Spannendverhaaltje.nl

Mijn lekkere ex-leraar

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door isabella meer verhalen van isabella Ik had al ongeveer twee jaar niet met hem geproken. Na dat ik naar een andere school ben gegaan ben ik hem ook uit het oog verloren. Mijn nieuwe school stond maar een paar meter van de nieuwe vandaan en daardoor ben ik hem onderweg misschien een of twee tegen gekomen. Meer dan hoi of een klein praatje zat er dan niet in, maar was telkens genoeg om mij helemaal gek te maken, want ik was nog altijd een beetje verliefd op hem gebleven. Mijn zusje zat nog wel bij hem in de klas en soms vroeg ik wel eens aan haar of ze de groetje + kusjes kon doen, die kreeg ik dan ook altijd netjes terug, maar verder hoorde ik niks van hem. Eén keer per jaar hebben ze een open dag, zo ook dit jaar natuurlijk. Mijn zusje moest ’s avonds helpen en ze vroeg aan mij of ik dan wou komen kijken. Natuurlijk wilde ik dat wel, want dan kon ik eindelijk weer eens mijn oude schooltje bekijken en stiekum in mijn achterhoofd hoopten ik hem natuurlijk tegen te komen. Daar aan gekomen stapten er al verschijdenen leraren op me af met de standaard vragen ”he wat doe je nu voor opleiding!”. Nadat te hebben beantwoord liep ik weer door kwam ik een vriendin van me tegen die ook allang niet meer op school zat, maar kennelijk ook wel nieuwsgierig was geworden of het al veranderd was. We besloten om samen verder door de school heen te lopen. We liepen er intussen al een poosje rond en net toen ik me bedacht hem nog niet gezien te hebben begon mijn vriendin er zelf over, ze voeg aan mij of onze lekkere biologie leraar er nog werkte, ik knikte en ze vroeg direckt “zullen we hem dan even opzoeken! Dat vond ik natuurlijk goed en ik wist haar al precies te vertellen in welk lokaal we moesten wezen, want dat had ik al aan mijn zusje gvraagt.
Bij zijn lokaal aangekomen zag ik hem al staan en mijn hart ging meteen al sneller te keer, maar ik liet niks merken. Hij stond nog met wat ouders te praten en ik zag dat ie me al had opgemerkt. Hij was opeens heel snel klaar met zijn gesprek en toen ik dat zag liep ik naar hem toe. Enthaousiast begroeten ik hem en gaf hem een hand, direct daarna gaf ie me drie zoenen. Zo’n kans laat ik me niet nog eens voorbij gaan zei die en ik voelde me rood worden van verlegenheid. We begonnen wat te kletsen en eerst was het nog over koetjes en kalfjes terwijl mijn vriendin er ook nog bij zat, maar later toen we merkten dat het steeds rustiger werd in zijn lokaal werden de gespreken ook steed interessanter. Er hing zo’n heerlijke gespannen zweer tussen ons en de opmerkingen tegen elkaar werden steeds gedurvder. Ik had totaal niet in de gaten dat mijn vriendin het allang niet leuk meer vond, omdat ik alleen nog maar aandacht voor hem had. Tot dat ze zei dat ze maar weer eens naar huis ging, want ze vond het al laat worden. Ik zei haar dat ik het goed vond, maar dat ik hier nog wel even bleef. Nadat ze was vertrokken waren allaan wij nog over in zijn lokaal en viel er een lange stilte. Tja zeiden we tegelijk en begonnen meteen te lachen. Ik zat op zijn bureau en hij op één van de tafeltjes ervoor. Ik moest me zo geweldig in houden om hem hier niet terplekken te nemen. De gedachten alleen al zorgden ervoor dat mijn kutje drijf nat werd. Hij vroeg of ik al eens een vriendje had, nee zei ik en kon het niet laten er gigantisch bij te grijnzen. Mooi zei die, hoezo vroeg ik en gewoon was het antwoord. Ik vroeg of hij nog steeds getrouwd was, ja was het antwoord hoezo vroeg die, gewoon zei ik interesse. Dat vond ik nou weer jammer, maar ja wat niet weet wat niet deerd dacht ik en schok er van, want hoe kon ik het in mijn hoofd halen om het met mijn ex-leraar te doen die ook nog eens tien jaar ouder is dan ik. Ik keek eens wat om me heen uit verlegenheid en behalfe de deur waar ik zonet door heen was gekomen zat er nog één. Wat zit daar achter vroeg ik zo nieuwsgierig als ik ben en terwijl ik het vroeg liep ik er al heen, maar hij zat op slot. Hij hield de sleutels omhoog en zei dat ik eerst deze nodig had. Wil je weten wat daar achter zit vroeg die en hij liep richting de gesloten deur waar ik ook nog steeds stond vol opwinding, maar of dat nou door de nieuwsgierigheid kwam of omdat hij nu wel heel dicht op me afkwam wist ik niet. Ik stond nu geklemt tussen hem en de deur, ik kon zijn adem in mijn nek voelen, bij iedere ademhaling kreeg ik nog meer kippenvel.
Hij stak de sleutel in het sleutelgat en de deur ging open. Hij zette een stap naar voren, waardoor hij me in het hokje duwde. Het was een opberg hok met onderanderen allemaal boeken, opgezette dieren en microscopen. Hij stond nog steeds strak voor me en keek me nu heel diep in mijn ogen, wat me deed smelten en de rillingen over mijn hele lijf deed voelen, want oh wat was hij lekker en wat verlangde ik naar hem. Ik werd steed verder door hem naar achteren gedrukt tot ik niet meer verder kon en terwijl die dat deed sloeg die de deur achter zich dicht. Weer stond ik klem nu tussen hem en een kast. Ik voelde zijn lul door zijn broek heen groeien en het drukte tegen mijn natte kut aan. Mijn adem haling werd steeds sneller, mijn tepels werden stijf en de gedachten door mijn hoofd werden steeds onrustiger. Zou ik het wel of niet doen was de vraag. Wel,niet. Verstandig of niet verstandig. Mijn verstand vocht tegen mijn hart, maar mijn hart won, ik kon me niet langer inhouden, ik moest zijn lippen tegen te mijne voelen, ik pakte zijn hoofd beet en begon hem nu harstochtelijk te zoenen. Mijn zoen werd hevig beantwoord en voelde zijn handen nu overal over mijn lichaam heen gaan, onder mijn truitje zocht ie naar mijn stijve tepels, die hij al snel gevonden had en nu heerlijk masseerde. Ik greep naar zijn kruis, want dit was niet genoeg ik wou meer. Een klein kreuntje ontvluchte hem. Iets wat klungelig was ik al bezeg met zijn riem los te maken terwijl hij mij kleine kusjes in mijn nek gaf. Isa, dit kan niet fluisterde hij. Jawel, ik wil je zei ik en ging door met inmiddels de knopen van zijn broek. Daar kwam zijn mooie stijve lul al tevoorschijn en ik omhulsden het met mijn handen. Langzaam schoof ik zijn huid heen en weer over zijn eikel en ik hoorde hem nu nog meer gekreun. Ik wilde die harde pik van hem leeg zuigen en ik hurkte me naar beneden. Eerst met mijn tong over zijn eikel rondjes draaiend en nu nam ik hem helemaal in mijn mond, omringd met mijn warmte nam ik hem steeds dieper in me. Hij vond het heerlijk, want hij drukte hem er steeds dieper in en ik proefde zijn geilheid al. Ik nam hem steeds sneller in en uit, waardoor zijn lul bijna op knappen stond. Hij liet me stoppen en begon me nu weer te zoenen om zijn eigen geil te proeven, hij legde me op de grond en ik begreep al wat zijn bedoeling was, mijn broek en slipje waren nu binnen enkele seconden uit en daar kwam mijn kale natte kutje tevoorschijn. Een paar vingers gleden vanaf mijn navel langzaam naar beneden, over mijn klit, tussen mijn schaamlippen en bij mijn grotje aan gekomen stak ie ze ineens naar binnen. Ik kreunde er over en het zag zwart voor mijn ogen.
Hij likte zijn vingers af, sprijde mijn benen nog wat meer en ging over me heen liggen. Hij pakte zijn lul beet en wreef daarmee tussen mijn natte schaam lippen en over mijn gevoelige klitje. Terug naar onder stoote die hem er in één keer in, weer voelde ik het door mijn hele lichaam dat geweldige gevoel. Hard begon ie in mijn kut te stoten, want hij hield het nu echt niet lang meer. Ook ik was inmiddels nog geiler geworden en het zou bij mij ook niet lang meer duren voor ik kwam. Mijn nagels stonden in zijn rug en ik scheeuwde ja ja neuk me, sneller, harder... Na nog wat stoten en gekreun kwamen wij bijna tegelijk tot een geweldig orgasme klaar. Hijgend en uitgeput viel die op me. Wat ben jij lekker fluisterde ik in zijn oor en gaf hem nog wat kusjes, hij glimlachte en zei me haast smekend, dit mag niet de laatste keer zijn geweest. We hebben het daarna dan ook nog regelmatig over gedaan en nog spreken we vaak af om heerlijk van elkaar te genieten.
Aantal keer gelezen:
572
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)