Spannendverhaaltje.nl

Mijn schoonmoeder verleiden

-
16-08-2010
Hallo mezelf en de situatie misschien eerst even kort voorstellen, ikzelf ben bart 25 gehuwd met Vera. De moeder van Vera is 46, alleenstaand en reeds jaar en dag sexloos met een eigenlijk nog aantrekkelijk lichaam en borsten om U tegen te zeggen. Ziehier een droom die werkelijkheid werd ... Jammer genoeg was het weer eens zover, de 3 jaarlijkse verf en behang toestanden bij m'n schoonmoeder thuis, een arbeidsintensief werkje waarvoor ze steed een beroep doet op mij. Aangezien Vera en ik nogal ver wonen hadden we dit keer beslist om te blijven slapen op zondag , zodat Vera op maandag direct naar haar werk kon vertrekken en ik vroeg kon opstaan om met de werken te beginnen. Al sinds ik Vera en haar haar moeder ken speel ik al met de gedachten om haar een keertje naakt te kunnen zien, zodat ik me niet altijd op een fantasie hoef te masturberen. Maandagmorgen was het dan eindelijk zover, Vera was naar het werk vertrokken en ik lag nog even boven lekker waker te worden. Ik hoorde m'n schoonmoeder beneden al volop in de weer en de gedachte aan haar zorgde er al snel voor dat ik direct een fikse erectie kreeg. Toen ik plots het idee kreeg m'n fantasie een handje te helpen. Ik hoorde m'n schoonmoeder de trap opkomen om me te komen wekken en besloot het deksel van me af te gooien zodat ze een duidelijke blik kon werpen op m'n erectie. Ik hoorde de deur opengaan en sloot vlug m'n ogen, blijkbaar stond ze verstomd van wat ze zag en zonder een woord te zeggen verliet ze de kamer. Een vijftal minutjes later riep ze van beneden dat het tijd was om op te staan en enkel gekleed in een kort t-shirtje en zwarte slip begaf ik me naar beneden , m'n erectie nog duidelijk zichtbaar. M'n schoonma was blijkbaar een beetje aangedaan door het voorval en ik kuste haar zacht op de wang om haar een goedemorgen te wensen, doch bleef ze hierbij opvallend stil. Na samen te hebben ontbeten besloten we aan het werk te gaan. Ik enkel gekleed in een short en m'n schoonmoeder gekleed in een kort broekje met daarboven haar bikini stuk waar haar volle borsten een stukje uitpuilden (zo liep ze wel meer gekleed). Zo tegen de middag aan begon het stillaan zeer warm te worden en we besloten even te pauzeren, we gingen samen in de tuin zitten met een glaasje wijn en al vlug waren we over koetjes en kalfjes aan het praten. Door de overvloedige alcohol en het warme weer had ik meer dan de nodige aandacht voor haar borsten gekregen (wat haar wel moet zijn opgevallen) die door de warmte precies groter en groter werden. Binnen de korste keren was de klus geklaard en toen ze me 50 euro wou geven voor bewezen diensten, zei ik haar dat dit niet nodig was en dat ze dit ook op een andere, goedkopere manier kon oplossen. Toen ze me vroeg 'En hoe dan wel, ik kan me niks goedkopers voorstellen' ging ik voor haar staan legde ongecontroleerd m'n handen op haar borsten en vroeg haar
'Ik wil dolgraag je borsten een keertje zien, jij hebt vanmorgen toch ook naar mijn erecte penis mogen kijken ...' Plots werd zo zo rood als een tomaat en zonder iets te zeggen liep ze naar boven. Ik dacht bij mezelf nu heb ik het helemaal verknald zowel bij schoonmama en vooral hoe leg ik dit uit tegen Vera. Enige tijd later kwam ze naar benden, nam me vast en zei: 'Ok, maar op voorwaarde als jij de rest hier opruimt in je blootje'. Ik voelde m'n penis harder worden en deed zo vlug ik kan m'n short uit en stond daar in m'n blootje gewoon verder op te ruimen. Weer verdween m'n schoonmoeder naar boven. Enige tijd later werd er aangebeld en m'n schoonmoeder vroeg me of ik even wilde openmaken, dat het de overbuurvrouw wel zou zijn. Vlug deed ik m'n short aan alvorens open te maken en inderdaad het was de overbuurvouw. Gekleed in bikini (zij is een jonge vrouw van 29 , met een lichaam van een model, slank gebouwd en met een lekker handje vol wat betreft haar borsten). Na een beetje te hebben gebabbeld over koetjes en kalfjes kwam schoonmoeder opnieuw naar beneden gehuld in haar badjes. Toen ze me opmerkte in m'n short schreeuwde ze dat dit niet de afspraak was en dat ik wel kon fluiten naar ons afspraakje. De overbuurvrouw keek verbaasd en m'n schoonmoeder vertelde zonder schroom wat we tussen ons beidjes hadden afgesproken. Hierop antwoorde de buurvrouw, " wel als je dan toch zo op borsten kickt, mag je de mijne ook zien als jij je short uittrekt. Door deze opmerking kreeg ik een erectie van jewelste en zonder nadenken liet ik m'n short op m'n voeten vallen. Wat een prachtig stuk hoorde ik de buurvrouw zeggen. De buurvrouw ging naar m'n schoonmoeder toe en zei" Voila ééntje heeft er zich alvast aan de afspraak gehouden, nu is het jou beurt, laat maar es zien wat voor moois jij achter je peignoir verbergt" Zonder aarzelen ontdeed m'n schoonmoeder zich vaan haar badjas en haar afhangende zware borsten bengelden in het rond. Ik kon m'n ogen er niet vanaf houden en had zelfs nog niet eens door dat ze daar volledig naakt voor me stond. Hierop gebood m'n schoonmoeder me te gaan zitten. Al lachend liep ze naar de buurvrouw en begon deze zachtjes te strelen over haar lichaam, gevolgd door een hevige tongzoen. "Verbaasd ? vroeg ze me"
Ik kon geen woord uitbrengen, m'n schoonmoeder die daar stond te tongzoenen met een pracht van een meid. Ja zei ze sinds de dood van Frank (m'n ex-schoonvader)en sinds ik Tina (overbuurvrouw) heb leren kennen ben ik lesbisch geworden e hou ik niet meer zo van mannen, maar aangezien Tina Bi is en ik je toch wil vergoeden voor geleverde diensten bied ik je m'n vriendin aan. Zonder aarzelen ontdeed Tina zich van haar bikinislip een een mooi glad poesje kwam tevoorschijn. Zo ik ga haar nu eerst even klaarlikken zei schoonmoeder zodat ze is voorbereid voor jou prachtexemplaar, zolang mag jij met m'n borsten spelen. Tina ging op haar rug liggen en m'n schoonmoeder hurkte neer tussen haar benen en begon haar heftig te likken. Langzaam nam ik plaats naast hun en begon met de zware borsten van m'n tante te spelen. Toen Tina voor de eerste keer klaarkwam nam m'n schoonmoeder m'n pik ter hand en bracht hem naar de naakte poes van Tina. Na drie keer te stoten kwam ik al klaar van al de opwinding. M'n schoonmoeder nam vlug terug plaats tussen de benen van Tina en begon haar grotje vakkundig uit te likken zodat er geen druppel sperma meer overbleef. Nadien hebben we et ons drietjes nog een beetje verder zitten likken en strelen, zonder dat ik daarbij m'n schoonmoeder mocht penetreren. Maar jammer genoeg is m'n fantasie hier nog niet mee opgelost, namelijk het neuken en verwennen van een oudere vrouw met grote borsten.
Aantal keer gelezen:
1020
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)