Spannendverhaaltje.nl

Mijn vrouw en haar bazin

-
16-08-2010
Hallo, mezelf even voorstellen, ik ben wim 26 en sinds 5 jaar gehuwd met Annick. Annick is 23, slank lichaam, heel sexy uitstraling en een c-cup. Ons sexleven is eigenlijk op en top, alleen houden we het meestal binnenskamers. Hiermee bedoel ik dat triotjes en dergelijke alleen maar tot onze fantasieen behoren. En onze fantasien die spelen wel een grote rol in ons sexleven, zo fantaseren we meestal luidop tegen elkaar terwijl we elkaar klaarmasturberen. Zo weet Annick dat ik ervan kick om het es met een volwassen rijpe vrouw te doen, en zo weet ik dat zij een triotje vr.vr.m wel binnen haar mogelijkheden ziet liggen.
Gezien haar prachtige lichaam houdt Annick er ook wel van zich een beetje sexy te kleden, een Bh heeft ze veelal niet nodig , ookal heeft ze een prachtige rechtopstaande C-cup. Zo ook op die warme zomerdag.... Iedere zaterdagmorgen steken we een handje toe bij de bazin van Annick, zij is gehuwd, 44, knap lichaam, zwart trendy kapsel, kleine A cup en heel gebruind lichaam. Wannere we 's morgens vroeg met de camionette vertrekken gaat het gesprek meestal al gauw over erotiek en sex, zo weten wij dat Els ervan houdt om af en toe es in haar kontje te worden gepakt, iets wat ik helaas niet mag bij mijn Annick. Die dag was het warmer dan anders, de werksfeer zat er dan ook heel goed in. Vele vrouwelijke klanten waren nogal luchtig gekleed en dat deed mijn short af en toe nogal eens knellen. Dit was Els en Annick ook niet ontgaan en af en toe werd ik er zelf een beetje mee geplaagd. Tot op een bepaald moment, het was heel rustig aan ons fruitkraam er een dame van een jaar of 50 bij me kwam bestellen, ze was gekleed in een luchtig topje , met overvolle borsten en haar keiharde tepels priemden door het luchtige stofje.
Voor haar leeftijd mocht ze er best zijn en mijn opzwellende short was ook deze keer Annick en Els niet ontgaan, samen begonnen ze te giechelen terwijl ik me van geen kwaad bewust was.. Na het opruimen reden we samen opnieuw naar huis en we spraken af om 's avond bij Els te gaan barbequen aangezien haar echtgenoot toch niet thuis was en zij er geen zin om had om deze mooie dag verder alleen door te brengen. Toen Els ons thuis had afgezet kon ik me niet lang meer inhouden en graap Annick al vast in de traphal, ik nam vlug haar borsten beet en begon ze met volle kracht te kneden, Annick begreep mijn beestigheid en wist perfect hoe het kwam. Die éné oudere sexy vrouw had mijn stoppen doen doorslaan . Ze gaf me een hevige tongzoen en vetelde me dat ik voor de rest nog maar een beetje geduld moest oefenen. Toen Annick 's avond uit de badkamer kwam, was ze guld in een wit stretch-jurkje wat haar prachtige lichaam geweldig deed uitkomen, ik vroeg haar of het niet een beetje TE was , maar ze zei me dat we toch maar gezelig met ons drietjes gingen barbequen...Toen we in de auto zaten vertelde ze me dat ze nog een verassing voor me had, ze spreidde lichtjes haar benen en ik zag dat ze geen slipje droeg en tevens had ze haar kutje volledig kaalgeschoren, daarom dat het weer es zo lang duurde in de badkamer. Toen Els de deur opendeed was ik nog meer aangenaam verast, ze was geleed in een witte bikini die heel weinig van haar lichaam verborg, met een beetje geile verbeelding kon ik zelfs haar kutlipjes zien. De avond verliep nogal rustig, terwijl ik me met het eten bezighield vloeide de alcohol gretig en kwamen de tongen steeds meer en mee los. Op een bepaald moment was enkel sex nog het gespreksonderwerp. Els vertelde ronduit over haar sexleven en verteld dat ze er enorm va hield om anaal genomen te worden, dat ze vooral veel oefende in de beginnen met een butplug om zo haar kontgaatje een beetje te kunnen rekken.
Annick en ik wisten niet zo goed wat een butplug was en Els nodigde ons uit naar haar slaapkamer. Daar aangekomen ploft Annick zich op het bed, en kon zowel Els als ik een blik werpen op haar naakte billen. Els nam een toiletzakje uit de kast en haalde hier naast een paar dildo's ook een vreemd apparaatje uit. Voila zei ze dit is mijn best anale vriend, Annick nam hem vl bewondering aan en ik zag dat de geilheid uit haar ogen droop. Toen we een beetje de toiletzak van Els hadden geinspecteerd besloten we samen terugnaar bendeden te gaan om verder te gaan eten. Enige tijd later moest annick dringend naar het toilet, maar toen ze na 10 minuten nog niet terug was besloten Els en ik een kijkje te gaan nemen. Toen we boven kwamen wisten we niet wat we zagen, door de kier zagen we mijn vrouw volldig naakt op het bed ligeen met in haar kutje een kleinde Dildo van Els, met haar ander hand was ze haar kontje aan het insmeren met vaseline. Els en ik stonden aan de grond genageld in de deuropening, we besloten stil te zijn zijn en af te wachten wat er zou gebeuren. Annick had een beetj moeite om de butplug in haar kontje te brengen, haar gezicht toonde pijnlijke grimassen, Els draaide zich naar me om gaf me een zon vol op de mond en vroeg "mag ik ...." Zonder te beseffen wat er ging gebeuren stamelde ik " ja doe maar".
Els ging de kamer binnen ontdeed zich van haar bikini en nam de butplug over van Annick, die verschoot een beetje toen ze haar ogen opende en zag wat er gebeurde. Els nam de butplug en zei tegen Annick dat ze heel goed moest toekijken, ze ging op handen en voeten zitten en stak de butplug zonder aarzelen in haar kontgaatje , terwijl schreeuwde ze het uit van genot. Annick straalde eindelijk had ze een pik in haar kontje zonder dat er al te veel pijn bij te pas kwam. Hoe kan ik je bedanken zei Annick tegen Els, je bent zo lief... Laat me je kutje likken zei Els, zonder boe of ba opende mijn vrouw haar benen en Els begon als een bezeten te likken aan het kutje van Annick. Annick had me nu in haar vizier en deed me teken om binnen te komen. Ik wil ook jou bedanken zei ze tegen Els, en zei tegen Els dat ze haar benen diende te spreidden. Ik nam plaats achter Els en plofte in één vlotte beweging mijn pik in de kont van Els, na een paar pompende bewegingen kon ik het niet meer houden spoot ik de kont van Els vol met zaad, Annick verwisselde vlug van plaats zodat ze het overtollige sperma kon oplikken uit de kont van Els.
Beide dames genoten nog lang na van hun eerste vreemde - kont avontuur... En moraal is nu dat de beide dames iedere zaterdag gaan werken met een butplug in hun kontje, in het naar huis rijden houden we meestal nog even vlug vlug stil langs de kant om elkaar nog es lekker te masturberen ....
Aantal keer gelezen:
1173
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)