Spannendverhaaltje.nl

mijn broer en zijn vrienden

-
21-08-2010
Ik ben Chrissy en 35 jaar en zie er goed uit. Mijn broer Leo, 40 jaar, was bij mij aan het verbouwen. Het was een warme zomer dag. Ik liep in een jurkje met daaronder niks. Ik zag aan mijn broer dat het een geil gezicht was want in zijn broek kwam al een flinke bobbel.Leo zei: Zo zusje heb je het warm. Ja zei ik. Moet je niet uitrusten van al dat klussen bij mij. Ja dat is goed en dan waxht ik op een stel vrienden die me komen helpen. Ik ging voor hem zitten en kwam met de gedachten hoe hij zal reageren op het zien van mijn kale kutje. Weldat heb ik geweten. Zus zei me broer ik zal je even verwennen en jij mij. Dat scheelt weer in de kosten. Hij sperde mijn benen wijd zodat hij met zijn mond goed bij mijn kale kutje kon en begon me hevig te likken. O wat was dat lekker het geile sap droop uit mijn kut. Toen stond mijn broer op en stak zijn harde grote lul voor mijn mond en zei dat ik hem moest afzuigen. Ik nam de lul in mijn mond en ging heen en weer. Likte zijn eikel en kneet met mijn handen zijn ballen. Kom Leo neuk me in mijn sappige kut. ik kon niet meer meer. Ik bukte voorover en hij duwde zijn lul in mijn kut en neukte me hard en lekker. Ik voelde dat ik klaar kwam en hij ook. Met volle overgave spoot hij vol in mijn kut. En begon me daarna te likken. Wel zusje vondje dat lekker. Je moet wel even mijn lul schoonlikken. Ik man zijn lul in mijn mond en voelde dat hij weer groot begon te worden. Toen ging de deurbel en leo deed open. Daar stonden 4 vrienden van hem. Zo zus als je hun ook kan verwennen dan is je huisje zo klaar.
Ik ging zo liggen op een tafel dat de jongens overal bij konden en ze konden alles goed zien.
Ik zag dat ze er van genoten want in hun broek kon ik de bobbels goed zien. Wie wil er eerst vroeg ik. Nou zei mijn broer ze mogen allemaal tegelijk. En voor ik het wist werd ik geneukt in ijn kut en anus. En ik had 2 lullen in mijn mond. Wat was dat geil zeg om geneukt te worden op alle plaatsen waar ik nat werd.
Ik kwam klaar en merkte dat de jongen die in mijn kont aan het neuken was vol in mijn kont spoot en de jongen die in mijn kut zat hem eruit haalde en zijn sperma over mijn borsten spoot.De 2 andere jongens spoten vol in mijn mond en het sperma sroop langs mijn gezocht. Ik vreef met mijn handen over mijn borsten en tepels. En likte mijn tepels schoon. Wel zusje daar lust je pap van he? Ja dit was machtig. En voor ik het wist voelde ik een tong in mijn kut en werden mijn borsten gekneet.Hard werd er aan mijn tepels getrokken. Au dat deed zeer, maar na een poosje voelde dat lekker aan. Ik kon niet even uitrusten want ik had al weer 2 lullen in mijn mond om ze lekker af tezuigen. De andere twee stoven op mijn kutje en kontje af en ramde hunnen hard geworden lullen erin. En begonnen me stevig te neuken.Ik kwam weer snel klaar, maar de jongens deden er nu wa langer over.Hij tegen een van de jongens ga eens op zij en hij stopte zijn lul in mijn anus en neukte me hard.Vol spoot hij in mijn anus. Ik dreef van alle kanten.
Ik moch me niet wassen en moest van mijn broer naakt door het huis lopen terwijl zij bezig waren aan het werk.Ik zorgde ook voor wat te drinken en het bier werd snel opgedronken. Wat moet ik met dat lege bier flesje. Zei mijn broer. Ga bukken slet en hij ramde het bierflesje in mijn kut. Ik was door al dat geneukt goed wijd geworden en het flesje ging er makkelijk in. Je blijft zo lopen met dat bierflesje en denkt er om je mag het niet verliezen.Het was een geil gevoel en het kutsap droop uit mijn kutje.
Toen de jongens naar huiswilde gaan moesten ze van mijn broer me nog een keer neuken.
Voldaan van de sex beleving ging ik onder de douche. Iedereen was weg. Rust dacht ik. Toen ging de deurbel en ik dacht dat mijn broer wat vergeten was. Ik deed open en zag daar de buurman staan. Zo sletje nu ben ik aan de beurt.
Aantal keer gelezen:
1310
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)