Theo sloeg zijn hoofd uit pure wellust op en neer. “Oh Cindy dit is ongelovelijk achh oh je bent zo lekker nauw hmm zo lekker nauw hmm en zoo heet achh.. oh Cin ik wil je ik wil je Cin!!!! AAccchhhh!” Cindy’s ogen werden groot als ze plots Theos paal voelde opstijven “Hmm voel je al dat je gaat komen? hmmmm? ga je zometeen in me klaarkomen? Hmmmm?.... lief schatje hmmm?” en Theo begon te knikken: “ja dikke ik ga zo komen, zal ik mijn zaad in spuiten....ach... zal ik een babietje in je maken....” Ze wilde het ze wilde zo graag zijn sperma in haar onderbuik voelen spuiten “Jachh toe maar kom maar klaar, kom maar klaar, geef me een babietje hmm ik wil een babietje van jou hmm lekker sperma op mijn eitjes hmm ...ach... jach spuiten rammen beuken spuiten ik ben zooo heeeeett!!! ....” En Theo verhoogde het tempo als hij zijn sterke handen om haar romige behaarde billen klemde. En met wilde stoten kwam hij klaar en ontlaadde zijn ballen diep in Cindy en wilde stralen sperma spoten in Cindy’s onderbuik in haar baarmoeder weg.

Ze stond op en verliet hem. Ze sloot de deur achter zich en draaide zich om om naar haar kamer te gaan maar daar stond Margriet aan de trap met de handen over elkaar gehuld in een ouderwets nachthemp: “Zo... je hebt Theo stiekum verwent he?..” zei ze. Nietszeggend passerde Cindy haar ...”Sletje...” hoorde ze haar moeder zeggen en hoorde haar vervolgens bij Theo naar binnen gaan. Ze stopte en luisterde aan de deur, door een kier kon ze zien wat er zich afspeelde: Margriet had de dekens eraf geslagen en was op Theo’s pik gaan zitten en begon hem te rijden, de geoliede paal gleed in haar weke flamoes en kreunend neukte ze haar jonge zoon. “jachh Theo nou is het mijn beurt hmm ik wil ook jouw zaad in me voelen spuiten ik wil dat je me nou ook lekker gaat verwennen met die heerlijk paal van je hmm steek hem maar lekker diep in me hmm ram hem in mijn rijpe kut hmmm.....” Theo steunde diep dromend: “Oh Patricia jachh hmmm oh Patricia wat ben je heet en nat hmmm oh Patricia ik wil je hmm ik kom in je klaar ik ga je bevrachten met mijn sperma ik ga een babietje in je maken hmm ik kom Patricia oh Patricia!!!” En in een moment van uiterst extase kwamen ze tegelijk klaar en ontlaade de jongen zijn sperma diep in Margriet’s rijpe ontvangende naar zaad smachtende baarmoeder. Nadat ze hem met haar hoerige mond had schoongelikt verliet ze hem.

Cindy was op de trap gaan zitten en Margriet ging naast haar zitten: Nietszeggend streek Margriet haar dochter door haar haar en fluisterde: “Ongelovelijk wat fijn hebben we het he?....”Cindy knikte en streelde Magriet’s rug. “Kom laten we gaan slapen,... samen.....” fluisterde Margriet en ze leidde Cindy naar de grote slaapkamer en trok het babydolletje van haar uit zodat de vrouwen nu spiernaakt tegen elkaar aan in bed gingen liggen. Margriet drukte teder haar lippen op die van haar dochter en elkaar strelend begonnen ze elkaar te tongen, teder, daarna steeds hartstochtelijker en d dames werden nat kletsnat en bereden elkaar. Margriet haalde een grote dildo uit het kastje bond het voor en kreunde: “Kom ik ga je neuken... op zijn hondjes...”en beval haar zo te staan en met een ram drukte Margriet ze koude dildo in Cindy’s kontgaatje en neukte haar. Omarmd vielen ze in slaap. Die morgen werden ze in elkaar armen wakker en elkaar lichtjes kussend namen ze afscheid van elkaar als bedpartners voor de nacht en begaven zich overdags naar Utrecht.

Nerveus drukte ze op de deurbel en daar deed Tante Wendy de deur open: “Ohhh aaahh wat fijn jullie te zien... maar uh heeft Oom Piet jullie niet meer kunnen bereiken?....” Margriet keek verbaasd naar Tante Wendy. “Want Oom Piet en ik moeten vanavond naar kennissen..... voor de rest van het weekeinde... he verdraaid jammer zeg... de enige die thuis is... is Patricia...” En daar verscheen Patricia, ze droeg een bruine wijde pantalon en een bruin wijd T shirt. “Maar kom binnen, jullie kunnen altijd blijven.....we moeten nu gaan Patricia?... zorg jij voor onze gasten... je weet dat ze alles mogen hebben of doen o.k. zorg jij ervoor?......”en een beetje ongeinteresseerd knikte ze. Cindy zag dat Theo naar haar stond te staren.

Margriet zat die avond alleen in de woonkamer met Cindy TV te kijken en op de achtergrond hoorden ze Theo naar boven gaan en ze keken elkaar aan: “Volgens mij gaat het zometeen gebeuren....” fluisterde Cindy. Margriet keek haar aan: “Hoezo?...” “Nou, hij is verliefd op Patricia en ik denk dat hij vanavond hij met haar wil gaan vrijen.....”Magriet’s mond viel open: “Maar Patricia is nog een kind....ze is net veertien.....” uitte ze. “Ach mam...”riep Cindy geirriteerd: “Ze is een jonge beginnende jonge vrouw.... ze heeft ook al verlangens.” Zullen we gaan kijken?...” zei Cindy en Margriet knikte. Patricia was aan het douchen en ze zagen hoe Theo als een tijger omhoog geslopen was en op het kamertje van Patricia was. Hij zag het slipje dat Patricia net had uitgetrokken en hij snoof eraan en rook de geilheid, de urine en poesjesgeur van dit jonge meisje. Hij sloot zijn ogen en wipte zijn lul eruit en wond het slipje om zijn lul en trok zich af, hij ging op haar bedje liggen en begon zich kreunend te verwennen: “Hmmm geil hmmm geil hmmm Patricia hmmmmm.... geil hmm.....” Plots ging de douchedeur open en Patricia liep met een handdoek om haar lijf de kamer in: “Theo!!!”riep ze verbaasd uit “Oh...shit...” Daar stond het meisje nu voor hem, nog vochtig van het douchen, hij was betrapt, zijn stijve natte druipende pik met daarom heen gewikkeld haar slipje! “Uh Patricia.. ik uh......” stamelde hij.
“Wat ben je aan het doen..... oh wat vies .... oh Theo......” zei het meisje. Ze wilde zich omdraaien maar hij greep haar vast en trok haar op het bed en kustte haar in haar hals: “Hmmp hmmmp hmmp...oh Patricia zeg het niet verder ik ben gek op je....”

Maar wonderwel stribbelde Patricia niet tegen, de handdoek kwam los en daar verscheen het prachtige strakke lijf van de piepjonge Patricia. Hij liet haar los en Patricia ging op haar rug liggen, nu kon hij zijn meisje eens mooi bekijken, het was een prachtig gezicht: kleine stijve borstjes, slank lichaam, een licht behaard meisjeskutje, lange slanke benen “Oooooh Patricia wat ben je mooi, je bent zo mooi....... je bent zo’n mooi opwindend meisje......” Patricia keek omlaag naar Theo’s lid en Patricias ogen werden groot: “Wat een grote penis heb je daar tussen je benen Theo, volgens mij is ie helemaal opgezwolen.... ooooOOoohhh....” en inderdaad Theo had een enorme opgezwollen pik, zijn ballen waren zwaar opgepompt van de zware spermaproduktie. Dikke aders lippen langs de enorme paal. Zijn ballen nu extra dik omdat ie de afgelopen dagen zoveel gespoten had. Hij pakte zijn pik en drukte die zachtjes tegen Patricias dijbenen en wreef erover en draaide zich bovenop haar en drukte de paal tegen Patricia’s hemelpoort aan. Patricia fluisterde zacht: “Theo,... wees voorzichtig... ik ben nog maagd....” En Theo knikte als hij haar teder tongde en langzaam zijn snikkel tussen haar schaamlipjes drukte en ze week, hij voelde de weerstand en drukte verder en het scheurde.

“oooOOOOOOHHH” kreunde Patricia, ze was nu vrouw gemaakt en langzaam drukte Theo verder en begon langzame neukbewegingen in haar onderbuikje te maken en ze begonnen hun liefdesspel! “Oooooh wat is ie groot ooOOoohhh” stamelde Patricia. “Doet het pijn..?..”vroeg hij zorgzaam, maar ze schudde het hoofdje: “Nee het is heerlijk, ik voel iedere cm van jou in mijn lichaam, ik voel je in mijn buikje kloppen, die aders om je paal heen hmmm....” “Slik je de pil?.....” fluisterde Theo hees, ze schudde het hoofdje. en Theo kreunde:””Goed zo....” en hij verhoogde het neuktempo, steeds sneller begonnen ze te neuken. Hij neukte als een ervaren neukerd op haar in en instinctief kruisde ze haar benen om zijn onderlichaam heen zodat ze wijder werd en zijn paal tot aan de ballen in haar tengere onderbuikje schoot, Patricia begroef haar nageltjes in zijn rug als ze haar eerste orgasmus kreeg. Dit liefdesspel lieten Cindy en Margriet niet ongemoeid. Beide dames waren als een razende hun klitjes aan het poetsen en aan het vingeren. Theo voelde zijn zaad opkomen en kreunde “Oh Patricia ik hou van je ik wil je ik wil in je spuiten ik kooOOOoaaaAAAAAHHHH” en hij spoot zijn sperma diep in de jonge ontmaagde baarmoeder van de 14-jarige Patricia. En Patricia zuchtte als ze zijn sperma in haar onderbuikje voelde spuiten. Ze liet zich sodemieteren in haar kutje. En onderwijl begonnen Cindy en Margriet elkaar heftig te kussen en te strelen op de trap er was weer een sexorgie aan de gang. “Oh wij babes weten hoe je de liefde moet bedrijven he? achh... “kreunde Margriet geil.

En Theo rolde van Patricia af die hem teder over zijn rug streelde en lieve woordjes fluisterde: “Oh lieve Theo ik wist niet dat je zo geil op me was... ik wist niet dat je zoveel voor me voelde....”fluisterde ze zacht en Theo zoog als een babietje aan haar spitse kleine tepeltjes en reed droog over haar dijbenen heen. “OoooOoohhh Theo jongen toch hmmm wat ben je toch opgewondenn hmmm je bent nou alweer klaar voor een nieuwe ronde hmmmmp hmmpp....” en hartstochtelijk tongde ze hem, waarop ze voelbaar zijn paal voelde opzwellen. “Jachh dat ben ik kijk maar......”en Theo kwam omhoog en samen keken ze naar de geweldige mooie bruine glanzende tamp die haar aanwees! “Wat ga je met me doen, wat wil je dat ik doe...”fluisterde Patricia hees. “we moeten wel zachtjes aan doen want anders horen Margriet en Cindy ons....” Maar Theo had de dames al bij de trap gezien en glimlachte: “Ze weten het al en vinden het goed...” En Patricia glimlachte als zennu haar vingertjes over de paal liet glijden. Theo werd wild van geilheid en klom omhoog en hield de enorme pik voor haar gezichtje omhoog en vanuit Patricias positie leek het een geweldig grote pik! “ik wil je in je mondje neuken en alles in je gezichtje spuiten, op je mondje!!.” En hij pakte zijn paal en drukte de snikkel tegen Patricia’s smalle lippen aan. “Open je mondje maar Patricia, lieveling en zuig en lik er maar aan alsof het een heerlijke lollie is..achhh jachh goed zo jachhh...” en Patricia opende haar mondje iets en meteen schoof Theo zijn kloppende pik tussen haar lippen en begon haar in haar mondje te neuken als ze haar smalle lippen om zijn snikkel sloot en eraan zoog en Patricia likte en zoog als een razende nimfomane, alsof ze niets anders had gedaan. “Hmmmp hmmp slurp slurp floep slurp hmmp hmmmp hmmmp....” Theo was in de zevende hemel hij voelde hoe haar tongetje over zijn eikel flitste terwijl hij haar hard in haar maagdelijke mondje naaide, een droom werd werkelijkheid. Hij kreunde het uit: “hmmmm oh jach hmmmm oh Patricia heerlijk jou in je mondje te naaien oh wat een heerlijk romg neukbekkie heb je hmmm oh jachh je pijpt bijna net zo lekker als Bolle hmmm lekker neuken in je smoeltje hmm oh Patricia ik hou van je ik hou van je hmm ik wil alles op je gezicht spuiten ik wil je onderspuiten met sperma ik ga je helemaal bedekken met sperma en ik wil dat je het doorslikt mmmm oh Patricia ik oh Patricia ik ik ik aah ah ahooOOOoooaaaAAAHHH” en terwijl hij diep in haar mond zat explodeerde hij en Patricia kneep haar ogen samen als ze een geweldige hete lading van zijn jonge sperma in haar mond voelde spuiten. Hij trok zijn pik eruit en liet het zien, hij trok zich af en weer spoten dikke hele dikke stralen wit sperma met kracht op Patricias gezichtje, op haar kinnetje, haar lippen, neus, wangen, voorhoofd, alles, heel haar gezichtje kwam onder het romige sperma te ztten, het droop omlaag en Patricia pakte Theos pik en molk hem verder af. Met een laatste haal perstte Theo de laatste druppels eruit waarna hij vermoeid boven op haar ging liggen. “Oh Theo je sperma smaakt heerlijk hmm heerlijk dik sperma heb je hmmmm....” kreunde Patricia geil.

Cindy hield het niet meer, ze opende de deur en knielde bij de twee lovers neer: “Sorry maar ik moet even meedoen....” Patricias ogen werden groot en Theo rolde op zijn rug en zag hoe Cindy ineens de gehele paal in haar mond in haar keeltje propte en bijna kokhalste van de enorme lengte van de paal. Maar Theo duwde haar weg: “Nee dikke, ik wil je neuken, ik ga je neuken.... en Cindy ging hondje staan en stak haar behaarde kont omhoog en Theo oliede zijn paal in en knielde achter haar neer. Onmiddellijk drukte hij zijn snikkel tegen Cindy’s bruinrose poepgaatje aan en drukte, Cindy stamelde: “oh nee Theo niet in mijn kontje niet in mijn reet achh nee niet achh niet in mijn aars!!! achhhhooOOhh”
Maar Theo wilde haar en duwde verder en Cindy’s kringspier week en hij duwde zijn enorme dikke paal in Cindy’s kont en begon haar nu ritmisch vanachteren te sodemieteren, te kontneuken!!! “ Jaachh neuk haar... “ kreunde Patricia “Neuk haar hard in haar reet, lekker kontneuken, hmmm lekker Cindy kontneuken!!! Oh Cindy wat heb je een mooie billen hmmmm”en geil stak ze haar tongetje in Cindy’s mondje. Steeds sneller, wilder en harder neukte Theo op Cindy’s billen in, de kont trilde bij iedere schok en Cindy’s kontje kreeg een geweldige opsodemieter, ze voelde hoe zijn dikke stalen wapen in haar kontje geramd werd. Het een kletsend geluidje voelde ze hoe de zware ballen van Theo tegen haar kutje aan kaatste. En Theo gilde: “Ik spuit het in je oh dikke oh dikke!!! Ik ga in je kont klaarkomen al mijn sperma voor jou mijn liefste achh lekker mijn zaad in jouw kont pompen oj jjjjaaaaahhhh..... AAAHH en hij spoot zijn sperma diep in Cindy’s buikje. Langzaam streek Cindy over haar onderbuikje terwijl Theo maar door ging met pompen. Patricia was bij Theo geknield en zag de bruine dikke geaderde paal nog langzaam in en uit de warme aars van Cindy gaan.En ze keek naar Theo die met geknepen ogen klaarkwam en naar zijn lul en zag de pulserende ballen, de klodders sperma door zijn paal pompen regelrecht in Cindy’s darmen!!!

Patricia boog bij haar reet en keek Theo aan: Hij snapte het en trok ineens zijn paal eruit en richtte zijn spuitende heerlijke hamer op Patricia’s gezichtje: “Oh Patricia ik spuit in je gezicht jij heerlijke hoerig kind!!! aaaaAaaaaahhhhh!!!” en daar kwam het, een hele dikke straal sperma-vla spoot op Patricia wangen, op haar lippen en diep in haar hongerige keeltje!! Vermoeid vielen beide vrouwtjes op de grond op hun buikje en Patricia pakte een deken en ging er met Cindy onder liggen. De meisjes keken elkaar aan en Cindy zei niets, ze sloot haar ogen als ze Patricia’s gezicht naderde en opende haar mond. Ze schokte licht van opwinding als ze het kleine, opwindende tongetje van haar nichtje in haar mondje voelde glijden en hartstochtelijk begonnen deze twee potten elkaar te tongen en te vingeren!

In de verte hoorde ze plots dat er aan de deur geklopte werd, niet gebeld. En de kamerdeur van Margriet ging open, ze deed de deur open en de stem klonk hun bekend: het was Marieke, de vriendin van Margriet. “Hoi schatje....(kus), ik ben zo snel mogelijk van huis weggeglipt,... deze gelegenheid mogen we inderdaad niet ongebruikt laten......oh liefje....” Theo keek Cindy aan, was dit de ‘tante’die hem altijd zo lief op de schoot nam en hem over zijn benen streek. Was dit de vrouw, het toonbeeld van preutsheid, geruite rokken, sjieke bloeses en sjaaltjes, panties en pumps die nu haar een tongzoen gaf?

Hij sloop de trap op en hij keek recht omhoog naar Marieke die met de rug naar hem toe stond. Hij kon precies omhoog onder de rok van tante Marieke kijken. Wat een heerlijke benen, dacht hij. Prachtig melkwit, mooi gevuld, lekker stevig, eindigend in van die hooghakkige zwarte pumps. God wat werd hij geil van deze aanblik. Tantes mooie volle roomwitte kuiten gingen over in van die dikke, dijbenen die door de strakke panties in vorm gehouden werden. Ze waren elkaar teder aan het omhelsen. Margriet droeg een babydolletje en haar vingers gleden langzaam om de werkelijk enorme billen van tante Marieke!!! “Kijk...”fluisterde Margriet “ik denk dat wij een gluurder hebben.....” en Marieke wilde kijken maar ze hield haar tegen: “Nee niet kijken.... laten we hem helemaal gek van geilheid maken hmmmp hmmmp...”en de vrouwen begonnen elkaar te tongen. Margriet liet haar vingers door Mariekes blonde haren gaan en met onder heerlijke onderlijven begonnen ze tegen elkaar aan te rijden. “Hmmmp hmmmp hmmm... oh Marieke heerlijk hmmm hmmmm nu kunnen we ervoor uit komen dat we al jaren lesbian lovers zijn hmmmmp... geen stiekum gedoe meer maar gewoon op de bank in het bijzijn van de kinderen, lekker elkaar tongen en neuken.....” En geil trok Margriet de ruiten rok omhoog en daar verschenen Tante Mariekes enorme melkwitte billen gehuld in enkel een G-string! “OooOOooohh Margriet hmmm neem me, neem me zoals de laatste keer....kun je dat?....”En Margriet knikte: “ik heb alles meegenomen......” en met glinsterende ogen keek ze haar aan. “Jij boefje...”zei Marieke hardop “jij bent een een sluw vosje, weet je dat, jij denkt ook aan alles he?....”en speels gaf Marieke Margriet een tikje op haar kinnetje...”wat jij?!!....”riep Margriet uitdagend en greep Mariekes hard vast. “OooOOOoohh wacht even Margriet laten we naar jou kamer gaan....”en omarmd slenterden de vrouwen naar de slaapkamer. Hij twijfelde of zou hij gaan kijken, maar enkele minuten later besloot hij dit nader te onderzoeken.

Hij keek door het zijraampje en zijn ogen werden groot. Margriet was achter Marieke geknield, die hondje was gaan staan en ze had een enorme oranje dikke lange dildo voorgeboden en met langzame halen zat Margriet zijn Tante Marieke vanachteren te neuken!!”Oh Oh Oh ja jach jach hmm jacj oh schat hmm jachh lekker hmmm... wat kun jij dat toch goed hmmm jej kunt vrouwen zo lekker heet maken met die kunstpaal van je hmmmmm......”kreunde Marieke diep. Het was ongelovelijk! Plots keek Marieke opzij en Theo schoot weg, hij kon niet terug naar zijn eigen kamertje, daar lagen Cindy en Patricia te vrijen. Hij besloot maar in de slaapkamer op de bank te te liggen. Het was pikkedonker, hij sliep net toen plots hij plots de dekens wegvoelde halen ter hoogte van zijn kruis en een warme hand om zijn lid vast klemde.
Marieke was opgewonden geraakt van die gluurder en Margriet had haar even de vrijheid gegeven Zij was nu heel dicht bij het zoontje van haar vriendin, heimelijk had ze zich al honderden keren klaar gevingerd en met een dildo geneukt bij de gedacht aan die jongen en zijn jonge vrienden. Jonge jongens met hun lenige lijven, gespierde benen en lenige stijve dikke pikken, glimmende snikkels en dan..... heerlijke dikke ballen vol met warme jong driftig sperma!!!! Marieke verlangde nu maar naar een ding: de pik van die jongen in haar mond voelen kloppen en spuiten. Ze trok voorzichtig het slipje opzij en daar verscheen de halfslappe paal van Theo. Hij probeerde net te doen alsof hij sliep maar het vooruitzicht dat hij zometeen door zijn tante Marieke afgepijpt zou gaan worden maakte hem al opgewonden. Haar ogen werden groot, en ze snoof, ze snoof de reuk van zijn warme jonge paal, urine, pis, sperma.... ze werd dol en omklemde de paal en trok langzaam de voorhuid naar achteren en daar verscheen het, de glimmende dikke snikkel en tot haar opwinding voelde ze dat ze halfslappe boom begon te groeien in haar hand, het jongetje werd opgewonden. Nu was het hek van de dam en wijd opende ze haar smoelwerk en en voelde de randen zijn enorme snikkel over haar lippen glijden en ze zoog en zoog en zoog!! Ze proefde zijn voorgeil en Theo begon te kreunen. Ze keken elkaar nu aan en Marieke kreunde: “Ga maar lekker achterover liggen jongeman, ik ga je nou heerlijk verwennen met mijn mond en je mag al je sperma in mijn mond spuiten!!.....hmmm” en als een wild roofdier stortte deze rijpe preutse vrouw zich op die heerlijke opgezwollen paal.

Theo bleef spuiten en geil richtte Marieke nu de spuitende paal op haar gezicht en ze werd ondergespoten, haar lippen, haar kin, wangen, voorhoofd alles!! het leek wel alsof er geen einde aan liet komen, wel 20 lange dikke stralen sperma spoten inhaar gezicht en Marieke juichde: “Amaai jongeman!!wat een hoop sperma heb jij in die heerlijke behaarde ballen van je...ach... “en langzaam begon ze zichzelf schoon te likken. Theo bekeek het en smeerde zijn lul schoon op haar haar en liep vermoeid naar de gang, daar stond Margriet hem op te wachten in het babydolletje. “nee nee... ik wil nou gaan slapen....” zei de jongen maar Margriet hield hem tegen: “Toe nou lieve jongen..... je hebt iedereen behalve mij in dit huis gehad...” Ik vindt dat je je moeder ook mag laten genieten van jouw mannelijkheid.....” en streelde hem teder over de borstkast. “ja maar Margriet ik ben zo moe... en ik weet niet of ik hem nog wel stijf krijg......” stamelde de jongeman terwijl Margriet haar lippen over zijn borstkast liet gaan. “Hmmmp hmmmp jawel jij jongeman jullie jongens hebben altijd zoveel energie...” je kunt me ook nog wel hebben hmmmmmp...” Dat gaf hem nieuwe energie en zijn ballen werden weer volgepompt met sperma en zichtbaar zwollen ze op. maar Margriet liet hem los “Ga maar slapen.... bij Cindy...” en Theo strompelde naar beneden en kroop bij Cindy op de grond tegen haar aan en omarmd vielen ze in slaap.
Die ochtend werden ze tegelijk wakker van het diep en hard gekreun uit de bovenslaapkamer. Het waren Margriet en Marieke die elkaar aan het neuken waren “Kom op jij heerlijke merrie neuk me jachh neuk me!! “ hoorden ze. En Cindy draaide zich loom om in de armen van Theo en ze keken elkaar recht in de ogen “Goedemorgen ach hmm... oOohh wat heb ik lekker geslapen........”en ze gaf hem een teder kusje en Theo legde zijn handen op haar wangen en liet zijn tong tussen haar lippen glijden en Cindy opende haar mond en ze begonnen te tongen. “HMMMMP!... Hmmm!!” kreunde Cindy diep als het meisje plots zijn ochtend stijve paal tegen haar onderbuikje aan voelde schuren. “Kom Theo laten we gaan douchen en dan een hapje eten, ik heb honger.....” Maar Theo hield haar tegen en knielde aan het hoofdeinde bij haar neer “Hier heb je je ontbijt lieve dikke, en begon zich af te trekken, een beetje loensend staarde Cindy naar de verrichtingen van Theo die zich op haar gezicht aan het aftrekken was “Ohh Bolle open je mondje hier komt je ontbijtje... ach lekker vla hmm lekker vla voor jou oh dikke aachh aaaaahhhhh!!! “en de jongen drukte zijn snikkel tussen haar lippen en Cindy gehoorzxaamde en zoog aan de snikkel en ze schrok als ze plots een hele lange straal sperma in haar mond voelde spuiten. Ze slikte de rijkelijke hoeveelheid eiwit en proteinen-sperma door, dat was haar ontbijt want hij bleef pompen en Cindy bleef maar slikken!!! Theo kneep in haar stijve spenen als hij nu door Cindy gemolken werd, hij hoefde niet meer te doen, Cindy had hem opengezogen en ze zoog direct het sperma uit zijn ballen. Hij boog zich en likte en zoog hard aan Cindy’s spenen en zijn vingers gleden over haar ochtendschachtje.

Die ochtend aan de ontbijttafel keek Magriet Cindy aan als ze haar het brood aanbood. “Wat Cindy,... geen brood, geen eitje.... heb je geen honger??....” Met een verlegen glimlach schudde ze haar hoofd als haar ogen langs Theo gleden en Margriet snapte het en knikte: “Ahah.... je hebt van Theo te eten gekregen niet?...” En Theo keek naar zijn bord alsof er niets aan de hand was. Patricia kwam ook erbij en ging naast Theo ztten en gaf Theo een tedere kus op de mond: “hoi mijn liefste.....” en streelde haar nieuwe vriend zachtjes door het haar en Margriet lachte: “Nou zo te zien heb je haar in één nacht overwonnen, mijn complimenten Theo..... “en legde haar hand op Theo zijn kruis en fluisterde: “Nou Theo je hebt ons allemaal overwonnen, ook Marieke.... “ die op dat moment de keuken binnenstapte en Margriets hoofd vastgreep en hartstochtelijk haar tong in haar stak. “Goedemorgen mijn liefste.....” En een beetje wulps gaf Margriet een klapje op Marieke’s dikke reet. Cindy keek naar Theo: “wat ga jij vandaag doen?.....” Hij haalde zijn schouders op en keek naar Patricia die het wel wist. “Laten we Utrecht in gaan,... lekker winkelen.....” “Oh mag ik mee...?...”vroeg Cindy. “Nou...... ik denk het niet.”zei Theo. En Cindy keek beteuterd. “Ach je mag wel met ons gezellig optrekken.... hmm nietwaar Marieke?...”zei Margriet. En hun ogen spraken een ding; sex. Daar had ze nou even geen zin in. Om met twee potten te zijn. “nou ik ga vandaag wel een stukje lezen op mijn kamer en misschien een stukje in het bos wandelen met de hond. Zo gezegd zo gedaan.
Aantal keer gelezen:
4923
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)