Spannendverhaaltje.nl

Mixed dubbel

-
21-10-2010
Een jaar geleden kwam Maaike in onze stad wonen. Maaike is een studievriendin van mijn vrouw Willemijn. Vanaf het begin kon ik goed met Maaike opschieten maar ik had nooit verwacht wat mij afgelopen zomer is overkomen.

Maaike en Willemijn woonden vroeger in het zelfde studentenhuis. Ze deden echt bijna alles samen, vooral stappen en jongens kijken. Maar ze hielden het altijd wel netjes, tenminste dat zeggen ze altijd tegen mij. Ze hebben een totaal verschillend uiterlijk; Willemijn klein van stuk, half lang donkerbruin haar, enorm lekker kontje en stevige borstjes met mooie grote tepels die van aandacht houden. Maaike is een stuk langer, zelfs een halve kop groter dan mij, kort blond haar en niet zo slank als Willemijn maar wel een goed figuur. Aandacht van mannen krijgt ze genoeg, waarschijnlijk ook daar haar mooie lange benen en haar roomwitte huid.

Maaike woonde net bij ons in de stad toen ze aan gaf weer meer te willen gaan sporten. Wij tennissen allebei en vroegen of ze niet een keer mee wilde. Ze had vroeger ook getennist en vond het wel leuk om het weer op te pakken. Ik moet zeggen de eerste keer dat ik haar in haar tennisrokje en strakke truitje over de baan zag rennen kreeg ik wel een erotische rilling door mijn lijf. Mijn vrouw heeft veel mooie vriendinnen maar dit gevoel had ik nog niet meegemaakt. Maaike bleek ook nog een aardig balletje te kunnen slaan. We spraken dan ook snel af om een keer samen een toernooitje te gaan de volgende zomer.

Afgelopen winter hebben we weinig getennist maar ze kwam geregeld bij ons over de vloer. Ik hou van koken en ze kwam dan ook geregeld bij ons eten. Als ik dan aan het koken was kwam ze altijd even over mijn schouder mee kijken, ze drukte dan haar borstjes lekker tegen mijn rug aan. En soms gaf ze me een tik op mijn billen en zei dan: Joost, je moet me niet te veel verwennen hoor! Als we in de stad wat gingen drinken bleef ze vaak bij mij in de buurt hangen. Haar handen zaten geregeld aan mijn lichaam maar niet op plekken waar ze niet thuis zouden horen. Met haar mooie blauwe kijkers keek ze me soms wel heel smachtend aan, en lachte dan een beetje verlegen. Het bleef allemaal bij onschuldig geflirt. Mijn vrouw zei dat ze het heel mooi vond om te zien dat wij zo goed met elkaar konden opschieten.In juli en augustus waren er diverse toernooien waar we alle drie geregeld aan mee deden. Het was voor mij vaak zeer succesvol en ik was dus ook vaak op de tennisbaan. Als Willemijn er niet was werd ik vaak door Maaike aangemoedigd. Na de wedstrijd zaten we wat te drinken en na te praten toen ik haar hand op mijn bovenbeen voelde. Ze wreef heel subtiel over mijn bovenbeen en ging iets onder mijn sportbroekje, de anderen aan het tafeltje konden het niet zien. Ze keek me aan en zei: Ik heb heel veel zin om straks samen met jou dat toernooi te spelen. Daarbij kneep ze even iets in mijn bovenbeen.

Het werd al laat en we fietsten naar huis. Ze vroeg of ik haar naar huis wilde brengen want ze moest een stukje door een donker bos. Als echte gentleman kon ik haar natuurlijk niet alleen laten fietsen. Tijdens de fietstocht vertelde ze mij dat ze zich al helemaal thuis voelde in onze stad en bij onze tennisvereniging en dat ze heel blij was dat ze mij had leren kennen. Jij bent echt een schatje, Willemijn boft maar met zo’n leuke vent. Als je een tweelingbroer had gehad dan had ik hem meteen versiert. Ik moest keihard lachen, en moest er van blozen. Wat is er zei ze. Ik vertelde dat ik er verlegen van werd en dat als ik een tweelingbroer had hij zeker haar als vriendin zou willen hebben. Ik vind je een hele mooie dame en begrijp niet dat je nog vrijgezel bent. Bij haar huis aangekomen namen we afscheid, zoals altijd met drie zoenen maar de laatste zoen draaide zij haar hoofd iets en en onze lippen kwamen vol in contact met elkaar. Deze zoen duurde ook langer dan de eerste twee op de wangen.

Ik ging verbouwereerd en met een raar gevoel op weg naar huis. Ik kreeg na 2 minuten een sms’je “je vond het toch niet erg dat ik je een echte zoen gaf?” wow, wat moest ik hiermee? Ik had het eigenlijk wel erg lekker gevonden, ze heeft echt hele zachte lippen en de spanning voelde ook wel erg fijn. Ik sms’te terug: “tuurlijk niet! Jij mag dat wel!!” Ik kwam thuis en dook nog even onder de douche, een erectie was niet te onderdrukken maar ik was moe en wilde graag slapen dus ik liet hem maar weer verslappen. In bed aangekomen was mijn vrouw nog wakker. Gewonnen schat? Ja, ging erg makkelijk! Ze draaide haar kontje tegen mij aan, we lagen lepeltje-lepeltje. Mijn erectie kwam weer zeer snel omhoog. Willemijn zei: volgens mij ben jij nog niet uitgesport! Ze draaide zich om en dook onder de dekens, haar handen gleden mijn broek in en vonden mijn op knappen staande leuter. Ik voelde haar adem steeds intenser op mijn lul en toen nam ze mijn eikel helemaal in haar mond. Hhmm die warme mond maakte me helemaal gek. Haar vingertjes gleden over mijn kale balzak, dat kan ze zo subtiel doen dat ik helemaal gek wordt. Ze nam mijn lul steeds dieper in haar mond en haar tong prikkelde mijn eikel als een gek. Ze draaide haar lichaam over mij heen en kwam met haar natte kut boven mij zitten. Mij tong gleed langs haar lippen en en ik voelde haar geil mijn mond inlopen. Volgens mij heeft ze met smart op mij liggen te wachten. Ik steek mijn tong helemaal haar kut in, een enorme kreun komt uit haar mond ondanks dat ze mij aan het pijpen is. Ik knijp in haar billen en glijd met een vinger langs haar aars, ze begint te trillen. Mijn lul glijd uit haar mond en ze geeft er meteen een paar harde trekken aan, mmhh ik sta echt op knappen. Ik duw haar van me af, leg haar op haar rug en duik tussen haar benen. Mijn tong glibbert over haar clitje, die echt gigantisch is opgezwollen. Zo geil als ze vandaag is heb ik nog niet vaak meegemaakt. Mijn vingers worden naar binnen gezogen door haar kutje, het geil loopt over mijn vingers naar buiten. Neuk me, zegt ze zacht! Dit laat ik me ik geen twee keer zeggen, ik kruip tussen haar benen. Ik voel de hitte uit haar kut om mijn lul glijden. Met een ferme stoot zit ik volledig in haar, en pomp in een hoog tempo door. Ik voelde haar nagels in mijn rug komen. Wow, ze begint nu al klaar te komen. Wat een geile vrouw heb ik toch. Ze ligt kreunend en rollend onder mij, mijn lul wordt uitgemolken. Als ze wat is bij gekomen leg ik haar op haar buik en kom van achter in haar druipende kutje. Na een minuutje hou ik het al niet meer ik ben zo opgewonden en spuit dikke stralen sperma in haar. Echt een enorme hoeveelheid spuit ik eruit, en mijn lichaam blijft na tintelen. En met een voldaan gevoel gaan we slapen.

De volgende dag op weg naar mijn werk krijg ik een sms’je van Maaike. Lekker geslapen? X maaike.Ik sms terug dat ik heerlijk heb geslapen en dat ik ’s avonds bij haar tenniswedstrijd kom kijken.

Wanneer ik op ’s avond op het tennispark aankom is ze al bezig. Ze staat achter in de eerste set. Ze ziet mij aankomen en zwaait en lacht naar me. Ze wint meteen de volgende vier games en daarmee de eerste set. Wanneer ze naar me toe loopt zie ik twee kleine door haar shirt priemende tepeltjes. Mijn vrouw heeft redelijk grote zeer gevoelige tepeltjes maar deze zijn klein maar wel keihard als ik het zo kan inschatten. Ik zie een paar zweetdruppeltjes haar decolleté inglijden. Ik loop snel even de kantine in om wat drinken te halen en mijn opwinding even weg te laten vloeien. Ik moet aan mezelf toch wel toegeven dat ik best op Maaike geil. Ik spreek wat vrienden en dan komt Maaike de baan al afgelopen, ze heeft de tweede set met 6-0 gewonnen. Ik krijg meteen weer opwinding in mijn lijf, de tepeltjes zijn nog hard, zweet druppeltjes in haar decolleté, rode blosjes op de wangen en een uitbundige blik in haar blauwe ogen. Ik krijg een tik op mijn billen als ze achter me langs loopt.

Na een paar andere wedstrijden te hebben, ga ik naast haar aan tafel zitten waar wat bekende bij zitten. Ik leg mijn hand op haar bovenbeen feliciteer haar met haar overwinning, haar huid voelt zacht aan. Mijn vingertoppen glijden iets onder haar rokje. Dank je zegt ze en geeft me een zoen op mijn wang. We zitten nog vrij lang en drinken wat biertjes, er zijn diverse aanrakingen onder de tafel. Wanneer ik een rondje ga halen voelen ik ineens twee armen om me heen en twee borsten tegen mijn rug aan gedrukt. Het is Maaike, ze zegt doe mij maar geen bier meer anders wordt ik nog dronken en ze loopt richting de wc. Aan het tafeltje is het wat drukker geworden, er is nog een stoel vrij waar ik op ga zitten. Als Maaike terugkomt van de wc, ploft ze meteen bij mij op schoot. We kunnen nu wat makkelijker aan elkaar zitten zonder dat mensen raar zitten te kijken. Ze heeft jammer genoeg een jack aangedaan, zo kan ik haarmooie decolleté en stijve tepels niet meer zien. Maar aan de blik in haar ogen te zien is er weinig veranderd de hardheid. In mijn hoofd spelen verschillende scenario’s zich af wat er vanavond nog meer gaat gebeuren. Maar dat kan toch niet, ik ben getrouwd en zij is de beste vriendin van mijn vrouw. Maaike geeft aan dat ze haar huis wil, een vriendin roept meteen dat zij wel met haar wil mee rijden. Oeff ik hoef haar niet thuis te brengen. Dan kan ik gelukkig mijn hoofd weer op orde brengen.

De dagen er na gebeurt er niet zo veel tussen ons. Waarschijnlijk omdat Willemijn ook steeds op de tennisvereniging is. Het enige wat er nog gebeurt is dat ik een zoen op mijn mond krijg van Maaike als ze mij feliciteert met mijn toernooiwinst. Willemijn staat er bij en kijkt er niet eens raar van op. Ik had eigenlijk wel verwacht dat ze er nog iets van zou zeggen als we thuis waren maar nee helemaal niets.

De week er na is het toernooi dat ik samen met Maaike speel. Op maandag moeten we meteen spelen tegen de nummer 1 geplaatst. We winnen vrij makkelijk! Als dank voor mijn goede spel krijg ik een dikke zoen op mijn mond midden op de baan. Willemijn staat langs de kant en kan dit niet gemist hebben. Het enige wat ze er over zegt is:’” Maaike was wel blij met de overwinning, he?” Omdat we pas heel laat speelden gaan we na de wedstrijd meteen naar huis. Wij brengen Maaike thuis en rijden door naar ons huis. Ik duik meteen onder de douche. Als ik aan de wedstrijd denk krijg ik meteen een erectie. Maaike zag er echt geil uit, kort rokje had ze net nieuw gekocht en haar truitje gaf meer decolleté te zien dan anders. Automatisch neem ik mijn lul in de hand en trek er als een bezetene aan. Met op mijn netvlies Maaike in haar geile outfit ruk ik me in record tempo naar een orgasme.

Willemijn gaat dinsdag ochtend vroeg weg, ze gaat met haar moeder een weekje op vakantie. Er flitsen allerlei dingen door mijn hoofd, wat gaat er allemaal met Maaike gebeuren. Ik moet denk ik toch maar wat meer afstand bewaren. Op het moment dat ik dat heb besloten krijg ik een sms binnen: Hey kanjer, kom je vanavond bij mij eten? X Maaike. En ja hoor deze jongen gaat meteen overstag.

Daar sta ik dan met mijn flesje wijn bij Maaike voor de deur. Ze doet open en de ruimte in mijn broek begint meteen minder te worden. Ze heeft een heel mooi sexy zomerjurkje aan. Een dikke pakkerd recht op mijn mond valt mij ten deel. Ik loop achter haar aan en zie het jurkje heen en weer zwieren en haar mooie lange benen komen echt mooi uit in dit jurkje. Als ik de kamer in kom zie ik in de keuken nog niets op het gaststel staan. Wie weet staat er iets in de oven. Maaike komt langzaam op mij afgelopen en heeft een zeer opwindende blik in har blauwe kijkers. Wanneer ze een paar centimeter voor me staat zegt ze Joost, ik moet even naar de WC. Ik neem plaats op de bank, mijn telefoon gaat. Hey schat, ben je veilig aangekomen. Willemijn verteld over het hotel en het mooie zwembad. Dan vraag ze ineens: ben je bij Maaike? Ja zeg ik. Dat dacht ik al, ziet ze er niet fantastisch uit in die mooie jurk? Ja zeg ik weer. Die hebben wij samen uitgezocht zegt Willemijn. Ze wilde iets hebben waarmee ze jou kon verleiden. Ik geloof mijn oren niet. Ben je er nog vraagt Willemijn. En weer zeg ik alleen: Ja. Willemijn zegt dan:”Schat, Maaike heeft mij gevraagd of ze jou een keer kon lenen om haar volledig te verwennen. Dus verwen haar maar lekker en geniet er vooral zelf ook van!! Fijne avond en ik bel je morgen wel weer!! Dikke zoen.” Totaal verbaasd zit ik nog op de bank als Maaike binnen komt.

Ik sta op en loop naar haar toe. En we raken verstrengeld in een heerlijke lange tongzoen. Ik stop en kijk haar aan en zeg:” gaan we eerst nog eten of mag ik met dit lekkere toetje beginnen”. Ze pakt me vast en begint weer met zoenen. Mij handen gaan door haar korte haar en over haar rug, de rits heb ik snel gevonden en doe deze naar beneden. Wanneer ik naar achterstap valt het jurkje naar beneden. Wow wat een lekker lijf heeft Maaike. Haar mooie roomwitte huid steekt af bij het mooie kante stringetje. Ze heeft geen BH aan en haar tepeltjes staan keihard naar voren. Ik stap weer naar voren en neemt een tepeltje in mijn mond, een hard kreun verlaat de mond van Maaike. Haar tepel lijkt nog harder te worden in mijn mond. Haar borsten voelen heerlijk zacht aan in mijn handen. Ik druk Maaike iets naar achteren tegen de eettafel aan. Haar billen raken de tafel, ik til haar iets op en nu zit ze op de tafel. Onze tongen vinden elkaar weer in een hartstochtelijke zoen. Ze trekt mijn shirt over mijn hoofd en haar handen gaan over mijn bovenlijf. Ze knijpt heel subtiel in mijn tepels en het voelt heerlijk. Ik ga door mijn knieën, pak haar string en trek deze uit. Een heel mooi kaal kutje komt te voorschijn. Ik duw haar benen iets uit elkaar en geeft een zoen op haar poesje. Ze kreunt van wellust. Ik kom omhoog en zoen haar, ze proeft haar eigen geil en zegt volgens mij ben ik best geil, he Joost!! Ik zal het is testen zeg ik, zak door mijn knieën en begin eerst over haar lipjes te likken. Langzaam ga ik omhoog richting haar opgezwollen clitje maar die laat ik nog even onberoerd. Ze smacht naar lik op haar clit maar ik blijf door plagen, ga met mijn tong richting haar aars. Volgens mij is ze dit niet gewend want ze draait iets met haar lichaam weg. Ik draai met mijn tong nog wat rondjes om haar aars en ze begint het steeds lekkerder te vinden. Ze begint steeds harder te kreunen. Wanneer ik plots haar clit in mijn mond zuig wordt ze echt helemaal gek. Ik steek twee vingers in haar mega-natte kut en ze komt kermend klaar. Haar orgamse duurt enorm lang, ze ligt te rillen op de tafel. Wanneer ik heel snel met mijn tong over haar clit heen en weer ga bewegen komt een tweede orgasme er meteen achteraan. Uitgeput ligt ze op de tafel, en blijft diep ademhalen. Wow Joost, je maakt me helemaal gek, ik weet niet wat me overkomt.Ze pakt me hand en loopt naar boven richting haar slaapkamer. Ze gooit me op bed en komt over me heen hangen. Ze begint heel subtiel en zeer erotisch met te tongen. Het duurt minuten maar het is ook zo opwindend. Ze zakt naar beneden en trekt in 1 keer mijn broek en onderbroek uit. Mijn lul flapt eruit. Hhmm zegt Maaike en neemt mijn lul meteen in haar mond. Ze zuigt met langzame halen maar wel steeds heel diep. Haar tong gaat over mijn eikel en haar vingers gaan over mijn kale ballen. Ze neemt mijn ballen om en om in haar mond. Dan zuigt ze mijn lul in een razend tempo naar een hoogtepunt. Mijn sperma vliegt in haar keel, ze zuigt hem helemaal leeg. Ze kruipt tegen me aan zegt: Joost, je bent de eerste die in mijn mond is klaargekomen. Mijn lul begint weer een beetje te steigeren van deze opmerking. Mijn handen glijden via haar heerlijk tieten richting haar nog steeds natte kut. Mijn vingers glijden langzaam naar binnen. Ik neem haar tepeltje in mijn mond. Ze begint heerlijk tegen mee aan te kronkelen. Mijn vingers vinden haar G-spot, en het geeft haar een apart gevoel. Het lijkt wel of ik moet plassen zegt ze. De opwinding stijgt verder als ik een vinger tegen haar aars aan druk. Joost druk die vinger er in, ontmaagd me daar. De vinger glijdt langzaam er in. Mijn andere hand stimuleert haar G-spot. Ze begint helemaal te kronkelen en dan plotseling spuit ze in 1 keer een heleboel geile sappen naar buiten. Ze komt gewoon op mijn handen spuitend klaar. Maaike zit met geile verbaasde ogen te kijken en blijft komen. Haar kutje is helemaal rood en opgezwollen van de opwinding. Ze is nu hemaal buiten zinnen, en kreunt naar me:”Joost neuk me, hard, zacht, maak me helemaal gek. Ik zet haar op handen en knieën en laar mijn lul in haar kutje glijden. Door al onze geile sappen glijdt het met enorme snelheid in en uit. Ze begint zich zelf te vingeren. Wanneer mijn stoten harder worden begint ze te kreunen. Ik breng mijn middelvinger in haar aarsje, hij glijdt er heel soepel in. Een tweede vinger is geen probleem. Ze kijkt achterom, haar glinsterende blauwe ogen zeggen genoeg. Ik haal mijn lul uit haar kut en zet mijn eikel tegen haar kontgaatje aan. Hij glijdt tergend langzaam erin. Haar vingers glijden langzaam haar kutje in, en ze streelt haar clit. Ik voer het tempo beetje op. Ze begint sneller te vingeren ik ga nog harder stoten. Ze trilt als een rietje en ik spuit mijn tweede lading bij haar naar binnen. We vallen op het bed, ze kruipt in mijn armen en kust me. Wow, dit had ik echt ff nodig en geeft een knipoog.
Aantal keer gelezen:
479
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)