Spannendverhaaltje.nl

Mijn hete buurvrouw

-
21-10-2010
Dat mijn buurvrouw een sexverslaafd is, had ik allang vermoed, maar het bewijs kreeg ik pas onlangs in levende lijve.

Mijn buurvrouw, Karin genaamd en 44 lentes tellende, is volgens mij een altijd in voor sex. Dag in dag uit loopt ze in een outfit die aan de verbeelding nog net genoeg overlaat.

Wat me opviel, was dat telkens wanneer ik boodschappen ga doen, zij eveneens naar buiten komt met de boodschappentas in haar hand, alsof -en dat is zo- ze op mij bij de voordeur staat te wachten. Vaak loopt ze zogenaamd per ongeluk tegen me op, mompelt “sorry”, maar drukt intussen haar borsten (normaal formaat) en bekken stevig tegen mij aan. Nu ben ik niet van steen, zeker niet nadat het tussen mijn vriendin en mij onlangs is misgelopen.

Om het eens goed te testen, zorgde ik er de volgende dag voor dat ik een stevige erectie had. Meteen de boodschappentas gepakt en naar buiten. Prompt ging haar deur open en natuurlijk liep ze tegen mij op. Toen ze begon te wrijven, begonnen haar ogen te stralen en zachte kreetjes kwamen uit haar mond. Wilder en wilder schuurde ze langs mijn geheven paal, die daardoor goed op kracht bleef. Ik begon haar te kussen, kussen die ze gretig beantwoordde. Haar tong ging diep in mijn mond en verkende elk plekje. Haar kreten werden heviger en heviger en plots braken haar ogen en met een ingehouden schreeuw en trillend lijf kreeg ze een orgasme.

Ze strompelde wat naar haar deur en smeekte me bijna om niet mee te gaan. Haar man kon zo thuiskomen. Ik geloofde haar en dat was maar goed ook, want binnen een tiental minuten kwam hij aan in zijn protserige Mercedes. Geld hadden ze niet, konden amper hun huis betalen, maar de auto was voor hem heilig. Het was niet verbazingwekkend dat ze haar heil elders zocht, gelukkig nu nog bij mij, maar hoe lang dat zou duren, wist ik ook niet. Zo ging dit een weekje door totdat ik haar zei dat dit geen “one-woman-happiness” mocht worden. Bijna onschuldig keek ze me aan en vroeg of ik er niet van genoot. “Genieten en genoten hebben” zijn twee verschillende dingen, sprak ik tegen haar, maar dat wou ze duidelijk niet willen begrijpen, terwijl ze donders goed wist waarover ik het had. Mijn besluit was meteen duidelijk. Dit werd éénrichtingsverkeer en daar hield ik niet van (en nog steeds niet). Ik stopte en wanneer ze weer tegen me aan wou komen, duwde ik haar rustig van me af. Gewend als ze schijnbaar was dat iedereen naar haar pijpen (letterlijk) dansten, werd ze eerst kwaad en negeerde me straal, daarna probeerde ze het met wat met de geblazen zoenen en lippend likkend mij aankijkend, maar het had voor haar geen baat.

Dit ging zo enige weken door, maar ik weigerde stelselmatig. Het leek wel een verbitterde strijd te worden, terwijl we beiden opgewonden werden als we elkaar zagen. Dat zag ik ook aan haar houding, haar ogen en zeker haar lichaamstaal. Een oplossing leek ver weg, dus beruste ik er maar in, alhoewel ik ’s nachts hevig van haar kon dromen. Haar gladde lichaam, de pronte borstjes en haar lippen, ze maakte me gek.

Gelukkig was het vakantietijd en besloot op de bonnefooi ergens in Europa deze heerlijke tijd door te brengen. Na wat omzwervingen kwam ik uiteindelijk in Hongarije uit, dus naar het Balaton-meer. Het was er prachtig weer en het voorzieningen-niveau was uitstekend; dit in tegenstelling tot 15 jaar geleden. Lekker luierend, wat zwemmend bracht ik mijn tijd door, genietend van al het fraais dat op het strand lag te bakken.

Op een dag, terwijl ik mijn bruin aan het bijwerken was, hoorde ik opeens een stem achter mij die zei:”h?, jij ook hier” en tot mijn stomme verbazing stond daar Karin, slechts gehuld in een minuscuul bikinibroekje. Ze kwam gezellig naast me liggen en vroeg na een tijdje of ik haar in wilde smeren. Dat was niet teveel gevraagd, dus nam ik haar lijf van boven naar beneden onder handen. Aan haar tepels kon ik zien dat ze er opgewonden van werd. Maar ik hield me aan mijn eigen afspraak, zij was aan de beurt. Op mijn vraag waar ze logeerde, bleken wij in hetzelfde hotel te zitten. Op mijn vraag op welke etage ze haar kamer had, moesst ze even nadenken. Ze was nl. net aangekomen en had haar koffer op het bed gegooid, zich omgekleed (?) en direct naar het strand gegaan.
Na wat kouten, besloten we vanavond samen uit eten te gaan.

Die avond haalde ik haar om zeven uur bij haar kamer op en slenterend vergeleken wij de vele restaurantjes. Ambiance en het menu waren de criteria waarop wij selecteerden. Toen schoot mij iets te binnen. Ga altijd daarheen waar de plaatselijke bevolking heengaat. Drie restaurantjes kwamen in aanmerking en op goed geluk kozen wij er ??n van uit.

Na een verrukkelijk diner met heerlijke wijnen liepen we langzaam naar het hotel terug. Bij haar kamer gekomen, vroeg ze of ik nog zin had in een afzakkertje. Dat wou ik wel en zo gezegd, zo gedaan. Wel ging ze zich eerst even omkleden, want de uitgaanskleren wou ze netjes houden. Toen ze de kamer weer in kwam, puilden mijn ogen bijna uit mijn kassen. Daar stond een enorm sexy vrouw. Kort broekje en topje, blote voeten en loshangend haar. Langzaam liep ze op mij af en vroeg of ik het niet te warm had. Gehoor gevend aan dit signaal ontdeed ik mij fluks van mijn kleren en stond even later in mijn zwembroek. Ik zeeg neer op de bank en tot mijn vreugde kwam ze naast mij zitten met haar hand op mijn dijbeen. Die hand begon te bewegen en voorzichtig maar doelbewust kroop deze naar boven. Dit liet mij niet onberoerd en alras begon mijn lid te groeien, zelfs zodanig dat mijn eikel boven de rand van mijn zwembroek zijn kopje opstak. Opeens kuste ze me vol op mijn mond en terwijl onze tongen zich verstrengelden pakte ze mijn zwembroek beet en sjorde hem naar beneden. Haar hand omvatte mijn harde paal en begon deze te bewerken.

Wienie

Tot zover dit verhaal. Als je hebt genoten, laat het me weten, dan schrijf ik een vervolg. Wienie_1@hotmail.com
Aantal keer gelezen:
574
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)