Spannendverhaaltje.nl

milf spotting

-
30-05-2012
Dit verhaal is geschreven door xander Dit verhaal is volledig gebaseerd op een fantasie en heimelijk hoop.
Ik ben een jonge man van 21 jaar. Het is tussen pot en pint al meerder malen ter sprake gekomen, ik begon er dan voornamelijk over, de aantrekkingskracht naar net iets oudere vrouwen. Elke jongen komt op een punt dat de ogen niet meer kijken naar de meisjes maar naar de vrouwen. En zowaar, betrap ik mezelf op, meestal zijn ze al flink in de 30, maar daarom zeker niet minder mooi. Zo kwam ik samen met een vriend op het ludieke idee om eens op mild jacht te gaan. Zo gezegd zo gedaan. Maar hoe begin je daar nou aan.
Zo zaten we enkele weken later samen op een bankje in het stadspark van gent, aan de overkant is een speeltuin waar zo tegen de middag al enkel mama’s de kindjes uitlaten. Daar zaten we dan, gewapend met een krat bier, elk een verrekijker en wat muziek. Zo gleed de tijd voorbij, met af een toe eens een opmerking zoals “He kijk daar, die mag er wel wezen”.
We konden onze ogen meer dan de kost geven, maar tegen dat de middag vorderde raakten we uitgepraat en begonnen de families in te pakken. We kraakten onze laatste pint en lachten nog eens goed om onze tijdsbesteding van die middag, de hoop op nieuwe contacten leggen hadden we laten varen omdat we er eerlijk gezegd geen idee van hadden hoe we dat gingen aanpakken. Even later namen we afscheid en zo bleef ik alleen achter. Ik zette de verkijker tegen mijn ogen en staarde wat in de verte. De speeltuin was intussen bijna ontruimd behalve op een vrouw en twee kindjes die trots hun zandkasteel toonden. Ineens keek de vrouw recht door de lenzen, ik schrok me rot en probeerde haastig de verrekijker weg te moffelen. Er lag wel ruim 50m grasveld tussen ons in, maar toch had ik het gevoel dat ze recht in mijn ogen keek.
Even later kwam ze naar me toe gewandeld. Ik probeerde rustig te blijven en verzon allerlei excuses. Met haar hand streek ze door haar bruine schouderlange haren en knoopte vlot haar hemdje eentje losser.
“heb je een vuurtje” vroeg ze kalm toen ze bij me was. Ik taste even in mijn zakken. Zo leunde voorover toen ik haar sigaret aanstak. Ik kon voluit haar borsten aanschouwen. Ik schat zeker C70.
“Nou waarom zit je me zo aan te staren” sprak ze op strenge toon. Ik mompelde betrapt hmm ja sorry daarvoor. Maar toen ze haar gezicht nauwelijks in de plooi kon houden en een glimlach loskwam besefte ik dat ze me door had. Ze nam mijn hand vast, trok die naar haar toe en schreef er met een balpen haastig een nummer op.
“Bel me na 8u!”.
En weg was ze, weer naar de speeltuin.
Ik kon nauwelijks geloven wat me net was overkomen. Mijn hart ging tekeer. Mijn gedachten gingen alle kanten op. Het eerste wat ik deed was het nummer opslaan in mijn gsm. Toen er een naam werd gevraagd besefte ik pas dat ik het zelfs niet wist. Mijn vingers typten M!LF. Want dat was ze wel. De mysterieuze vrouw. Ik nam snel mijn verrekijker uit mijn rugzak en kon nog net haar achterkant aanschouwen toen ze het park uitwandelde. Ze was aan de grote kant, fantastisch gevormde benen die overging in een strakke kont, die heerlijk heen en weer wiegde tijdens het wandelen. Even later haastte ik me naar huis. Ik hoorde tijdens het eten elke tik van de klok die aan de muur hing. Dan spring ik in de douche en scheer alles nog eens bij. Veel lichaamsbeharing heb ik niet, maar toch neem ik mijn baard eens onder handen en trim mijn schaarhaar flink bij. Als ik uit de douche stap zie ik dat het 5na8 is. Mijn hart begint te kloppen in mijn keel. Ik droog me snel af en begin te twijfelen. Ik weet zeker dat ik nieuwsgierig ben, maar ik weet niet goed wat ik moet verwachten.
Na wat twijfelen en mogelijke scenario’s bedacht te hebben drukte ik het groene telefoontje in. Ring, ring, ring, ring. Hallo, klinkt er. Is het al na 8en vraag ik. Oh jij bent het, ik hoopte dat je ging bellen. Zin om naar hier te komen? Vraagt ze. Zeker is mijn antwoord. Ha, dat komt goed uit, de kinderen zijn bij hun vader dus kom maar af, ze vernoemt nog haar adres en dan hangt ze op.
Ik zoek het adres haastig op internet. Het blijkt meer dan 10km fietsen maar dat heb ik zeker voor over. Ongeveer halfweg word het donker begint het te regenen. Half doorweekt zoek ik nog naar het huisnummer. Om 9u bel ik aan, kort. Een licht gaat aan, er komt iemand naar de deur, klik, daar staat ze dan. In dezelfde kleren als die middag. Kom binnen kom binnen zegt ze, ze neemt mijn jas aan en ik volg haar naar de woonkamer.
“Doe je broek maar uit, dan drogen we die direct”.
En zo gehoorzaam ik. Even later zit ik in de sofa en komt ze naar me toe gewandeld met twee glazen wijn. Ze komt naast me zitten. Haar decolleté is niet al te diep maar mijn ogen glijden geregeld langs haar borsten tijdens onze eerste echte kennismaking.
“bevalt het wat je ziet” vraagt ze brutaal, en ze schuift dichter naar me toe. Helemaal antwoord ik op een even brutale toon terug. Ze knoopt haar blouse helemaal los komt op me zitten. Direct vormt er zich een mega bult in mijn broek. Mijn handen gaan langs haar rug en haken haar bh los, ze glijden over de huid die net nog zo gespannen zat naar voren, ik kan net met mijn handen haar borsten omsluiten, nauwelijks. Ze gooit haar kleren op de grond, ik geef mijn ogen alles wat ze willen, ze heeft een redelijk strakke buik. ze trekt mijn t shirt over mijn hoofd en gooit die bij de rest. Ik pak haar vast bij haar kont til haar makkelijk uit de zetel. We draaien rond en leg haar nu onder me in de zetel. Zacht zijn haar lippen wanneer ze die van mij raken. Met haar tong likt ze aan mijn oorlel en dat wind me alleen nog meer op.
Ik trek haar riem liep en wurm haar strakke broek uit. Haar poesje is perfect. Helemaal glad geschoren. Ze duwt me weg en haar hand glipt in mijn onderbroek. Haar vingers sluiten rond mijn penis en ze begint me langzaam af te trekken met een stevige greep, zoals je bij meisjes zelden tegenkomt. Al snel gaat ook mijn onderbroek uit. Ze gaat tussen mijn benen zitten en plaagt me door kusjes op mijn buik te geven, mijn penis zit tussen haar perfect gevormde borsten. Ze gaat steeds lager en lager, tot hem ineens onverwacht in haar mond neemt en stevig zuigt aan mijn eikel. Dat maakte het compleet en langzaam voelde ik een orgasme opkomen maar dat wou ik nog zo lang mogelijk uitstellen. Ze zakte steeds dieper. Heerlijk voelde dat. Ik liet merken dat het eraan kwam en ze kwam naast me zitten. Ik ging tussen haar benen liggen. Ik beet zachtjes in haar lies en zoog me een weg van onder naar boven langs haar lippen naar haar clit. Mijn tong vond deze al vlug en ik draaide er plagerig wat cirkeltjes rond. Ze duwde mijn hoofd stevig naar beneden waardoor ik nauwelijks kon ademen, ik zoog letterlijk voor mijn leven en dat vond ze maar al te leuk, zo begon ze al snel te kronkelen van plezier. twee vingers vonden haar kutje, ik dacht dat die makkelijk naar binnen zouden gaan maar dit ging maar ternauwernood. Haar benen knepen mijn hoofd bijna fijn. Ik bevrijde me uit mijn hachelijke positie en stootte mijn penis naar binnen, zo diep mogelijk. Ze kreunde nog. Ik begon stevig op en neer te gaan. Wederom begon er iets te dagen bij mij, ze merkte het en zei, spuit maar lekker in me, ik ben al gekomen. Ik pakte met twee handen haar borsten vast en liet me helemaal gaan. Zo geweldig ben ik nog niet veel klaar gekomen.
Even later, toen we beide waren bekomen, zei ze, zo dat was lang geleden, je moet maar blijven slapen want dit is geen weer om nog te vertrekken. Die nacht hebben we nog meerdere malen wilde seks gehad. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar xandermlf@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
659
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)