Spannendverhaaltje.nl

Mijn schoonmoeder

-
16-08-2010
Laat ik mij even voorstellen, ik ben John 33 jaar en heb verkering met Laura. Na enige maanden verkering met Laura merkte ik op dat mijn schoonmoeder wel iets in mij zag alleen wist ik, of wilde ik, niet weten wat. Iedere keer als ik bij haar thuis kwam gebeurde het dat Riet zo heet de schoonmoeder, wel aan me zat. Ze gaf me een tik op mijn kont, kuste me recht op mijn mond. Ik durfde het niet met Laura te bespreken omdat ik bang was dat ze het uit zou gaan maken, ondanks dat ik mijn schoonmoeder een lekker wijf vond.
Op een maandag om 11.oo uur īs morgens was ik vrij van mijn werk en ik moest voor mijn vriendin wat bij haar thuis ophalen. Toen ik aanbelde bij de voordeur deed Riet de deur open. Ze was gekleed in een mantelpakje en haar benen waren verpakt in witte kousen. Ze zag klaarblijkelijk dat ik op haar reageerde en zei tegen mij kom je nu binnen of blijf je me observeren. Hierop bood ik mijn excuses aan en liep naar de woonkamer. Ze vroeg of ik trek had in een kopje koffie en liep naar de keuken. Toen ze in de keuken bezig was riep ze mij bij haar. Daar aangekomen vroeg ze direct of ik haar mooi vond in haar mantelpakje. Ik bevestigde dit en was behoorlijk verbaast.
Direct kwam ze naar me toe en kuste mij. Ze zei dat ze al van het begin af aan mij een lekker ding vond en dat ze vaak droomde dat ze sex met mij had. enigzins trots vertelde ik haar dat zij er voor haar leeftijd nog zeer goed uitzag. Direct greep ze me paal beet en begon hem te masseren. Ik begon te hijgen en greep haar onder haar rok. Mijn handen streelde haar benen en ging langzaam naar haar gleuf. Ik vroeg haar of zij altijd jaretelles aan had en ze zei tegen mij dat ze wist dat ik kwam en dat ze het voor mij gedaan had.
Aangezien ik bloedgeil wordt van een vrouw in jaretelles trok ik direct haar rok uit en knoopte haar blouse los. Direct kwamen haar grote tieten naar me toe verpakt in een mooie doorzichtige bh. Ik ontdeed haar borst van de bh en begon aan haar tepel te sabbelen welke direct hard werd. Terwijl ik haar borsten aan het sabbelen was begon ze mij ook uit te kleden. Na enige tijd stonden wij slechts gehuld in lingerie en ik in mijn string in de keuken. Ik vroeg haar om met mij mee te gaan naar haar slaapkamer. Eenmaal daar aangekomen gooide ik haar achterover op het bed en dook meteen tussen haar benen. Ik begon aan haar gleuf te likken en ze begon gelijk te kreunen.
Oooh John, ik wil dit al zo lang ik wil die grote pik van je in mijn gleuf. Ofschoon ik bloedgeil was geworden wilde ik haar nog niet meteen neuken. Ik stopte met likken en bracht mijn pik naar haar mond. Gretig begon ze te zuigen en te likken. Toen ik haar op een gegeven moment vroeg of ze geneukt wilde worden liet ze mijn pik zo uit haar mond floepen. Ik stopte mijn pik in haar gleuf en neukte snel naar een hoogtepunt. Aangezien ik niet alleen aan mezelf dacht stopte ik een paar vingers in haar gleuf en vingerde haar naar een hoogtepunt.
Ik vertelde Riet dat ik dit al veel eerder wilde maar dat ik niet wist hoe zij erover dacht. Ze vertelde me dat er nog meerdere dagen zouden volgen.
Aantal keer gelezen:
937
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)