Spannendverhaaltje.nl

Mijn eerste date

-
16-08-2010
"welke dame met realistische ingesteldheid heeft voldoende stabiliteit en ondeugendheid om samen de geneugten van het leven verder uit te diepen? Een vleugje fantasie en durf zijn tevens welkom. Voor bijkomende informatie bel...." Niet onmiddellijk een standaardadvertentie, maar wel eentje die me aansprak; zo eentje waar een uitdaging in zit. Ik begon meteen te fantaseren over het soort man dat achter deze advertentie schuil kon gaan. Had hij heldere ogen met ondeugende lichtjes? Had hij een mooi behaard lichaam of ... was hij de stoere bink of ... de schijnbaar saaie gekostumeerde zakenman? Kwam zijn borsthaar piepen boven zijn hemd? De prikkeling van deze fantasie maakte vanalles in me wakker.
Ik likte mijn lippen; zag mezelf als die zelfzekere vrouw met een prachtlichaam die een solliciatie ging afleggen in een sexy zwarte latex jurk, netkousen en hoge pumps; die dan met zo'n blik van" mij krijg je niet hoor" de personeelschef verder in zijn stoel doet zakken en hem overdonderd doet zoeken naar zijn woorden. Ik belde het nummer op en hoorde een speelse sexy stem die me alleen maar nieuwsgieriger maakte. Hij stelde zichzelf voor als een man van achteraan in de dertig met halflang donker haar en grijsblauwe ogen. En ja hoor, hij bevestigde me dat die ondeugend konden blinken. Hij pakte uit met de nette kleren die hij droeg en die naar zijn zeggen zijn lichaam prachtig accentueerden Die middag mocht ik langs komen.
Ik benadrukte mijn ondeugende kijkers, trok een zeer aansluitend t-shirt aan waar mijn d-cup mooi in uit kwam en dat de bolle wangen van mijn décolleté liet bewonderen. Mijn strakke kontje werd gevangen in een paars stringske dat bij mijn bh hoorde. Ik droeg een zwierig rokje dat 10 cm boven mijn knie stopte. Ik parkeerde me op 100 m van de doorgegeven huisnummer, trok mijn kleren goed en vertrok vol spannende gedachten. De deurbel liet een klassieke ding-dong horen. De warme stem zei dat ik naar de derde verdieping mocht komen. Een smalle oude lift bracht me er naar toe. Een ijzeren rammellift met een doorzichtige bodem met centraal een oog op geschilderd. Akelig, want ik heb hoogtevrees en de lift deed me denken aan een scène in de film "never talk to strangers".
Iemand met een ondeugende glimlach stond me op te wachten. Die glimmende ogen had hij in elk geval niet voorgelogen. Hij verwelkomde me meteen met een tongzoen die me even later naar adem liet snakken. Jij draagt prachtige lingerie zei hij. Daar hou ik wel van. Hij verklapte me dat hij een camera liet plaatsen in de liftbodem. Het bureau leek wel een danszaal. Ik kneep mezelf, ja..., ik maakte dit echt mee. Ik mocht plaatsnemen in een zwarte leren zetel waar ik lekker in wegzakte. Met de afstandsbediening liet hij de leuning achterover zakken. Het leek wel of ik in een zeer comfortabele zetel van mijn privé-psycholoog lag. Maar dan wel eentje met een bijzonder smaakvolle aanpak. De spannende stilte en de onderzoekende blik in zijn ogen maakten me vochtig. Hij ging op een tafel staan en begon een stripnummer dat me alleen maar meer opwond.
Het voorgerecht bevatte volgende ingredienten: een knappe man, een lichtbehaarde borstkas, een lekker kontje een zeer sensueel likkende tong , een lichtblauw glanzend stringske en ogenwaar ik nooit de juiste woorden voor zal vinden. Die grijsblauwe kijkers drongen diep tot me door. Mijn hand gleed naar mijn vochtige speelt, ik verwende mezelf en deed mijn rokje uit. Ook mijn t-shirt vloog door de kamer. Hij liet de leuning weer recht komen en vroeg me op te staan met opengesperde benen.Alsof dit nog niet spannend genoeg was, blinddoekte hij me en bond mijn armen samen op mijn rug. Ik kon me niet herinneren dat ik ooit heter was zonder enig echt lijflijk contact. Mijn borsten stonden fier vooruit en mijn stringske was meer dan nat.
Hij streelde met zijn vingertoppen over mijn ogen, gleed langs mijn neus en stopte zijn middenvinger diep in mijn mond. Ik beet er zacht in, zijn warme adem blies over mijn stijve tepels, die hij vervolgens tussen zijn tanden nam. Doe mijn bh uit smeekte ik , maar zijn mond gleed verder naar mijn navel. Zijn handen gleden over mijn armen en knepen in mijn billen. Mmm... hij rook lekker. Een vinger van elke hand raakt mijn natte grot die zeker meer verlangde.Zijn vingers gleden verder langs mijn binnenbenen tot op mijn voeten, terwijl zijn tong onder mijn stringske drong en mijn cutsap proefde. Dan moest ik op mijn knieën gaan zitten... een flesje werd ontkurkt. Ik kreeg een ongevraagde douche van ijskoud bruiswater; de bubbeltjes prikkelden mijn tong. Zijn mond vond de mijne en zijn warme lichaam omringde me. Wel moeilijk om zo mijn evenwicht te bewaren. Hij maakte mijn armen los en deed mijn bh uit. Hij bracht zijn fiere jongen naar mijn mond en ik pijpte hem met veel smaak. Hij streek mijn vocht open van mijn klitje tot mijn anus.
Ik stond op ontploffen, maar hij blijkbaar ook. Zijn lul gleed tot tegen mijn huigje. Hij ontdeed me van mijn blindddoek en keek me recht in de ogen. Hij trok zich voor me klaar. zijn warme saus droop van mijn gezicht en hij wreef het door mijn haar en bestreek er mijn borsten mee. Als beloning gingen we samen onder de douche, hij waste me zachtjes en samen met het overvloedig schuim gleden zijn handen over mijn ganse lichaam. Met de doucheknop die afwisselend koud en warm water gaf, maakte hij me weer opgewonden. Hij bespeelde mijn ganse lichaam. Hij zoende mijn nek, beet zachtjes op mijn tepeltjes en likte mijn clitje dat steeds natter werd. Nu was het mijn beurt om de touwtjes in handen te nemen. Ik zei hem op zijn buik te gaan liggen en masseerde zijn nek, gleed naar zijn rug en wreef over zijn billen. Mijn vingertoppen schoven tussen zijn bilnaad en ik maakte zijn kontgaatje bloot. ik spuwde er op en draaide er cirkeltjes rond met mijn tong.
Ik neukte zijn aars met mijn tong en zorgde dat er steeds meer speeksel over vloeide.Ik duwde zijn kont omhoog, spreidde zijn benen en kroop met mijn hoofd onder hem, zodat ik één voor één zijn ballen in mijn mond kon nemen. Zijn gekreun en zijn gekronkel van zijn onderlichaam verraadden me dat hij dit lekker vond. Mijn natte tong schoof over zijn stijve paal en ik likte zijn eikel in cirkelbewegingen.Ik nam zijn penis in mijn mond en zoog er aan met een op- en afgaande beweging. Eén vinger activeerde zijn aars, die mijn vinger naar binnen hielp glijden. Hij kreunde steeds harder. Toen vroeg ik hem op zijn rug te liggen. Zijn paal priemde naar boven, met wijdopengesperde benen ging ik in hurkzit boven hem zitten( mijn kut was nog steeds enorm nat). Ik verspreidde mijn kutsap met drie vingers en gleed er meteen mee in mijn grotje dat onverzadigbaar leek. Ik liet zijn eikeltopje van mijn natte kutje proeven en beetje bij beetje gleed zijn harde kerel steeds dieper in me. Oh zalig was dat!
Ik bleef in hurkhouding zitten en begon steeds harder te pompen. Ondertussen stimuleerde ik mijn klitje. Wow! Samen kreunden we en blonken onze ogen harder dan tevoren. Het soppende geluid... die geile blikken... ja ram maar lekker verder ... mijn borsten wipten mee op het ritme van ons beide lichamen.. al snel bereikten we samen ons hoogtepunt. Wat een ontlading! Ik legde me naast hem neer. We kusten mekaar innig en dankbaar voor zo veel genot. Hij liet me weten dat ik voldeed aan de vrouw van zijn advertentie. Een volgende date werd geregeld.
Aantal keer gelezen:
784
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)