Spannendverhaaltje.nl

Mijn geile buurvouw

-
16-08-2010
Vanuit mijn raam zag ik mijn buurvrouw in de tuin liggen op haar lange ligbed en ze had alleen een string aan. Ze lag topless van de zon te genieten en ze was lekker bruin. Haar grote Borsten met dikke tepels lagen plat op haar borst. Wat een geil gezicht was dat en ik voelde me opgewonden raken. Ik ging met mijn hand naar het kruis van mijn eigen bikinislipje en kneep door de stof in mijn schaamlippen. Ik kon haar vanuit mijn slaapkamerraam zien en ik zakte door mijn knieën, zodat ik zelf niet echt zichtbaar was voor haar. Terwijl ik mijn benen uit elkaar deed, zat ik haar eigenlijk gewoon stiekem te begluren. Haar rechterarm lag naast het bed en bewoog in een regelmaat die ik niet kon thuis brengen. Ze lag met haar ogen dicht en plots zag ik hoe zij zichzelf ineens langs haar kruisje begon te vingeren. Wat gebeurt daar nou, ze durft wel, dacht ik. De vingers van haar linkerhand beginnen driftig diep te vingeren, ik zie hoe zij twee vingers diep in haar poes laat gaan.
Ik kan zien dat haar ademhaling begint te versnellen want haar grote borsten gaan steeds sneller op en neer. Dan zie ik hoe zij met haar lichaam omhoog komt en duidelijk een orgasme heeft. Haar rechterarm komt nu ook tevoorschijn en zij brengt haar dichtgevouwen hand naar haar mond. Ze gaat weer achterover op het bed liggen en ik zie hoe zij haar hand zo opent, zodat er een kleverige vloeistof in haar mond kan lopen. Met grote verbazing zie ik hoe het vocht in haar hand eraf druipt en in haar mond loopt. Vervolgens likt zij de rest van haar hand en vingers af. Ondertussen is ze nog steeds driftig in haar kutje aan het vingeren en weer veert ze omhoog voor een volgend orgasme. Terwijl haar tweede klimaks wegebt zakt ze voldaan weer achterover en zie ik hoe ze een diepe zucht slaakt. Dan komen haar twee glimmende vingers tevoorschijn die zij ook nog even aflikt. Wat heeft ze nou van haar andere hand en vingers afgelikt, vraag ik me af, terwijl mijn vingers ook nog bezig zijn.
Ik voel me betrapt, ik had nooit verwacht dat zij mij had gezien, laat staan dat ik het zelf in de gaten had. Ik sta nog steeds aan de grond genageld en bedenk wat ik moet doen. Om mij over de streep te trekken trekt de buurvrouw haar slipje opzij. Ik zie hoe de hond er aan ruikt om vervolgens met zijn grote lap tong over haar kale poes te lebberen. Wild begin ik te knikken van ik kom eraan. Snel trek ik en dun jurkje over mijn hoofd en spoed me naar het huis waar ik zo meteen een geile middag ga beleven. Op het moment dat ik mijn vinger aan de bel wil doen zwaait de deur al open. Daar staat een bloedgeile buurvrouw met haar tieten bloot in de deuropening. Met een vriendelijke opgewonden stem begroet de buurvrouw me alsof dit een dagelijkse gewoonte is, alsof we elkaar al jaren kennen. “Hai, ik ben Bibi en ik had je al gezien, voordat je mij op mijn bed zag liggen. Voordat ik wat terug kon zeggen duwde ze haar mond op de mijne en we begonnen een opwindend tongspel.
Ik voel hoe haar handen overal over mijn lichaam gaan en mijn jurkje is ook al zo los en valt langs mijn lichaam op de grond. Ik heb inmiddels haar bikinislipje losgemaakt door de strikjes aan de zijkant los te maken. Mijn vingers graaien ook in haar kale doos en ik glijd met 2 vingers haar kletsnatte grotje in. “Ben je al klaargekomen net toen je me aan het begluren was”, vraagt ze met een zwoele stem. Met zachte dwang ben ik inmiddels op de trap aanbelandt en ze duwt me zacht achterover zodat ik op een tree kom te zitten. Automatisch spreid ik mijn dijen zo wijd mogelijk en “oh jaa, dat is waar ook ik heet Katie”, hijg ik. Bibi komt naar voren en duwt haar hoofd in mijn kruis en ook zij snuift nu aan de stof. Met een vlugge beweging trekt ze het kruisje opzij en ik voel hoe ze haar tong door mijn natte lippen laat gaan. Ik hoor haar slurpen, ze likt al het kutvocht in haar mond en slikt het allemaal door.
Het volgende moment voel ik hoe er iets ribbeligs en diks tussen mijn schaamlippen schuiven en hoe Bibi mijn klit begint te bewerken. Wat het is merk ik even later als ik tussen mijn benen kijk, het blijkt een handvat van een paraplu te zijn. “Ooooh, maak me klaar met je rappe tong en die dikke pook in mijn kut”, hijg ik. Ik voel hoe ze het tempo opvoert en me naar een volgende klimaks werkt. “Kom hier met je kut, ik wil je ook proeven”, gil ik bijna hysterisch. Terwijl het handvat zacht uit mijn lichaam glijdt komt zij een paar treden hoger en zakt door haar knieën. Wijdbeens staat ze boven me en ik zie hoe haar kale pruim naar mijn gezicht zakt. Ik strek mijn armen uit om haar billen te ondersteunen met mijn handen en daar komt haar natte flamoes naar mijn mond toe. Ik steek mijn tong uit en proef haar sappen.
Ik dring zo diep mogelijk met mijn tong in haar gladde pruim en proef nu ook haar jus. Ik friemel zolang met mijn duim, zodat ik die door haar sluitspier kan duwen en ik duim haar zo diep mogelijk. Nu steunt ze eigenlijk alleen maar op mijn duim en één hand, zo slurp ik haar kutje leeg en begint ze zwaar hijgend tot een klimaks te komen. “Ga nu op je knieën zitten op de tree”, ” nu is het mijn beurt om die dikke knots van de paraplu in je scheur te duwen”. Na hem een paar keer heen en weer gehaald te hebben drijf ik het handvat even later in haar anus en weet ze niet meer waar ze het zoeken moet. “Ja, jaa”, hijgt ze, “stop hem in mijn kont en pomp hem heen en weer”. Zelf vingert ze zich in haar kut en vingert haar klit. Ook door deze penetratie wordt ze weer naar een orgasme geragd door mij en ik zie hoe er dikke druppels kutvocht uit haar schede lekken op de traptreden.
Aantal keer gelezen:
673
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)