Spannendverhaaltje.nl

Mijn vrouw en haar beste vriendin

-
16-08-2010
Op een avond lagen mijn vrouw Maaike ( 37 jaar ) en ik ( 39 jaar ) op bed. Zoals wel vaker gebeurde lagen we ieder wat met ons zelf te spelen. Ik vind het namelijk heerlijk om mijn vrouw bezig te zien terwijl ze haar kutje vingert of met een vibrator bewerkt en onderwijl vertelt waar ze op dat moment aan denkt. Terwijl ik keek hoe haar vinger langzaam haar clitoris verwende trok ik in traag tempo aan mijn lul. De lipjes van haar kutje weken uiteen en haar kutje begon te glimmen van het vocht. Terwijl ze zo lekker bezig was vroeg ze ineens aan mij wat mijn geilste fantasie was. Ik schrok hier wel een beetje van, omdat ik geen idee had hoe Maaike op mijn fantasie zou reageren. Mijn geilste fantasie is om Maaike bezig te zien met een andere vrouw, maar ik heb haar nog nooit gehoord over sex met een andere vrouw, zelfs niet als fantasie.
Maaike merkte aan mijn reactie dat ik twijfelde of ik wat zou zeggen. Je kan me alles vertellen hoor zei ze het is maar een fantasie. Nou eh, als ik met mijn zelf bezig ben denk ik aan jou, begon ik voorzichtig. Lief zei Maaike, maar wat doe ik dan in jou fantasie? Je laat je dan verwennen door een andere vrouw zei ik en lette daarbij zorgvuldig op haar reactie. Ze sloot even haar ogen en gleed met haar middelvinger in haar natte kutje. En wat doet die andere vrouw dan bij me wat jou zo geil maakt? vroeg Maaike. Als ik zelf lekker op dreef ben denk ik dat jij op hetzelfde moment lekker door haar word gebeft terwijl ze met twee vingers diep in je kutje zit. mmm kreunde mijn vrouw, dat klinkt leuk, maar heb je dan iemand voor ogen die dat bij mij doet? Ik moest even slikken, maar besloot eerlijk te zijn tegen haar. Ik zei tegen haar, ik weet niet of je het leuk vind, maar het is Marga je beste vriendin. De reactie die volgde verbaasde me maar wond me ook enorm op. Mijn vrouw kreunde en ik zag hoe ze met haar kutje kneep.
Ik durfde nu wat vrijer te praten en zei tegen haar "het schijnt jou ook niet onberoerd te laten" Nee zei mijn vrouw, maar het idee dat jij ligt te kijken hoe Marga mijn kut likt terwijl jij je aftrekt vind ik heel geil. Nu ik wist dat mijn vrouw het ook heel geil vond durfde ik er op door te gaan. Doe je ogen dicht en denk maar dat het Marga is die je kutje verwent. Mijn vrouw pakte de vibrator onder haar kussen vandaan en stak deze diep in haar inmiddels zeiknatte kut. Met haar andere hand vingerde ze haar clitoris terwijl ze haar ogen gesloten hield. Ik kende haar inmiddels lang genoeg om te weten dat ze nu verschrikkelijk opgewonden was. Ohh Maaike, vertel me alsjeblieft waar je nu aan denkt, smeekte ik. Ahh ik word gelikt door Marga en ik zie hoe jij aan je lul ligt te rukken terwijl je naar ons kijkt, kreunde mijn vrouw. Ik had nu geen enkele belemmeringen meer en zei tegen Maaike " Oh ga door, laat je pakken door Marga, zeg haar wat ze moet doen, zeg haar wat je lekker vind " onderwijl flink aan mijn lul trekkend.
Ook bij Maaike was het hek inmiddels van de dam. Met haar ene hand pompte ze de vibrator in en uit haar kut terwijl ze met haar vinger van haar vrije hand haar clitoris bewerkte. Ondertussen kreunde ze hevig " Ohhh jaaa lik m'n kutje, steek je vingers diep in me, lik me vlug, Ahhhhh ga door, jaaaa ik kom klaar op je tong ahhhhhhhh. Hevig schuddend en trillend kwam Maaike klaar en deze aanblik werd ook mij teveel en hevig spuitend beleefde ik een ongekend hevig orgasme. Onderwijl bijkomend van onze heftige orgasmen kwamen we beide tot de conclusie dat dit wel heel opwindend was. Opeens vroeg Maaike me " stel je nu eens voor dat dit echt zou gebeuren, zou je het dan ook net zo geil vinden? misschien word je wel jaloers op Marga" Mijn enige angst is dat ik veel te snel klaarkom, maar dat is geen probleem want ik vind het zo geil om te zien dat mijn lul binnen de kortste keren weer overeind staat, antwoordde ik. Nou, dan moeten we maar eens kijken of we onze fantasie werkelijkheid kunnen maken, zei Maaike.
Na dit gehoord te hebben kwam mijn lul weer met schokken overeind. Terwijl ik mijn lul in het kutje van Maaike liet glijden vroeg ik: " maar hoe denk je dat aan te pakken " Marga en ik zijn al heel lang vriendinnen en zien elkaar regelmatig en zijn zo wie zo elke dinsdagavond met zijn tweetjes als Kees ( haar man ) en jij aan het darten zijn. We weten bijna alles van elkaar. Ik weet bijvoorbeeld welke lingerie ze heeft en welke vibrators ze in haar collectie heeft. Ook weet ik dat Kees niet meer zo spetterend in bed is terwijl Marga wel regelmatig zin heeft in sex en daarbij ook wel van een beetje spanning houd. Als we dinsdagavond weer met zijn tweetjes zijn pak ik de Pabogids en zeg dat ik aan wat nieuwe lingerie toe ben. Ik ga wat zitten bladeren en laat aan haar zien wat ik leuk vind en wat ik wil bestellen. Hetzelfde doe ik met de vibrators en dildo's. Ik vertel haar van welke hulpmiddelen ik opgewonden raak en vraag aan haar wat zij leuk vind en wat haar opwind. Als ze hier op ingaat vraag ik haar mee te lopen naar de slaapkamer om haar te laten zien wat ik inmiddels aan lingerie en hulpmiddelen in huis heb.
Terwijl Maaike haar strategie aan het uit leggen was ging mijn lul gestaag in en uit haar kut. Ook Maaike liet zich niet onbetuigd en bewoog flink mee terwijl ze haar plannetje ontvouwde. Als we dan in de slaapkamer zijn laat ik haar al mijn speeltjes zien. Als ik dan merk welk artikel haar speciale interesse opwekt ga ik er op door. Ik vertel Marga dan dat het een van mijn favoriete speeltjes is en dat ik mij er regelmatig mee klaar maak. Ik duw haar dan langzaam op het bed en zeg haar dat ze het ook eens uit moet proberen en dat ik haar er graag bij wil helpen. Het idee dat Maaike dit dinsdag voortvarend aan ging pakken maakt mij ongekend geil. Ook Maaike stond inmiddels weer superheet. Terwijl ik haar hard neukte kreunde mijn Maaike " Ohhh ik ga klaar gelikt worden door Marga, ohhh wat geil jaaaa lik m'n clitoris hard lik me klaaaaarrrrrrrr ahhhhhhh. Terwijl Maaike met haar kutje om mijn lul kneep werd het ook mij teveel.
Een tweede orgasme ontlaadde in haar kut en ik had het gevoel dat er geen einde aan mijn zaadstroom kwam. Wat was dit ongelooflijk geil. Over 5 dagen zou het dinsdag zijn, voor mijn gevoel duurde het nog weken. Eindelijk was het dan zover en dinsdagavond om zeven uur ging de bel. Maaike die sexy maar niet overdreven gekleed was opende de deur en Marga en Kees kwamen binnen. Ik vond Marga altijd al leuk om te zien, 36 jaar ,blond half lang haar en lange benen. maar nu ik wist wat er stond te gebeuren vond ik haar meer dan leuk, ik vond haar supergeil. Ze droeg een leuk zwart truitje, een rok net boven haar knieŽn, een zwarte panty en laarzen met een hak. Eigenlijk was het niets bijzonders ik had dat wel vaker van haar gezien, maar vanavond had het door de omstandigheden iets waardoor ik onmiddellijk opgewonden werd. Zoals elke dinsdagavond dronken Kees en ik eerst een bakkie voordat we naar darten gingen. Ik liep met Maaike mee naar de keuken om te helpen met de koffie. In de keuken kneep ze in mijn lul en voelde mijn erectie.
Dat zal wel lastig darten worden, lachte ze, ik hoop dat je je kan concentreren. Ik liet mijn hand onder haar rok verdwijnen en gleed in haar slipje. Jij bent anders ook flink nat, zei ik. Ja dat is zo maar bij mij merk je het niet en ik hoef me niet op darten te concentreren, hoewel ik wel hoop dat ik de roos raak. We liepen naar binnen om koffie te gaan drinken. Kees was druk aan het vertellen over zijn werk, maar ik hoorde hem maar half, omdat mijn gedachten afdwaalde naar Marga en Maaike. Ik betrapte mezelf erop dat ik Marga van top tot teen zat op te nemen en ondertussen probeerde ik onder haar rok te kijken. Ik zag die geweldige lange benen en twee heerlijke tieten in dat zwarte truitje. Ze waren niet overdreven groot maar ze mochten er zijn. Ik was natuurlijk niet echt objectief, want gezien de omstandigheden had ik haar in een vuilniszak nog geil gevonden. Stiekem zat ik er aan te denken hoe het er uit zou zien als Marga met haar hoofd tussen de benen van Maaike zou zitten. Mijn gedachten werden ruw verstoord door Kees die zei dat het hoog tijd was om te gaan. We begaven ons op weg en in het cafe aangekomen waren onze teamleden en de tegenstanders al aanwezig.
Ik moest de spits afbijten. Ik ben best een redelijke goede darter maar vanavond bakte ik er niets van. Waar zit jij met je gedachten, probeer je eens te concentreren, je gooit als een natte krant, foeterde Kees. Ja ja je lult maar, waarschijnlijk ligt je vrouw nu met haar hoofd tussen de benen van mijn vrouw, dacht ik. Het beeld van Marga die Maaike aan het beffen was schoot door mijn hoofd. Even overwoog ik om naar het toilet te gaan en de spanning uit mijn lul te laten verdwijnen door even vlug klaar te komen. Direct daarop verwierp ik de gedachte, omdat ik wist dat dit slechts een tijdelijke oplossing zou zijn. Binnen de kortste keren zou ik weer zo geil als boter zijn. Aan de avond leek geen einde te komen. Eindelijk was het dan zover dat we naar huis gingen, het was inmiddels al tegen enen. We kwamen bij ons huis aan en en ik stak de sleutel in het slot. Mijn hart bonkte in mijn keel van de spanning, terwijl ik wist dat, als er al iets was gebeurd dan was dat inmiddels al afgelopen. Ik liep met Kees de woonkamer binnen en onze vrouwen zaten gezellig naast elkaar op de bank. Naast de bank op de grond lag een pabogids.
Aan Marga en Maaike was niets te merken, alleen dat het haar van Maaike wat slordiger zat dan in het begin van de avond. Hetzelfde gold overigens ook voor Marga. Als jullie het niet erg vinden dan gaan wij meteen naar huis. Morgenvroeg gaat het wekkertje weer te keer zei Kees. We stonden allemaal op en liepen naar de voordeur. Ik deed de deur open en Kees liep al naar buiten. Marga stond bij Maaike en gaf haar twee zoenen. Het was erg gezellig, moeten we snel weer eens overdoen ,zei Marga en liet haar handen daarbij even op de billen van Maaike rusten. Dat doen we zeker, antwoordde Maaike. Slaap lekker en ik bel je morgen. We gingen naar binnen en Maaike sloot de voordeur. Ik sloeg mijn armen om Maaike heen en zei, " vertel me alles, ik wil alles weten " Ho ho niet zo ongeduldig mannetje, even geduld tot we op bed liggen. Inmiddels had mijn nieuwsgierigheid zijn hoogtepunt bereikt. Oke, maar dan wil ik ook meteen naar bed, zei ik. Maaike lachte en pakte mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer.
Ik deed het nachtlampje aan en zag naast het bed het slipje van Maaike liggen. Ook was het bed niet opgemaakt, wat aan het begin van de avond wel zo was. Mijn hart sprong een paar keer over en mijn lul schokte in mijn strakke spijkerbroek. Er moest hier wel wat gebeurd zijn. Ik kleedde me snel uit. Ook Maaike ontdeed zich van haar kleding. Eerst deed ze haar laarzen uit. Het geluid van de ritssluitingen deden me sidderen. Vervolgens waren haar truitje en bh aan de beurt. Daarna ontdeed ze zich van haar rok. Wat ik al wist werd bevestigd, ze droeg geen slipje meer. Ik nam mijn lul in mijn hand en vroeg haar waar haar slipje was gebleven. Die was zo nat dat ik die maar uitgelaten heb schat. Hoe kwam die zo nat dan? vroeg ik. Als jij mij belooft dat je niet meteen klaarkomt vertel ik je alles tot in detail. Maaike begon te vertellen. Marga en ik zaten op de bank. Ik had de pabogids van te voren al binnen handbereik liggen. Na de koffie zei ik haar dat ze me wel even kon helpen om wat leuke lingerie uit te zoeken.
Oh ja leuk, misschien zie ik ook nog wat voor mezelf. We bladerden door de gids en ik zocht wat leuke slipjes uit waarbij ik mij uitvoerig liet adviseren door Marga. Ondertussen dreef ik in mijn eigen slipje, maar ik liet niets merken. Ik zocht een paar doorschijnende slipjes uit in het wit en zwart en een paar zwarte kousen. Voor Marga moest ik hetzelfde bestellen. We bladerden verder in de gids en kwamen bij de sexspeeltjes. Hier wil ik ook nog wat uitzoeken, ik ben wel aan iets nieuws toe. Welke vind jij dat ik moet nemen? Marga wees een roze vibrator aan waarvan je de snelheid traploos in kon stellen. Ik vind deze wel lekker, zei Marga. Oh heb je er ervaring mee, antwoordde ik adrem. Terwijl mijn vrouw aan het vertellen was over haar en Marga speelde ik ondertussen met mijn lul. Ik deed heel voorzichtig, want haar verhaal wond me zo op dat ik bij het minste geringste klaar zou komen. Ook Maaike vingerde lekker haar kutje onder het vertellen en werd al weer aardig nat tussen haar benen.
Mijn vrouw ging weer verder met haar verhaal. Nou eh ja ik heb hem zelf ook antwoordde Marga. Deze roze en een witte, maar ik gebruik meestal deze roze. Ik legde mijn hand iets boven haar knie en vroeg haar " dus jij denkt dat het wel iets voor mij is deze roze vibrator " Ik beleef er in ieder geval veel plezier aan zei Marga. Terwijl ze dit zei liet ik mijn hand langzaam langs de binnenkant van haar benen omhoog glijden. Voordat ik hem bestel kan ik hem misschien wel een keer van je lenen om te kijken hoe het bevalt, zei ik en ondertussen liet ik mijn vingertoppen over het kruis van haar panty gaan.Ja natuurlijk, maar als je klaar bent wel een paar nieuwe batterijen erin, anders grijp ik mis, lachte Marga. Terwijl ze dit zei deed ze haar benen wat verder uit elkaar wat mij de ruimte gaf om haar kruis beter te strelen. Mijn vingers gleden nu ongegeneerd over de panty en bewerkte het kutje van Marga.
Kom mee naar mijn slaapkamer dan laat ik je mijn speeltjes zien, kan je kijken welke jij wilt lenen om uit te proberen. ik liep voor haar uit naar de slaapkamer. Ik deed mijn nachtkastje open en haalde mijn vijf speeltjes te voorschijn. Kies maar uit riep ik spontaan. Marga pakte een paarse vibrator met roterende kop en clitorisstimulator. Deze wil ik wel proberen zei ze en zette de vibrator aan. Een zacht zoemend geluid vulde de slaapkamer en de roterende kop draaide langzaam in het rond. De aanblik van Marga met de bewegende vibrator in haar hand maakte mij nog geiler dan ik al was, zei Maaike. Ik liet mijn hand onder de rok van Marga verdwijnen en stroopte haar panty naar beneden om daarna mijn hand in haar slipje te laten verdwijnen. Het kutje van Marga was inmiddels al behoorlijk nat en met mijn vinger bewerkte ik het stijve clitje. Marga stond met haar ogen dicht te genieten, terwijl de vibrator nog in haar handen bewoog. Voor mij waren er nu geen enkele belemmeringen meer en ik trok Marga naar mij toe.
Zachtjes duwde ik haar op het bed. Op het bed trok ik haar laarzen uit, gevolgd door haar panty. Daarna was haar truitje en bh aan de beurt. Ze lag nu enkel in een klein wit doorschijnend slipje met een flinke natte plek in het kruis. Ook het slipje moest er aan geloven en in een soepele beweging trok ik het uit. Terwijl Maaike het hele verhaal aan mij vertelde lag ze heerlijk met haar ogen dicht haar soppende kutje te vingeren alsof ze het hele gebeuren opnieuw beleefde.Ook ik kon mij levendig voor stellen hoe het er uit moest hebben gezien en deed mijn best om niet onmiddellijk klaar te komen. ahh vertel verder schat, smeekte ik. Ja ja rustig zei Maaike. Toen ik haar slipje had uitgedaan zette ik mijn mond op haar kutje en likte zachtjes haar clitoris. Marga trilde over haar hele lijf en kreunde. Dit moedigde mij aan om haar verder te likken. Ondertussen liet ik twee vingers in haar natte kutje verdwijnen.
Marga duwde haar onderlijf omhoog tegen mijn tong aan en haar kutje kneep hard om mijn vingers die diep in haar staken. Toen ik even omhoog keek zag ik haar liggen met haar ogen gesloten en de vibrator trillend in haar hand. Ik pakte de vibrator uit haar hand en ging met mijn benen wijd boven haar gezicht zitten. Ik zette de roterende kop tegen haar kutje en duwde hem naar binnen. Marga was inmiddels al zo geil dat de vibrator gemakkelijk in haar verdween. Toen de vibrator diep in haar kutje stak en het tongetje haar clitoris raakte voerde ik de snelheid op. Marga begon hard te kreunen en bewoog mee op het ritme waarop ik de vibrator bewoog. Terwijl ik bezig was liet ik mijn kutje op haar mond zakken. Eindelijk zou het gaan gebeuren, ik zou de tong van Marga op mijn kutje gaan voelen. Ik kwam al bijna klaar bij de gedachte, net als nu,nu ik er weer aan terugdenk. Ohh en wat denk je dan van mij, kreunde ik geil. Hou nog even vol schat dan vertel ik verder, zei Maaike terwijl ze twee vingers diep in haar kutje bewoog.
Terwijl ik de vibrator op de hardste stand liet trillen zoog de mond van Marga zich vast aan mijn kutje. Haar tong gleed zo ver als ze kon in me. Ondertussen hoorde ik haar gesmoorde gekreun en bewoog ze wild onder de vibrator. Ook ik kon van geiligheid me zelf niet meer onder controle houden. Ik hoorde mezelf hard kreunen en perste mijn kutje op haar mond. Haar tong verdween uit mijn kutje en likte over mijn clitoris. Ik voelde hoe Marga twee vingers in mijn stak en mijn g spot bewerkte. Dit was teveel voor mij en als een sneltrein kwam ik klaar. Mijn hele lichaam trilde en schudde. In mijn geiligheid bewoog ik de vibrator flink heen en weer en ook Marga kwam wild bewegend klaar. Terwijl Maaike mij dit vertelde stootte ze haar onderlijf omhoog en perste haar vingers zo diep mogelijk in haar kutje.
Een enorm orgasme maakte zich van haar meester die ze trillend en kreunend onderging. Ook bij miste het verhaal zijn uitwerking niet. Na het lang te hebben moeten tegenhouden kwam eindelijk dat alles bevrijdende orgasme. Mijn lul begon hevig te kloppen en als een vulkaan spoot mijn zaad zich een weg naar buiten. Enkele minuten bleven we als verdoofd liggen. Daarna vroeg Maaike me hoe ik het had gevonden. Ik vertelde haar eerlijk dat dit het geilste was wat ik ooit had mee gemaakt, ondanks dat ik er niet bij was geweest. En hoe was het voor jou? vroeg ik Maaike. Het was nog geiler dan ik dacht en ik weet haast zeker dat dit niet de laatste keer was, alleen moet ik nog even een plannetje uit denken hoe jij de volgende keer meen kan doen, want ik wil ook wel eens weten hoe het is om te zien als jij Marga aan het neuken ben, terwijl ik ondertussen met mijn kutje op haar gezicht zit, vertelde ze lachend. Voor mijn gevoel zal de komende dagen weer verschrikkelijk lang gaan duren, maar ik zal jullie zeker laten weten wat er precies is gebeurd. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het eindelijk zo ver is.
Aantal keer gelezen:
816
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)