Spannendverhaaltje.nl

Mijn geile buurmeisje

-
16-08-2010
Sinds een paar jaar woon ik in een nieuwbouwwijk in Amsterdam Noord. Het is een wijk die, net als veel van dit soort wijken, bevolkt wordt door grotendeels jonge gezinnen. Ik ben als alleenstaande man een van de weinige uitzonderingen. Juist als alleenstaande man is het een genot om in zon wijk te wonen. De vele jonge buurvrouwtjes zijn veelal een lust voor het oog. Vooral zomers kijk ik soms mijn ogen uit hoe die lekkere meiden onbeschaamd in hun achtertuintje van de zon liggen te genieten. Op dat soort dagen loop ik dan ook regelmatig door de wijk en dan vooral achterlangs tussen de tui-nen door.
De ene na de andere halfnaakte schoonheid ligt dan uitgebreid te zonnen. Maar ja, helaas zijn ze natuurlijk allemaal getrouwd en er is dus weinig kans dat ik meer kan doen dan kijken. Een paar weken geleden kwamen er recht tegenover mijn huis, aan de achterzijde, nieuwe buren wonen. Vanachter mijn slaapkamerraam keek ik nieuwsgierig wat voor mensen het waren. Het bleek een stel van naar mijn schatting eind twintig begin dertig te zijn. Tot mijn geluk bleek het nieuwe buur-vrouwtje een fantastisch lekker stuk te zijn. Een Indische schoonheid met lang zwart haar tot op haar ronde billen en werkelijk een droomfiguur. Haar man leek me nogal een sukkel en ik vroeg me ver-baasd af hoe zon mannetje aan zon prachtvrouw kwam.
Maar ja, alles is blijkbaar mogelijk. Terwijl ze druk bezig waren allerlei spullen hun huis in te dragen kwam er opeens een werkelijk onaardse kanjer naar buiten gelopen. Eerst dacht ik nog even dat het een zuster van mijn buurvrouwtje was, maar toen ik goed keek leek ze me daarvoor veel te jong. Ik schatte haar niet ouder dan zestien of zeventien jaar. Ze had, gelukkig voor haar, het uiterlijk van haar moeder gerfd. Ook zij was gezegend met een prachtfiguur en een volle bos lang zwart haar dat tot halverwege haar rug reikte. Je moet er toch niet aan denken dat zon kind op haar vader had geleken. Die lekkere tiener was, zoals zoveel meiden van die leeftijd, ongelooflijk sexy gekleed. Mede vanwege het warme weer had ze niet veel moeite gedaan veel kleren aan te trekken. Ze droeg slechts een ultrakorte rode minirok en een strak wit T-shirt. Tel-kens als ze zich bukte om weer een doos op te pakken verlekkerde ik me aan haar machtig mooie kontje.
Vanuit mijn positie kon ik helaas geen blik onder die korte rok werpen, maar hetgeen ik wel kon zien wond me al genoeg op. Ik liet ze voorlopig maar even hun gang gaan en liep naar beneden. Ik pakte een pilsje uit de koelkast en nam plaats in de tuin om ook even te zonnen. Een paar dagen gin-gen voorbij. Dagen waarop ik geen aandacht meer schonk aan de nieuwe bewoners. Tot op een dag dat ik op zolder bezig was de was op te hangen en automatisch even door het zolderraam naar buiten keek. Uiteraard keek ik ook even naar de tuin van mijn overburen waarbij ik blij verrast werd. Moeder en dochter lagen beiden topless en slechts gekleed in een tanga languit op een stretcher. Ze gingen er blijkbaar van uit dat ze zich volledig vrij konen bewegen vanwege de hoge houten schuttingen die om hun tuin heenstonden.
De aanblik van zoveel moois deed mijn pik spontaan verstijven. Beiden hadden een paar prachtige peervormige borsten met lieve kleine tepels. Terwijl moeder een been licht had opgetrokken, had dochterlief heer benen iets gespreid. Hierdoor kon ik een glimp ontvangen van haar venusheuvel. Ik liep zo snel als ik kon naar beneden om mijn verrekijker te halen. Toen ik weer terugkwam op zolder zag ik nog net dat de jonge deerne zich omdraaide en op haar buik ging liggen. Ik zette de kijker aan mijn ogen en bewonderde haar heerlijke kontje dat uitdagend omhoog stak. De vleesbollen waren eigenlijk volledig onbedekt, doordat de veter van haar string helemaal verdwenen was tussen haar billen. De twee bezwete lichamen glansden in de zon. Moedertje liet langzaam haar rechterhand over haar lichaam glijden om wat zweet weg te vegen.
Ze streelde langs haar borsten en ik zag tot mijn verbazing haar tepels stijf worden. Dat stuk werd duidelijk opgewonden van de zonne-stralen. Ze keek even opzij en zag dat haar dochter haar hoofd van haar had afgewend. Daarop liet ze haar hand over haar strakke buik naar beneden glijden tot hij bij haar kruis was aangeland. Ik dacht dat ik gek werd toen ze haar hand pardoes onder het kleine lapje stof van haar tanga liet verdwijnen. Het stukje stof was niet eens groot genoeg om haar hand te bedekken. Terwijl ze schichtig opnieuw naar haar dochter keek begon ze duidelijk knedende bewegingen in haar kruis te maken. Aan haar zwoegende borsten kon ik zien dat ze volop genoot van haar handelingen. Ze trok haar benen op en spreidde haar dijen wat verder. Ik zag dat ze op haar onderlip beet om eventueel gekreun te beper-ken.
Aan het trillen van de spieren van haar dijen was merkbaar dat ze zomaar tegen een orgasme aan zat. De dochter draaide opeens haar hoofd om en ik zag dat ze glimlachend naar haar moeder keek. Deze lachte terug, stond op en liep naar binnen. De dochter in de tuin achterlatend. Terwijl ze nog steeds op haar buik lag zag ik haar hand onder haar lichaam verdwijnen en de vingers kwamen ter hoogte van haar kutje weer tevoorschijn. Ze wipte haar kont iets omhoog en ik dacht te zien dat ze de stof van haar string opzij trok. Die meid was volgens mij even geil als haar moeder. Ik zag haar hand onder haar lichaam tenminste verwoedt wilde bewegingen in haar kruis maken. Ze trok haar knien iets op en haar kontje kwam omhoog. De veter van haar string zat strak tussen haar billen en ik dacht te zien dat ze het lapje stof aan de voorkant opzij trok.
De tuindeur ging weer open en moeders kwam weer tevoorschijn. Ze keek op haar gemak naar haar dochter die zich niets van haar moeder aantrok en rustig doorging met haar spel. Moeders stak opnieuw een hand in haar slipje en begon het spel van dochterlief mee te spelen. De jonge blom kwam overeind en draaide zich weer op haar rug, terwijl ze ondertussen steeds naar haar moeder bleef kijken. Wat ik al vermoedde bleek waar te zijn, ze had haar slipje opzij getrokken waardoor deze duidelijk zichtbaar was. De zo te zien volledig kaal-geschoren spleet glinsterde van het vocht in de middagzon. Opnieuw liet ze haar hand tussen haar dijen glijden en streelde zachtjes haar poes. Niet veel later verdween haar middelvinger in haar hete grot en ze begon pompende bewegingen te maken. De spieren van haar dijen begonnen te trillen en ze kwam schokkend klaar.
Ik moeder benaderde haar hoogtepunt en zakte iets door haar knien. Jammer genoeg had zij nog steeds haar bikinislip aan waardoor ik geen indruk van haar kutje kreeg. Ze begon met haar ogen te draaien en kwam duidelijk tot een nog intenser orgasme dan haar dochter. Deze stond op en gaf haar moeder een innige kus op de mond, waarna ze samen naar binnen liepen. De show was voorlopig over. Dat hij nog een veel geiler vervolg zou krijgen had ik nooit verwacht. Maar daarover vertel ik later wel meer.
Aantal keer gelezen:
663
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)