Spannendverhaaltje.nl

Mijn zoon en zijn vrienden gebruiken me als een slet

-
21-08-2010
Mijn zoon, Sidney, geeft vanavond zijn eindexamenfeest. Bij mij achter in de tuin. Ik, Yvonne, ben er eigenlijk wel trots op dat hij dat heeft bereikt. Als ik er aan terug denk is het allemaal wel snel gegaan. Van baby tot aan een bijna volwassen zoon. Eigenlijk was hij niet geplant, maar een “foutje” na een schoolfeest met mijn toenmalige vriendje. Mijn vriendje, Jerry, wilde eigenlijk een abortus, wat ook niet zo gek was. Hij was 17 en ik was 16, bijna 17. Jerry was een antiliaan van 2 meter op wie al mijn vriendinnen verliefd waren. We zaten beide in 5 VWO en hadden nog een hele toekomst voor ons. Jerry was nog veel te veel met zichzelf bezig, dan de verantwoording op zich te nemen als vader. Maar ondanks dat Jerry niet wilde, heb ik toch besloten om de baby te houden. En tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van.

Mijn ouders steunde me in mijn besluit en hadden me beloofd dat zolang ik nog op school zat of studeerde zij mee zouden helpen in de opvoeding van Sidney. Jerry verdween al snel uit beeld, omdat hij het te druk had met zijn eigen leven en er nog niet klaar voor was om vader te zijn. Toen ik eenmaal klaar was met mijn studie Frans, ben ik gaan werken als vertaalster bij een multinational. Daar kwam ik Jerry weer tegen en de vonk sloeg meteen weer over. Hij bleek ook net klaar te zijn met zijn studie bedrijfskunde en had ook bij dezelfde multinational een baan gevonden.

We gingen steeds vaker uit. Met Sidney erbij vormden we een gelukkig gezin. Na een jaar gingen we samenwonen en de toekomst zag er rooskleurig uit. We maakten beide carrière en we waren erg gelukkig. Maar na een aantal jaar kwam er toch de klad in. Jerry moest steeds vaker naar het buitenland voor zijn werk en ook mijn werk slokte steeds meer van mijn tijd op. Langzaam aan kwamen er meer spanningen in ons gezin. Tot 3 jaar geleden de bom barste.

Sinds die tijd ben ik dus weer alleen met mijn zoon, die toen net in de pubertijd zat. In het begin was het zwaar, maar ik wist me staande te houden. Na een tijdje ging ik ook weer dingen doen. Eerst schreef ik mezelf weer in bij een sportschool. Ik begon met 2 keer per week, maar zit ondertussen weer op 3 keer per week. Zo leerde ik ook andere mensen kennen en begon weer uit te gaan. Tijdens het uitgaan had ik ook aandacht genoeg. Ik zie er nog steeds goed uit. Ik ben 1m79 en 64 kg, heb een slank postuur met grote borsten, cup D, en mooie slanke lange benen en lang golvend blond haar tot over mijn schouders.

In de afgelopen 3 jaar heb ik wel een paar keer een relatie gehad met een man, maar dat liep altijd na een tijdje stuk. En nu ben ik alweer 6 maanden zonder vriend. Het is ook zo lang geleden dat ik sex heb gehad met een man. En dan te bedenken dat ik samen met Jerry iedere dag wel sex hadden.

Niet alleen tijdens het uitgaan, maar ook thuis merk ik steeds vaker dat ik er nog steeds goed uitzie. Sidney en zijn vrienden geven me vaak een compliment. En als ik na Sidney en zijn vrienden kijk, streelt het me wel, want het zijn mooie jongemannen geworden. Sidney is net zoals zijn vader een grote neger geworden, van 2 meter lang en een gespierd lichaam. Zijn beste vriend is Wesley, ook een neger, alleen niet zo groot als Sidney. Wesley is 18 en 1m85, maar Wesley is wel gespierder dan Sidney, met een 6-pack Waar Sidney is, is Wesley en waar Wesley is, is Sidney. Die 2 doen echt alles samen. Verder heb je nog Freddie (waarom hij Freddie wordt genoemd weet ik niet, want zijn echte naam is Mourad). Freddie is een Algerijn, van 18 en 1m85. Freddie is een leuke jongen om te zien en altijd aan het geintrappen. Als laatste van hun vriendenclubje heb je John. John is de kleinste van het stel. John is 17 en 1m80 en stevig van postuur. Ook John is een neger en hij is de brutaalste van het stel. Een maand geleden zei John nog tegen me, toen ik op het punt stond om uit te gaan met mijn vriendinnen, dat ik er erg lekker uit zag. Hij zou me zo wel willen pakken. Ondanks dat het me erg vleide en het me ook niet onberoerd liet, liet ik toch zo min mogelijk merken en zei: “dank je, maar ik moet nu gaan. Mijn vriendinnen wachten op me, doei en veel plezier vanavond met z’n vieren.”

En dan is er nu het eindexamenfeest van Sidney. Ik was de hele dag druk om alles gereed te hebben voor vanavond. Het weer zat in ieder geval mee, want het was stralend weer. De jongens waren er ook al vroeg en hielpen mee om alles op tijd klaar te hebben. Ik droeg een dun zomerjurkje met daaronder mijn bikini. Regelmatig zag de jongens naar mij kijken, maar ik deed net alsof ik het niet door had. Net voor de eerste vrienden van Sidney arriveerden voor het feest was alles gereed. De tent stond, de bar was er. Drank was er, de hapjes waren klaar en de dj was geïnstalleerd. Het feest kon beginnen.

Tijdens het feest trok me terug. Ik kleedde mezelf ook even om. Ik trok een geel zomerjurkje aan met alleen een gele string eronder. Verder trok ik nu ook mijn pumps aan zodat ik er ook mooi gekleed bij liep. Zo af en toe ging ik een kijkje nemen. Telkens als ik even kwam kijken, kwam Sidney of een van zijn maten bij me staan om even gezelschap te houden. Telkens waren ze ook zo attent om me een wijntje te geven. Tegen 1 uur gingen de eerste al naar huis en om 3 uur waren alleen Sidney en zijn 3 vrienden nog over. Ik kwam naar buiten en keek eens in het rond. De rommel viel eigenlijk wel mee. Dus ik stelde voor om nog 1 drankje gezamenlijk te drinken en de rommel dan morgen op te ruimen.

Alle 4 vonden ze dat een goed idee met John voorop. Hij ging ook direct naast me zitten. Al snel waren we met zijn vijven in een gezellig gesprek verzeild geraakt. Vlak nadat iedereen weer een nieuw glas drinken had ontvangen, trok Freddie me mee om te gaan dansen. Kom mevrouw Veld, ik heb nog niet met u gedanst vanavond. Zeg maar gewoon Yvonne hoor, zei ik en liep achter hem aan de dansvloer op. John had een lekker nummer uitgezocht en niet veel later stond ik met Freddie op de dansvloer te swingen.

Je kunt lekker dansen Yvonne, zei Freddie. Jij ook hoor Freddie, zei ik. Freddie werd afgewisseld door Wesley en zo stond ik omstebeurt me al de jongens te dansen, behalve Sidney. Die bleef de hele tijd zitten om alles van een afstandje te kunnen bekijken. De jongens werden ook steeds brutaler in hun dansen. John was de eerste die zijn handen op mijn heupen legde en me naar haar toe trok. John plaatste een been tussen mijn benen in en begon in het ritme van de muziek zijn heupen te bewegen. Ik ging erin mee terwijl John me steeds dichter naar hem toe trok. Nu stonden we heel close te dansen. Mijn borsten drukten tegen zijn borst en mijn poesje schuurde over zijn been. Ik voelde dat mijn poesje met iedere beweging steeds natter werd. Mijn tepels staken door mijn dunne zomerjurkje heen. En net op het moment dat ik even wilde gaan zitten, kwam Wesley strak achter me staan. Hij legde zijn grote handen op mijn heupen en drukte zich tegen me aan. Ik voelde goed dat hij een stijve had, want die drukte tegen mijn billen aan.

Beide jongens bepaalden nu het ritme en ik liet me erin meevoeren. Mijn poesje werd natter en natter. Mijn lichaam reageerde steeds heftiger op de bewegingen. Tijdens het dansen hoopte ik maar dat ze niet te ver gingen, maar plotseling werd er een slow nummer opgezet. En beide jongens trokken me strak tegen hen aan zodat ik nu echt tussen hen ingedrukt zat. Langzaam voelde ik de handen van John over mijn boven benen strelen. Langzaam van boven naar beneden. Wesley was mijn armen aan het strelen, Zijn handen gingen ook langzaam op neer en. Toen streek Wesley mijn haar opzij en begon in mij oor te fluisteren dat hij mij een lekker heet geil wijf vond. Gelijktijdig voelde ik John’s handen onder de zoom van mijn jurkje gaan. Wesley likte aan mijn oorlel en ik kon een kreun niet onderdrukken. Mijn hoofd lag op zijn schouder en ik had geen weerstand meer om ze tegen te houden. John ging met zijn handen steeds verder onder mijn jurkje terwijl Wesley steeds harder aan mijn oorlel zoog en hij zijn handen in de mijne sloot. Toen voelde ik dat John met zijn vingers bij mijn string waren aangekomen en hij duwde mijn string opzij. Automatisch deed ik mijn benen verder uit elkaar zodat hij er makkelijker bij kon. Wesley nam mijn hand en legde die op zijn harde pik.

Oww wat een grote dacht ik gelijk. Wil je die straks in je voelen sletje fluisterde hij in mijn oor. Wat zegt hij nu tegen me, sletje? Daar schrok ik wel van maar ik was niet meer bij machte om het te stoppen. John liet er ook geen gras over groeien en duwde gelijk 1 vinger diep mijn natte kut in. Hey jongens, zei John. Ze is kleddernat om vervolgens naar mij te kijken en te zeggen. Hoelang is het nu geleden dat je eens goed geneukt bent sletje. Weer werd ik sletje genoemd en weer kon ik niets anders doen dan te zeggen 6 maanden geleden.

Je hebt dus wel een pik nodig om je kut te vullen of niet slet, waarbij John zonder op mijn antwoord te wachten gelijk een 2de vinger diep in mijn natte kut duwde. Hierdoor kreunde ik jah. Wesley pakte me bij me haren vast en zei, ik verstond je niet goed slet. Wil je door ons geneukt worden, slet. Ik was te geil om nee, stop te zeggen, dus ik zei nu luid en duidelijk ja ik wil dat jullie me neuken. Voor ik door had wat er gebeurde, had Wesley mijn zomerjurkje over mijn hoofd uitgetrokken en John mij uit mijn string laten stappen.

Daar stond ik nu, naakt en geil, midden op de dansvloer tussen 2 vrienden van mijn zoon. Die me een slet noemden. Iedereen stond naar me te kijken. John verbrak de stilte en zei, draai je om slet en buig voorover zodat iedereen je geile natte kut kan bewonderen. Ik deed wat hij vroeg en bukte me zodat Freddie en mijn zoon een vrij uitzicht hadden op mijn openstaande natte kut. Hoe vernederend ik de situatie ook vond, ik werd er wel erg geil van.

John gaf me een harde tik op mijn billen en zei, doe je poten verder open slet zodat ze je kont en kut beter kunnen bekijken. Ik deed meteen wat hij zei en voelde hoe hij met zijn handen mijn kut verder opentrok. Kijk eens hoe geil deze slet is, zei hij tegen ze vrienden. Ik schaamde me dood, maar ik was te geil om ze te doen stoppen. Mijn zoon en zijn vrienden konden nu duidelijk zien hoe geil ik wel niet was en tot overmaat van ramp zei John tegen me. En teef wil je door ons als een slet behandeld worden. Ik kon nu wel door de grond gaan, maar zei toch zachtjes ja. Wat zei John, ik versta je niet, zeg het harder en gaf me weer een klap op mijn kont. Ja, neuk me zei ik nu wat harder. Ik versta je nog steeds niet slet, zei John en gaf me weer een tik op mijn billen die nu al aardig begon te gloeien. Ja, neuk me zei ik nu luid en duidelijk. Dus jij wilt onze slet zijn, vroeg John. Jas dat wil ik zei ik nu. Al mijn verzet was nu gebroken. Ik voelde hoe John zijn vingers diep in mijn natte kut stootte en zei goed zo slet, vanaf nu ben je onze slet en we zullen je neuken wanneer we maar willen.

Ga nu kruipend naar Sidney toe en smeek hem of je hem pijpen mag, teef. Ik draaide me om en ging kruipend naar mijn zoon. Hij keek geil naar me. Ik kon aan zijn blik in zijn ogen zien dat hij mij wilde neuken. Eenmaal voor hem vroeg ik timide mag ik je pijpen Sidney. Hij bleef me strak aankijken en zei, wat zei je slet. Daar schrok ik van zelfs mijn eigen zoon noemde me nu een slet. Wat harder, vroeg ik, mag ik je pijpen Sidney. Sidney pakte me nu bij de haren vast en zei ik weet zeker dat een geile slet beter en duidelijker kan smeken dan dat je tot nu toe hebt gedaan teef. Wil je me alsjeblieft je dikke paal geven zodat ik die lekker diep in mijn geile mond kan nemen Sidney. Sidney keek me aan en na een korte stilte zei hij. Trek me broek uit slet. Bevrijd mijn paal en begin me nu te pijpen slet. Ik haalde zijn pik uit zijn broek en schrok wel een beetje van de grootte van zijn paal. Zijn vader had een grote gehad maar deze was nog groter, zeker 25 cm. Schiet je een beetje op slet, zei hij nogmaals. Ik wil gepijpt worden door je slet, schiet op. Ik opende mijn mond en schoof zijn paal naar binnen. Als haar kut net zo lekker strak en warm is, als dat geile mondje van haar, dan gaan we vanavond een hoop plezier met deze slet beleven, zei Sidney tegen zijn vrienden.

Daar zat ik nu op mijn knieën voor mijn zoon op de grond. Zijn paal schoof hij langzaam in en uit mijn mond terwijl ik zijn vrienden hem hoorde aanmoedigen. Hoe het verder die avond is verlopen vertel ik in deel 2.
Aantal keer gelezen:
2205
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)