Spannendverhaaltje.nl

Mijn geile schoonzus

-
21-08-2010
Nooit geweten dat mijn schoonzus zo’n geil beest was.
Eigenlijk vond ik haar altijd maar een trutje: te netjes en preuts gekleed, altijd een enorme air over zich. Ze woonde in een kast van een huis in Amsterdam-zuid en ze was getrouwd met een enorme saaie lul van een kerel. En maar zeiken over die geweldige topbaan van haar en die vent van haar.
Nee, neem dan mij en m’n vriendin: eenvoudig appartementje in Oost, veel uitgaan en plezier maken en vaak goeie seks.
Maar ik moet zeggen, mijn schoonzus heeft een mooie kop en van die paar keer dat ik haar in badpak op het strand had gezien weet ik dat ze ook een mooi lijf heeft.

En toen was er die bewuste dinsdagavond.
Om een uur of 8 ging de bel, Carla mijn vriendin was trainen voor volleybal, zoals elke dinsdag. Ik deed open en Marit, mijn schoonzus stond voor mijn neus: Of Carla thuis was. “nee natuurlijk niet , die traint toch altijd op dinsdag, dat weet je toch ?”
“Ok, maar mag ik dan even binnen komen om iets met je te bespreken ?” vroeg ze. Ik was een beetje verbaasd, wat had ze nu met mij te bespreken, maar liet haar binnen.
Toen ze haar jas uitdeed, viel me meteen op dat ze een stuk beter gekleed was dan normaal : een redelijk kort rokje en een strak bloesje, met de bovenste knoopjes los, daar had ik haar nog nooit in gezien.
Ik vroeg of ze wat wilde drinken en ze wilde een wijntje. Terwijl ik in de keuken stond om wat in te schenken, praatte ze tegen me (ik hoorde haar wel, maar kon haar niet zien) dat ze eigenlijk wel blij was dat Carla er niet was, want ze wilde me iets persoonlijk laten zien.
Ik werd heel nieuwsgierig , maar had geen idee wat ze bedoelde. Ik liep de kamer weer in met wijn en bier en liet dat bijna uit mijn handen vallen van verbazing: ze zat op de stoel, haar bloesje losgeknoopt met haar prachtige volle tieten in een halve BH. Haar rokje was opgestroopt tot op haar middel en haar benen had ze wijdbeens op de leuningen van de stoel gelegd zodat ik recht in haar keurig geschoren kut keek.
“Dit wilde ik je laten zien” zei ze. Ik moet zeggen, ik ben niet snel op mijn mondje gevallen, maar ik wist even helemaal niets terug te zeggen. Eigenlijk stond ik een beetje sullig naar haar prachtige lichaam te staren, ik stond totaal perplex..
Ze merkte mijn verbazing: “en ik wil het niet alleen zien maar ook dat je er wat mee doet, ik hoorde van Carla dat je zo goed in bed bent dus daar wil ik ook wel eens van genieten”
Oh, vroeg ik, weer eens beetje bij mijn positieven komend, “wat verteld Carla je dan allemaal?. “Nou onder andere dat je zo goed beft, zei ze, dus kom op, lik die kut van en laat mij ook eens klaarkomen. En ik wil ook goed door je geneukt worden, want dat ontbreekt er bij mij de laatste tijd nogal aan”
Inmiddels was mij lul behoorlijk gegroeid van dit onverwachte maar aangename schouwspel, maar ze vroeg om gebeft te worden dus ik besloot mijn schoonzus haar pleziertje te geven: ik knielde tussen haar wijd openstaande benen ik begon haar heerlijk sappige roze kutje te likken. Mijn tong vloog diep in en uit haar strakke kutje en over haar keiharde klit. En hoe langer ik bezig was hoe wilder ze werd “Oh kreunde ze als een gek, dieper, dieper met je tong schreeuwde ze, en steek er ook een paar vingers in”. En al heel snel kwam ze gillend klaar toen ik ook nog twee vingers in haar grot stak. “Oh wat was dat lekker zuchtte ze”

Ze zag op de klok dat het al bijna half negen was en ze vroeg hoe laat Carla thuis kwam, maar die verwachtte ik niet voor een uur of elf.

“OK dan heb ik nog 2 uur om helemaal suf geneukt te worden door je” zei ze. Ik geloofde mijn oren niet was dit diezelfde truttige schoonzus van me ?

Kom hier met die lul van je , zei ze toen ik weer rechtop stond, ze trok me naar zich toe en opende mijn broek, trok deze naar beneden zich, en trok in dezelfde beweging mijn onderbroek naar beneden. Mijn paal stond fier en recht overeind. Ziet er goed uit vond ze,. “Smaakt ook goed zei ik”. Ik was benieuwd op ze een beetje kon pijpen. (eerlijk gezegd dacht ik dat ze helemaal niet wist wat dat was) Maar dat viel 110 % mee, ze nam mijn gloeiende lul in haar mond en begon er heerlijk op te zuigen, terwijl ze met haar handen mijn ballen masseerde. Al snel hield ik het niet meer en begon haar ik haar mond te neuken, en ze liet de volle lengte van mijn staaf ik haar mond glijden. Ik dreigde aan snel klaar te komen en dat merkte ze, ze nam mijn lul even uit haar mond , keek me bijzonder geil aan en zei ”dat had je nooit gedacht hé , de geile mond van je schoonzus nog een vol te spuiten ?. En meteen ging ze door, wat kon die meid zuigen! Ik hield het niet meer en haar mond vol met mijn zaad, geen druppel liet ze verloren gaan en slikte alles door. Ook mijn ballen nam ze nog eens in haar mond, Heerlijk !

Terwijl ik stond bij te komen liet ze er geen gras over groeien ze stond op, ging wijdbeens op het vloerkleed liggen en commandeerde; “neuk me, ik wil die heerlijke lul diep in mijn kut voelen. Mijn lul was nog geen seconde verslapt dus ik ging op haar liggen en begon haar flink te neuken, ze sloeg haar benen helmaal om me heen en genoot van elke stoot. “Tong me terwijl je me neukt” zei ze en dat deden we dus. Diep staat ze haar tong in mijn mond en diep zat mijn paal in haar geile grot.
Ze draaide zich onder mij vandaan, liet me op mijn rug liggen ging op mijn schoot zitten en liet zich over mijn paal glijden en terwijl ik haar mooie harde tepels in mijn mond nam ging ze wild op een neer. “ Ja, ja neuk me, oh zwagertje van me, neuk me, neuk je schoonzus, neuk me, spuit je geile zaad in mijn kut.” kreunde ze terwijl ze weer klaarkwam. Mijn zaad liet ook niet lang op zich wachten en mijn tweede lading vulde haar sappige kut.

Uitgeput lagen we naast elkaar op de grond. “ik wist niet dat je zo ervaren was, zei ik. Nou de laatste tijd sinds ik met Mark, getrouwd ben is het niks met de sex, maar in mijn studietijd, heb ik toch redelijk wat kerels versleten “
En is het waar dat Carla je over ons sexleven verteld ? vroeg ik. “Ja, vrij veel, dus werd ik jaloers en besloot op een moment om dat zelf eens uit te proberen.” En bevalt het ? Zo goed dat ik hoop dat Carla nog veel moet blijven volleyballen op dinsdag.
“Maar goed, nu hebben we ook nog even, dus neem me nog een keer op z’n hondjes” Dus daar gingen we weer, ze gaf zich helemaal aan me over toen ik voor de derde keer die avond mijn zaad van achteren tussen haar benen spoot, helemaal gek werd ze, Oh ja neuk me , neuk bleef ze maar schreeuwen, ik was zelfs bang dat de buren het zouden horen (maar gelukkig heeft Marit bijna dezelfde stem als mijn vriendin).

Ze had van Carla gehoord dat we ook wel eens leuke spelletjes deden met vibrators en dildo’s , die we inderdaad in onze slaapkamer hebben. Ik moest haar beloven dat we die de volgende keren ook zouden gebruiken. En ook wilde ze vaseline meenemen omdat ze nog nooit in haar kont geneukt was. Als ik thuis niet geneukt wordt, moet ik maar de hulp van mijn zwager inroepen vond ze.

Al die dingen heb ik inmiddels met haar uitgeprobeerd, wat een heerlijk geil loeder is die schoonzus van me, wat een neukbeest ! nooit achter haar gezocht.

Als we met de familie bij elkaar zijn gedraagt ze zich even arrogant en afstandelijk als altijd. Maar op sommige dinsdagavonden, wil ze haar een ding: mijn lul, tong en zaad in haar geile kut, kont en mond.

Aantal keer gelezen:
5085
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)