Spannendverhaaltje.nl

Mijn aangename verassing

-
16-08-2010
Het zal een jaar of 2 geleden zyn dat me dit is overkomen. Ik ben zelf midden dertig en werkte als barman recetionist in een sauna centrum in het noorden van het land. Regelematig kwamen er groepen huisvrouwen die een dagje verwennen hadden geboekt met elkaar. Leuke vrouwen maar niet om te zeggen dat et mijn echte interesse had.
Tot op een dag een groepje van 6 jonge vrouwen een vrijgezellen dagje hadden voor een van hun. Allemaal jonge dames van rond de 23 jaar. Anne die de week erna ging trouwen, met 5 vriendinnen. Ze melden zich bij de balie en ik stond hun te woord. Ik stelde me voor en vertelde hin dat ze, indien dat nodig mocht zijn, mij altijd om advies of andre zaken konmden aanschieten. Op de vraag of dit hun eerste bezoek aan ons centrum was knikten ze bevestigend. Een van de dames, Esther vertelde dat dit sowieso haar eerste bezoek aan een sauna was en vroeg direct of ze helemaal naakt moesten zijn.
Ik vertelde dat het in de sauna en de verschillende baden wel prettig was maar dat die keus bij haar lag. Na wat gedronken te hebben heb ik ze de kleedkamers aangewzen en na overhandiging van de badjasen handoeken en slippers vertrokken de 6 richting kleedkamer. Een beetje onwennig kwamen de dames na een minuut of 10 weer naar buiten in hun badjassen. Ze hadden alle 6 gedoucht en zagen er mooi uit met hun natte haren. Ik liet ze de rest van het complex zien en vertelde dat e vooral moesten genieten van alles wat wij in huis hadden.
Esther vroeg direct wat ik allemaal in huis had en bekeek mij van top tot teen. Ik begreep de vraag niet geheel maar de meiden moesten allemaal lachen en ik begreep in eens waarom. Ik zei dat ze daar wellicht nog wel achter kwamen als ze zich gedroegen. IN het complex zitten overal druk knoppen die bij de receptie een signaal geven. Het duurde een half uurtje nadat de dames zich op de rustbanken hadden gevleid dat het belletje ging. Het kwam uit de gang richting infr rood sauna. Natuurlijk wist ik niet wie er had gedrukt ( er waren nog een paar gasten) en liep niets vermoedend riching sauna. De deur stond op een kiertje, en ikstond zo dat ik de gaasten niet kon zien ( enige prvacy geven we aan onze gasten). Ik vroeg wat er aan de hand was en ik hoorde esther zeggen, kan je ons uitleggen hoe we de temperatuur bij kunnen stellen? Ik probeerde het uit te leggen van achter de deur maar de dames stonden erop dat ik het binnen kwam regelen. Nietsvermoeden liep ik de sauna binnen en zag daar 6 heerlijke meiden volledig naakt op de banken liggen.
Janine en Pasqualle waren elkaar aan het zoenen Esther keek mij met een geil lachje aan. Bevalt het je zei ze en opende iets haar benen zodat ik een goed uitzicht had op haar, met een klein streepje schaamhaar bedekte, jonge poesje. Anne stond op en haar heerlijke borsten, ik denk c cup, deinden op en neer. Kom er bij zij ze en ik voelde even haar hand tegen mijn kruis. Ik vertelde dat ik znog aan het werk moest en helaas geen tijd had om de dames te begeleiden. De andere 2 meiden hadden nnog niets gezegd maar ik zag door hun stijf geworden tepels dat ook zij wel zin hadden in en verzetje. Anne deed de deur dicht en kwam achter me staan. Ik vroeg nog of ze hier geen spijt van zouden krijgen en er werd uit 6 monden tegelijk NEE geroepen.
Esther deed mijn shirt uit, en ondanks dat dit mijn baan kon kosten wonnen mijn hormonen het van mijn verstand. Ik zoende esther en onze tongen circkelden een tjdje met elkaar. Anne ondeed mij van mij korte broek en slip. Hier sond ik dan naakt bij 6 heerlijke meiden. Dat het een groot feest was lezen jullie in deel 2!
Aantal keer gelezen:
411
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)