Spannendverhaaltje.nl

Mijn nicht en haar dochter uit Sidney komen bij mi

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP De tweede zondag van hun verblijf bij mij, was Wil weer beter. Het weer was nog steeds fantastisch en we besloten om naar de Efteling te gaan. Het was er stervens druk, maar des al niet te min hadden we een leuke dag gehad. We moesten voor iedere attractie vaak en lang wachten, maar dat bedierf de stemming niet. Omdat we flinke trek hadden, stopten we op de terugweg direct bij de Mac Donalds bij Waalwijk. Na deze korte stop, reden we vrolijk pratend naar mijn huisje. De dames zaten achter in, waardoor ik mij een taxi chauffeur voelde. Als een stel jonge grietjes zaten ze giebelend op de achterbank. Toen ik een hand op mijn borstkas voelde hoorde ik Wil zeggen, dat ze enorm geil was. Ze had gebaald dat ze ziek was geworden, waardoor ze niet had kunnen toegeven aan haar verlangen om geneukt te worden. Als een soort van solidariteit hadden Stans en ik, gedurende de dagen dat Wil ziek was, niet geneukt. De hand van Wil gleed naar mijn kruis en toen ze haar doel bereikt had, kneep ze lekker stevig in mijn zak en pik. Mijn leuter groeide gestaag, waardoor deze in de knel kwam te zitten. De hand verdween in mijn korte broek en zorgde ervoor dat mijn pik rechtop kwam te staan.
“Mmmm, dat waardeer ik zo aan jou. Je hebt altijd zin! Mmmmm” hijgde ze achter de hoofdsteun. De dames waren, net als ik, zeer zomers gekleed. Ze hadden allebei hele korte broekjes aan en de topjes zaten strak om hun goddelijke lijven.
“Ooh, jaaaa, mmmmmm” hoorde ik Wil kreunen.
“Ja, mmmm, Stans, ooooh, wat doe je dat lekkerrrrr, jaaaaaa” vervolgde ze hijgend. Het bleek dat Stans een hand in het broekje van Wil had gestoken en haar vingerde.
“Maak de knoopjes los! Mmmm, dan kan je er beter bij” zei ze tegen haar dochter. Wat een hete vrouwen, mmmm!!!!
“Wacht even” hoorde ik even later tussen het gekreun door vanaf de achterbank klinken. Ik voelde wat knieën in de rugleuning.
“Zo! Nu kan je er nog beter bij” klonk het uit de mond van Wil. Om te laten zien wat ze gedaan had, gooide ze haar broekje en slipje naast mij op de bijrijderstoel. Het gekreun werd luider.
“Mmmm, jaaaa, oooh, wat lekkerrrrr. Ooh, jaaaa, stop er nog een vinger bij, jaaaaa, wat fijn!” kermde Wil. Ik rook de sexlucht en hoorde het gesop op de achterbank.
“Mmmmm, snellerrrrr, jaaaaa” kreunde Wil. In de binnenspiegel zag ik hoe de dames aan het tongen waren. Hun tongen draaiden rondjes buiten hun monden. Het zag er super geil uit! Het gezichtje van Stans verdween uit de achteruitkijkspiegel en niet veel later hoorde ik Wil nog luider hijgen en kreunen. Stans had haar tong op de klit van Wil gedrukt.
“Oooh, ja, lik me, mmmmm, so nice! I have to come. Come on, yeah, do it to me, yessssssss, aaaaaiiii” klonk het toen Wil klaar kwam. Even later vlogen er weer twee kledingstukken richting de bijrijderstoel. Ik herkende het broekje en slipje van Stans. Nu was het Stans die haar moeder aanmoedigde. Mijn pik stond stijf overeind. Ik was zeer geil van het gekreun, het gesop en de seksgeur geworden.
“Oooooh, yeah, mmmmmm, lik me ma, jaaaaa, lekkerrrrr” kreunde ze.
“Ooooh, wat doe je het lekkerrrr” stimuleerde ze haar moeder om door te gaan. Omdat Stans schuin achter me zat, keek ik snel over mijn schouder en zag hoe Wil zich inspande om haar tong op de kittelaar van Stans te drukken. Stans had haar ogen dicht en haar mondje open. Ik keek snel weer voor me.
“Mmm, lekkerrrr, jaaaaaa” hijgde ze. Even later verscheen het gezicht van Wil in de achteruitkijkspiegel. Vlug keek ik weer over mijn schouder en bekeek hoe ze 3 vingers in het kutje van Stans duwde. Tijdens deze vingerbeurt tongden de dames op een geile manier. Een seconde later keek ik weer voor me en in mijn spiegeltje kon ik deze geile zoen mooi volgen. Ik hoorde het soppen van de drie vingers.
“Oooh, Stans, wat wordt je nauw, wat ben je nat” hijgde Wil.
“Het is ook zó fucking lekker, mmmm, oooooh, ik koooooom” jammerde Stans. De twee dames werden na deze climax stil en er klonken nog twee gejaagde ademhalingen. Een paar minuten later kwam er een hand naar voren en pakte de vier kledingstukken van de bijrijderstoel.
“Lukt het autorijden nog?” klonk er even later vlak bij mijn oor. Ik kreeg kippenvel toen Wil even aan mijn gevoelige oorlel likte.
“Nog net” zei ik hees. Ik keek op het navigatiesysteem en zag dat we nog een drie kwartier moesten rijden. Mijn pik zwakte af en wat er over bleef was de geile spanning in mijn onderbuik.
De rit verliep verder zonder benoemingswaardigheden en na drie kwartier parkeerde ik de auto op mijn oprit. Ik had zin in een echte lekkere kop koffie en wilde dan ook direct naar de keuken lopen. Helaas, met betrekking tot de koffie, kwam ik niet verder dan de gang. Blijkbaar vonden de dames de gang, en dan specifiek de trap, een prettige locatie om te seksen.
“Hé, wacht eens even” zei Stans toen ze de deur achter zich had dicht getrokken. Voordat ik wist, begon ze me uit te kleden en maakte ze mijn korte broek los. Ze werd daarbij geholpen door Wil, die mijn t-shirt uit trok. Van de dames moest ik op de trap gaan zitten. Natuurlijk luisterde ik gedwee. Ik keek hoe Stans en Wil zich uitkleedden. Hun verrukkelijke lijven bewogen zich een paar meter in mijn richting. Stans ging wijdbeens voor me staan en toen ik mijn gezicht tussen haar benen wilde duwen, duwde ze mij achterover. De traptreden drukten in mijn billen en rug toen Stans met haar glimmende neukgleuf op mijn mond ging zitten. Een paar treden lager voelde ik hoe Wil mijn lul vast pakte en hoorde en voelde ik hoe zij met haar natte nauwe kut luidruchtig over mijn geaderde dikke zakte.
“Mmmmm, zo’n pik in je kut is altijd goed, mmmmm, oooooooh” hijgde ze toen ze het wip-tempo opvoerde. Terwijl zij op en neer wipte proefde ik van het heerlijke vocht wat uit de kut van Stans sijpelde. Met mijn neus op haar klit, gleed mijn tong tussen haar gezwollen schaamlipjes door. Stans kantelde tijdens het beffen geregeld met haar bekken, waardoor haar klitje langs het puntje van mijn neus schuurde.
“Jaaa, mmmm, ooooh, lekkerrr, mmmmm, lik me, jaaaaaaa” kermde ze van genot. Af en toe duwde ik haar kutje van mijn mond, zodat ik even gemakkelijk kon ademhalen, om vervolgens weer aan te vallen. Ik wisselde het likken af met het knabbelen aan haar heerlijke kittelaar. Stans merkte dat ze moest komen en haalde haar neukgleufje van mijn mond. Met de vingers van beide handen trok ze haar schaamlippen van elkaar. Nadat ik haar klitje een paar seconde bewerkte had kwam ze met een gilletje trillend klaar. Omdat ze haar schaamlippen van elkaar getrokken had, zag ik hoe binnenste samentrok en hoe haar geil naar buiten stroomde. Met open mond ving haar sap op en slikte het door. Ondertussen wipte Wil nog steeds op mijn harde pik. Ze was een keer veranderd van houding. Eerst zat ze met haar tieten naar me toe, om daarna met haar kontje naar me toe over mijn leuter zakken. Toen Stans van me afgestapt was keek ik pardoes tegen haar kontje. Tussen haar benen zag ik hoe strak haar schaamlippen om mijn pik zaten. Ze bukte ook nog eens naar voren en pakte mijn enkels vast, waardoor mijn pik meer dan haaks op mijn onderbuik stond. Met een uiterste precisie liet ze iedere keer, voordat ze weer eens naar beneden zakte, alleen mijn eikel in haar neukgrotje zitten. Mijn dikke kloppende eikel schuurde langs elk ribbeltje dat zich aan de binnenkant van haar roompotje bevond. De bezwete billen van Wil petste met een snel monotoon ritme op mijn onderbuik.
“Mmmmm, jaaaa, oooooh, wat een geile pik heb je toch, mmmmm, lekkerrrrr” hijgde ze.
“Ooooh, jaaa, jaaaaa, mmmm, ik ga zo komen, mmmmm” kreunde ze vervolgens. Toen ze haar billen weer omhoog had, gleed ik een paar treden naar beneden en zorgde ervoor dat ze met haar kut op mijn mond kwam. Na haar eerste teleurstelling, kreunde ze al snel tevreden toen mijn tong haar kutje neukte. Stans nam direct de kans waar om mijn pik in haar poesje te laten glijden.
“Oooh, jaaaaa, ik koooooom, ooooh, fuck, mmmm jaaaaaa” riep Wil uit terwijl ik haar schaamlippen van elkaar trok. Ook haar kutje zag ik samentrekken. Ik drukte mijn mond op haar openstaande dampende gleuf en slurpte al haar vocht naar binnen. Ondertussen wipte Stans wild op en neer. Als ze niet wipte dan kneep ze met haar kutspieren in mijn pik. Ik duwde de tot rust gekomen “vulkaan” van mijn mond en hijgde dat ik moest komen. Stans drukte haar billen op mijn onderbuik, zodat ik volledig in haar zat. Met een hand kneep ze nog eens flink in mijn kloten. Al dat gegeil in de auto en hier op de trap zorgde ervoor dat ik (na ruim 3 dagen niet neuken) een flinke lading sperma bij Stans naar binnen spoot.
“Oooh, jaaaaa, ik kooooooom” riep ik uit.
“Oooh, jaaaaa, mmmmm ik voel je in me spuiten, oooh, lekkerrrrrr” complimenteerde Stans kreunend. Mijn lul bleef schokken. Stans begon weer te wippen en ik voelde hoe mijn zaad door mijn eigen lul naar buiten werd geperst. Op een gegeven moment gleed mijn lul half stijf uit de volgespoten neukgleuf. Wil stond er op te wachten, want een paar seconde later drukte ze haar mond op de lekkende kut van haar dochter, terwijl die nog op mijn onderbuik zat. Daarna kreeg mijn leuter nog een likbeurt. Toen Stans van me opstond en ik ook op kon staan, voelde ik pas hoe zeer mijn rug en billen deden. Gevat vroeg Stans aan mij, wat ik ruim een half uur geleden wilde gaan doen. Na enig denkwerk zei ik dat ik eigenlijk koffie wilde gaan zetten.
“Wat een luxe, he? Hete koffie en hete vrouwen” grapte Wil.
De avond, nacht en maandag gleden voorbij dinsdag brak aan. Wil had een sms-je van Jim gekregen dat hij niet meer naar Nederland kwam, maar dat hij twee vrij weken had gepland vanaf de dag dat Wil en Stans weer terug waren. De reactie van Wil was tweeledig. Ze was blij en sceptisch. Het moest nog maar blijken wat die twee weken vrij inhield. Nog maar een paar dagen en dan zouden ze terug vliegen. De maandagavond was laat geworden, want we waren naar een voorstelling in het theater geweest en daarna hadden we in de bar van het theater nageborreld. Stans sliep nog toen Wil naar beneden liep en mij aan de keukentafel zag zitten.
“Goedemorgen! Een broodje en wat koffie?” zei ik. Ze wilde beide en ik zei dat het er aan kwam. Het was inmiddels 11 uur toen wij het ontbijt op hadden. Stans sliep nog steeds. Ik vertelde Wil dat ik me ging douchen en liep naar boven. Net toen ik de badkamerdeur dicht wilde trekken, kwam Wil er aan.
“Ik heb wel zin in een lekkere douchebeurt” zei ze. Samen stonden we voor de wastafel tanden te poetsen. Haar borsten schommelden heen en weer door de poetsbeweging. Mijn leuter werd heel langzamer wat groter, wat Wil natuurlijk direct opviel.
“Misschien wil je de binnenkant van mijn kutje ook poetsen?” vroeg ze me met een twinkeling in haar ogen. Haar tepels werden ook harder. Na het poetsen trok ik haar aan haar tepel mee naar de inloopdouche. Samen schrokken we van de eerste koude waterstralen, maar toen deze lekker warm werden, begonnen we te tongen. Haar handen gleden over mijn rug en billen. Ze drukte mijn onderlijf tegen haar buikje, waardoor mijn half harde pik klem kwam te zitten. Ze verminderde de druk, waardoor mijn neuklat recht overeind schoot. Haar harde tepels priemden in mijn romp. Mijn handen gleden over haar ronde billen en haar rug. Ik liet een vinger tussen haar bilnaad door glijden. Ze draaide met haar romp en heupen, waardoor mijn pik nog harder werd en haar tepels door mijn borsthaar gleden. Ik trok haar billen van elkaar en liet ze weer los, om ze vervolgens weer van elkaar te trekken. Daarna sloeg ik haar zachtjes op haar billen.
“Mmmm, spank me, yeah, hit my ass, mmmm” kreunde ze. Toen ik weer mijn tong in haar mond duwde sloeg ik steeds ietsjes harder. Door het water op haar billen petste mijn handen nog harder op haar rondingen. Ik draaide haar daarna om en zag rode handafdrukken op haar billen. Weer gaf ik haar een pets op de billen en keek hoe er een nieuwe afdruk op haar huid ontstond. Ze duwde haar kontje naar achteren en herhaalde wat ze zo net zei: “Ooooh, yeah, hit me, spank me, mmmm.” Ik kon niet weigeren en sloeg haar nog verscheidene keren op haar billen. Tussendoor peilde ik haar roompotje. Ze was werkelijk drijfnat en dat kwam niet door het water.
“Mmm, you’re a horny bitch! Isn’t it? zei ik tegen haar.
“Yeah, I’am a horny bitch, mmmm, fuck me, pleasssssssss!!” kermde ze toen ze haar billen tegen mijn lijf aandrukte. Ik omvatte haar enorme lekkere stevige tieten en kneep er hard in. Haar kontje wreef langs mijn harde leuter en toen mijn pik in haar bilnaad zat, maakte ze neuk bewegingen. Op en neer ging haar bevallige ronde billen. Mijn eikel werd dikker en paarser en begon te kloppen. Ik ging iets door mijn knieën en duwde mijn lul tussen haar benen. Ik liet hem in de volle lengte tussen haar schaamlippen glijden, waardoor hij ook langs de gevoelige kittelaar van Wil gleed.
“Mmm, oooh yeah, Im só wet and horny! Push your dick in my cunt, oooooh yeah, mmmmm, give it to me!” riep ze uit. Ik richtte mijn eikel op haar kutje en duwde hem in één keer diep haar kut. Direct kwam ze kermend klaar.
“Oooooh, mmmmmm, ik koooooom, jaaa, wat lekkerrrrr” kreunde ze. Ik ramde mijn pik in haar pulserende neukgleuf. De verkrampende kut masseerde mijn neuklat op een fantastische manier.
“Yeah, I’m still coming, ooooh damn, só nice!” hijgde ze verder. Haar tieten schommelden flink heen en weer door mijn gebeuk.
“Ooh, wat heb je een lekkere kut! Zo lekker nauw, mmmmm, zo nat, jaaaaaa” gromde ik.
“Neuk me, ja, doe het, jaaaa, harder, mmmm” kermde ze.
“Nog harder en dieper?” vroeg ik me zelf af. Ik duwde haar romp naar voren. Totdat ze met haar handen haar enkels kon vast pakken. Dit was een goed idee, zeg! Nog dieper dan zo net, schoof ik mijn harde kloppende geaderde leuter diep in haar. Tijdens de diepe penetraties hield ik haar goed vast, zodat ze niet naar voren zou vallen. Ik hing met mijn romp ietsjes naar echts, keek naar beneden en zag een rood hoofd met twee tieten die er gedeeltelijk voor hingen.
“Come on, fuck me, give me your cream” hijgde ze. Wilde beukte ik mijn pik in haar en toen ik haar kut weer voelde verkrampen, spande mijn zak zich om mijn kloten. Tegelijker tijd kwamen we klaar.
“Ooh, mmmm, yeah, here comes my cream” hijgde ik en perste mijn zaad diep in haar gleuf.
“Yeah, fuck, mmmm, I’m coming too, ooooooh, mmmmm, yesssssss” kreunde ze toen ze haar sap en mijn sperma naar buiten perste. Ik haalde mijn stijve leuter uit haar om ervoor te zorgen dat al dit lekkers niet door het doucheputje zou verdwijnen. Terwijl ze het goedje uit haar schede perste, slurpte en likte ik het mengsel van haar dijen en schaamlippen in mijn mond. Omdat ik het niet had doorgeslikt, trok ik haar met een volle mond overeind. Ik duwde mijn tong in haar mond en mengde het geil met haar speeksel. Ik moest haar in balans houden, omdat ze met haar hoofd zo lang naar beneden had gehangen en daardoor haar evenwicht weer moest zoeken. Na de tongzoen vond ze dat ze mijn leuter nog schoon moest likken. Na deze lekkere beurt pakten we de washanden en wasten we elkaar. Ieder plekje namen we onderhanden, zodat we even later fris en fruitig uit de badkamer liepen. Even later zaten we aangekleed beneden en toen Stans beneden kwam was het 12 uur.
“Zijn jullie al lang wakker” vroeg ze. We antwoordden dat we al even wakker waren en dat we ons reuze vermaakt hadden. Toen ze onze ondeugende blikken zag zei ze: “Geile donders! Maar ja, het zit zeker in de genen. Maak me voortaan wakker, dan ik lekker mee doen”.
Zelf vond ik het niet zo erg dat we met ons tweetjes hadden geneukt, want zo kon ik mijn aandacht eens aan één geile dame besteden. Ik nam me dan ook voor dat ik Stans ook nog eens alleen zou “pakken”.

Deze middag gingen we naar het altijd pittoreske Doesburg, waar we ook het mosterdmuseum bezochten. Op de terug weg reden we langs de pizzaria en namen 3 pizza’s mee naar huis. Op de veranda aten we ons avondeten en dronken we een lekkere rode wijn, een Fleurie, er bij. Toen het half negen was geweest, pakte ik een dvd-tje en keken we naar “Notting Hill”.
Een zwijmel film, maar wel een leuke. Voor ons doen doken we vroeg in bed en de volgende dag gingen we naar het mooiste openlucht zwembad van Nederland. Deze dag had ik mooi uitzicht op de heerlijke figuurtjes. Wil en Stans trokken af en toe het kruisje van hun bikinislipje aan de kant, zodat ik hun kutjes kon bewonderen. Ondanks de steeds geiler wordende stemming hielden we ons in, omdat er nog al wat kleine kinderen rond liepen. Met een La Place als tussenstop, reden we om 21.00 uur bij mij de oprit op. De zon had ons verkleurde lichamen en een lome vermoeidheid bezorgd, waardoor we wederom vroeg in bed lagen. Omdat ik nu twee avonden vroeg in bed lag, werd ik de donderdagochtend al om 6 uur wakker. Ik kon geen oog meer dicht doen en besloot naar beneden te gaan. De lucht was helder en ik deed de keukendeur open. De temperatuur was al behaaglijk. Ik keek op de thermometer en zag dat het kwik al op 17 graden stond. Omdat de brievenbus rammelde, liep ik naar de voordeur en pakte de krant die op de deurmat lag. Aan de keukentafel las ik de krant en toen ik deze uit had, maakte ik een ontbijtje en zette een bakkie leut. De klok vertelde me dat het al 7 uur was geworden en de zon scheen inmiddels op mijn veranda. Het was rustig in huis. Omdat ik de laatste dagen de krant nauwelijks of niet gelezen had, begon ik aan de stapel kranten die ongelezen naast de bank lagen. Buiten op de veranda las ik oriënterend de kranten. Ik schrok op toen ik een “goedemorgen” hoorde. Stans was wakker en vroeg me of ik lekker geslapen had. Ik gaf een bevestigend antwoord en vroeg haar het zelfde. Ook zij had heerlijk geslapen. Ze liep weer naar binnen om vervolgens met een koppie koffie en een broodje naar buiten te komen. Ze had een t-shirt aan, die ruim om haar lijf zat. Toen ze ging zitten, trok het t-shirt zich strak om haar romp waardoor haar puntige borsten te zien waren. Ze wipte iets om hoog en trok het t-shirt onder haar billen vandaan, waardoor deze weer ruim om haar lijfje zat. Ik legde de kranten aan de kant en we babbelden over deze vakantie. Zij en haar moeder vonden het een leuke vakantie. Ze hadden veel gezien en vooral heerlijk met mij gevreeën. Ik beaamde wat ze vertelde, want ik had ook een heerlijke vakantie. Ik zei dat ik het wel grappig vond hoe zei Engels en Nederlands door elkaar spraken tijdens onze neukpartijen.
“Dan zijn we ook zó geil, dat we gewoon even niet weten, in welke taal we op dat moment moeten gebruiken om het te uiten” legde ze uit. Ik haalde nog twee kopjes koffie en zag dat het alweer 9 uur was. Van Wil was er nog geen teken van leven. Tijdens het inschenken van de twee kopjes koffie, bedacht ik me wat ik me zelf had voorgenomen. Ik wilde haar, zonder haar moeder in de buurt, eens even lekker “nemen”.
Mijn hand verdween in mijn short en voelde aan mijn pik en zak. Door de geile gedachten, die door mijn hoofd schoten, groeide mijn leuter langzaam naar grote hoogte. Toen ik mijn pik losliet, mijn hand uit mijn short haalde en het elastiek van mijn short weer strak om mijn onderlijf zat, drukte mijn eikel ongeduldig tegen dat elastiek. Ik duwde expres de voorkant van mijn t-shirt achter het elastiek van mijn short, pakte de kopjes en liep naar de veranda. Met een flinke bobbel in mijn short ging ik voor haar staan en gaf haar het kopje. Haar blik werd als een magneet naar mijn kruis getrokken. Ik bleef langer dan noodzakelijk voor haar staan. Haar tong gleed langs haar lippen, waardoor deze begonnen te glimmen.
“Mmmm, wat zie ik daar? Is het wat ik denk? Even kijken, hoor” zei ze gespeeld naïef. Toen ze mijn short naar beneden trok zei ze: “Ja, het is wat ik denk. Lekker hoor. Zit hier de koffieroom in?” Ze zette haar kopje neer en trok mijn short naar beneden. Mijn kloten hingen zwaar in mijn zak onder mijn kei harde pik. Haar hand omvatte mijn zak en de andere hand trok mijn eikel richting haar mond. Haar tong gleed langzaam van mijn toompje naar mijn zak en weer terug. Vervolgens liet ze het puntje van haar tong langs de rand van mijn kloppende paarse eikel gaan. Ze hapte mijn pik haar mondje, duwde de eikel tegen haar wang en liet hem met een plop uit haar mond schieten. Nu deed ze dat weer, maar dan langs de andere wang. Geil keek ze me aan toen ze dit verscheidene keren herhaalde. Ze stopte eventjes met pijpen en deed haar t-shirt uit. Haar heerlijke tieten hingen stevig aan haar romp en haar tepels staken ver uit haar tepelhoven. Wat mijn niet verbaasde was dat ze geen slipje aan had. Ze zag me kijken en zei dat het altijd handig is om geen slipje aan te hebben. Weer zoog ze mijn kaal geschoren leuter in haar pijpebekkie. Dit keer probeerde ze hem achter haar huig te krijgen. Na een poosje flink zuigen en “wrikken” gleed mijn eikel achter haar huig. Haar lippen raakte mijn, zoals gewoonlijk, getrimde schaamhaar. Eventjes daarna liet ze mijn pijplat via haar wangen uit haar mond ploppen, om hem daarna snel weer naar binnen te zuigen. Ze was het pijpen na een poosje zat geworden en zakte onderuit op de loungebank. Ik pakte een kussentje, ging op mijn knieën zitten, drukte een vinger in haar kutje en keek hoe deze er weer glimmend uit kwam. Ze was weer eens drijfnat! Ik trok met mijn vingers haar neukgrotje wagenwijd open en duwde mijn tong zo diep mogelijk in haar. Met de benen zo wijd mogelijk hijgde ze hoe lekker ze het vond. Na haar even met mijn tong geneukt te hebben, begon ik aan haar klitje te knabbelen.
“Mmmmm, jaaaa, lekkerrrrr, ga doorrrrrr” kreunde ze. In plaats van te knabbelen aan haar klitje, begon ik met mijn tong achtjes op haar kittelaar te schrijven. Ze draaide met haar heupen van genot.
“Jaaaa, mmmmm, só nice” kermde ze geil.
“Go on, yeah, oooh fuck, this is fine, go on” moedigde ze me aan. Mijn kin werd drijfnat van het geil wat al uit haar kutje lekte. En dan moest ze nog komen, he!
“Je smaakt zo lekkerrrr” kreunde ik tussen het likken door. Toen ik haar klit in mijn mond zoog, duwde ik twee vingers in haar poesje. Mijn vingers flitsten snel en diep in haar nauwe natte warme gleuf.
“Ja, ga dooooor, ik kooooom” zei ze zo hees dat ik het nauwelijks hoorde. Ik merkte het al aan haar kutje, want deze werd in rap tempo nauwer. Ik drukte mijn mond op haar neukgrotje, waar een grote hoeveelheid geil uitstroomde.
“Mmmm, wat lekkerrrrrrr, mmmmm, wat veeeel” hijgde ik tussen het likken en slikken door. Stans was ongeduldig en vroeg wanneer ik mijn harde geaderde pik in kutje stopte. Ik tilde haar op, met haar rug tegen mijn buik, en liep om de bank heen.
“Wat doe nu?” vroeg ze me. Ik antwoordde niet, maar zei alleen dat ze het wel zou merken. Ik legde Stans met haar buik over de rugleuning en liet haar met haar handen op de kussens steunen. Zo zat haar kutje precies voor mijn pik. Langzaam duwde ik mijn pik in haar genotsgleuf.
“Come on, fuck me hard, do it to me” commandeerde ze me ongeduldig. Ik voerde gehoorzaam het tempo op. Mijn onderbuik petste tegen haar ronde billen, die er van trilden. Mijn zak schommelde flink heen weer op het ritme van mijn neuktempo. Toen ik opkeek, zag ik bij de achterburen een vrouw voor haar slaapkamerraam (nam ik aan) staan. Van wat ik kon zien, was ze naakt en kneep ze met een hand in haar tiet en haar schouder en arm bewogen snel op en neer. Dit wond me nog meer op en probeerde Stans nog harder te neuken.
“Oooh, yeah, you are doing me hard, ooooh yeah, só nice, mmmmm” was haar reactie. Ik pakte haar tieten die op dat moment enorm schommelden en trok haar tepels ver uit de tepelhoven. Dit was voor haar genoeg om voor de tweede keer deze ochtend te komen.
“Ooooh fuck, I’am coming again, mmmmm” kermde ze zachtjes in de wetenschap dat we buiten waren en dat iedereen ons kon horen. Ze moest eens weten dat er iemand stond te kijken. Toen ik weer naar de achterbuurvrouw keek zag ik alleen haar haren en achter haar stond een man haar te neuken. Zien neuken, doet neuken blijkbaar. De verkrampende kut perste haar vocht naar buiten. Het parelde langs mijn leuter en zak op de grond. Tjemig, wat kon ze komen. Omdat ik haar bleef neuken rekte ik haar climax een aardig eindje op. Ze bleef jammeren dat ze kwam en ik bleef de verkrampingen van haar kut om mijn pik voelen. Bezweet kondigde ik aan dat ik moest komen.
“Oooh, mmmm, ik koooom , ik spuit je gleuf vol, mmmmm, jaaaaaaaaa” hijgde ik. Ik spoot mijn spermastralen diep in haar roompotje. Ze bleef knijpen met haar kutspieren, waardoor er voor mijn gevoel geen eind aan mijn zaadlozing kwam. Ik bleef achter haar staan totdat mijn pik uit haar gleufje gleed. Wat ze toen deed, deed me verbazen. Ze ging snel op haar hurken voor de bank zitten en hield het kopje koffie onder haar kutje. Ze perste en perste, totdat de slierten zaad in het kopje vielen. De koffie spetterde uit het kopje en stroomde uiteindelijk over de rand van het kopje.
“Mmmm, it’s so much cream, mmmmm” geilde ze toen ze het kopje aan haar lippen zette. Ze dronk de lauwe koffie met mijn zaad in één keer leeg.
“Jummie, lovely, nice!” lispelde toen ze nog in het kopje keek of er nog wat in zat. Ik keek nog eens naar het raam van de achterburen, maar zag niemand staan.
“Wat ben jij een geil ding, zeg. Wat jij zo net gedaan hebt, heb ik nog nooit gezien” zei ik tegen haar toen we op de bank zaten uit te blazen.
“Ik heb het ook nog nooit eerder gedaan. Ik kreeg het idee toen ik voor de grap vroeg of de koffieroom in je kloten zat” antwoordde ze lachend. Daarna vroeg ik haar nog of ze gemerkt had, dat we door mijn achterburen werden bekeken.
“Oh, nee, heb ik niet gemerkt” zei ze verrast.
“We hebben ze ook nog eens in de stemming gebracht” vervolgde ik het onderwerp.
Deze heftige neukpartij bleek de laatste tijdens het bezoek van de dames te zijn. De volgende dag vertrokken de dames na een innig afscheid. We beloofden contact te houden. We waren deze dagen wel slim bezig geweest. Doordat we niet iedere dag van bil gingen, zorgden we samen ervoor dat de dames iedere keer van een fikse zaadlozing mijner zijds konden genieten. Het leven is mooi. Lang leve de vrouwen!!
Aantal keer gelezen:
634
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)