Spannendverhaaltje.nl

Mieke, slet in wording

-
16-08-2010
Mieke was een leuke spontane meid van 16 lentes jong. Net als alle meiden van haar leeftijd ging ze nog naar school, en net zoals alle andere meiden had ze wel een vak waar het niet zo goed bij ging. Bij mieke was dit de les Lichamelijke opvoeding. Ze was wel sportief, maar om de één of andere reden lukte de opgelegde oefeningen bij haar niet. De lerares dacht dat Mieke dit opzettelijk deed en gaf haar een ultimatum. Indien ze in de volgende les de opgelegde oefeningen niet kon doen, kreeg ze een nul op haar rapport. Terug in de kleedkamer zat ze een beetje sip op de bank, en toen stapte Inge op haar af. Inge was al 17, ze had een jaartje gedubbeld, en kon daarom de oefeningen al. Omdat haar ouders thuis een fitnesszaal hadden stelde ze Mieke voor om bij haar te komen oefenen. Mieke, die geen nul wou hebben, ging in op haar voorstel, en die avond om 21u, na het sluiten van de Fitness spraken ze af. Diezelfde avond rond negen uur ging Mieke naar het sportcentrum. Az belde aan en Inge deed de deur open. Ze gaven elkaar een kusje op de wang en stapten onmiddellijk naar de kleedkamer. Normaal had Mieke geen problemen om zich om te kleden in het bijzijn van andere meisjes, maar zo alleen met Inge vond ze toch een beetje raar. Toen Mieke haar turnpak over haar string en beha wou aandoen zei Inge dat ze haar lingerie beter afdeed, dat zat toch maar in de weg. Terwijl Inge dat zei ontdeed ze ook haar ondergoed en daar stond ze in haar nakie. Ze had geen te grote borsten, maar ze waren wel stevig. Een hard tepeltje versierde het topje. Haar schaamhaartjes waren volledig afgeschoren. Mieke deed dan ook maar haar string uit en schaamde zich een beetje dat zij haar haartjes niet afschoor.
Een zwart bosje haar kwam tevoorschijn en Inge vroeg waarom Mieke zich niet scheerde. Mieke zei dat ze daar nog nooit over nagedacht had, omdat ze toch nog nooit een vriendje gehad heeft. Dan deden ze hun turnpakjes, precies een badpak maar met lange mouwen, aan en gingen in de zaal. Inge demonstreerde de oefeningen en Mieke moest ze nadoen. Was het omdat alles zeer gemoedelijk was, maar de oefeningen gingen al veel beter dan op school. Maar ze waren nog niet perfect. Toen ging Inge naar de kleedkamer en kwam terug met wat koordjes. Tijdens een oefening waar ze op hun rug in kaarsstand moesten liggen en hun benen volledig sprijden bond Inge één been van Mieke vast om het haar makkelijker te maken. Daar lag ze dan met haar benen gespreid in de lucht. Mieke zag de haartjes van Mieke uit haar turnpak komen en bedacht een stout plannetje. Ze maakte mieke wijs dat ze haar ander been ook moest vastbinden. Ze deed dit en daar lag Mieke dan volledig gebonden. Toen zei Inge tegen Mieke dat ze eigenlijk iets moest bekennen. Ze zei dat ze lesbisch was en Mieke alleen uitgenodigd had om haar te misbruiken. Terwijl ze dit zei ontdeed Inge zich van haar turnpakje. Mieke werd bang, maar ook opgewonden tegelijkertijd. Wat moest ze doen? Ze kon geen weg uit. Uit het zakje waar de koordjes inzaten nam Inge een mesje. Ze sneed in het turnpakje van Mieke ter hoogte van haar kut. We gaan eerst die lelijke haren eens verwijderen, zei Inge. Ze stroopte het turnpakje naar beneden tot over haar borsten, zodat deze ook bloot kwamen. Dan begon ze de haartjes van Mieke te scheren, droog. Mieke schreeuwde van de pijn en angst. Om de pijn wat te verzachten likte Inge aan het klitje van Mieke. Mieke verstond het niet... ze was niet bang meer, ze vond het leuk, het wond haar op... Ze werd zelfs nat. Inge had dit gezien en likte alle sappen uit de spleet van Mieke. Toen nam ze een halter en haalde de gewichten eraf. Ze stak de staaf zonder aarzelen in de pruim van Mieke. Ze neukte haar met die staaf en deed haar gillend klaarkomen. Mieke bewoog haar heupen als een echte slet en liet zich rijden op de staaf.
Toen sneed Inge de touwen door en Mieke viel op haar rug. Ze sprong op Inge af en smeet haar op de grond. Als een volwaardige lesbienne begon ze te likken aan haar tepels. Ze zoog eraan en stak 2 vingers in Inge's kut. Inge lag te kreunen van genot. Tijdens het neuken viel Inge's zakje om en een paar tepelklemmen viel eruit. Mieke had dit gezien en zette de toestelletjes op Inge's tepels. Die schreeuwde het uit van plezier en genot. De sappen dropen van elkaars lichaam en uit elkaars monden. Ze waren beiden diverse malen klaargekomen. Tijdens het douchen kregen ze nog allerlei geile ideetjes. Tijdens de volgende turnles gingen ze ook geen ondergoed aantrekken, misschien dat er nog andere meisjes dit gingen zien en misschien zouden meedoen.
Aantal keer gelezen:
657
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)