Spannendverhaaltje.nl

Miche en Micha,de zussen.

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Asfaltlegger Op een regenachtige zaterdagmiddag stapte ik een wel bekend café-restaurant binnen. Ik was gaan shoppen op de Meir in Antwerpen en was geladen als een muilezel. Meteen als ik binnenstapte merkte ik dat twee geblondeerde ietwat mollige dames van middelbare leeftijd me nauwlettend bekeken. Ze zaten tegenover elkaar aan een tafeltje van vier en bleven me nakijken tot ik een vrij tafeltje gevonden had. Een van de dames wenkte de ober die zich als een hazewind tot bij haar repte. De man boog zich voorover en ik zag hem knikken als ze in zijn oor fluisterde en hij richtte zijn blik naar mij. Hij zette zich recht en kwam op mij afgestapt”de dames daar vragen of je met hen samen iets wilt drinken”zei hij terwijl hij hun richting uitwees. Een van hen knikte en wenkte om me bij hun te voegen. Na enig gevecht met de plastieken zakken vol kleding kon ik me eindelijk tot bij hen begeven. Een exotisch geur kwam me tegemoet toen ik me naast een van hen zette. Ze stelde zich voor”hallo jongeman...ik ben Miche en dit is mijn zus Micha”.
Ik bekeek hen één voor één,hun gelaat was netjes verzorgd, enkel wat kraaienpootjes aan de ogen en rond de mond waarvan de lippen fel rood gekleurd waren. Hun kleding vertelde me dat ze welgesteld waren, beide rondborstige beetje mollige dames hadden een zelfde grijs mantelpakje aan met daaronder een witte blouse. De kraag van de blouse zat over de kraag van de mantel geplooid en de lange puntige revers trokken de aandacht naar hun bolle rondingen die boven hun bh uit stulpten.
De ober werd weerom gewenkt, Miche vroeg of ik rode wijn lustte en toen ik bevestigend antwoordde haastte de ober zich in ijltempo om een nieuwe fles te halen en als eerste de dames hun glas terug te vullen. Toen de ober weg was nam Micha het woord, vooreerst zei ze dat ik mezelf nog niet had voorgesteld en vroeg ze hoe oud ik was en of er thuis iemand op me zat te wachten. Nadat ik antwoordde dat ik Rob heette, 28 lentes telde en dat ik ongehuwd was zei ze”mooi zo...zullen we het vragen Miche...wat denk je zou hij ons klusje kunnen klaren”.
Beide vrouwen gniffelden, Miche knikte bevestigend en haar hand verdween onder het tafeltje. Ze legde haar hand op mijn bovenbeen en zei”ik denk wel dat deze stoere bink het aan zal kunnen...we zullen hem wel helpen hé Micha”.
Ze hadden duidelijk binnen pretjes en genoten ervan dat het blote vlees in hun decolleté mijn volle aandacht opeiste. Micha nam weer het woord”wat denk je...mogen we je ontvoeren...haha” en beide schoten ze in een lach. Ik had helemaal geen zin om te klussen maar de grappige dames trokken me wel aan. Ik probeerde vruchteloos te achterhalen wat er moest gebeuren maar het enige hetgeen ik ze kon ontfutselen was dat ze er een man voor nodig hadden. De rest van de fles wijn werd verdeeld en Miche wenkte de ober om af te rekenen. Nadat er was afgerekend veerden beide dames recht en grepen hun plastic tassen vast, de naam op de tassen vielen me direct op, het was de naam van een bekende lingeriewinkel.
Gedreven door nieuwsgierigheid liet ik me overhalen om met hen mee te gaan en even later stonden we in de parkeergarage bij een dikke Mercedes. De tassen werden in de koffer geladen en Miche stapte achter het stuur. Tot mijn verwondering ging Micha niet naast haar zuster zitten maar nam achterin plaats naast mij. We hadden de garage nog niet verlaten of haar hand gleed reeds over mijn bil en ze betastte mijn kruis. Dat beloofde dacht ik, een klusje doen en misschien beloond worden in natura. Onderzoekend welk vlees ze in de kuip had kneedde ze mijn ballen.
Meteen reageerde mijn pik en groeide langzaam maar zeker naar zijn volle grootte. Micha zette zich schrijlings op de achterbank ,ze ritste mijn broek open en probeerde mijn kloppende lul eruit te vissen. Na enkele vruchteloze pogingen deed ze uiteindelijk de knop los en trok de elastiek van mijn short tot onder mijn ballen. Ze trok een paar keer aan mijn lul tot er voorvocht uit mijn eikel borrelde en schraapte de druppel met haar wijsvinger weg. Langzaam, me aankijkend en terwijl ze me verder aftrok, bracht ze de vinger naar haar mond en likte ze het kleverige spul eraf. Ik zag Miche in de achteruitkijkspiegel kijken” is hij de moeite zus...melk hem niet helemaal leeg hé”.
Meteen liet Micha mijn pik los en antwoordde”en of hij de moeite is Miche....ik heb hier een grote dikke stevige knots vast en zijn enorme ballen zien er goed gevuld uit”.
Ondertussen had ik mijn hand in de decolleté van Micha gestoken en wurmde ze in de bh. Het warme malse vlees van haar borst gaven me een heerlijk gevoel maar niet alleen bij mij want een enorm groot aan voelende tepel boorde zich in mijn handpalm. Micha keek verlekkerd naar mijn schokkende lul en ik masseerde verder haar beide vlezige heerlijkheden. Af en toe kon ze het niet laten en snokte ze even aan mijn fallus.
Miche had een zware voet en in no-time waren we al via de autostrade een flink eind uit de stad verwijdert en nam ze de afslag Oelegem, ze stuurde de wagen verder richting Schilde en zei dat we er bijna waren. Ik trok mijn hand terug en worstelde mijn harde pik zo goed en zo kwaad mogelijk terug waar hij even tevoren bevrijdt was.
Een van de twee poorten van een villa ging langzaam open en de wagen werd naar binnen gereden. Het was geen imposante villa maar toch te groot om met 2 mensen in te wonen dacht ik.
Meteen toen we uitstapten vloog er een deur open. De vrouw die ze geopend had zette zich naast de deur met haar handen op de rug zodat haar borsten vooruit priemden. Ik schatte haar rond de 40,een mulatje met lang gitzwart krullend haar in pony stijl,ongeveer 1,6m en ze zag er best sexy uit. Ze was gekleed als dienster,een kort zwart plooi rokje waaronder een paar mooie in zwarte nylons gehulde benen prijkten die in zwart gelakte pumps eindigden. Op het rokje droeg ze een wit kanten schortje en over de witte blouse een korte zwarte gilet.
Miche stelde haar voor als Soraia de meid. Miche en Micha deden hun schoenen uit en stapten op slofjes de hal binnen maar toen ik hen wilde volgen hield Soraia me tegen en brabbelde iets terwijl ze naar een paar sloffen wees. Het was geen Spaans dat ze brabbelde eerder Portugees dacht ik, maar haar gebaren maakten me wel duidelijk dat ik mijn schoenen moest ruilen voor de sloffen. Met enige verwondering keek ik naar haar pumps en Miche moet mijn verbazing opgemerkt hebben want ze zei meteen”de enige die in huis schoentjes moet dragen is Soraia......zo horen we haar altijd aankomen”.
Nadat de ruil was gebeurt volgde ik de dames tot in een groot salon. Het decor was sober maar toch gezellig ,zachte pastelkleuren tegen de muur, wat sfeerverlichting hier en daar en een groot wit lederen salon met een aantal bijhorende poeffen. Ik moest plaats nemen en Miche vroeg of ik iets wilde drinken. Ze hadden de dag voordien een tuinfeest gehouden, er was nog veel sangria over en of ik daar zin in had. Ik knikte”goed dan zal ik Soraia wat laten brengen terwijl wij eventjes iets gemakkelijk gaan aantrekken”zei ze en beiden stapten ze weg. Even later kwam Soraia langs dezelfde deur binnen dus veronderstelde ik dat de keuken daarachter lag. Terwijl ze voorover boog om het dienblad met drie glazen drank op de salontafel te plaatsen kwam een fijne naar cocos ruikende geur me tegemoet en prikkelde mijn neusgaten. Blijkbaar had ze enkel knopjes meer losgemaakt want haar blouse viel open waarbij ik haar melkchocolade bruine rondingen kon bewonderen. Ondeugend keek ze me aan met haar ravenzwarte ogen en ze toverde een hagelwitte glimlach tevoorschijn”vind je me mooi knapperd”.
Het verwonderde me dat ze vloeiend Nederlands praatte,weliswaar met een accent maar het klonk schattig. Ik knikte heel enthousiast en floot even zachtjes.
Ze hurkte voor mij, legde haar fijne handen op mijn billen en zei”die twee zijn echte sex-beesten.....om de 2 à 3 dagen brengen ze ander mannen mee naar huis....soms gaan ze met meerdere mannen tegelijk naar boven en...”ze zweeg even” en dan spreek ik nog niet over hun party's waar ik moet opdienen....je zult eerst hun sex-lust meerdere malen moeten bevredigen....dan zullen ze vragen om te blijven voor het avondeten en na het eten storten ze zich op het drinken van cognac...madame Miche zal zeggen dat ze niet meer in staat is om te rijden maar dat je in de logeerkamer kunt overnachten....dat scenario voeren ze altijd op.... als ze morgen tegen de middag hun roes hebben uitgeslapen zul je nog eens over hen moeten voor ze je naar huis brengen”.
Dat was geen klusje maar een hele klus dacht ik.
Soraia moet mijn vertwijfeling gemerkt hebben want ze hervatte haar litanie”je hoeft niet bang te zijn dat je zult falen....daar hebben ze wel voor gezorgd en je zult nog potentie genoeg te over hebben om mijn kutje te vullen als ze straks liggen te snurken....of wil je me niet....ik heb een lekker kutje hoor....voel maar”.
Meteen stond ze recht, draaide zich om en bukte. Haar mooie bruine billen kwamen bloot tot ik een wit slipje zag verschijnen. Ik liet mijn hand tussen haar zijde-zachte billen naar boven glijden en voelde de warmte van haar kruis doorheen het klammige slipje. Ik trok het pijpje opzij en tussen de donzige begroeiing vond ik de ingang van haar natte grotje”oh lekker”kreunde ze als mijn vinger tussen de glibberige schaamlipjes zijn weg zocht naar het dieper gelegen paradijs. Soraia trok zich weg en zich om draaiend kwam ze met haar gezicht verleidelijk dicht bij mijn mond”was het maar al avond”.
Ik kreeg het bijzonder lastig in mijn broek en wilde mijn immorele gedachten verdrijven en stak mijn hand uit om een glas sangria te nemen maar Soraia presenteerde me er zelf eentje. Ze zette zich recht, lachte nog eens”veel plezier knapperd en tot straks” en na een knipoog wandelde ze de kamer uit.
Mijn sangria was al half op toen ik in de gaten kreeg dat mijn glas anders was dan de twee die nog op het dienblad stonden.
Ik schonk er echter niet zoveel aandacht aan maar nog geen 10min later begon mijn ganse lichaam te gloeien. Mijn hart klopte veel sneller dan normaal en het bloed raasde door de aderen van mijn pik. Ik voelde hem terug opzwellen naar een grotere proportie dan normaal, ik had het gevoel dat mijn eikel elke seconde uiteen zou spatten en venijnige scheuten belaagden mijn ballen, het leek alsof ze langs alle kanten met spelden doorprikt werden. Ik was zo bronstig dat ik elke vrouw zou genomen hebben die zich op dat moment in mijn buurt zou bevinden. Om mijn abnormaal dikke lul wat meer plaats te geven stond ik recht en ging wat ijsberen in de hoop dat hij zou verslappen. Alhoewel ik me ervan bewust was dat er iets in mijn sangria gemengd was dronk ik mijn glas verder leeg, het was toch al te laat.
Ik stond me af te vragen wie er iets in mijn drank zou gedaan hebben Miche, Micha of was het een complot samen met Soraia. Opeens zwaaide de deur naar de hal open, Miche en Micha stapten binnen en vroegen in koor”wat vind je van onze nieuwe lingerie jongeman”.
Beide vrouwen hadden niet zo maar gewone lingerie aan, alles was in het zwart en ze droegen zelfs knielaarzen. Boven de laarzen een kanten kousenbandje en de zwarte nylons werden opgehouden door jarretels. De brede jarretellen gordel zat om hun mollige middel gespannen en bedekten voor een deel hun kale kutten en in de kwart cup bh lagen hun volle borsten met bruine stijve tepels te pronken. De areola's van Micha waren veel groter dan die van haar zus en haar tepels zeker 2cm lang en een pink dik. Ook de kut van Micha was abnormaal verschillend dan die van Miche, onder de bolle venusheuvel tussen de mollige bleke billen had ze me een koppel schaamlippen hangen, het leken meer op de lellen onderaan de kop van een haan maar dan in grijs-bruine kleur.
Ik werd zo hitsig dat ik mijn broek opende en mijn lul bevrijdde. Miche keek haar ogen bijna uit toen ik mijn kloppende gevaarte begon af te trekken en kwam dichterbij”ge hebt gelijk zus...hij is de moeite....zo'n grote dikke kanjer...kijk die dikke aderen en wat een geweldige eikel en alles zo lekker kaal geschoren”.
Micha was ondertussen bij ons komen staan en zei”hij is klaar voor ons klusje....laten we hem eerst leeg melken voor hij het zelf doet”.
Ze knielde voor me en trok Miche gelijk mee naar beneden tot ook zij op de marmeren vloer voor mij haar knielde.
Micha nam de leiding stroopte mijn broek en short volledig naar beneden en rukte aan mijn lul. Af en toe nam ze mijn eikel tussen haar rood gekleurde lippen en likte het voorvocht eraf. Miche ontfermde zich over mijn klokkenspel, met beide handen kneedde ze de wel gevulde testikels tot Micha mijn lul naar de mond van haar zus stuurde”zuig er eens op zus”.
Meteen hapte Miche toe, mijn paarse kop verdween in haar mond en werd tot diep in haar keelgat gezogen. Even pijpte ze me als een bezetene tot ze mijn lul uit haar mond liet glijden”hij gaat spuiten zus”fezelde ze. Micha nam de draad weer op en snokte verder aan mijn worst”open je mond zus...ik zal het verdelen” en ze richtte het eerst op haar eigen mond waar haar tong uitstak. De golven sperma waren zo krachtig en opeenvolgend dat er een aantal kwakken op haar gezicht belandden en ze van het verschieten mijn roede losliet die vliegensvlug door Miche overgenomen werd en hem tot halverwege in haar mond nam terwijl ze me verder aftrok. Gulzig slikte ze nog enige kwakken door, liet me dan los en likte het sperma van Micha's gezicht die daarna recht veerde en zei”nu zal hij niet zo snel meer spuiten....kom laat ons naar de slaapkamer gaan dat hij ons kan neuken”.
Mijn lul bleef stijf schokken en snel kleedde ik me uit. Ik volgde hen naar de hal en keek naar hun zacht wiegende mollige konten en hoe hun volle billen tegen mekaar schuurden als ze de grote marmeren trap beklommen. Ze waren zo hitsig dat ze binnen enkele tellen bovenaan de trap waren als ik nog maar halfweg was. In mijn ooghoeken zag ik beneden een deur opengaan en keek die richting uit. Soraia stond in de deuropening en was er blijkbaar van overtuigd dat Miche en Micha haar niet konden zien. Ze trok het plooirokje omhoog en liet met haar andere hand het slipje zakken en toonde me haar zwart behaarde driehoekje waarna ze haar handje tussen haar billen stak.
Ik was verlekkerd op haar maar ze zou pas later op de avond beschikbaar zijn en bovenaan de trap stonden twee mollige nymfomane's te wachten waar ik mijn, door wat dan ook, aangewakkerde paringsdrift kon op uitleven. Soraia gooide me een zoentje en ik repte me naar boven.
De grote kamer was duidelijk ingericht voor hun sexuele uitspattingen. Eén muur en het volledige plafond waren met spiegels bekleed en in de midden van de kamer stond een immens groot bed waar je zeker met 4 tegelijk naast mekaar in kon liggen. De vloer die bekleed was met een wit dik wollen vast tapijt was her en der bezaaid met kussens. Aan de grote schuifraam die uitkeek op een redelijke grote tuin met zwembad hingen geen gordijnen. Ik verdacht hen van exhibitionistische neigingen te hebben want vanuit de villa achter hun tuin moet je makkelijk met een verrekijker kunnen zien hebben wat er zich in hun slaapkamer allemaal afspeelde.
Miche ging op het bed liggen waarbij haar slappe memmen uit hun kwart cups deinden en zwaaide haar benen in het bed. Uitnodigend spreidde ze de molligheden zodat haar kut zichtbaar werd. De kleverige roze schaamlippen weken van elkaar en toonde het roze binnenste van haar vrouwelijk. Het leek alsof de roze prop in haar kut ademde en er gutsten heldere druppels uit.
Ik greep Micha bij de arm en duwde haar tegen het bed ”jouw vette kut wil ik eerst...vooruit liggen en je benen open dat ik eerst op je lellen kan sabbelen”.
Micha voldeed maar al te graag aan mijn bevel want meteen als ze op het bed lag gingen haar gelaarsde benen open. Te midden van haar geopende grijs-bruine dikke vette schaamlippen verscheen een gapend gat bijna zo groot als mijn 6cm dikke eikel en bovenaan, net onder de dikke schaamheuvel kroop een kittelaar als een kleine tong naar buiten. Ik dook op het bed en legde me plat op mijn buik tussen haar mollige benen en drukte meteen mijn mond over de hevig roze bijna rode gapende opening. Haar kut smaakte ziltig en in mijn mond kreeg ik het gevoel of ik twee rauwe oesters tegelijk naar binnen werkte, vlezig en glibberig.
Terwijl ik op haar schaamlippen zoog liet ik mijn tong geraffineerd ertussen glijden tot ze de onderkant van haar kittelaar raakte. Heel even moest ik haar zo maar likken”oh..oh..oh ik kom al godver....ik kommmmm” en mijn mond vulde zich met ietwat smaakloos vocht wat ik gulzig doorslikte. Drie vingers duwde ik in haar kut en drong met mijn pink in haar anus terwijl ik de kittelaar afzoog. Menige keren achter elkaar liet ik haar zo komen terwijl ik mijn lul over het laken onder me liet schuiven. Ik zette me recht, schuifelde wat dichter tussen haar benen en met mijn stijve pik in de aanslag dook ik op haar. Direct vond hij de gapende opening en verdween totaal in de diepte van haar gloeiende grot, spannen deed ze niet integendeel, haar kut gaf meer het gevoel van een slappe losse hand rond mijn stevige lul. Meteen zwaaide ze haar benen over mijn rug en trok me stevig tegen zich aan. De koud aanvoelende lederen laarzen bezorgden me even kippenvel en rillingen golfden over mijn rug maar verdwenen snel als ik haar warme sextunnel begon te penetreren.
Miche lag naast ons met haar preut te spelen en haar buik en borsten waggelden gelijktijdig mee met die van Micha die onder mij luid kreunend van mijn heftige gebeuk genoot.
Mijn uithoudingsvermogen was zo extreem dat ik haar een keer of 10 achter elkaar luid gillend liet klaarkomen.
Op de klokradio naast het bed zag ik dat ik al minstens 20min over en weer in haar grote pruim zat te schuiven voor ik het gevoel kreeg dat het tijd werd om mijn zaad in haar buik te lozen. Steeds heviger werden de tintelingen in mijn ballen en uiteindelijk gierden de kwakken door mijn penis”Oh Rob oh oh jaaaa ….ik voel je warme zaad...zo veel jongen....zo veellllllll”riep ze terwijl ze wellustig haar mollige kont omhoog stootte om mijn reeds diep gewortelde spuitende lul nog dieper in haar te krijgen. Even schoof ik mijn pik nog wat over en weer in haar vol gepompte kut.
Ik trok mij terug uit haar glibberige kut waarbij haar zuigende schaamlippen spermasporen op mijn nog stijf staande lul achter lieten en ik kroop tussen de benen van Miche die zelf ook al een aantal keren door masturbatie was klaargekomen. Micha lag na genietend naar de spiegel tegen het plafond te staren, ik tikte tegen haar na zinderende lichaam” Ga met je kut boven je zus zitten dat ze je kan leeg lurken....en draai je kont naar mij dat ik naar je reet kan zien”.
Beide vrouwen deden alsof ze het in Keulen hoorden donderen”vooruit doe wat ik zeg....sletten zijn jullie in de reinste zin van het woord...mij maak je niet wijs dat je nog nooit aan mekaars kut hebt gezeten....vooruit doe het”.
Micha kroop op handen en knieën tot op de hoogte van het hoofd van haar zus en zwaaide haar ene been erover en zakte met haar zaadtunnel tot bijna tegen de mond van haar zus. Meteen gleed er een kwak sperma uit de gapende opening en bleef aan haar dikke kittelaar bengelen. Miche opende haar mond en likte mijn zaad van de kittelaar die trilde bij de aanraking waarna Miche erop begon te zuigen.
Ik richtte mijn glimmende eikel op de roze poortjes van Miche die door de voorbereiding van haar vingers blonken van het sap. Haar tepels stonden stijf en haar buik trilde nog na van haar laatste orgasme, ze was er klaar voor dacht ik en meteen stootte ik mijn eikel tussen haar schaamlippen”AUUUUUUUUWWWWWWWW”gilde ze, verschrikt liet ze de kittelaar van haar zus uit haar mond glippen en keek me met opengesperde ogen aan als mijn lul haar smalle tunneltje ingleed. Ze was niet zo uitgewoond als haar zus en mede door dat ik nogal zwaar geschapen was spande haar kut betrekkelijk rond mijn dikke lul. Met korte stootjes gleed ik steeds dieper waarbij ze nog enkel kreetjes liet tot ik volkomen in haar zat en mijn ballen tegen haar mollige kont rustten.
Eerst langzaam en dan steeds sneller beukte ik op haar lichaam en haar hoofd werd bedolven door de kont van haar zus die luid kreunend de mond van Miche bereed.
Miche begon hevig te transpireren, haar ademhaling verzwakte met de seconde en de tegemoetkomende wipjes van haar onderlichaam deinden weg. De arme vrouw lag te stikken, meteen haalde ik mijn lul uit haar slap wordende lichaam en duwde Micha weg”ge zijt uw zus aan het versmachten trut”beet ik haar toe en ze kroop verder naar het hoofdeinde van het bed.
Miche lag met grote ogen en gapende mond naar boven te staren, haar armen en benen lagen slapjes. Door ademnood was ze in zwijm gevallen, haar kin en lippen plakten vol sperma dat de kut van haar zus had achtergelaten maar toch legde ik mijn oor erop om te voelen of ze nog ademde. Ik voelde haar warme doch flauwe ademhaling en zette me recht. Ik schuifelde tot achter Micha die voorovergebogen met haar hoofd op de matras lag en met haar kont omhoog. Tussen haar benen wreef ze met vier vingertoppen over de vlezige flappen die smakkende geluiden maakten. Ik zakte achter haar op mijn knieën en duwde mijn knots in haar vettige kloof. Even neukte ik haar en keek ondertussen in de spiegel waarin ik zag dat haar hangende borsten over het laken schuurden bij elke diepe stoot die ik in haar lichaam ramde. Veel had ze niet nodig om klaar te komen en met een luide kreet liet ze haar sap lopen. Ik haalde mijn lul uit de lekkende spleet en trok de mollige kaken van haar kont uiteen. Ik profiteerde van haar orgasme en duwde mijn dikke eikel tegen het bruine cirkeltje tot ze een ijselijke kreet liet als hij haar kringspier doorboorde”NEEEE..NIET IN MIJN KONT.....NIET DAAR.....HAAL HEM ERUIT VETZAK”schreeuwde ze. Ik trok me van haar gebleir niks aan, nam haar brede heupen stevig vast en trok haar mollige kont naar beneden. Langzaam gleed mijn lul steeds verder haar spannende darmkanaal in tot mijn zak de nattigheid van haar lekkende foef voelde. Op en neer forceerde ik haar lekkere kont tot ze ophield met janken en ik voelde hoe haar hand weer heftig tekeer ging over haar kut.
Ik zette me wat rechter en steunend op mijn tenen liet ik me voorover op haar rug zakken. Gelijk een reu op een teef neukte ik haar verder en liet mijn handen afdwalen naar de malse borsten. Ik zocht haar grote tepels en trok aan de rubber-achtige stevige spenen. Plots voelde ik een paar handen die in mijn ballen nepen en draaide mijn hoofd om.
Rijpe vrouwen tussen de 30 en de .....jaar die graag willen dat ik een verhaal schrijf waar zij de hoofdrol in spelen kunnen hun suggesties kwijt door een mailtje te sturen naar asfaltlegger42 AT hotmail.com (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar asfaltlegger42@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
595
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)