Spannendverhaaltje.nl

Mijn zoon en zijn vrienden gebruiken me als slet (2)

-
21-08-2010
Daar zat ik nu. Op mijn knieën voorover gebogen om mijn eigen zoon te pijpen. Hoe had ik het zover kunnen laten komen. Ik, 33 jaar en een succesvolle carrière bij een multinational. Ik liet me op mijn werk nog zo behandelen als ik nu toeliet bij deze 4 geile tieners.

Ik hield de grote paal van Sidney in mijn hand en ging met mijn tong langzaam langs de hele stam. En zijn eikel gaf ik extra aandacht door de onderkant van zijn eikel extra lekker te likken. Sidney kreunde, oh dat doe je lekker slet. Ik heb het altijd al geweten. Steeds als ik pappa hoorde kreunen als jullie sex hadden dan wist ik dat je wel een gouden tongetje moest hebben slet. Oooooh, hij heeft vroeger al zitten luisteren, wanneer ik en zijn vader sex hadden, schoot er door mijn hoofd. Ga door slet, verwen me paal, zoals je dat altijd doet. Ik nam nu zijn paal zo ver mogelijk in mijn mond en begon hard op zijn paal te zuigen. Ooohhhhhhhh yes, kreunde Sidney hard. Nu snap ik, waarom pappa je altijd hoer en slet noemde als jullie sex hadden. Je geniet er gewoon van, als je zo wordt genomen, zonder dat je er iets tegen kunt doen

Toen hij dat zei, voelde ik mezelf kleuren van schaamte, maar ik ging wel door met zijn harde pik afzuigen. Zijn kreunen werd steeds luider en luider. Plotseling zei hij, stop hoer, ik wil nog niet komen in je geile bek. Hij trok hem uit zijn mond en hield mijn hoofd vast, terwijl hij met zijn andere hand zijn paal vast hield. Toen kreeg ik een harde tik met zijn paal tegen mijn wang en hij zei, wil je mijn paal weer zuigen hoer. Toen ik niet gelijk antwoordde gaf hij me weer een klap met zijn paal tegen mijn wang. Ik vroeg je iets hoer, zei hij. Wil je de paal van je bloed eigen zoon pijpen, hoer. Ja, zei ik zachtjes. Hij trok mijn hoofd aan mijn haren naar achter en zei, ik versta er weer niets van, hoer. Ja, zei ik, ik vind het heerlijk om je grote paal te pijpen, Sidney.

Sidney hield nu zijn grote paal voor mijn mond en zei, hou je bek dan maar goed open hoer. Hou je handen weg bij mijn paal, want ik wil alleen je bek voelen op mijn paal, hoer. Sidney pakte mijn hoofd nu vast en begon me nu in mijn mond te neuken. Steeds dieper stootte hij zijn dikke paal in mijn mond. Ik hield mijn handen op zijn boven benen zodat ik nog enigszins kon voorkomen, dat hij zijn grote paal helemaal in mijn mond zou stoten. Zijn vrienden hadden zich nu ook uitgekleed en moedigden hem aan. Kreten als neuk die slet diep in haar geile bek of laat die slet merken wie de man in huis is, waren niet van de lucht.

Plotseling werd ik opgetild, maar Sidney zorgde ervoor dat hij met zijn paal in mijn mond bleef neuken. Ik stond mijn zoon nu voorovergebogen te pijpen terwijl ik overal op mijn lijf handen voelen. Op mijn tieten, mijn kont, mijn kut. Ik kreeg weer een harde tik op mijn kont. Poten uit elkaar, teef zei Freddie. Ik deed gelijk wat hij zei. Wesley en John waren ondertussen naast me komen te staan. John gaf me weer een tik op mijn kont en zei pak mijn pik, slet en zorg dat die lekker hard word. Ik deed gelijk wat me werd opgedragen. John zijn pik was nog maar half hard, maar ik kon nu al voelen dat die erg dik was, alleen niet zo lang als Sidney zijn pik Wesley gaf me gelijk ook een tik op mijn kont en zei, vergeet je mij niet, hoer. En dus pakte ik ook de pik van Wesley vast. Wesley’s pik stond al bijna stijf en was net zo groot als die van mijn zoon. Ik deed weer wat me werd opgedragen.

In iedere hand kreeg ik een paal, die ik aftrok en ik voelde de tong van Freddie op mijn clit. Er ging gelijk een siddering door me heen. Ow god wat voelde dat lekker aan. Dat had ik gemist. Dat bleef niet onopgemerkt door de anderen, want ik hoorde John tegen Freddie zeggen, die slet rilt ervan Freddie. Blijkbaar houd ze ervan, Freddie, waarop Freddie gelijk harder begon te likken en te zuigen op mijn clit. Ik dacht dat ik gek werd. Het is dat ik de pik van mijn zoon in mijn mond hand anders had ik het uitgegild. Ik probeerde nog aan die tong te ontsnappen, maar dat was onbegonnen werk. Ik voelde, dat ik snel ging komen. Ik duwde mijn kut ook steeds harder op de mond van Freddie, om zo goed mogelijk van die lekkere tong te kunnen blijven genieten.

Wesley en John merkten dat ik bijna ging komen. Ik had minder aandacht voor hun pikken en ik begon langzaam te schokken. Pattttttssssssss daar kreeg ik weer een harde tik op mijn kont en tegelijkertijd werd er hard aan mijn tepel getrokken. Wel aan mijn pik blijven trekken hoer, zei Wesley. Gedwee deed ik wat er van me verlangd werd. Sidney had nu vrij spel en al snel duwde hij mijn mond over zijn lange paal tot die er helemaal in zat. Ik probeerde uit alle macht om niet te hoeven kotsen. Toen ik het bijna niet meer hield trok hij zijn pik terug. Dat was lekker he hoer, zei hij tegen me. En voor ik antwoord kon geven duwde hij zijn paal weer helemaal in mijn mond. Ik heb je altijd al een geile slet gevonden, zei Sidney tegen me. Vooral toen pappa vertrokken was, heb ik me vaak op je afgetrokken slet, in de hoop dat ik je ooit nog eens zou kunnen neuken. En vandaag is dan eindelijk zover. De anderen wilden het ook al zolang, alleen hadden we nooit de kans om je te pakken te nemen slet. Maar we wisten dat het vandaag zou gaan gebeuren. Vandaag wisten we dat het onze kans zou zijn, zei Sidney.

Toen Sidney dat allemaal zei, schrok ik wel. Hadden ze dit dan allemaal gepland. Het besef begon langzaam te komen. Vandaar dat ze me iedere keer een wijntje kwamen brengen. Misschien hadden ze er wel wat in gedaan. Feit was wel dat ik door de drank wel wat losser was geworden, maar ik had nu niet het gevoel dat ik de controle had verloren door te veel te drinken.

Veel tijd om na te denken kreeg ik niet, want Sidney begon me nu diep en hard in mijn mond te neuken. Zuigen hoer. Je vindt het lekker he, teef, zei Sidney tegen me terwijl hij zijn dikke lange paal diep in en uit mijn mond stootte. Freddie was ondertussen doorgegaan met mijn natte kut te likken en ik stond op het punt om klaar te komen. Ik sloot mijn ogen en begon over heel mijn lichaam te trillen toen ik klaar kwam. En als ik niet de pik van Sidney in mijn mond had gehad, had ik het uit gegild.

Freddie haalde zijn tong uit mijn kut en gaf me een tik op mijn billen. Hij wisselde van plaats met Wesley en zei, je smaakt als een echte hoer. Wesley stond ondertussen achter me en zonder ook maar te kunnen wennen aan zijn paal, ramde hij zijn paal in een keer helemaal in mijn kut. Ow my god, die is te groot schoot er door me heen. Maar Wesley trok zich er niets van aan en begon me als een bezetene te neuken. Hier hou je van, he teef. Ik heb je wel gehoord toen je die man met je mee naar huis had genomen, toen ik een keer bij Sidney was blijven slapen na het stappen. Je bleef maar smeken om hard genomen te worden. En weer voelde ik me rood worden. Hoe vaak hadden ze wel niet naar me geluisterd als ik sex had met een man.

Lang om erover na te denken kreeg ik niet, want Sidney stond op het punt om klaar te komen. Hij trok mijn hoofd aan mijn haren naar achteren en spoot zijn zaad over mijn gezicht. Alsjeblieft hoer, zei hij. Hier heb je zaad, waar je altijd zo om smeekt, als je geneukt wordt. My god wat spoot hij veel zaad. Mijn hele gezicht zat onder en langzaam droop het zaad van mijn gezicht op de grond. Ik voelde me nu echt een smerig. Echt een smerige slet. Maar het vreemde was ik werd er alleen maar geiler door.

John trok nu ook mijn hand van zijn paal af. John ging op de grond liggen en zij. Kom op mijn paal zitten hoer. Ik stapte over hem en keek naar zijn enorm dikke paal. Hij gaat me uitscheuren met dat ding, schoot er door me heen. Verder zakken, hoer, zei John, terwijl hij me een tik in mijn gezicht gaf. Ik voelde nu zijn eikel tegen mijn kut aan en trok met mijn vingers mijn kut verder open. Wesley stond nog achter me en zette zijn handen op mijn schouders, terwijl John mijn heupen vastpakte. Voor ik het door had was ik al over de paal van John heen geduwd. Er ging een pijnscheut door mijn lijf en het gevoel dat die in één keer diep in mijn kut werd gestoten, ontnam me van alle lucht. Ik hapte naar lucht als een vis op het droge.

Freddie, die nu voor me was gaan staan, maakte gelijk van de situatie gebruik om zijn paal diep in mijn mond te stoten. Shit die is niet alleen dik, maar ook nog eens groot, dacht ik toen zijn pik achter in mijn keel verdween. John was ondertussen ook langzaam begonnen met mijn kut te neuken en zo werd ik weer door 2 jonge jongens tegelijk genomen. De pijn in mijn kut was verdwenen en had plaats gemaakt voor genot. Jezus, wat was dit lekker, die jongens pakte me precies zo aan, zoals ik het altijd graag wil hebben. Totaal geen rekening houden met mij en mij gewoon nemen zoals zij dat willen. Ik paste me aan het tempo van John aan en voelde dat ik weer moest klaarkomen. Freddie had me ondertussen bij de haren vastgepakt en neukte me nu erg diep in mijn mond. Regelmatig had ik het gevoel dat ik erbij moest overgeven. Op het moment dat ik klaarkwam, trok Freddie zijn dikke grote paal uit mijn mond en zei: “gil het uit dat je onze hoer bent, hoer.” Toen ik het niet gelijk deed wat Freddie had gezegd, gaf Freddie me mijn zijn dikke paal een harde tik tegen mijn wang en zei: “ik versta je niet, hoer.”

Ik ben jullie hoer, neem me zoals ik ben, gilde ik uit. Als er iemand nog wakker was zou die het zeker gehoord hebben, maar dat interesseerde me op dat moment helemaal niets. Ik wilde maar één ding en dat was klaarkomen, zoveel mogelijk. Freddie duwde zijn dikke paal weer diep in mijn mond en Freddie en John begonnen me nu keihard te neuken. De ene diep in mijn mond, de andere diep in mijn kut. Zowel John als Freddie sloegen me om hen sneller terug te neuken, wat ik dan ook gelijk probeerde.

Ohhhhhhhhh weer kwam ik klaar, ik kon bijna niet meer, maar de jongens leken onvermoeibaar. Toen gebeurde er iets waar ik geen rekening meer mee had gehouden. Wesley was ik namelijk helemaal vergeten. Ik was helemaal opgegaan op de wijze waarom ik gebruikt werd door John en Freddie. Ik voelde de paal van Wesley tegen mijn kontje aanduwen. Neeeee, probeerde ik uit te schreeuwen, maar dat lukte niet door de paal van Freddie in mijn mond. Met mijn handen probeerde ik Wesley’s paal weg te duwen bij mijn kontje, maar als reactie kreeg ik een harde tik op mijn roodgloeiende kont. Hij spuugde op mijn sterretje om het nat en glad te maken. Ik voelde hoe zijn vingers eerst mijn kontje induwde, mijn kontje ermee uitrekte en er weer uithaalde. Toen voelde ik weer die druk van zijn paal tegen mijn sterretje.

En weer voelde ik een pijnscheut door mijn lijf gaan, maar dit keer kwam de pijn uit mijn kontje. Mijn maagdelijke kontje, want tot op dat moment had ik nog geen enkele man toegestaan om mij in mijn kontje te nemen. En nu, nu liet ik het toe. Ik was nog nooit zo gevuld geweest. Langzaam maakte de pijn plaats voor een gevoel dat ik nog nooit had ervaren. Ik dacht dat ik gek werd. Zo lekker, warm gevoel kwam erover me heen. John en Freddie waren ook even gestopt en wachten op Wesley. Wesley begon me nu zachtjes te neuken in mijn kontje en John en Freddie namen dat tempo over. Wesley begon me nu harder en harder te neuken, met als gevolg dat ik ook in mijn andere gaatjes hard werd genomen.

Ik hield het niet en kwam nu achter elkaar klaar. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Owwwwwwww die jongens maakte me helemaal gek met die heerlijke palen van ze. Het enige wat ik dacht was, dit wil ik nooit meer kwijt. Oh my god wat was dit lekker.

Het tempo waarmee ik geneukt werd ging steeds meer met horten en stoten. Hun pikken werden ook steeds dikker en John was die eerste die het niet meer hield en kwam klaar in mijn kut. Zijn zaad vulde mijn hele kut, en toen hij zijn paal uit mijn kut trok hoorde je duidelijk een “plop” geluid. Zijn zaad stroomde gelijk uit mijn kut toen zijn paal eruit was. Freddie hield het ook niet meer en spoot zijn zaad diep in mijn keel. Ik probeerde alles door te slikken, maar dat lukte niet helemaal. Een klein beetje stroomde vanuit mijn mondhoek omlaag langs mijn kin op de grond.

Wesley was nog niet zo ver en verhoogde nogmaals zijn tempo. Mijn tieten zwaaiden heen en weer en ik voelde zijn ballen tegen mijn kut aanslaan. Ik genoot hoe ik in mijn kont werd genomen. Als ik dat eerder had geweten, had ik het zeker vaker gedaan. Wesley’s paal werd nu ook dikker en hij begon ook met horten en stoten te stoten. Toen spoot hij zijn zaad diep in mijn kont. Dat gevoel bezorgde me weer een orgasme. Wesley haalde ze paal uit mijn kont en ik viel op de grond van vermoeidheid.

Wesley was echter nog niet tevreden en zei: “Lik mijn paal schoon hoer.” Zonder erbij na te denken nam ik zijn pik in mijn mond en proefde een bittere smaak. Toen drong het tot mij door, zijn paal had in mijn kont gezeten en dit waren poepresten. Bahhhh, ging er door me heen en ik wilde gelijk mijn hoofd terugtrekken. Wesley had daar al rekening mee gehouden en hield mijn hoofd vast. Gewoon mijn pik blijven schoonlikken, hoer, zei Wesley. Toen zijn pik schoon was liet hij me weer op de grond vallen en ging bij zijn vrienden zitten, die allemaal met een grijns naar mij zaten te kijken.
Aantal keer gelezen:
1638
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)