Spannendverhaaltje.nl

Mijn eerste keer met een onbekende

-
16-08-2010
Ik was 18 jaar toen ik voor het eerst met een vriendje op vakantie mocht. We besloten om maar eens royaal van de gelegheid gebruik te maken en boekten een vakantie van twee weken in het zonnige Frankrijk. Met z'n tweeŽn in een koepeltentje, ik had me stiekem al voorgesteld hoe het zou zijn om de hele vakantie door niets anders te doen dan te vrijen. Vlak voor we op vakantie gingen, kreeg ik het gevoel dat mijn vriend het wilde uitmaken. Ik hield echt nog heel veel van hem en wilde dit zeker niet. Het kwam toch nog allemaal goed en uiteindelijk gingen we dan op vakantie. Aangekomen, was het weer prachtig evenals de omgeving. De eerste paar dagen hebben we niets anders gedaan dan in de zon gelegen en gevreeŽn. Maar na een week begon ik mij te vervelen en af te vragen of ik er wel goed aan had gedaan om met mijn vriend op vakantie te gaan.
De seks was niet zo geweldig meer en ik vind hem ook steeds onaantrekkelijker worden. Toen ik op een donderdag ging douchen, het was rond een uur of zes, besloot ik wat dingen voor mezelf op een rijtje te zetten. Terwijl ik mij heerlijk aan het inzepen was, ging mijn hand, zoals wel vaker gebeurt,langzaam over mijn buik omlaag en begon ik mij zelf heerlijk te vingeren. Ik sloot mijn ogen en genoot van het moment. Toen ik ze echter weer opende, keek ik recht in de ogen van iemand anders. Blijkbaar was de deur van mijn douchehokje open gegaan zonder dat ik het gemerkt had en een jongen stond mij verlekkerd aan te kijken. In eerste instantie schrok ik en beschermde ik met een hand mijn borsten en met de andere mijn kutje. Toen ik hem weer durfde aan te kijken, zag ik duidelijk een bobbel in zijn jeans zich aftekenen. Al snel was ik over mijn schaamte heen en wenkte hem het douchehokje in.
Hij kwam mijn hokje binnen en zonder een woord te zeggen trok hij zijn kleding uit. Ik zag duidelijk voor hij zijn boxershorts uit deed, dat daar een hele beloft lag te wachten. Hij had een geweldige lul. Hij was rood en op het topje van de eikel lag een glimmende parel, zo geil was hij. Ik stond onder de douche. Hij liep naar me toe en pakte met beide handen mijn heupen vast. Hij draaide mij abrupt om zodat ik met mijn kontje naar zijn pik kwam te staan. Ik keek hem vragend aan, ik was benieuwd welk gaaatje zijn voorkeur genoot. Even ging zijn lul omhoog en ik dacht dat hij me in mijn kontje ging neuken. Uiteindelijk bedacht hij zich en met een uithaal boorde hij zich in dat natte kutje van me. Ik kreunde van de schrik. Maar gelijk daarna ook van genot. Hij greep met een hand mijn haren vast en met de andere hand leunde hij tegen de douchewand. Na een paar keer in mij te hebben gestoten, haalde hij zijn pik eruit en duwde mijn hoofd richting zijn majestueuze geslachsorgaan.
Ik had geen andere keus dan hem te pijpen wat ik dus ook maar deed. Ik likt en zoog aan zijn eikel, daarbij zijn ballen masserend. Ik voelde hoe hij meer en meer opgewonden werd, hij groeide nog in mijn mond. Harder en harder begon hij in mijn mond te stoten. Ik voelde dat hij klaar ging komen. Maar nu was ik het zat. Ik wilde ook genieten en op deze manier zat klaarkomen er voor mij niet in. Dus ik draaide de rollen om. Hij had al snel door wat ik wilde en begon mij lipjes te likken. Dit wond me verschrikkelijk op, maar og kon ik zo neit klaarkomen. Ongeduldig leidde ik zijn hoofd naar mijn clitje. Hij snapte al snel wta de bedoeling was en begon me te likken en te zuigen. Ik werd ontzettend opgewonden en het was duidelijk dat ik snel zou klaarkomen. Maar dat werd mij niet gegund. Hij stond op en draaide mijn hoofd naar zich toe. Ik keek recht in die bruine ogen van hem. Hij pakte mij onder mijn billen vast en trok mij naar hem toe. Langzaam schoof zijn pik, die inmiddels zowat paars zag, in mij.
Hij stootte een paar keer en keek toe hoe ik mij zelf klaar vingerde. Op het mkoment dat ik klaarkwam, ging hij weer verder met stoten. Even daarna kwam hij ook klaar. Hijgend en nakreunend zakten we neer op de grond van de douche. Ik keek hem aan en wilde hem bedanken, hij zag echter mijn blik en duide aan dat ik niets moest zeggen. Hij douchete zich schoon, trok zijn kleren aan en liep zonder iets te zeggen weg. Ik ben nog blijven zitten, nagenietend van mijn avontuur. Ik heb de jongen, van wie ik trouwens helemaal niets weet, geen naam, geen nationaliteit of wat dan ook, nooit meer gezien. Mocht je toevallig Nederlander zijn geweest en dit lezen, dan wil ik je toch nog bedanken. Je hebt mijn ogen geopend. Inmiddels is het uit met de jongen met wie ik destijds op vakantie was. Ik heb nu een lieve nieuwe vriend, maar als wij seks hebben, dan denk ik soms nog eens terug aan die zomervakantie, ik word dan zo geil dat mijn vriend zich wel eens afvraagt hoe dat komt.
Aantal keer gelezen:
509
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)