Spannendverhaaltje.nl

Mijn tante.....

-
21-08-2010
Mijn tante

Mijn moeder is van rond de veertig en heeft best wel een druk sociaal bestaan; misschien omdat mijn vader zo vaak op pad is en vaak heel laat thuis komt. Dus vaak ben ik ’s avonds alleen thuis maar in ieder geval komt mijn moeder nog redelijk op tijd thuis van dan weer fitness of van het naaiclubje. Een paar maanden geleden had ze een nieuwe hobby opgepakt, zwemmen of beter gezegd aquajogging. Alsof ze dat nodig heeft. Voor een veertig jarige vrouw ziet mijn moeder eruit alsof ze 30 is; niets mis mee hoor. Al snel maakte ze kennis met een vrouw daar, ze heet Hanny. Hanny is een wat oudere vrouw, ik schat dat ze ongeveer 50plus is, mam zei dat ze bij een adviesburo werkte in den bosch; in ieder geval een vrouw die aquajogging zeker nodig heeft als ik haar zo bekijk. Brede heupen en haar billen zijn behoorlijk groot. Maar ik moet zeggen dat “tante Hanny” zoals ik haar wel een plagerig noem, best wel een elegante vrouw vindt. Zo zaten ik die morgen met mijn moeder aan tafel te ontbijten.
“Mam? Ga je vanavond weer zwemmen?…” zei ik.
“Het is aquajogging lieverd en ja ik ga vanavond weer waarom?…” vroeg ze.
“Nou eh ik zat me af te vragen of tante Hanny vanavond ook weer langs komt….” mijn moeder stond op.
“Aaaah…… en waarom vraag je dat?… Heb je een oogje op Hanny? Hmmm….” en ze aaide door mijn haar.En noem haar nou geen tante….”
“Eh helemaal niet hoor….. ik vroeg me gewoon af….”
“Nou ik weet het niet lieverd ik denk het wel…. Het kan zijn dat we wat later thuis zijn want er is een ledenvergadering….” Mijn moeder ging naar haar werk en ik naar school. De hele dag zat ik maar over mijn tante Hanny te fantaseren. Hanny droeg altijd rokken waardoor haar heupen duidelijk zichtbaar zijn; volgens mij was er geen spijkerbroek te koop die die brede heupen aan kon. De meiden in mijn klas zijn zo onvolwassen en mager. Er was een keertje dat ik toevallig zag hoe tante Hanny haar benen over elkaar sloeg, ik kon toen haar dijbenen zien en zelfs haar onderbroek. Tante Hanny keek me toen ook recht in de ogen en stak plagerig haar tong uit. Tante Hanny zal wel uit het noorden komen want ze is bijna twee meter groot en heeft kort blond stekeltjeshaar. Mooie opwindende mond.
het kwam ook wel eens voor dat ik al in bed lag als ze thuiskwamen en ik trok me dan af bij het horen van de stem van tante Hanny.
Maar vanavond wilde ik me niet aftrekken of al in bed liggen, ik wilde Hanny zien. De uren tikten weg en rond twaalf uur hoorde ik de voordeur en stemmen! Yes!
“hahaha ze zijn gek dat ze contributie gaan verhogen…” zei mijn moeder als de deur open ging.
“Ooh hey ben je nog wakker lieverd?…. oooh zat je op ons te wachten hmmm?….” de ondertoon in de stem van mijn moeder was duidelijk merkbaar, ze hadden het over mij gehad! verdomme!
“Oooh wat een lieve jongen…..” zei tante Hanny ze torende hoog boven me uit als ze zich voorover boog en me door de haren streelde.
“Hahahaha Hanny? Wat wil je drinken?…..” vroeg mijn moeder.
“Doe maar een lekker glaasje rode wijn…. dat hebben we toch wel verdiend vindt je ook niet Toos?” zei de vrouw lachend als ze me nu aankeek en haar benen over elkaar sloeg. Mijn moeder stond in de keuken en uitdagend trok tante Hanny een wenkbrauw omhoog.
“Goh Toos, ik heb een idee, als Henk zin heeft dan kan ie volgende week mee gaan zwemmen. Er is toch genoeg ruimte in het bad…..”
“….. als ie dat wil met twee oude vrouwen op pad.. hihi….” hoorde ik haar vanuit de keuken terug roepen.
“Nou? Hmmm? Wat vindt je ervan zou je met ons dames volgende week mee willen?…..”
“Eeeh eeeh ja dat lijkt me wel wat….”
“dat lijkt je wel wat… nou wel wat enthousiaster wezen hoor…. hihi…. Leuk….” zei tante Hanny.
Moeder was terug uit de keuken.
“Zoooo twee lekkere wijntjes… eh Henk ik denk dat het bedtijd voor je is nietwaar?…..”
“Nou zeg? Moet ik nou al naar bed?…..Ik heb morgen de eerste twee uren vrij…..”
“Kom op……” benadrukte mijn moeder nog een keer. Met tegenzin stond ik op en opende de deur naar de hal.
“Oh welterusten!?……” riep tante Hanny achter me.
“Welterusten…….” ik sloot express de deur niet achter me zodat ik in ieder geval kon horen waar ze het over zouden hebben.
Ik liep de trap op en als ik op de grond lag op de overloop dat kon ik tante Hanny nog in de woonkamer zien zitten. Ik hoopte dat mijn moeder de deur niet zou sluiten; dus na me omgekleed te hebben sloop ik de overloop op en ging op mijn buik liggen. Ja daar zat tante Hanny, de witte bloes die ze aan had was van boven best wel ver open zodat ik haar borsten tegen elkaar aan gedrukt erin kon zien zitten. Wow wat moesten daar een joekels van tieten in zitten zeg! Ik voelde mijn piemel als keihard worden en ik draaide me wat op mijn zij zodat ik erbij kon en werkte mijn lul uit mijn broekje en begon me langzaam af te trekken bij het beeld van tante Hanny!
“Henk is een lieve jongen Toos. Je moet niet zo streng zijn voor hem….”
“Ja ja een lieverdje…. zucht…. hij een typische puber maar tja…. ja hij is wel lief….Ik denk dat hij een beetje verliefd op je is Hanny hihihi” zei mijn moeder, beiden lachten en ik zag hoe tante Hanny een slok nam.
“Ik heb zin om hem volgende week een beetje te plagen als jij dat goed vindt hihihi….” zei ze.
“Oooh Hanny toch wat ben je van plan gek!…”
“Gewoon een beetje plagen… uitdagen… je kent het wel……” en ik zag hoe tante Hanny plots haar borsten naar voren wierp en ermee wiegelde!
“Hahahahaha jij bent echt gek hoor…. maar goed ga gerust je gang…… ik denk dat hij er oud genoeg voor is…..” Shit moeder zag de deur open staan en langzaam sloot de deur.
Ik ging in bed liggen. Plagen?… Plagen? Hoe dan? Ik had geen idee. Ik ging in bed liggen en schopte mijn onderbroekje van mijn enkels; daar lag ik dan spiernaakt onder het dekbed, mijn lul wreef tegen de zijdezachte stof aan. Langzaam liet ik mijn vingertoppen over mijn borstkast glijden, over mijn tepels, ze werden hard zeg!
“hmmm tante ooh tante…..” kreunde ik zacht als ik een hand om mijn lul klemde en mijn voorhuid naar achteren trok. hmmm zo ja nu gaat tie erover heen.
“Hmmm tante arch…..” kreunde ik als ik over mijn onderbuik streelde en langzaam de andere hand over mijn lul liet gaan. “Oohhh die benen, ooh die kont en dan die… hijg……. tieten!…..” hijgde ik als ik steeds steviger aan mijn piemel trok. Oh als dat toch eens de hand van tante Hanny kon zijn! Hoe zou het zijn als tante me af zou trekken? Zou ze hem ook in haar mond willen nemen? Ik probeerde me tante Hanny in een bikini of een badpak voor te stellen maar in mijn gedachten had ik dat stukje stof al meteen van haar heerlijke grote lijf getrokken en zou ik me, voor haar staand, geweldig af trekken en laten zien hoe opgewonden ik van haar ben door een megalading van mijn zaad te spuiten!
Ik tilde het dekbed even op en zag mijn lul, groot stijf lekker hard hmmmmmm ooh wat jeuken mijn ballen toch! Oooh tante Hanny!
“Hijg hijg… ooh Hanny die tieten die heupen ooh Hanny Hanny!….” ik trilde en schokte als ik mijn lul voelde jeuken en ik mijn zaad voelde komen.
“oooh oooh…….” snel reikte ik opzij en pakte een zakdoekje en hield deze voor mijn lul en ik spande mijn dijbenen aan…….. ja ja ja daar komt het!
“Aaarch…. oooh Hanny!…..” fluisterde ik zo beheerst mogelijk als ik klaar kwam en spoot en spoot! Heel het zakdoekje zat onder. Oh ik moest voorzichtig zijn dat ik niets op het laken morste want dat zou mama zeker zien. Voorzichtig veegde ik al mijn sperma van mijn lul en bekeek het: ik had me toch een behoorlijke lading zaad gespoten hmmmm tante ik wou dat dat voor jou was.
De week ging snel en al gauw was het weer zover. Moeder zei dat ik gewoon naar het zwembad moest gaan en alvast het water in mocht duiken. Zo gezegd zo gedaan; het water was lekker warm en ik zag al in de andere hoek van het zwembad dat er al een paar rijpe vrouwen aanwezig waren. Hey daar was mam.
“Hoi Henk….. ben je hier al lang? Nou wij trainen in die hoek, jij mag de rest van het zwembad gebruiken okee?…..na afloop hebben we even tijd om vrij te zwemmen dan komen we bij je ok?” ze liep weg en ik dook onder, toen ik boven kwam en het water uit mijn ogen schudde keek ik recht tegen een paar zwarte hooghakkige pumps aan en liet mijn ogen omhoog gaan langs een paar enorme lange stelten! Het was tante Hanny!
“Zo jongen gaat goed he hihi….” Zo vanuit het zwembad leek ze nog geweldiger! Ze had een zwarte hoog opgesneden badpak aan die superstrak om haar rijpe lijf gesloten zat! Het pakje liep zo hoog op dat er bijna geen stof zat ter plaatse van haar poes! Haar borsten enorm ingepakt, ze boog zich voorover.
Daar stond ze dan met haar handen in haar zij en keek me lachend aan. Mijn lul was keihard in mijn bermuda, ik had zo een tent!
“Hallo eh tante Hanny…..eh Hanny…”
“Wat?…. Tante? Ik ben je tante niet ooh je plaagt me hahaha ik zal jou eens plagen…” Hanny schopte de pumps uit en dook sierlijk het water in, ze kwam niet naar boven maar plaats daarvan zwom ze onder water naar me toe en greep me bij de middel.
“Tante nee! hmmp hmmp uche uche nee Hanny!..” gilde ik maar de rijpe vrouw had me stevig vast. Ze had mijn bermuda vast en trok deze omlaag.
“Uche uche nee…..” kuchte ik en hield me aan de rand vast als tante ineens mijn lul aan raakte! Ze omklemde mijn lul en trok eraan!
“Tante?…..” fluisterde ik als ik plots een zuigende werking voelde en zag hoe tante Hanny mij onder water pijpte!
“Oooh…..” kreunde ik, ze zoog heerlijk hard, maar lang hield ze dit niet vol en kwam proestend naar boven. Haar ogen waren groot als ze vrouw nu vlak tegen me aan dreef.
“Ooooh wow jongen toch…. komt dat door mij?…” ik knikte.
“Ons geheimpje……” was het enigste wat Hanny fluisterde en zwom snel naar de groep. Snel dook ik onder en trok mijn zwembroek weer omhoog. Hanny deed net alsof ze me niet zag in het begin maar ik zag hoe ze af en toe me veelbetekenend aan keek en glimlachte. Ik zwom wat totdat mijn lul weer zacht slap was en hijstte mezelf uit om even aan de rand van het bad te zitten en om te kijken naar tante Hanny. Wat een vrouw, hmmm nu kwamen ze uit het water klaarblijkelijk was het afgelopen. De meesten begonnen wat baantjes te trekken maar moeder en tante zwommen naar me toe.
“Zo….. heb je lekker gezwommen?” vroeg mijn moeder.
“Eh ja hoor……” zei ik. Hanny zei niets ze trok een paar baantjes en keek me vaak aan, ze had een blik in haar ogen die ik nog nooit had gezien.
“We gaan zodadelijk hier in de bar nog wat drinken… rij jij meteen naar huis als je klaar bent?…..”
“Okee mam, ik denk dat ik nou ga, al dat gezwem ben ik moe van geworden ik denk dat ik er vroeg in duik…..” ik klom uit het bad en keek naar tante Hanny, ze lachte niet, ze keek zelfs heel serieus naar me, ze staarde ook naar mijn kruis. Ik had geen idee, was ze boos op me?….
Ik trok mijn slaapkleren aan en ging onder het dekbed liggen. Oh wat was dat een lekker gevoel zo de lippen van tante Hanny om mijn lul daar in het water. En weer trok ik mijn broekje uit en mijn shirtje.
“Hmmmmm Hanny……” kreunde ik zacht als ik aan mijn lul trok,…. oeps de deur…. dat moet mama zijn.
Ik hoorde stemmen fluisteren en hoorde hun de trap op komen.
“Henk ben je nog wakker, wel he?…..” het was mijn moeder die haar hoofd door de kamerdeuropening stak en glimlachte.
“ja mam……” het allemaal zo snel dat ik geen tijd had om me weer aan te kleden. Gelukkig dat mama niet vroeg of ik naar beneden wilde komen.
“Hanny wou je nog even spreken als dat goed is…..” mama verdween, ik hoorde haar wel nog wat fluisteren tegen Hanny en ik hoorde hoe mama de trap weer af ging. langzaam ging de deur open en daar verscheen tante Hanny, gekleed in een ruiten rok, hoge hakken en een witte bloese, net zo strak als de vorige keer maar ditmaal met bijna alle knoopjes los zodat ik bijna haar borsten in het geheel kon zien!
“hai Henk…… ik moest je nog even spreken…. is dat goed hmmmm?…” de vrouw knielde naast mijn bed en streelde me over mijn schouder.
“Vond je het lekker wat ik bij je in het zwembad deed? hmmm?…..want …eh … ik vond het eigenlijk heel erg opwindend….” fluisterde ze.
“Ik ook Hanny……….” zei ik.
“tante… ik vindt het eigenlijk wel lief dat je me tante noemt……..”
“Okee…….. tante Hanny……..” zei ik waarop de vrouw opstond en nu haar bloes helemaal los knoopte zodat ik haar recht vooruit priemende joekels van tieten kon zien!
“Ik denk dat je dit wel geheim kunt houden hmmm?…” fluisterde tante uitdagend als ze zo voor me stond met haar handen in de zij. Ze keek naar mijn kruis onder het dekbed, daar ter plaatse had ik zo een tent!
Tante Hanny knielde bij me en streelde heel teder over die plek.
“Oooh jongen toch oooh……. mag ik even kijken?… Jij hebt mij nou ook gezien… hmmmm jaaach raak ze maar aan, speel maar met mijn tepels!
Tante Hanny had werkelijk enorme joekels van tepels, regelrechte spenen waren het! Ze trok het dekbed opzij en haar mond viel open als ze me zo naakt zag liggen, mijn lul omhoog wijzend.
“Oooh Henk toch hmmm ik…… hmmp hmmp….” onmiddellijk sloot tante haar krachtige vingers eromheen en trok de voorhuid omlaag en meteen slurpte tante mijn snikkel tussen haar sensuele lippen en zoog!
“Oooh tante! oooh!……”
“Hmmpm hmmmmp hmmp oh jongen toch wat een lul hmmm ooh zo lang geleden dat ik zo een grote lul heb geproefd hmmmm oooh je maakt tante zo nat!” kreunde de rijpe vrouw. Ze draaide zich zodat ik bij de ruiten rok kon komen en maakte deze los. Al pijpend liet ze de rok van haar lange benen glijden, mijn hemel ze droeg geeneens een onderbroek! Kaal, een kaal kutje, netjes kaal geschoren wat een mooi rose kutje! Tante nam het initiatief, ze stopte met pijpen en hurkte nu boven mijn paal op het bed en terwijl we elkaar aankeken hield ze mijn lul omhoog en zakte omlaag zodat mijn pik nu eindelijk diep in de nauwe flamoes van mijn tante Hanny gleed.
“OOOOOOORCH!!! JONGEN TOCH! ooooh…” gilde tante het uit. Mijn moeder moest haar nu zeker horen maar klaarblijkelijk had ze toestemming gevraagd of was mijn moeder met zichzelf bezig.
“Oooh Hanny zo strak! zo heet! arch arch!…” dat stimuleerde mijn tante en de reus van een vrouw ging nu als een wilde op en neer op mijn paal.
“Oooh ja rijden neuken rammen beuken! Rammen!..” stamelde de heerlijke grote vrouw, haar gigantische uiers gingen op en neer en af en toe dan nam ze er eentje in de hand en likte aan die enorme tepel!
“lekker zo jongen? hijg hijg….”
“Ja tante heerlijk ooh ik ben zo geil van u… oooh!” haar ogen straalden als ze haar nagels over mijn buik liet gaan.
“oooh jongen hmmmmm niet te snel komen he? Ik wil namelijk dat je in mijn kont spuit….. kun je dat?….” meteen kwam ze omhoog en richtte mijn lul nu op haar anus! De vrouw sloot haar ogen als ze zich ontspande en mijn eikel nu in haar endeldarmen gleed!
“OOOOOH! tante nauw!!!!…….” kreunde ik luid als ze haar tong uit haar mond liet hangen van geilheid en nu met aan aars mijn lul verwendde!
“HNNJAHHH JONGEN GOED ZO NEUK ME…. NEUK ME IN MIJN GEILE REET!…..” gilde Hanny zowat. Ze was zo strak dat het leek alsof ik afgetrokken werd en mijn sperma borrelde al op.
“Tante Hanny? Ik ga komen, ik ga komen!!!!”
“Ja jongen toe maar spuit maar spuit alles in jouw tante! Jaach pomp me vol met sperma! ooh ik wil het!…” en tante Hanny zakte diep op me neer zodat mijn lul compleet in haar anus zat enkel mijn gestoot zorgde ervoor dat ik nog dieper in haar geweldige grote lijf gleed en mezelf klaar maakte!
“Ik kom tante ik kom!!!!!…….”
“JAAAAAAAAAAAAH!!! IK VOEL JE KOMEN!” gilde ze.
“keiharde stralen van het machtige stroperige sperma spoten uit mijn lul, diep in de darmen van mijn tante Hanny, ze kneep haar billen samen zodat de vrouw mijn ballen nu letterlijk met haar kontspieren aan het leegmelken was!
“Meer meer spuit spuit!! ik melk je ballen helemaal leeg!….” krijste de rijpe vrouw onbezonnen.
“AAARCH HANNY!….” huilde ik van genot als ik de langste orgasme in mijn leven kreeg.
“Ooh je bent zo lekker jongen hmmm oooh zoveel oh zoveel…..” ze boog zich voorover en ik voelde hoe de rijpe tong tussen mijn lippen gleed en ze al rijdend over mijn spuitende lul me tongde.
“Hmmp hmmmp hmmp hmmmmmmmm heerlijk was dat…… hmmmm mag ik bij jou blijven slapen? Je mama vindt het okee hoor……ze is al naar bed….” Ik knikte als ik dat grote hemelse lijf van Hanny tegen me aan voelde vleien. De vrouw merkte dat mijn lul nu steeds stijf was.
“Hmmmmmm nou mag jij op mij lieverd……” fluisterde ze en knipte het nachtlampje aan zodat we elkaar beter zouden kunnen zien. Speels tikje op mijn neus en ze glimlachte.
“Ik wist wel dat je me leuk vindt…. ik heb al een tijdje mijn oog op je…..” fluisterde tante Hanny. Het was tijd voor de volgende ronde!

Vervolg op verzoek
Aantal keer gelezen:
2830
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)