Spannendverhaaltje.nl

Mijn collega 2

-
21-10-2010
Sinds enige tijd ben ik ingehuurd bij een nieuwe organisatie in het centrum van Utrecht. Mijn werkkamer bestaat uit een blok van vier bureau's tegen elkaar. Tegenover mij zit niemand, schuin tegenover mij zit een mannelijke collega en naast mij zit een vrouwelijke collega.
Ze is een vrouw van ik schat haar zo rond de 35 jaar, slank, strak buikje en blond haar met een klein staartje aan de achterkant. Een echt lekker ding dus. Vaak gaat ze gekleed in een strakke blouse waar haar borsten goed in uit komen. Soms in spijkerbroek maar ook vaak in een super kort rokje. Of een strakke legging met een wat langere blouse er over en leuke laarzen. Gewoon een lekker ding die ook nog eens leuk gekleed gaat.
Mijn hart maakt vaak een sprongetje als ze 's morgens weer binnen komt.
Ik kon er niet achter komen of ze getrouwd zou zijn of samen zou wonen met een vriend of wat dan ook. Een trouwring draagt ze niet maar ja dat wil tegenwoordig ook niet alles zeggen. Toch !!

Wel weet ik dat ze op tennis zit en niet eens zo ver van mijn woonplaats vandaan. Mijn intresse in deze vrouw was gewekt en ik wilde haar graag wat beter leren kennen. Nu ben ik niet iemand die de eerste dag gelijk zal vragen of ze iets met me wil gaan drinken in de stad. Ik kijk eerst even wat meer de kat uit de boom.
Het kwam me dus mooi van pas dat ik wist dat ze op de tennis zat. Via de gesprekken heb ik eea op hun website opgezocht en kwam er zo achter wanneer en waar ze moest spelen.
Het was op een vrijdag dat ze weer binnen kwam, ze had haar super korte rokje weer aan en een lekkere slobbertrui. Of ze een bh aan had dat weet ik niet maar haar borsten schommelde flink heen en weer in die dikke trui. helaas kan je bij zo'n dikke trui niet zien op de rug of ze een bh aan hebben. Het bleef dus gissen.
Maar haar super korte rokje was weer een plezier om naar te kijken.
Links van mij zit de deur en rechts naast mij zit ze. Als ze opstaat draait ze haar stoel altijd mijn kant op om dan weg te lopen. Het is me die vrijdag enkele malen gelukt om tussen haar benen te kijken. Als ze haar stoel dan naar mij draaide kon ik precies door het korte rokje, zien dat ze een wit slipje droeg. Ook zag ik dat het geen gewone slip was maar zo'n reedveter niemendalletje.
Als ze iets uit haar tas moet hebben dan bukt ze ver naar voren en komt haar trui boven haar rokje en zie je het eea wat voor slipje moet doorgaan.
Uiteindelijk ging er in mijn broek wel het eea groeien. Niet dat ik dat kenbaar maakte maar ik had wel in mijn hoofd het plan opgevat om te proberen meer contact met haar te krijgen.
Zoals ik al zei wist ik waar en wanneer ze zou tennissen.
Ik had gezien dat ze as. zaterdag zou tenissen in haar woonplaats. Mijn plan voor de zaterdag was dan ook om die richting op te gaan. We hadden het er die dag over en ik zei dat ik morgen dus naar die plaats moest om wat voor mijn sport op te halen. haar reactie was, nou misschein lopen we elkaar tegen het lijf want ik moet daar morgen tenissen.
Wat zij niet wist en ik wel was dat dat mijn bedoeling ook was en me wellicht ook ging lukken.
Mijn reactie was dan ook, nou dat moet wel heel toevallig zijn maar je weet nooit. Ik had ooit van haar begrepen dat ze na het tennis meestal ergens in het centrum met een stel wat gingen drinken. Dat zou morgen dus wellicht ook wel zo zijn.

Het was zaterdag middag en een uur na dat haar wedstrijd begon ben ik richting de tennisbaan gereden. Heb mijn auto ergens neergezet en ben naar de ingang van het park gelopen. Ik zag haar nog bezig op een van de banen. haar auto zag ik niet staan dus misschien was ze op de fiets. Ik liep wat heen en weer door de woonwijk en ging zo af en toe eens bij het tennisveld kijken of ze nog bezig was. je weet immers nooit hoelang een potje tennis gaat duren. uiteindelijk zag ik haar niet meer op de baan dus maw. ze was klaar. Nu was het wachten tot ze bij het park zou vertrekken om naar het centrum te gaan ?? Of misschien ging ze niet naar het centrum. Het duurde nog wel even voor dat ze er met enkele tennisers aan kwam en inderdaad op de fiets stapte en richting het centrum vertrokken. Ik stapte ook in mijn auto en ben een andere weg naar het centrum gereden en heb mijn auto daar geparkeerd. Ik stapte uit met een plastic tas met de spullen die ik zogenaamd had gehaald in het centrum en liep richting de plaats waar haar stamkroeg zou zijn. Ik liep de zaak voorbij maar kon niet zien of ze al binnen zou zitten. en wandelde dus maar door. Ik dacht bij mezelf kom ik ga terug naar de auto naar huis, wellicht gaan ze niet naar het centrum. terwijl ik dit dacht en me omdraaide en terugliep fietste de groep me voorbij. Ze had er geen erg in dat ik daar liep en fietste dus gewoon door. Ja hoor ze stopte voor de zaak en zetten hun fietsen op slot.
Ik liep voorbij, riep haar bij naar naam en zei dat wat ze gisteren zei dus toch waarheid is. Ze keek op en riep hoi terug en zei dat dat echt toeval was. Ga je mee wat drinken vroeg ze. Hier had ik het nou voor gedaan, en nam het aanbod graag aan. Ik zat daar dus gezellig wat te drinken met 3 meiden en 2 jongens. iedereen aan het bier, dus ik ook. Ik moest nog wel terug met de auto maar dacht daar eigenlijk in de kroeg helemaal niet meer aan na een paar biertjes.
De tijd tikte wel door maar door de gezelligheid hadden we daar geen erg in, tot er enkele opstapten om richting huis te gaan.
Mijn collega, nog steeds gekleed in tennistenue, vroeg of ik ook al naar huis wilde. Ik zij dat het mij niets uitmaakte want er wacht niemand op mij thuis en vroeg haar hoe zei er over dacht. Ook haar maakte het niet uit, ook zei was alleen. Mooi dacht ik. Dus we dronken nog een biertje en nog een en nog een tot ik tegen haar zei dat ik nu moeilijk met de auto naar huis kon rijden omdat ik te veel bier op had. Wat wil je dan zei ze hier blijven. Ik zei nee ik bel wel een taxi om naar huis te gaan of ik ga gezellig met jou mee, flapte ik er uit. Ze keek me aan en zei dat is goed hoor. Spring maar bij mij achter op de fiets. Zo gezegd zo gedaan ik sprong bij haar achter op de fiets en hield haar stevig vast.
Bij haar thuis aangekomen kon ik zo snel niets ontdekken wat er op wees dat ze samen zou wonen. Alles was netjes ingericht en het was een gezellig huis. We hadden al wat biertjes op maar bij haar thuis gingen we verder met het bier. Ze had nog genoeg in huis dus daar hoefden we ons geen zorgen om te maken.
Ik vroeg haar of ze nog plannen had voor vanavond maar die had ze niet.
We zaten samen op de bank en ik zei tegen haar dat ze een leuk huisje had. Gezellig en vroeg hoe het kwam dat zo'n leuke meid alleen woont en geen partner had. Ze vond het compliment wel leuk en zei dat ze een tijdje geleden wel een vriend gehad had maar dat was uitgegaan.
Ik vroeg haar of ze niet even wilde douchen ze had nog steeds haar tenniskleding had. Ja eigenlijk wel zei ze maar dan zit jij hier zo alleen. Ik zei dat ik dat niet erg vond, me wel zou vermaken en ik er wel bij kwam staan als ik me verveelde.
Prima zei ze, stond op en liep naar de douche. Mij nu dus met een probleem achterlatend. Zou ze het nu wel of niet willen dat ik er bij kwam staan onder de douche.
Hier zat ik danin een huis van een eigenlijk vreemde. We waren sinds enkele maanden collega's maar verder kende ik haar helemaal niet. Mijn plan om haar een keer te ontmoeten was dus wel geslaagd. Zou ik bij deze blonde dame onder de douche durven springen. En wat zou dan het vervolg kunnen zijn ?
Natuurlijk wilde ik sex met haar maar hoe dacht zei daarover ?
Ik dacht wat kan mij het schelen en liep richting de douche. Ik hoorde het water kletteren en twijfelde even bij de deur liep enkele keren heen en weer en besloot de gok te wagen. ik deed de deur open en zei haar dat ik me verveelde. Haar antwoord was, dan zou je er bij komen. Ik liep de douche in en zag haar in de douchecabine staan. Wat een pracht meid, mooie borsten en zo te zien of geschoren of blonde haartjes tussen haar benen.
Snel kleedde ik me uit en sprong met een halve erectie bij haar onder de warme waterstraal. Voor het eerst stond ik wel heel dicht tegen haar aan en nog allebei naakt ook.
Om optimaal van het water te geneten ging ik met mijn buik tegen haar rug staan en legde mijn armen om haar wel erg platte buikje.
Ik streelde haar buik wat en ze legde haar hoofd op mijn schouder. Dit heb ik zo gemist fluisterde ze in mijn oor. En door deze woorden durfde ik verder te gaan wetend dat ze hiervan genoot. Alleen een probleem mijn erectie groeide en groeide maar en begon redelijk tegen haar billen te prikken. Ik was benieuwd hoe ze hierop zou reageren. Haar heupen gingen naar voren zodat mij erectie de ruimte kreeg en tussen ons in sprong. Haar billen kwamen terug en mijn pik lag heerlijk tussen haar bilspleet in.
Ik kuste haar op haar wang en streelde haar buik verder, ik ging steeds war verder naar beneden met mijn streling terwijl min andere hand richting haar borst ging. Ik speelde en kneedde haar borsten en nam haar tepel tussen mijn vingers. Een lichte kreun ontsnapte uit haar mond, een teken dat ze het lekker vond. Met mijn andere hand voelde ik inderdaad een klein beetje haar en zakte verder naar beneden naar haar lippen. Deze stonden al open en haar opening was al drijf nat. Voorzichtig ging ik met een vinger bij haar naar binnen en begon haar te vingeren. Met moeite kon ze blijven staan. Het was maar goed dat ze tegen mij aan hing anders was ze onderuit gegaan. Ook ik hield het bijna niet meer stopte met vingeren en vroeg haar om naar voren te bukken. Ze begreep wat ik wilde maar vond dit geen goed idee omdat ze het wel beschermd wilde doen. Stom dat ik daar nu even niet aan had gedacht. heb jij condooms vroeg ik haar waarop ze zei dat ze die in de kamer had liggen.
Snel stapten we onder de douche vandaan en droogden elkaar af. naakt liepen we de kamer in, dat is weer een voordeel als je 3 hoog woont, en ik ging wijdbeens op de bank zitten. Mijn collega pakte een condoom uit een la en kwam naar me toe en liet zich voor me op de grond zakken. Snel begon ze me te pijpen wat ze heerlijk deed. Ik kwam wat rechter zitten zodat ik met haar borsten kon spelen. Ik vroeg haar te stoppen en of zei nu op de bank wilde gan zitten zodat ik ook haar kon verwennen. Ze deed wat ik vroeg en ik door voor haar op de grond. Ik deed met mijn vingers haar flinke schaamlippen uit elkaar en begon deze met mijn tong te likken. Ik likte haar hele spleetje van boven tot onder. uiteraard vergat ik soms haar klitje niet. Mijn tong drong bij haar naar binnen en ze lag te kronkelen vangenot. ik merkte dat ze bijn op het punt van klaarkomen kwam en zoog en likte op haar klitje. Hierdoor kwam ze uiteindelijk als een bom klaar. Ik bleef haar likken tot ze half was bijgekomen. Ondertussen pakte ik het condoom deed het om en stootte mijn pik bij haar naar binnen. Oho wat was dit lekker. Ze was heerlijk strak en warm. En het duurde dan ook niet lang voor we allebei tegelijk klaarkwamen.

Wellicht herkent ze me, mail me nog eens op s_eekhof@live.nl
Aantal keer gelezen:
444
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)