Spannendverhaaltje.nl

Mijn bazin van 55 jaar

-
16-08-2010
Ik wil graag een waargebeurd geile ervaring met jullie delen. Ik ben een niet onaantrekkelijke jongen van 24 jaar. Deze geile ervaring speelde zo’n 4 jaar geleden toen ik 20 was. Ik werkte als kok in een klein gezellig restaurantje. Wij waren in het weekend tot 4 uur snachts los omdat de lui uit het cafe meestal nog wat wouden eten. Ik werkte hier al een 2 jaar en vond het zeer gezellig mede omdat mijn bazin een geil slank strak lichaam had en dat voor een jaar of 55. Verder in dit verhaal noem ik haar Kelly (schuilnaam). Ik was zo geobsedeerd door haar dat ik er vaak over fantaseerde dat ik haar neukte! Telkens als we samen aan het werk waren voelde ik een soort spanning tussen ons... Op een gegeven moment vroeg ze me een keer of ik bij haar thuis de trap wou schuren zodat de schilder dat niet meer hoefde te doen. Voordat ik bij Kelly langs ging had ik natuurlijk al gefantaseerd dat ik haar dan zou neuken. Haar man had ze geen goeie relatie mee maar hun woonden nog wel samen. Ik belde aan en Kelly deed open eerste even bakkie koffie en toen maar aan het werk gegaan. Af en toe kwam ze even kijken en dat vond ik zeker niet vervelend. De tijd vloog voorbij... Ze vroeg me ook nog om een lampje te verwisselen in de badkamer. Ik kreeg de lamp er niet uit en kelly zei laat mij is proberen dus ik stapte aan de kant en ze greep omhoog en ik natuurlijk naar haar cup c kijken man wat een lekker tieten had ze maar ik had de moet niet om iets te proberen... Thuis gekomen baalde ik. Ik had alles al in mijn gedachten hoe ik het ging aanpakken maar ik durfde niet. Dus ging ik maar weer aan har denken en met mijn lul spelen. Een aantal weken later moest ik snachts weer werken en Kelly was er ook. Een drukke avond gehad en snel nog even schoonmaken en naar huis. Meestal bleven we met ons allen nog een uurtje zitten om even wat alcohol te nuttigen en wat te eten. Dit keer bleef niemand lang, ik ruimde de glazen op en iedereen ging naar huis Kelly deed de kasse nog even.
Ik vroeg of ze de overgebleven wijn naar huis wou nemen, ze zei we kunnen het ook nog even opmaken. Dus bleven wij nog even zitten. Het gepraat ging over golf wat dat deed Kelly, ze ging voor doen hoe je gaat staan als je ging slaan dus ik ging ook zo naast haar staan. Ze ging ineens achter mij staan en deed haar handen om mij heen en legde ze op mijn handen en samen deden we een aantal slagen. Ik voelde haar lekker tieten in mijn rug maar weer durfde ik niks de toen. Shit dacht ik dat was het moment. Ze bracht me met de auto naar huis (heel fout na wat wijn). Ze stopte voor mijn huis en ze zei tegen me “nou tot volgende weekend” Een stem in mijn hoofd zei “doe het, doe het” en tot mijn eigenverbazing legde ik mijn hand op haar bovenbeen en vroeg aan haar of we nog 1 glaasje deden, ik was tenslotte alleen thuis dat weekend. Ze stemde in en ik geloof dat ze ook wel wist dat het niet alleen wat drinken was. Ze parkeerde de auto en ging mee naar binnen. 3 tellen later zaten we op de bank met weer een wijntje. We lagen onderuitgezakt tegen mekaar en opeens deed ze haar arm om mijn buik heen. Ik keek haar aan en ze zoende mij zonder te aarzelen. We zoende elkaar hevig en streelden mekaar. Ik knoopte haar blouse en bh los en daar zag ik haar mooie borsten, een beetje hangend maar wat wil je als je 55 bent geweest. Ik likte haar tepels tot ze flink hard waren. Ondertussen had ik al een aardige stijve lul en dat had ze door. Ze zei fluisterend in mijn oor we niet beter op bed konden gaan liggen. We gingen naar boven en daar ging het geile feestje verder. Ze knoopte mijn broek los en trok mijn boxxer naar beneden en nam mijn lul in haar mond. Ze zoog eraan of haar leven er vanaf hing damn wat lekker die zachte lippen om mijn eikel. Waar ik 2 jaar lang over fantaseerde werd werkelijkheid, ik ging haar neuken! Ze pijpte me nog even door en toen gooide ik haar achterover op het bed het was mijn beurt en trok haar broek uit. Ik wist wel dat ze nog steeds strings droeg maar wist echt totaal niet wat ik aan moest treffen achter haar slipje. Ze had een klein streepje... Ik duwde haar benen iets uit mekaar en dook er tussen zoon sappig kutje had ik zeker niet verwacht en ze was nog strak ook (kinderen had ze niet). Ik likte haar klaar en daar genood ze flink van. Wat een gekreun! Mmmmmm! Ze vroeg geil of ik mijn lul er in wou stoppen. Ze pakte hem beet en spuugde er nog een keer op. Ze ging op haar knieen zitten en draaide lekker met haar geile kontje in de lucht. Ik drukte hem er in en ze gilde een beetje! Ohhh dit was zo geil ik neukte mijn bazin van 55 jaar eindelijk! “Harder” zei ze en ik neukte haar zo hard ik kon van achteren. Ze kwam weer klaar en draaide zich om ze zoog gelijk weer aan mijn lul.
Ze duwde me achterover op bed en ging op mijn lul zitten. Ze reed zichzelf weer in dit standje klaar. Wat kon zei tekeer gaan voor iemand van 55. Ik werd helemaal gek! Ik voelde dat ik bijna ging komen ze ging eraf en ging naast het bed staan. Ze boog voorover en zei nog 1 keer achterlangs en hard! Ik ging achter haar staan en likte nog even over haar kutje en anus. Ik maakte mijn duim nat en zette die tegen haar anus. Ze zei niks en drukte door tot dat ik in haar kont zat. Ze zei stop hem maar in mijn kont. Ik stopte me lul en haar kontje en begon te stoten. Ze zei stop want het deed teveel pijn. Het was haar eerste keer in haar kont. Ik stopte en haalde hem eruit en stopte hem direct in haar kutje want ik ging komen. Ik pakte met beide handen haar lekker billen vast en ging even goed staan en ik stootte haar nog een aantal keren hard ze gilde het uit en dat maakte me zo geil dat ik het niet meer kon houden en haar kutje volspoot met mijn zaad... Ze kwam weer rechtop staan en zoende me en zei “dit had ik echt even nodig” Ze kleedde zich weer aan en ik bracht haar naar de deur ik gaf haar een kus en vroeg of we dit vaker gingen doen ze antwoordde volmondig “JA”
Aantal keer gelezen:
701
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)