Spannendverhaaltje.nl

Mijn heerlijke tante

-
21-08-2010
Toen ik 15 jaar was zijn we verhuisd naar een dorp van de stad. Mijn moeder wou dit graag omdat ze dan dichtbij haar oudere en enige zus zou komen wonen. Ik vond dit ook helemaal niet erg omdat mijn toen 43 jaar oude tante Wil erg aantrekkelijk was. Ik geilde vooral op haar grote borstenpaar die altijd fier vooruit staken. Ik dacht haar niet veel meer te zien toen ik 8 jaar later naar Canada verhuisde. Tot dat de telefoorn ging en mijn vader mij belde.

“Peter, je opa is overleden vanmorgen. Ik zou het erg op prijs stellen als je over wilt vliegen.” Dit was zijn vader.
Zo kwam het dus dat ik de volgende dag mijn vrouw en 3 kinderen in Canada achter liet en in aamsterdam uit het vliegtuig stapte. Mijn vader pikte mij op. Na bij gepraat te hebben over van alles en nog wat vertelde hij mij dat ik niet bij hun in huis kon slapen. Maar tante Wil heeft aangeboden dat ik bij haar kan slapen.”Hahahaha, nee niet bij haar, maar in haar huis.” Opeens realiseerde ik mij dat haar man ongeveer 3 jaar geleden overleden is. Ik zou dus de nachten alleen met haar in huis doorbrengen.
Toen we bijna in het dorp kwamen waar we moesten wezen zei mijn vader dat we eerst maar even de koffer bij tante Wil zouden brengen. Dit was zo’n 5 minuten lopen bij mijn ouders vandaan. Toen we bij haar voor de deur stopte, zwaaide de deur al open, alsof ze op de uitkijk zat. Mijn vader zou even wachten. Snel trok ze de deur achetr mij dicht. Ik plofte de koffer op de grond, em keek mijn tante aan. “Hoi Peter, wat zie je er goed uit, zeg.”
“Dank u, tante, dat mag van u ook wel gezegd worden.” Ik wilde haar een kus op haar wang geven, maar zij trok mij dicht tegen haar aan en gaf mij een kus vol op mijn mond. MMM ik voelde haar volle borsten tegen mij aan. Toen ze mij los liet, kon ik het niet nalaten op er even een blik op te laten vallen. Wat zag dat er nog goed uit zeg, ondanks dat ze nu toch al 58 moet wezen.Ik keek haar verward aan.
“Ik moet nu gaan want mijn vader zit in de auto te wachten”,stamelde ik. “Ok, neef, je moeder zal haar knappe zoon ook wel weer eens willen zien, denk ik. Wij zien elkaar vanavond wel. Tot dan.”
Snel liep ik de deur uit en snel bij mijn vader in zijn auto gestapt. Verbeeldde ik het me of zag ik haar door de gordijnen gluren.
Het was erg fijn om mijn moeder weer te zien, maar de hele dag kon ik mijn gedachten er niet zo goed bij houden.
Later die middag kwamen al mijn ooms en tantes samen om de begrafenis te regelen. En omdat ze van een ander gedeelte van het land komen, bleven ze allemaal mijn mijn ouders in huis slapen. En werd tot wel een gezellige dag ondanks de omstandigheden.
Net na het avondeten werd ik opeens erg moe. De jetleg. Ik had zin in een warme douche en vroeg naar bed.
Ik zei mijn ouders goedennacht en liep naar mijn tantes huis. Die bleek niet thuis te wezen. Er hing een briefje aan de deur: Peter, ik heb de deur open galaten. Ga maar gewoon naar binnen. Ga maar onder de douche als je wilt. Ik hoop om 8 uur thuis te wezen. Tot dan lieverd. Ik keek op mijn horloge en zag dat het kwart over 7 was. Ik ben naar binnen gegaan en heb mijn koffer gepakt en heerlijk onder de douche gegaan. Daar knapte ik heerlijk van op. Toen mijn tante om 10 voor 8 thuis kwam, was ik al klaar en zat op haar ye wachten. “Hoi, Peter. Alles goed? O, je bent al onder de douche geweest. Heb je je eigen goed gewassen. Laat eens ruiken.” Ze kwam naar me toe en rook achter mijn oren en in mijn nek.mmmmwat ruikte ze lekker. “O, je ruikt erg schoon hoor. Ik ga koffie zetten en dan kleed ik mij even om. Daarna kunnen we gezellig samen koffie drinken.” Ze draaide zich om en liep naar de keuken. Ik werd een beetje verward van de manier waarop ze mij behandelde. Tenslotte was is al 29 en haar neef. Maar ik vond het toch wel leuk. Na een minuut of 5 kwam ze naar beneden in een prachtige jurk, die perfect om haar mooie figuurtje viel. Haar borsten kwamen er prachtig uit te voorschijn.”En, neef, hoe vind je mijn nieuwe jurk? Heb ik vanmiddag gekocht. “Staat u erg goed, hoor!” zei ik. Ondertussen kon ik mijn ogen niet van haar af houden. Wat zag ze er toch heeerlijk uit. Ze draaide zich op en liep naar de keuken om koffie in te schenken. Zodoende had ik een prachtig uitzicht op haar billen. Draaide ze haar billen express, of….....
Even later zaten we gezellig te chatten en dronken en kop warme koffie. Na een poosje gepraat te hebben, realiseerde ik mij opeens dat ik haar nog niet gecondoleerd had met het overlijden van haar man. Ik deed dat en tot mij schrik begon te zachtjes te huilen. Ik liep naar haar toe en (het ging echt vanzelf) sloeg mijn arm om haar heen.Ze bleef huilen en snikken voor zo’n 5 minuten en ik wist echt niet wat ik moest zeggen. Ik streelde haar voorzichtig over haar mooie zachte rug. Nog gebeurde er niets. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat ik geen beha bandje voelde. MMM daar zat ik dan bij mijn favoriete tante haar rug te strelen. Ik begon met haar haar te spelen. Zachtejes wreef ik over haar haar en streelde ik haar hoofd. Ze deed neits en keek zelfs niet naar me. Toen ik haar nek ging masseren, stopte ze met huilen. Voorzichtig ging ik met mijn hand over haar rug raakte de bovenkant van haar billen aan. Er gebeurde nog niets. Ik begon meer te durven.Heel voorzichtig aaide ik over de volle lengte van haar billen. Toen draaide ze heel even haar hoofd naar me toe en glimlachte. Toen draaide ze har hoofd weer om en legde haar hand op mijn knie. Ik weet niet waar ik de moed vandaan haalde maar ik gaf haar een kus in haar nek. MMMM wat ruikte ze zaaaaalig. En wat er toen gebeurde, vergeet ik heel mijn leven niet meer. Ze pakte mijn hand en legde hem op haar rechterborst. OOOOO wat een heerlijk gevoel. Heel stil hield ik hem daar. Ik durfde hem niet te bewegen.”Doe maar lieve jongen, ik wil het zo graag.” Wel, meer had ik niet nodig. Ik begon haar volle bollen heerlijk te masseren en strelen en voelen. mmm wat een harde tepels zeg. Opeen voelde ik haar mond vol op de mijne en ze begon me heerlijk te tongen. Ik liet haar borsten los en ze drukte ze lekker hard tegen me aan. Opeens stond ze op en begon haar knoopje los te maken. Eindelijk, eindelijk, eindelijk zag ik haar mooie borsten in volle glorie naakt uit haar jurk springen. Ik likte mijn lippen. Tante Wil glimlachtte en duwde haar borsten hard in mijn gezicht. Ik likte en sabbelde en zoog alsof mijn leven er van af hing. Ze deed mijn rits los en fluisterde in mijn oor dat ze mijn lul tussen haar borsten wilde. Wel. dat hoefde ze geen 2 keer te zeggen. Ik duwde mijn harde ballen hard tegen de onderkant van haar borsten aan en legde mijn toen keiharde lul tussen haar volle tieten. Heerlijk ging in op en neer.”Welke cupmaat heeft u tante?”
Even later spoot ik haar 100F borsten heerlijk onder met volle klodders van mijn warme sperma. Toen ze dat zelf af begon te likken, duurde het niet lang en mijn lul was weer hard en klaar voor een volgende ronde. Toen tante mijn lul zag, heeft ze voor het eerst in haar leven gepijpt. En ik vond het echt geen straf dat ik het proefkonijn was. Ze deed het echt heel goed. En het duurde dan ook niet lang voordat ik heerlijk klaarkwam in haar mondje. Ze slikte alles door. Later onder de douche heb ik haar zaaaaalig gebeft en ook dit bleek haar eerste keer te wezen, Ze kwam klaar en ik likte alles lekker op. Daarna heb ik haar een heerlijke tongzoen gegeven zodat ze zichzelf lekker kon proeven. Wel, verschrikkelijk geil vond ze dit. Ik heb haar prachtige volle borsten lekker ingezeept en ze heel goed gewassen. Later in haar bed hebben we nog lekker geneukt. Ze lag heerlijk op me met die zachte borsten hard tegen me aan. Het duurde dan ook niet lanf voordat ik haar geile kutje volspoot. We hebben daarna lekker liggen fluisteren in het donker en het bleek dat ze al heel lang geilde op mij. Al sinds in een jaar of 12 was. Het was dan ook mede door haar, dat we verhuisd zijn. Ik ik dacht altijd dat het mijn moeders beslissig was. Ook vertelde ze dat sex in haar huwelijk heel sporadisch was en nooit met een andere man gevreen had. Toen ik haar vertelde gat ik al 15 jaar op haar geilde, werd ze weer vreselijk opgewonden en trok mij op haar en hebben we weer heerlijk liggen neuken.
Later die avond zijn we in elkaars armen bloot in slaap gevallen. De volgende morgen werd ik wakker met een keiharde tepel in mijn mond. Wel. ik kon toen maar een ding doen en dat was lekker zuigen. Toen ze erg geil was, heb ik mijn lekker lul weer tussen haar volle borsten gestopt en ben heerlijk op en neer gegaan. Elke keer als ik op kwam, stak ze haar tong uit en likte aan mijn eikel. MMM wat een heerlijk tante heb ik toch. De hele morgen hebben we liggen vrijen en zoenen en nog een paar keer geneukt. Na het ontbijt zijn we samen onder de douche gekropen. Toen ik eindelijk om 2 uur bij mijn ouders aankwam vroeg mijn moeder: “Zo, langslaper, heb je een goede vond en nacht gehad?” Ik knikte hard. Ze moest eens weten. Voor de rest van de 10 dagen dat ik in Holland was hebben we veschrikkelijk veel plezier gehad, mijn tante Wil en ik. Een ding weet ik, ondanks dat haar sexleven veel geleden heeft, weet ze wat lekker is. En haar borsten hebben niet veel rust gehad. En de begrafenis zal de vragen, ach ja dat hoorde er ook bij. Maar echt mijn gedachten er bij houden…..nee.
O ja, mijn vader belde net op dat zijn moeder vanochtend overleden is, en dat hij het erg op prijs zou stellen als ik weer wilde komen. O ja, tante Wil heeft angeboden dat ik bij haar kon komen slapen. Hahahahah nee niet bij haar, maar in haar huis.Mmmm hij moest eens weten. Zo gelijk maar even bellen voor een vliegticket voor morgen. Het zal wel weer een heeerlijke begrafenis worden.
Aantal keer gelezen:
1964
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)