Spannendverhaaltje.nl

Mijn vriendje Frank 2

-
03-01-2016
Daags erna zagen we elkaar weer op school. Allebei onze laatste lesuren waren plotseling uitgevallen, en we waren natuurlijk allebei zo heet als de neten. We liepen om de school heen, tot achter bij het gymlokaal, wat tegen de bosjes aanlag, bij een hoog hek. Daar kwam nooit iemand.

We wurmden ons door de struiken naar een plekje waar we met z'n tween konden staan. Liggen konden we daar niet. Hij kuste me heet, en wriemelde zijn handen meteen onder mijn hemdje. Hij deed opmerkelijk vakkundig de sluiting van mijn beha los en gleed met zijn handen naar mijn tieten. Ik stond te hijgen van geilheid. Ik rukte de rits van zijn broek los en stroopte zijn broek naar beneden. Zijn pik was al gloeiend stijf, ik deed zijn onderbroek ook naar beneden. We kwamen handen tekort. Hij greep me onder mijn rok bij mijn billen en ging, onder mijn slipje, met zijn vingers langs mijn bilspleet. Hij trok het snel naar beneden en graaide in mijn poesje. Ik deed mijn benen wijd zodat hij er goed bij kon. Hij stak er meteen een vinger in.

Ik had zijn hete pik inmiddels helemaal bloot. Met twee handen streelde ik hem, met een hand aan zijn pik en aan zijn ballen en met mijn andere hand greep ik hem bij zijn lekkere bolle billen. We stonden 'n beetje gedraaid ten opzichte van elkaar, zodat ook hij met n hand goed aan mijn kutje kon voelen - 'n beetje van opzij - en met de andere hand mijn billen aaide. Ik hijgde, ik voelde dat ik, door de spanning, snel zou klaarkomen, terwijl we onwillekeurig om ons heen keken om te kijken of er iemand aankwam. De spanning verhoogde onze geilheid.

Ik begon hem nu echt af te trekken, terwijl ik Frank vertelde waar ik het gevoeligst was. Hij had mijn klitje snel gevonden en stond me zalig te vingeren. Af en toe glipte hij mijn poesje in, alleen maar om mijn kut nog natter en wijder te maken. Ik voelde dat ik ging klaarkomen, ik kon bijna niet meer op mijn benen staan, ik stond te wiebelen.

'Ik kom bijna klaar,' fluisterde ik, terwijl ik hem smachtend aankeek en een zoen op zijn mond drukte en meteen met mijn tong in zijn mond woelde. We begonnen aan een blinde, lebberige tongzoen, terwijl ik zijn pik stond af te trekken en hij mijn poesje stond klaar te vingeren.

'Ik ook,' hijgde hij, 'ik kom ook. Ja, ga door, trek me af, trek me af.' En terwijl we elkaar bijna in de tong beten door de gesmoorde geilheid, voelde ik hem klaarkomen. Hij verstrakte en ik voelde zijn zaad opborrelen. En toen kwam ik ook. Gigantisch. Zijn vingers zaten overal op en in mijn poesje en aan mijn klitje. Het orgasme begon in m'n tenen en golfde in een felle golf door mijn benen omhoog naar mijn kut en mijn buik. Ik stond te trillen op mijn benen, ik schreeuwde het uit in zijn mond. Terwijl Frank me nu regelrecht in mijn hand stond te neuken, voelde ik hoe hij, hard kreunend, zijn zaad uit zijn pik sprietste. We stonden met onze lippen aan elkaar gekluisterd, onze monden wijd open, allebei tegelijk klaar te komen. We kermden en kreunden in elkaars mond.

'Whow...' hijgde ik, half buiten adem. Mijn hand zat onder het zaad. Ik drukte een felle, hete zoen op zijn mond. Onze tongen kronkelden als hebberige slangen om elkaar heen. Godverdomme, wat was dat lekker. En dat alles in nog geen vijf minuten.
Aantal keer gelezen:
3620
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)