Spannendverhaaltje.nl

Mijn buurmeisjes

-
16-08-2010
Ik heb twee buurmeisjes. De leukste heet Lisette en is 19 jaar. Ze heeft ook een zus, Maaike (20),waar ik al sinds mijn 14e jaar bevriend mee ben. Het zijn twee van zulke geile opdondertjes dat je geen moment na hoeft te denken om maar enig stukje ontblote huid te willen zien. Het begon allemaal zo'n vier jaar geleden. Lisette had haar slaapkamer aan de achterkant van het huis. Vanuit mijn kamer keek ik dus recht haar kamer in. Overdag zat ze achter haar bureau huiswerk te maken en dan was er niet bijzonders te zien. Maar 's avonds was het feest. Lisette had luxaflex voor haar raam en die trok zij dan wel eens niet goed dicht.
Als je er dan recht voorstond, zag je nog niets, maar daar mijn kamer op de twee etage was en die van haar op de eerste kon je soms naar binnen kijken. Menig avondje heb ik op mijn slaapkamer doorgebracht door alleen maar te wachten tot Lisette ging slapen. Ik weet nog goed de allereerste keer. Ik keek toevallig naar buiten en mijn oog viel op haar kamer. Tot mijn grote verbazing kan ik half haar kamer in kijken en zij liep een beetje heel en weer. Plotseling zag ik dat ze zich uit ging kleden, maar ze stond half achter haar kast. Er ging een schok door mij heen. Waarom heb ik dit niet eerder gezien? Enkele avonden later was het wel raak. Ik zat voor mijn raam te wachten tot Lisette ging slapen.
Ze trok de luxaflex dicht, maar net niet ver genoeg. Ze liep nog wat heen en weer en toen gebeurde het. Langzaam en geduldig trok ze haar T-shirt uit. Daaronder kwamen een stel knoppen vandaan, dat wil je echt niet geloven. Ik krijg er nog steeds koude rillingen ervan over mijn rug. Ze trok ook haar spijkerbroek uit en in alleen een bh en een slip liep ze door haar kamer heen. Opgewonden als ik was had ik mijn knuppel uit mijn broek gehaald en stond er nu rustig mee te spelen. Ze kwam weer terug bij het raam en trok nu haar bh ook uit. Een schokgolf vloeide door mij heen en uit mijn lul. Dit was het moment waar ik op had gewacht.
Toen trok ze haar pyjama aan en deed het licht uit. Ik stond nu iedere avond te kijken naar haar kamer om maar een glimp op te vangen van haar hemelse lichaam. Ze kleedde zich dan uit en soms ging ze dan op naakt op haar bed liggen. Langzaam gingen haar handen over haar lichaam. Eerst streelde ze dan haar tieten en als haar tepels dan hard genoeg waren, liet ze haar handen verder naar onderen glijden. Bij haar venusheuvel aangekomen, die licht begroeid was met donker schaamhaar, gingen haar handen dan plagend in en uit haar kutje. Telkens als ze haar schaamlipje aanraakte, ging er een schok door haar lichaam heen. Dit deed ze steeds harder en harder tot ze zo drijfnat was, dat het vocht op haar lakens droop. Dit was dan het moment waar ik op naar uitkeek. Ze pakte dan een voorwerp en duwde dat in haar drijfnatte kut.
Soms was dit een pen of potlood, maar meestal pakte ze haar vibrator. Ze begon zichzelf dan stevig te neuken, door de elektrische lul hard in haar spleet te duwen. De opwinding was dan inmiddels zo groot geworden, dat ze het niet meer kon houden een stevig klaarkwam. Haar lichaam schokte aan alle kanten en uit geput bleef ze op haar bed liggen. Toen pakte ze haar pyjama, deed het licht uit en ging slapen. In de zomer was het altijd feest bij ons in de buurt. Alle buren gingen goed met elkaar om en je kon ook gewoon bij iedereen naar binnen lopen om een babbeltje te maken. Ik zat met mijn ouders op een dag bij de ouders van Lisette en Maaike, daar zij goed met elkaar bevriend waren. Zij praatten over koetjes en kalfjes en ik verveelde me dood. "Waar is Lisette?", vroeg ik aan haar vader. "Boven", zei hij en ik liep naar haar kamer toe.
Ik klopte op de deur en liep naar binnen. Ze zat achter haar bureau en droeg een uiterst strak wit topje, waar haar enorme memmen goed in afstaken. Hoewel het hartje zomer was, had ze het schijnbaar toch erg koud, want haar keiharde tepels priemden door haar topje heen. Ze stond op om me te begroeten en liep naar me toe. Toen zag ik pas duidelijk, welk een schitterend lichaam ze had. Lange, slanke benen kwamen onder had zeer kort afgeknipte spijkerbroek vandaan. Ze had een wespentaille, die nog verder ingesnoerd werd door haar te strakke topje en dan had ze nog haar tieten. Die waren zo mooi, mooier als die twee kon je ze niet bedenken. "Hoi, hoe is 'ie er mee?", vroeg ze. Ik zei dat het wel goed ging en ze omhelsde me.
Ik voelde hoe ze haar lichaam tegen mijn lichaam aandrukte en ik voelde de enorme druk van haar borsten tegen me aan. Mijn lul begon langzaam te groeien. Ze merkte dit en deed een stap achteruit. Ze keek naar beneden en zag een bobbel in mijn broek komen. "Volgens mij ben ik niet de enige die blij is", zei ze en ze liep weer naar haar bureau. Ik schaamde me een beetje en met een rood hoofd liep ik naar haar bed. Ik ging erop zitten en keek naar haar. Opeens kreeg ik een onweerstaanbare drang om haar kleren van haar lijf af te scheuren en haar eens een goede beurt te geven, maar dat kon ik niet maken. Stel je voor dat zij helemaal niets van mij moest hebben.
Stond ik daar dan voor lul! "Leuk dat je er bent", zei ze met een zachte toon in haar stem, "Ben je nog met een speciale reden gekomen of kwam je zomaar even langs?" "Mijn ouders zitten beneden en ik verveelde me nogal, dus ik dacht dat ik jou even gezelschap ging houden." Inmiddels was de bobbel in mijn broek alleen maar groter geworden en ik ging steeds moeilijker zitten om mijn stijve lul nog enigszins te verbergen." Komt dat even goed uit, want ik verveelde me ook best wel. Maar ik weet daar wel een remedie tegen. Trek je broek eens uit." Dit zei ze op zo'n dwingende toon dat ik wel moest gehoorzamen. Ik maakte mijn broek los en mijn inmiddels keiharde lul sprong uit mijn broek. Verbaasd keek ze naar me.
Mijn pik stond nu recht overeind. Ze ging op haar handen en knieen zitten en kwam naar me toe geslopen. Nu ging het dan echt gebeuren. Hier had ik al van gedroomd sinds Lisette d'r lichaam als dat van een echt vrouw was gaan ontwikkelen. Ze kroop tussen mijn benen, pakte mijn lul en trok hem een paar keer af. Toen opende ze haar mond en schoof hem in een keer, tot aan mijn ballen, naar binnen. Nu sloot ze haar lippen eromheen en liet hem, al zuigend, in en uit haar mond glijden. Ik kreunde en pakte haar haren terwijl ze steeds diezelfde handeling herhaalde. Na zo'n tien keer haalde ze hem uit haar mond, hield hem langs een kant vast en likte hem op en neer. Ze stopte bij mijn eikel en likte die een paar keer met haar tong terwijl ze me aftrok. Ik kon het nog steeds eigenlijk niet helemaal geloven.
Lisette zat hier dan eindelijk, op haar knieen, aan mijn lul te zuigen! Woest begon ze mij te pijpen en liet mijn lul diep tot achter in haar mond zakken. Ze stak mijn pik soms zo ver in haar mond dat ze haast over haar nek ging. "Oh mijn god wat is dit lekker. Eindelijk heb ik haar dan helemaal voor mij alleen", dacht ik bij mezelf. Ik pakte nu opnieuw haar hoofd beet en liet haar nog harder aan mijn lul zuigen. Ze pakte mijn ballen beet en begon hier zachtjes in te kneden. Dit gevoel kon echt niet beter worden. Lisette zat op haar knieen en maakte zuigende bewegingen, terwijl mijn stijve pik in haar mond stootte.
Ik voelde dat ik klaar ging komen. Achter in mijn ballen begon het te borrelen en langzaam voelde ik door mijn lul stromen. Lisette had ook in de gaten wat er ging gebeuren en ging hierdoor nog harder en woester aan mijn pik zuigen. Schokkend en trillend kwam mijn zaad naar buiten en spoot in haar mond. Ze probeerde alles door te slikken maar het was te veel. Grommend en totaal buiten zinnen pompte in haar helemaal vol. Mijn genotsvocht droop langs haar mondhoeken en over haar kin. Uitgeput van deze fenomenale ervaring viel ik achter over op haar bed, terwijl zij de laatste restjes uit lul zoog. Met een ontzettend geile blik in haar ogen liet zij zich naast mij op haar bed vallen en werkt de laatste restjes zaad met haar vingers van haar kin naar binnen.
Net op dat moment werd er op de deur geklopt. "Lisette, ben je hier?", klonk een stem, maar voor ze antwoord kon geven zwaaide de deur al open en kwam Maaike naar binnen lopen. Ze zag ons direct op het bed liggen en schrok hevig. "Oh sorry, ik wist niet dat je bezig was." "Geeft niet hoor", zei ik tegen haar "kom er even bij." Dat liet zij zich geen tweede keer zeggen wat voor ik het wist lag ook Maaike naast mij op het bed. Zij was gekleed in een kort rood zomerjurkje, waar ik opnieuw enorm opgewonden door raakte. Mijn pik begon weer te groeien en Miranda keek mij aan. In haar ogen zag ik de opwinding en ik pakte haar tieten beet. Zachtjes begon ik er te kneden. Ik draaide me nu half om en had al mijn aandacht op Maaike gericht.
Plotseling zoende ze mij vol op mijn mond. Ik stond op en tilde ook haar op. Ze stond nu gebukt over het bed heen. Langzaam liet ik mijn handen onder haar oksels doorglijden en hield in elke hand een borst vast. Maaike liet lachend toe dat ik haar memmen begon te kneden en geil liet ze haar hoofd, met het donkerblonde haar achterover leunen, op zijn schouder. Gefascineerd keek Lisette hoe ik haar tieten bewerkte en even later zijn handen over haar buik liet glijden. Een tel later trok ik de rand van de jurk omhoog en zelfs Lisette was toen verrast, want haar zus had geen slipje aan! Ze keek zo tegen de donker behaarde poes van Maaike aan en zag hoe mijn linkerhand haar borst streelde en zijn rechterhand haar kutje streelde.
Een seconde later liet ik haar los en meteen draaide ze zich om en pakte mijn stijve lul beet. Lisette was heel wat vrijmoedigheid gewend, maar de aanblik van haar zus die hun buurjongen bij zijn lul pakte was toch wel wat vreemd! Geil ook trouwens, want ik zag hoe haar kutje nat begon te worden, toen ze zag dat haar zus mijn pik in haar mond nam. Woest begon ze te pijpen. Maaike zat op haar knieen en maakte zuigende bewegingen, terwijl de stijve pik in haar mond stootte. Ik trok mijn pik uit haar mond en liet hem even in de lucht zwaaien. Beide meisjes zaten gespannen te kijken en verwachtten dat ik klaar zou komen, maar ik was net op tijd geweest! Ik ging achter haar staan en hielp haar opstaan. Met een knipoog naar Lisette duwde ik haar zachtjes voorover, totdat ze voorover stond, met haar handen op het bureau van Lisette.
Lisette was inmiddels zo geil geworden van die aanblik dat haar zus mij zat te pijpen, dat ze een haar spijkerbroekje uitgetrokken had en zichzelf lekker zat te verwennen. "Straks krijg jij je beurt wel", zei ik tegen haar en spreidde Maaike d'r benen iets en Lisette zag met grote ogen hoe ik mijn keiharde pik in de kut van Maaike schoof. Ze draaide even geil met haar kontje en ik begon haar in hoog tempo te neuken. Mijn lul schoof hard heen en weer in haar natte kutje. Ze kneedde met haar spieren mijn lul, zodat ik beter haar kon neuken. Ze maakte zichzelf zo nauw dat ze wel doorkon gaan voor een meisje dat net in pubertijd kwam. Ze stond hevig te hijgen van genot. Steeds harder ging ik haar neuken en Lisette zag het gaan gebeuren. Maaike ging klaar komen. Lisette zag aan het draaien van haar ogen en ik voelde het aan het schokken van haar lichaam.
Terwijl ik haar borsten bewerkte met mijn handen en in haar kutje bleef stoten, begon haar lichaam te beven. Schokkend kwam ze klaar, rillend van genot klampte ze zich aan het bureau vast. Na nog een felle serie stoten haalde ik mijn pik uit het kutje van Maaike. Lisette zag de pik glimmen van het kutsap van haar zus en werd nog heter. Steeds harder en harder ging ze zichzelf vingeren. Miranda en ik stonden nog nahijgend toe te kijken hoe die kleine geile opdonder zichzelf lekker aan het verwennen was. Ze ging languit op haar bed liggen en deed een graai onder haar bed en pakte haar vibrator. Het was niet de eerste keer dat ik deze zag dus ik was niet verbaasd, maar Maaike stond, nog steeds voorovergebogen, met grote ogen te kijken hoe haar kleine zusje zichzelf klaar lag te maken.
Steeds harder en heviger lag ze over haar bed te kronkelen en eindelijk kwam de verlossende stoot. Ze duwde haar vibrator zover in haar kutje, dat ik dacht dat hij er nooit meer uit kon komen en ze begon te schreeuwen. Haar benen glommen van het kutgeil dat langs haar benen liep. Uitgeput lag ze nu op het bed en ik duwde Maaike van me af en viel naast de beide zusjes op het bed. "Nooit heb ik gedacht dat ik zoveel lol met jullie kan hebben.", zei ik. Miranda keek me aan en zei: "Ik heb nooit geweten dat jij zo goed kon neuken. Anders was ik al veel eerder naar jou toegekomen." Zo hebben we nog eventjes gelegen en toen trokken we onze kleren weer aan en zijn we naar beneden gegaan. Beneden aangekomen zei de vader van Lisette en Maaike, dat er die avond een feestje was. Dat hadden zij net met mijn ouders besproken. Ik liep met mijn ouders mee naar huis, nadat ik mijn beide buurmeisjes nog een vette knipoog had gegeven.
's Avonds was het buurtfeest. Haast alle buren waren aanwezig, dus het was een gezellige boel. Het was in de zomer dus het was nog tot laat op de avond licht. De hele avond heb ik een beetje doorgebracht met de rest van de jongeren uit de buurt. Een beetje voetballen, een beetje ouwehoeren en lekker biertjes drinken. Aan het eind van de avond was iedereen wat moe geworden en een aantal waren er al naar huis gegaan. Ik ging naast Lisette zitten en vroeg hoe het met haar ging. "Goed!", zei ze, "He, moet je eens luisteren. Ik heb vanmiddag het best wel naar mijn zin gehad en zou het helemaal niet erg vinden als we nog eens over doen." Ik wist niet wat ik hoorde. Mijn buurmeisje zat naast me en smeekte me haast om geneukt te worden. "Ik vond het ook wel erg lekker", zei ik.
Met grote geile ogen keek ze me nu aan. "Kom dan zo meteen naar mijn kamer toe. Dan zal ik je eens de nacht van je leven geven", zei met een geilheid in haar stem, die mijn lul deed verkrampen. Ze stond op en zei tegen haar ouders dat ze naar huis toe ging. Ik bleef nog even zitten, maar een paar minuten later hield ik het ook niet meer en liep naar haar huis toe. Ik deed de deur open en liep naar haar kamer toe. Toen langs de badkamer liep, zag ik Maaike daar staan. Ze was gehuld in een badjas. Deze stond half open en ik keek naar haar diepe decollete waaruit ik haar borsten voor een groot deel zagen hangen en naar de dunne stof die haar lichaamsvormen nauwelijks verhulde. "Je vind het een mooi gezicht, of niet soms?", vroeg ze me. Ik zei niets, maar ik stak mijn hand uit en ging langzaam met mijn hand in haar badjas.
Ik pakte haar rechterborst beet en met mijn andere hand stroopte ik haar badjas van haar schouders. De badjas bleef om haar middel hangen en haar memmen, waren nu helemaal van mij. Ik ging haar staan en pakte ze allebei beet. Langzaam kneedde ik haar majestueuze voorgevel. Ik ging door mijn knieen en nam een tepel in mijn mond. Kreunend van genot, stond Maaike in de badkamer. Plotseling stond ik op en vroeg: "kom je ook zo?" "Ja, dat ik goed" en ik liep naar Lisette d'r kamer. Bij haar kamer aangekomen, deed ik de deur open. Daar lag ze al op haar bed, half ontkleed met alleen haar BH en haar kleine blauwe slipje nog aan. Met een hunkering in haar ogen keek ze me aan. "Kom je bij me liggen?", vroeg ze. Ik liet dat geen tweede keer zeggen en ging haast haar liggen.
Met twee handen pakte ik haar borsten beet en speelde er rustig mee. Ik deed haar BH los en de vleesmassa viel tegen me aan. Met een klap schoot mijn lul omhoog. Hij priemde in haar dijbeen. Ze keek naar beneden, "dat wilde ik zien", zei ze en ze maakte m'n broek los. Ze ontsnapte aan mijn handen en ging op haar knieen op het bed zitten. Ze pakte mijn zak en begon ermee te spelen terwijl ze met haar andere hand langs mijn dijen aaide. Mijn adem stokte in mijn keel toen ze langzaam haar mond naar mijn pik bracht en mijn eikel kuste. Mijn eikel werd paarsrood van spanning. Tussen haar lippen maakte ze hem nat met speeksel, likte er tergend langzaam over de eikel heen. Ze likte mijn hele pik, van eikel tot aan m'n zak toe.
Ze opende haar mond en haar lippen sloten zich rond mijn pik en haar hoofd ging langzaam op en neer, met mijn pik tussen haar lippen, en terwijl zij zo begon met aan mijn pik te zuigen, voelde ik mezelf warmer worden. Lisette zat voor de tweede keer die dag aan mijn pik te zuigen. Langzaam wiegden haar tieten, die als meloenen leken, langs mijn dijen. Wat een verschrikkelijk geil gevoel was dat toch. Ik liet mijn handen naar beneden zakken, zodat haar tieten op mijn handen rustten. Voorzichtig kneedde ik haar ballen, terwijl zij op en neer met haar hoofd ging. Ik voelde dat ik op het punt stond om te gaan spuiten, maar dat wilde ik niet. Ik duwde haar hoofd weg en vragend keek ze me aan. "Ik ga je neuken," zei ik. Ik legde haar achterover op haar bed en ontdeed haar van haar blauwe broekje. Ik trok haar benen uiteen en keek naar haar gleuf.
Ik kwam bijna spontaan klaar toen zij daar naakt en wijdbeens voor me lag. Haar gezicht gloeide van opwinding. Ik bukte en begon haar te likken. Al snel lag ze heerlijk op mijn tong te rijden. Ze smaakte hemels; ik duwde mijn tong zover mogelijk bij haar naar binnen en genoot van de smaak van haar inwendige. Vertwijfeld van begeerte pakte ik haar elastische tieten, hunkerend naar het eeuwige bezit van zo'n lichaam als het hare. Ik richtte me weer op en legde haar enkels tegen mijn schouders, zodat haar kutje zich vlak voor mijn lul bevond.
Voorzichtig duwde ik mijn eikel in haar schede. Ik had er geen flauw idee van hoever ik er in zou verdwijnen. Verblind door hartstocht naderde mijn pik haar genotsgrotje en hield mijn ogen onafgebroken op haar wulpse lijf gevestigd. Mijn pik stond hard en verlangend naar voren. Hij plofte tussen haar dijen die hem onmiddellijk omsloten en opnamen. Ik voelde de druk van haar benen en de aanmoedigende bewegingen van haar onderlijf. Even heet en begerig als Lisette neukte ik haar. Mijn pik schoof langzaam heen en weer in haar, langs haar klit strijkend en die onophoudelijk prikkelen. Ik voelde dat ze weer een orgasme zou krijgen en perste mezelf in geile opwinding tegen haar tieten.
Ik naam een tepel in mijn mond en streelde die met mijn tong. Lisette werd hier nog sterker door opgewonden dat ze klaarkwam. Schokkend en trillend kronkelde ze over haar bed. Bevredigd keek ze me aan. "Ik wil meer", zei ze met zaadvragende ogen. "Dan zal ik je meer geven" en ik neukte haar nog harder. Mijn pik stond nog steeds stijf gespannen en begon te trillen. Terwijl mijn zaad met krachtige stoten in haar kut vloeide, kwam ze opnieuw klaar met spastische rukken van haar onderlijf. Op dit moment kwam Maaike binnen en zei: "Oh, jullie zijn al begonnen zonder mij!" Terwijl Lisette nog na lag te schokken draaide ik me om en liep naar Miranda toe. Haar badjas had ze inmiddels uitgedaan en ze had een babydoll aangetrokken. Niet dat het viel hielp, want je zag haar tepels en haar net kaalgeschoren venusheuveltje er dwars doorheen.
Ik pakte haar beet en legde haar zachtjes naast haar zus op het bed. Beide zusjes keken elkaar aan en keken toen naar mij. Lisette begon Miranda d'r babydoll uit te trekken. Haar majestueuze voorgevel werd nu geheel zichtbaar en Lisette ging aan haar tepels likken. Ik pakte de babydoll beet en trok hem helemaal uit. Haar schaamlippen waren al rood en vochtig van opwinding. "Lik me", kreunde ze. Ik ging door mijn knieen heen en zette mijn mond aan haar sappige kutje. Ik likte haar kutje van boven naar beneden, heen en weer, met mijn tong diep naar binnen en dan weer heel voorzichtig. Steeds heftiger ging haar lichaam bewegen.
Ik kwam omhoog en zei: "Ik ga je vingeren." Om mijn woorden kracht bij te zetten drukte ik mijn vingers diep in haar sputterende vagina en Maaike kon een genotskreetje niet onder drukken. Vakkundig frunnikten mijn vingers aan haar kittelaar en schaamlippen, terwijl de andere hand inmiddels bij Lisette aan was beland. Zij lag er zo voor dat ik ook haar kon vingeren. Met mijn pink en wijsvinger duwde ik haar dijbenen opzij, zodat ik er makkelijker bij kon. Ik zat dus op mijn knieen voor het bed en werden beide zusjes door mij gevingerd terwijl ze aan elkaars tieten lagen te zuigen. Miranda was zo opgewonden geworden van mij dat het niet meer duurde voordat zij klaarkwam. Het was dat ze het tegen me zei, want anders had ik het niet eens gemerkt. "Ik wil dat je in me komt", zei ze met een uiterst geile stem.
Mijn lul was nog maar net bekomen van Lisette of hij moest alweer aan de slag bij haar zus. Met knikkende benen stond ik op en kroop op het bed. Vrijwel direct grepen beide meiden naar mijn lul. Ze keken elkaar even aan en begonnen samen aan mijn harde paal te likken. Ik duwde ze allebei weg, want ik zin om Miranda te neuken. Ik legde haar op d'r rug en ging op mijn knieen tussen haar dijen zitten. Ik duwde mijn pik langzaam over haar venusheuvel naar beneden en toen ik bij haar gaatje aan gekomen liet ik zacht, soepel en heel gemakkelijk mijn pik in haar malse kuglijden en ging uiterst langzaam en zachtjes op en neer. Ze kon een kreet van genot niet onderdrukken. Ze begon mee te bewegen op mijn ritme en genoot van iedere stoot.
Deze stoten voerden haar naar ongekende hoogten, omdat ik tevens met mijn duim haar klitje aan het bewerken was. Inmiddels was Lisette ook op haar zus komen zitten met haar rug naar mij toe. Met haar kutje zat ze op Maaike d'r gezicht en die begon nu echt opgewonden te raken, want ze begon als een bezetene te likken. Lisette kon dit niet lang hebben en nog voordat ik er erg in had zat ze voor me te kronkelen van genot. Ik stak mijn handen onder haar armen door en pakte haar tieten beet. Ik voelde dat ik klaar ging komen. De kop van mijn pik jeukte hevig en hij begon feller te kloppen terwijl mijn ballen zich begonnen samen te trekken en de knijpende kutspier van Maaike deed de rest.
Met enkele felle stoten spoot ik mijn geil met een twee tot drietal dikke stralen diep in haar hongerige en geilvragende kut. Onze orgasmen kwam blijkbaar tegelijktijdig, want toen ik mijn ogen opende lag ook zij met een bevredigde blik in haar ogen naar mij te kijken. Lisette lag uitgeput naast haar zus op het bed. Zoals ze daar lag met dat begerige lichaam vroeg ze er gewoon om nog een keer keihard geneukt te worden. Met zaadvragende ogen keek ze me aan en dacht, denk ik, hetzelfde als ik. "Neuk me, neuk me hard", smeekte ze met die grote donkere ogen van haar. Plotseling vroeg ze: "Zou je me nu eens in mijn kontje willen neuken?" Bij het aanhoren van dit stond mijn lul direct weer op oorlogssterkte. "Wil je dan eens op je buik gaan liggen?", vroeg ik.
Ze ging op haar buik liggen spreidde haar benen een beetje. Ik ging boven op haar liggen en plantte mijn harde pik op haar kontgaatje. "Doe je wel voorzichtig!", zei Lisette. "Dan moet je je even schrapzetten." Ze pakte nu de rand van haar bed stevig beet. Mijn pik was nog glad en glibberig van Maaike d'r kutgeil, dus ik hoefde geen glijmiddel te gebruiken. Met enige kracht gleed mijn eikel makkelijk naar binnen. Nu voelde ik enige weerstand. Ik vroeg aan Miranda of ze haar zus even af kon leiden. Wijdbeens ging ze nu voor Lisette zitten en die hapte maar al te gretig toe in haar kutje wat nog helemaal vol zat met mijn zaad. Op dat moment zette ik ook kracht op mijn lul en schoot haar kontgat in.
Lisette schreeuwde het even uit, maar Maaike snoerde haar snel de mond. Duidelijk was dat dit niet de eerste keer was dat ze in haar kont geneukt werd. Ze gaf zich geheel over aan mijn bewegingen. Langzaam en voorzichtig begon ik in en uit haar erg strakke kontje te schuiven. Steunend en kreunend liet ze mij mijn gang gaan, terwijl ze zelf Maaike lag te beffen. Ze kneep haar billen samen, waardoor haar kontje nog strakker werd en hoe ze haar sluitspier steeds opende en sloot rond mijn keiharde lul. Met grote halen stootte ik mijn lul in en uit haar kont. Wild schokkend en draaiend met haar lichaam kwam ze steeds dichterbij de climax. Ze duwde haar kont omhoog en nu lag ik helemaal op haar met mijn pik in haar kont. Gestimuleerd door haar strakke gaatje kwam ik hard beukend in haar kont klaar.
Ik schoot mijn zaad in haar endeldarm en dit was voor Lisette ook de aanleiding voor haar orgasme. "Ik kom, ik kom, ik kom, schreeuwde ze uit. En sidderend, steunend en puffend bereikte ook zij haar hoogtepunt. Ik trok mijn slap wordende lul uit haar kont en viel over haar heen naast Maaike. Lisette was inmiddels ook bij zinnen gekomen en kwam aan de andere kant naast mij liggen. "Oh mijn god, wat een dag heb ik achter de rug." "Dit moeten we absoluut vaker doen", zei Maaike en ik en Lisette waren het daar roerend mee eens.
Aantal keer gelezen:
565
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)