Spannendverhaaltje.nl

Mijn 1e Bi ervaring

-
05-07-2011
Mijn 1e Bi ervaring Het was zaterdag en mijn vriendin (Karin) en ik waren bij mijn maat Frank thuis, zijn vriendin Ester was er ook. We keken een vette actiefilm en dronken wat. Zijn ouders waren het weekend weg dus we hadden het rijk alleen. Ester was niet zo’n film liefhebber en begon Frank een beetje op te geilen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat ze zijn broek los maakte en langzaam zijn pik begon te masseren. Karin had nog niets in de gaten, totdat Ester Frank zijn pik in haar mond nam en Frank diep kreunde. Ik had het al eerder meegekregen en voelde mijn lid knellen in mijn broek. Karin zei niets, ze legde haar hand op de bobbel in mijn broek en keek me verrukt aan. Ze volgde het voorbeeld van Ester en begon aan mijn pik te sabbelen. Mij hand gleed onder haar blouse en vond haar stevige borsten die in bedwang gehouden werken door een kanten BH. Ik keek met een schuine blik naar Frank en Ester en zag dat hij ondertussen al helemaal naakt was en juist Ester haar slipje uittrok. Ze klom op zijn schoot en liet zijn pik in haar sappige kutje glijden. Karin en ik kleedde ons ook uit en ik duwde haar voorover op de bank zodat ik mijn paal langs achteren in haar gleuf kon steken. Ester was ongemerkt even weggeglipt om verschillende seks speeltjes te pakken. Ester en Frank gingen in 69 houding liggen en ik keek hoe hij haar likte en ondertussen haar kontgaatje bewerkte met een vibrator. Frank zei laatst dat hij Ester in haar kont had geneukt en dat het heerlijk was. Ik had vervolgens al een paar keer geprobeerd om Karin in haar reet te neuken, maar tot op heden had ze dat niet toegelaten. Ik werd uit mijn gedachten gerukt toen Karin mijn lul uit zich trok en ze op de grond ging liggen.

Ik begreep haar bedoeling en kroop tussen haar opgetrokken benen, soepel gleed mijn harde paal weer in haar natte kutje. Ester fluisterde wat met Karin en ging toen in tegenovergestelde richting met haar poes bij Karin op haar gezicht zitten. Terwijl Frank zijn eikel in het kontgaatje van Ester begon te duwen likte Karin haar kutje. Frank trok zijn pik uit haar kont en ramde hem in een keer tot aan zijn ballen in het natte kutje van Ester. Even later zag ik dat Karin de pik van Frank uit de gleuf van Ester trok en hem begon te pijpen. Ik zei er niets van en knipoogde naar Frank toen hij mij met een vragende blik aankeek. Er werd van positie gewisseld, nu lag ik op mijn rug en zat Karin met haar rug naar mij toe op mijn paal gespietst. Ester zat tegenover haar en beurtelings pijpten ze Frank die bij ze stond. Plots voelde ik een vinger tegen mijn anus drukken. Ik keek geschrokken op en zag dat Ester me aankeek met een brede grijns en een knipoog. Ik ontspande en voelde haar ingevette vinger naar binnen glijden. Ester toonde mij de vibrator en smeerde hem in met glijmiddel, vervolgens voelde ik dat ze het ding in mijn reet duwde terwijl Karin druk op de pik van Frank sabbelde. Terwijl de vibrator nog diep in mijn reet stak begon Ester haar vinger nu bij Karin in haar anus te duwen. Het protest van Karin stokte omdat Frank haar hoofd pakte en zijn paal extra diep in haar keel duwde. Ester trok de vibrator uit mij hol en duwde hem er vervolgens bij Karin in. Even later fluisterde ze weer wat met Karin waarna die van mij af klom en op naar handen en knieën ging zitten. Ester greep mijn pik en trok me naar zich toe, “ga je gang” zei ze lachend. Ik keek Karin aan en die glimlachte en zei “doe je wel voorzichtig?” Ik duwde mijn pik voorzichtig bij Karin tegen haar kontgaatje maar kreeg hem er niet in. Ester greep mijn paal en perste net zo lang tot het gaatje van Karin meegaf en mijn eikel naar binnen gleed . Frank was weer voor Karin gaan zitten en liet zich opnieuw door haar pijpen.

Met de hulp van Ester stak mijn hele paal nu in het strakke kanaal van Karin. Na enkele langzame halen ontspande Karin en neukte ik haar voor het eerst echt in haar kont. Ik was Ester uit het oog verloren en had niet meegekregen dat die een kunstpenis voor had gebonden en het apparaat nu achter mij in stelling bracht. Verrast voelde ik de glibberige latex kunstpenis tegen mijn hol duwen en voordat ik iets kon roepen duwde Ester hem al naar binnen. Ik kon geen kant op want mijn eigen lul stak diep in de reet van Karin, en door mijn eigen stoten werkte ik mee aan de beweging van de kunstpenis die zich steeds verder in mij boorde. Ester kende geen pardon en begon mij met flinke halen in mijn hol te neuken. Het knellende gevoel van Karin om mijn pik, en de vreemde sensatie van de kunstpenis in mijn eigen reet, zorgden ervoor dat het zwart voor mijn ogen werd en mijn zaadlozing werkelijk explodeerde in mijn ballen. Kreunend en grommend pompte ik mijn kwak diep bij Karin in haar strakke kanaal waarbij ook Karin het nu uit schreeuwde van genot. Ester trok de kunstpenis uit mijn reet en ik trok mij terug uit Karin. Karin en ik zoenden, “dank je wel schat, dat was heerlijk” zei ze. Uitgevloerd ging ik naast haar op de grond liggen, maar veel rust kreeg ik niet omdat Ester met haar kutje nu op mijn gezicht kwam zitten. Ik likte met mijn tong tussen haar gezwollen schaamlippen en proefde haar zoete geur. Frank zette zijn eikel bij Ester tegen haar anus en van dichtbij zag ik zijn paal in haar nauwe kontgaatje verdwijnen. Met felle stoten beukte Frank op haar in, zijn zware ballen kletsten vlak voor mijn neus tegen haar kont terwijl ik haar spleet likte. Frank trok zijn lul eruit en ramde hem in haar kutje. “blijf likken….” smeekte Ester, en dus likte ik verder terwijl Frank zijn ballen bij iedere stoot tegen mijn gezicht sloegen. Opeens kwam Karin met haar hoofd in tegenovergestelde richting naast mij liggen. Ze trok Frank zijn pik eruit, begon erop te zuigen en stak hem weer terug. Dat deed ze een paar keer en opeens duwde ze Frank zijn pik bij mij tegen mijn lippen. Verrast opende ik mijn lippen en gelijk schoof de pik voor de helft in mijn mond. Karin trok hem er weer uit en nam hem zelf weer in haar mond. Bloedgeil en totaal overrompeld liet ik toe dat de harde neukstaaf van Frank steeds opnieuw weer wisselde van kont, naar kut, en van Karin naar mij.

Na een paar keer kon het me niets meer schelen en begon ik hem echt serieus te pijpen. Opnieuw beukte de pik hard bij Ester in haar kutje die schokkend en kermend klaarkwam. Met een ruk trok Frank zijn lul eruit, Karin greep hem beet en begon er hard aan te sjorren en Frank kreunde “Jaaahhhh, ik koooooommmmm, aaagh, jaaa...”. Met volle kracht spoot zijn eerste straal sperma tegen de lippen van Karin die gelijk haar mond opende voor de volgende straal. Door het wilde rukken van Karin belande de volgende lading sperma echter bij mij in mijn openstaande mond. Pas toen ik het romige kleverige goedje op mijn tong proefde realiseerde ik mij dat ik het zaad van Frank in mijn mond had gekregen. Een nieuwe golf spoot tegen mijn wang, ik wilde protesteren maar Karin drukte gelijk de nog spuitende lul van Frank in mijn mond. Twee flinke stralen spatten op mijn tong en toen volgende er nog eens drie flinke scheuten. Ik was altijd al een beetje jaloers op de enorme kwak die Frank produceerde en ik besefte dat ik nu ongeveer driekwart van zo’n lading in mijn mond moest hebben. Het was dik en romig en het voelde vreemd glibberig, ik realiseerde me dat het eigenlijke helemaal niet vies smaakte. Ik kwam overeind en gelijk perste Karin haar lippen op die van mij kronkelde met haar tong door het zaad in mijn mond. Demonstratief slikte ze het deel in haar mond door en keek mij afwachtend aan. Ik deed hetzelfde en gaf haar een knipoog. Ester kwam bij ons staan en fluisterde grinnikend “Frank weet het niet en dat laten we zo, ok?” Karin en ik knikten.
Aantal keer gelezen:
765
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)