Spannendverhaaltje.nl

Mijn schoonzus een geile slet

-
21-08-2010
Op zaterdagmiddag toen ik net onder de douche vandaan kwam melde mijn viendin dat ze de gehele middag weg zou zijn naar haar werk omdat haar baas gebeld had.
Ik vertelde haar dat ik de geleende gereedschappen van mijn zwager en haar zuster terug zou gaan brengen.
Nadat ik al het gereedschap verzameld had stapte ik in de auto naar mijn zwager en schoonzuster die een dorp verder wonen.
Toen er daar op de voordeurbel niemand reageerde liep ik met de spullen achterom en bracht alles bij hun in de schuur.
Voor de zekerheid voelde ik even aan de achterdeur of deze soms open was, en tot mijn verbazing was deze wel open. Ik stapte binnen en keek de woning rond, in de woonkamer was niemand dus toog ik verder de hal in en riep vandaar of er iemand thuis was
Van boven kwam antwoord van mijn schoonzuster dat ze onder de douche stond.
Waarop ik terug antwoorde dat ik wel even in de kamer zou wachten, en op de vraag of ik haar rug even moest wassen kwam een negatief antwoord
Toen realiseerde ik mij dat ze mij nog een belofte gedaan had om haar spannende lingerie eens te showen.
Dus schreeuwde ik weer naar boven dat ze die lekkere lingerie maar eens aan moest doen en showen.
Er kwam een onduidelijk antwoord van boven dus ik ging maar in de kamer zitten en wachten op wat er komen ging.
Na een kwartiertje riep mijn schoonzuster van boven dat ze klaar was voor een showtje dus ik naar boven.
Nou is mijn schoonzuster geen echte beauty maar ze mag er wel wezen, ze is 27 jaar, rood haar een flinke cup maat ik schat zon lekkere D en een stevig lichaam niet echt dik maar goed gevuld.
Toen ik boven aan kwam stond ze op de slaapkamer voor de linnenkast aan de andere kant van de kamer met een zacht creme kleurigsetje aan. Het setje bestond uit een beugel bh met een driekwartcup waar haar tieten leuk boven uit kwamen en een slipje met kant aan de voorkant.
Ik zei haar dat ze er prachtig uit zag en vroeg haar eens rond te draaien wat ze meteen deed Toen kwam ik erachter dat het een lekkere string slip was waar haar heerlijke billen lekker in uit kwamen.
Tijdens het ronddraaien viel er een hangertje van de kast wat ze met de rug naar mij toe oppakte waardoor ik een zeer riant uitzicht kreeg op haar kontje en kruis. Het viel me op dat ze een bol kutje had die zich in dit slipje goed aftekende en dat het slipje te klein was om haar schaamhaar te verbergen wat ik later aan de voorkant ook zag.
Mijn jongeheer roerde zich wel enigszins bij al dit fraais maar het viel gelukkig nog niet zo erg op.
Toen ik haar zei dat ze haar bikinilijn weleens mocht bijgaan werken keek ze zelf ook even naar beneden en gaf toe dat het niet echt een fraai gezicht was.
Maar ze melde ook meteen dat ze zelf eigenlijk wel bang was om daar te scheren of te knippen en dat haar vriend daar ook niet echt de meest ideale persoon voor was omdat hem dat niet zo interesseerde.
Waarop ik aanbood haar even te helpen want ik had enige ervaring omdat ik mijn eigen vriendin ook regelmatig help met dit werkje.
Ze twijfelde even maar stemde dan toe en ging schaar en scheermateriaal halen. Toen ze terug kwam positioneerde ik haar op haar rug op bed op een handdoek en zei haar dat haar string uit moest en ze haar benen half op moest trekken om mij wat meer ruimte te geven. Ze keek me even schattend aan maar deed haar string uit en trok haar knieeen op zodat ik al een goed zicht kreeg op haar kutje, ik duwde haar knieeen nog wat uit elkaar om ruimte te krijgen en had nu vol uitzicht.
Haar kutje was lekker vol en haar buitenste schaamlippen stonden iets uit elkaar en waren iets vochtig en het rook daar als of ze lekker geil was. Voorzichtig begon ik te knippen en overlegde met haar dat we boven haar lippen een dun streepje zouden laten staan als decoratie.Na het knippen zakte ik op mijn knieeen en begon haar kutje in te zepen om deze te gaan scheren.Ze vroeg nog wel even of ik heel voorzichtig wilde doen wat ik meteen bevestigde.
Met het uitzicht van zon lekkere kut was mijn lul inmiddels uit gegroeid tot een keiharde staaf van 22 cm en zat mij danig in de weg in mijn spijkerbroek maar dat nam ik maar even voor lief. Na de scheerbeurt zei ik haar dat ze even de zeepresten weg moest spoelen dan kon ik daarna de eventuele achtergebleven haartjes weg scheren.
Toen ze terugkwam en weer ging liggen keek ze mij even wat langer aan met een nogal wazige blik als was ze zo geil als een klontje boter.
Nadat ze weer geinstaleerd was vroeg ik haar haar knieholtes met haar handen vast te pakken en haar benen op te trekken zodat ik goed kon zien of alles weg was. Toen ze deze positie innam spreidde haar kutje zich nog meer voor mijn ogen en ik had een formidabel uitzicht ik keek zo recht haar grotje in. Mijn pik stond nu stram in de houding en begon te knellen in mijn broek maar ik moest mijn aandacht bij het scheren houden.
Doordat ze nu met opgetrokken benen lag zag ik ook haar lekkere anussterretje wat een beetje naar mij knipoogde van het samentrekken.Voorzichtig begon ik vanaf haar anus naar haar kutje toe de laatste haartje weg te halen waarbij mijn schoonzuster maar moeilijk kon blijven stil liggen. Langzaam kroop ik omhoog met mijn scheermes en kwam aan bij haar volle schaamlippen die zonder haar erop nog imposanter leken de geur van een geile kut werd steeds sterker. Heel voorzichtig veegde ik haar rechter schaamlip glad en verwijderde daar de laatste haartjes en werkte deze kant van het streepje boven aan haar kutje ook tot in detail bij. Om de andere kant te kunnen doen moest ik haar linker schaamlip glad strijken en bij deze aktie veegde ik met mijn vinger midden over haar spleetje en merkte dat ik een natte vinger daar aan over hield. Om bevestigd te krijgen of dit geil was likte ik deze vinger stiekum af en proefde zo voor het eerst het geil van mijn schoonzuster. Haar kutje smaakte ietwat zoetig en smaakte zeker naar meer. Ik probeerde mij weer op het scheren te concentreren en ontdeed zo de volledige linkerkant van alle haartjes en legde het scheermes weg. Tegen mijn schoonzuster zie ik dat ik nu nog even een laatste inspectie uit zou voeren om te zien of alles onthaart was en dat het dan klaar zou zijn.
Ik voelde met mijn vingers vanaf haar anusje tot de onderkant van haar schaamlippen of er nog haartjes zaten waarbij mijn schoonzuster haar kontje niet stil kon houden. Bij haar lippen aangekomen voelde ik eerst aan de buiten kanten of ze geheel glad waren, ze begon stotend adem te halen en sloot haar ogen, volgens mij om ervan te genieten. Toen trok ik de stoute schoenen aan en veegde haar lippen open en genoot heel even van het heerlijke en zeiknatte schouwspel. Haar lippen vol doorbloed en dik en haar kittelaar boven in haar spleet vroegen gewoon om een heerlijk likbeurt. Ik dacht bij mezelf nu of nooit en begon haar lippen te likken en haar harde klitje te bewerken. Na dat haar lichaam een schok reactie had gegeven bleef ze stil liggen en begon na enige tijd te kreunen van genot. Vanaf haar lippen likte ik ook een paar keer op en neer naar haar anusster die ik ook even lekker met mijn tong verwende. Omdat ze ongegeneerd lag te genieten liet ik twee vingers in haar kutje verdwijnen en begon met mijn pink haar anus te vingeren waar al vlot ook mijn ringvinger in verdween. Het duurde niet lang of ze kwam stevig kreunend hevig klaar. Toen ze nog lag na te hijgen van haar orgasme kroop ik omhoog en schoof haar tieten uit haar bh en begon haar lekkere tieten te masseren en haar harde tepels te likken en ziugen. Ze bleef genieten en geil en trok mijn gezicht naar het hare en onze tongen begonnen een wild spel.
Na enige tijd leidde ik haar hand naar mijn kruis en legde deze op mijn keiharde paal, tijdens het ademhalen kreunde ze Jesus wat een grote paal en begon deze door mijn broek heen te kneden. Na een minuut of wat dook ze naar beneden en mompelde nu wil ik hem wel eens zien ook en ritste mijn gulp los en bevrijde mijn kloppend paal .Na een paar stevige rukken aan mijn pik nam ze voorzichtig mijn eikel in haar mond en likte aan mijn eikel. Door haar voorzichtigheid en eerdere uitlatingen in een vertrouwelijke bui begreep ik dat ze weinig ervaring met pijpen had en gaf haar aan hoe ik het het lekkerst vond en garadeerde haar dat ik niet in haar mond klaar zou komen. Ze was een redelijk snelle leerling en binnen de kortste keren was ik in de zevende hemel en zij lag aan mijn paal te lurken alsof ze het al jaren deed.Tijdens het pijpen hield ik haar een paar keer tegen omdat ik anders wel klaargekomen zou zijn, maar mijn voorvocht kon ik niet tegen houden zodat ze toch wat proefde. Ik vroeg haarof het een vieze smaak was waarop ze zei dat het lekker smaakte. Nou zo smaakt mijn sperma ook hoor verzekerde ik haar waarop ze vertelde dat ze het dan wel luste.Om haar ook op temperatuur te houden manouvreerde ik mijn hoofd weer tussen haar benen en begon haar lekkende kut weer te verwennen.
Ook haar anus vergat ik niet en binnen de kortste keren was har kut weer gevuld met een paar vingers en haar anus nu ook met twee vingers.
Ze vertelde dat ze nog nooit in haar reetje was gevingerd maar dat ze het in combinatie met haar kutje een fantastiese ervaring vond. Ze werd ondertussen weer zo geil dat ze weer op het randje van klaarkomen was en ik deed er een schepje boven op om haar weer lekker te laten komen. Dit orgasme deed niet onder voor de vorige keer en mijn gehele gezicht zat onder haar geil. Toen dit enigszins was uitgeraasd viel ze vol overgave aan op mijn pik waardoor ik haar al snel moest melden dat als ze zo door ging zij de volledige lading in haar mondje zou krijgen. Onverstoorbaar ging ze verder mij ondertussen geil aankijkend en ik spoot mijn hele lading in haar mondje wat ze snel doorslikte en meldde dat het geheel niet vies was zoals ze dacht.
Omdat ze mijn paal met haar mondje en handen bleef verwennen bleef deze keihard en vond ik het eigenlijk wel tijd om haar kutje er eens kennis mee te laten maken. Ik manoevreerde haar voorzichtig op handen en knieen zodat ik mooi uitzicht had op haar heerlijke kont waardoor mijn pik nog wat beter in de houding ging staan en likte nogeens een paar keer van haar kutje door haar bilspleet omhoog waar ze lekker van genoot aan haar anussterretje te zien wat open en dicht kneep. Na haar lekkere dikke tieten nog eens vanachteren te hebben gekneed en aan haar tepels hebeen gevoeld zette ik mijn harde paal tegen haar schaamlippen en ragde deze in een keer naar binnen waarbij ik op het diepste punt stil hield en genoot van haar strakke kutje. Uit haar keeltje kwam een vette kreun en diepe zucht en de opmerking splijt me niet in tweeen met die dikke paal van je ik ben deze grote maat niet gewend. Toen ze enigszins gewend was schoof ik in straf tempo mijn pik erin en eruit waarbij we allebeide genoten van het gevoel toen ik het tempo nog wat opvoerde en haar dus stevig door neukte begon ze steeds harder te kreunen Op een gegeven moment toen ik even stopte kreunde ze met geile stem ik voel zon verschrikkelijke geile slet alsjeblieft neuk me helemaal plat. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd we wisselde snel van positie en ik neukte haar nu liggend achter haar waarbij ik haar tieten ook flink kon bewerken.In no time kwam ze grommend en steunend klaar en smeekte mij bijna om haar geteisterde kutje even rust te gunnen en ijn paal eruit te halen. Ik vertelde haar dat dit alleen zou gaan gebeuren als ze tijdens haar kutrust moment mij zou pijpen waar ze zonder tegenspraak op inging. Ik ging heerlijk op mijn rug liggen en ze knielde tussen mijn benen en begon op handen en knieeen mijn lul weer te verwennen. Na een minuut of vijf meldde ze dat ze het wel weer wilde proberen waarop ik voorstelde dat ze wel op mijn pik mocht gaan zitten wat ze maar al te graag deed.
Nadat ze zich heel landzaam over mijn paal had laten zakken begon ze me heerlijk te berijden waarbij ze haar tieten met harde tepels aanbood om lekker op te zuigen. Dit was ultiem genieten van mijn schoonzuster die nou niet als een hete donder te boek stond, meer als een preutse tante.
Later vertelde ze mij dat ze nog nooit zo de seks had beleefd en dat er een wereld voor haar open gegaan was.
Haar bewegingen werden gaande weg het berijden steed ongecontroleerder en aan haar lekkende kutje te merken kondigde er zich weer een orgasme aan. Even later zat ze weer ongegeneerd klaar te komen op mijn pik en ik had moeite om niet te komen toen haar kutspieren mijn paal melkten alsof het het laatste was wat er ging gebeuren. Nadat ze klaargekomen was viel ze voorover boven op me en we tongden er weer even flink oplos.
Omdat mijn paal nog op sterkte stond en nog in haar kutje zat bleef deze hard en hield ik zin om nog eens te spuiten. Ik kroop onder haar vandaan en hees haar weer op handen en knieeen en begon haar kontje met likjes en kussen te bedekken, ze genoot van deze behandeling en liet haar hoofd op het bed zakken waardoor haar billen nog wat meer spreidden. Zo kon ik ook haar anusje nog eens lekker verwennen met mijn tong en ik maakte haar sterretje zeiknat met mijn speeksel en had er al snel weer twee vingers in. Al snel kon ze haar kontje niet meer stil houden en genoot weer van de behandeling. Mijn gedachten gingen volledig uit naar haar anus daar zou ik haar graag ook eens in neuken maar kon ze dat hebben. Zonder haar verder te vragen stak ik mijn lul in haar kutje om hem flink nat te maken, ze ontving hem met een lekkere kreun en spande haar kutspieren weer. Na een paar flinke halen was mijn paal weer zeiknat en haal de ik hem eruit en positioneerde ik hem om in haar anus binnen te dringen.zonder aankondiging zette ik mijn eikel tegen haar sterretje en duwde met een flinke haal in een keer door. Een kreun die het midden hield tussen een uitroep van pijn en genot was de reaktie en volledig in haar reetje geperst hield ik stil. Ze vroeg me om even stil te houden om aan het gevoel te wennen en steunde dat ze nu wel echte een snol eerste klas was. Na even stil te hebben gehouden begon ik haar langzaam in haar kontje te neuken en genoot van dit superstrakke holletje. Ze begon het fijn te vinden want ze begon mijn stoten op te vangen en te kreunen dat ze meer en harder wilde en dat kon ze krijgen.
Binnen de kortste keren ragde ik net zo in en uit haar kontje als ik in haar kutje gedaan had dit was ultiem genot. Ik zag dat zij een hand onder haar hoofd vandaan haalde om haar zelf te kunnen vingeren en even later voelde ik aan het knijpen van haar anus dat ze het lekker vond. Ik kwam langzaam maar zeker ook weer op een punt dati ik wilde gaan klaarkomen en deed er nog een schepje bovenop en melde haar dat ik zo haar heerlijke reetje vol zou gaan spuiten. Alsof ze hierop gewacht had want met dat ik het zei begon haar sterrretje nog steviger te knijpen en kwam mijn schoonzuster ook weer klaar. Tijdens haar orgasme spoot ik mijn lading sperma volledig in haar kontje en kwam zeer lekker klaar. Toen ik mijn paal uit haar trok zakte mijn schoonzuster volkomen uitgewoond onder uit en bleef nahijgend liggen. Ik ging naast haar liggen en we tongden nog wat na tot ze zei dat dit heerlijk was, heel wat anders dan het gestuntel van haar vent. Ik melde haar nog dat ik niet verwacht had dat ze zo;n geil sletje zou zijn. Zij vertelde me dat dit ook de eerste keer was dat ze zo speciaal en heftig seks had gehad en dat ze versteld stond van haar zelf. Seks was tot nu toe wat recht op en neer geweest soms zonder ook maar klaar te komen. Ze vertelde dat ze zich nu compleet uitgewoond voelde en dat het sperma uit haar reetje over haar billen liep. Ook vroeg ze me of ik haar op gezette tijden nog eens een paar keer zo wou afraggen waarop ik antwoorde dat ik dat maar al te graag wilde. We hebben nu zeer regelmatig heftige seks en zij en haar vriend modderen nog wat aan.
Aantal keer gelezen:
4493
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)