Spannendverhaaltje.nl

Mijn secretaresse

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Wim meer verhalen van Wim Op de zaak waar ik werkte, had ik een secretaresse, van wat oudere leeftijd. Zij was gescheiden en al geruime tijd. Eens per jaar hadden wij een beurs in Keulen en bleven daar 3 nachten overnachten. Na het eten s´avonds dronken wij nog een drankje in de bar. Tijdens de conversatie begon zij mij over mijn been te wrijven en haar hand ging steeds hoger en kwam op een plek, waar de bobbel steeds groter werd. Het was vrij donker in de bar, dus niemand had in de gaten wat er gebeurde. Zij maakte mijn rits los en begon mijn paal te masseren. Ze toverde het kopje naar voren en begon die rond te draaien. Tevens begon zij speels aan mijn haartjes te trekken en nam toen mijn ballen in haar hand en begon er hard in te knijpen. Het stil zitten werd voor mij steeds moeilijker en ik denk, dat ik een hoofd kreeg als een biet. Nu moet ik zeggen, dat ik redelijk geschapen ben met een paal van 24 cm en 7 cm dik, maar door haar gefrunnik past hij echt niet meer in mijn broek. Zij had dat in de gaten en begon heel zacht mijn schacht heen en weer te bewegen.
Nu gleed mijn hand onder haar rokje en streelde eerst haar heerlijk benen, fors maar goed gevormd. Zij deed haar benen iets uit elkaar en zo gleed mijn hand onder haar slipje. Bij deze aanrakingen werden haar tepels steeds grote en staken in haar blouse sterk naar voren. Het geheel werd nog spannender, omdat niet ver van ons vandaan nog enkele klanten zaten. Zij trok zich daarvan niets aan en bleef mijn benen haren en pik bewerken. Wij kusten elkaaar onderwijl innig en toen vertelde zij, dat zij zichzelf klaarmaakte in bad, dan zette zij de douchekop met volle kracht op haar klitje en dat was voor har dan een zaligheid. Zij stelde voor om naar kamer tegaan om daar verder iets te drinken. Boven gekomen begon zij een soort striptease voor mij op te voeren en ontdeed zichzelf op wulpse wijze van haar kleren. Haar slipje hield zij aan en toen ging zij voor mij staan en scheurde aLS het ware mijn kleren van mijn lijf. Ik draag altijd strings en zij was verbijsterd, toen zij dat zag, want dat had zij van mij niet verwacht, want ik ben al tegen de zestig, maar gek van seksgedachten. We gingen samen op bed liggen en met wat doeken werd ik door haar vastgebonden en ik diende maar te gehoorzamen wat ze zei. Mijn benen lagen wijd gespeid uit elkaar en begon toen mijn lichaam met haar tong te bewerken.
Zij pakte een tondeuse en zij begon met het wegscheren van mijn okselharen en ging langzaam over borstharen naar mijn schaamstreek. Zij scoor mij volledig kaal, zonder dat ik er iets aan kon doen. Nu werd ik door haar gewassen en zij bracht wat glijmiddel aan op mijn anus en daarna begon zij hem te masseren en even later stak ze een aantal vingers naar binnen. Zij kwam echter op een beter idee en haalde uit het toilet de closetborstel en stak die naar binnen. Zij nam onderwijl mijn pik in haar mond en begon deze heel zachtjes met haar mond te masseren. Gek werd ik ervan en binnen de korste keer kwam ik tot een erectie van jewelste, met golven spoot ik mijn sperma in haar mond. Nu vroeg ze of ik ook haar vast wilde binden en haar kutje lekker kaal wilde maken. Dat was niet tegen dovenmans oren gezegd. Ik bond haar vast met de armen en benen wijd uit elkaar. Eerst ontdeed ik haar kutje van al zijn haren en zeepte haar daarna volledig in. Haar lichaam begon te kronkelen van genot. Droogde haar voorzichtig en smeerde ook bij haar wat glijmiddel op haar anus. Zij smeekte mij niet haar anus te bewerken, want dat zou haar pijn doen. Zij kon echter geen kant op en ik stak de borstel bij haar anus naar binnen, een schrweeuw was het gevolg. Ik begon haar klitje te kussen en te likken en rolde haar tepels tussen mijn vingers heen en weer. Toen maakte ik haar los en verzocht haar op haar knieen te gaan liggen en bracht in een ferme stoot mijn pik in haar anus naar binnen, onderwijl haar rug met mijn nagels te bewerken. Voordat ik het wist kwam ik op een enormwe manier klaar en spoot haar anus vol met mijn sperma. Doodmoe lagen wij even later naast elkaar in bed en gedurende de nacht hebben wij zeker nog 3 keer de liefde bedreven.
Aantal keer gelezen:
742
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)