Spannendverhaaltje.nl

Medy: ontmaagd door mijn stiefvader

-
21-08-2010
Toen ik 16 was, was ik niet anders dan andere pubermeisjes van die leeftijd. Samen met mijn vriendinnen zwijmelde ik over jongens en was ik soms stiekem verliefd op een leuke knul. Op seksueel gebied was ik nog zo groen als gras. Ik wist hoe ik moest tongzoenen en een enkeling had aan mijn blote tietjes mogen voelen. Op mijn beurt had ik wel eens blozend een harde jongenspik in mijn hand gehouden. Heel eventjes maar, want ik vond het doodeng. Maar op erotisch vlak deed het me niets. Ik werd veel geiler als ik ’s avonds in bed met mezelf speelde. Wat jongens aan dat genot konden toevoegen was me nog steeds een raadsel.

In je blootje door het huis lopen was binnen ons gezin net zo normaal als koffie drinken. Ook de deuren van de bad- en slaapkamer werden nooit afgesloten. Ik keek zonder blikken of blozen naar mijn stiefvader Leon, met wie mijn moeder sinds een paar jaar samenwoonde, en hij keek naar mij zonder daar ooit warm of koud van te worden.
Onder normale omstandigheden zou het niet in Leon zijn opgekomen om interesse voor mij te tonen. Maar dat was het punt juist, de omstandigheden waren niet meer wat ze voorheen waren. Mijn moeder lag steeds vaker in bed vanwege een chronische darmziekte en op seksueel gebied stond mijn stiefvader daarom zo goed als droog. Het toeval wilde dat ik tegelijkertijd een groeispurt doormaakte, die zich vooral uitte in mijn omvangrijker wordende boezem. Binnen een half jaar moest ik tweemaal naar de winkel voor een grotere cupmaat.

In die losse huiselijke sfeer kwam verandering toen mijn moeder een ingrijpende buikoperatie onderging. Ik lag in bad toen Leon de badkamer binnenkwam. Hij was net terug uit het ziekenhuis en zag er vermoeid uit. Tegen zijn gewoonte in ging hij op het deksel van de wc zitten en keek met bovengemiddelde interesse naar me. Onze blikken kruisten elkaar. Er lag iets in zijn ogen dat me onrustig en nerveus maakte. Voor het eerst bekeek hij me zoals een gezonde man naar een begeerlijke vrouw kijkt. Ik voelde me niet bedreigd of angstig. Ik was niet bang dat hij me zou bespringen. Ik was eerder uit het lood geslagen door de gevoelens die hij in me wakker maakte. Het branderige gevoel in mijn buik had ik nooit eerder ervaren. De hitte die opeens door mijn aderen joeg, was nieuw voor me. Ik probeerde te slikken. Mijn mond was kurkdroog.
“Je wordt elke dag mooier, Medy,” zei hij. “Je moeder is een schoonheid, maar potverdorie, jij overtreft haar.”
Ik kleurde tot in mijn haarwortels. Verlegen sloeg ik mijn ogen neer.

Ik wist niet hoe snel ik me moest afdrogen en aankleden. Ik probeerde het voorval te vergeten. Tevergeefs. De gehele verdere avond bleef er een merkwaardige sfeer tussen Leon en mij hangen. We slaagden er niet in een normale conversatie op gang te brengen. Gespannen stiltes waren het resultaat en ik was me pijnlijk bewust van zijn mannelijke belangstelling in mijn persoontje. Zijn ogen lieten daarover geen twijfel bestaan.
Om de spanning te ontvluchten ging ik vroeg naar bed, maar inslapen wilde niet lukken. Ik was zo geil als boter. Met mijn stiefvader in mijn gedachten vingerde ik me tweemaal naar een orgasme, maar mijn opwinding liet zich niet verjagen. Mijn kutje dreef van het geil. Voor de eerste keer in mijn leven smachtte ik naar meer. Ik wilde sterke armen om me heen. Ik wilde dat iemand anders mijn borsten masseerde en in mijn gevoelige tepels kneep. Ik wilde op elke centimeter van mijn blote lijf gekust en gelikt worden. Ik wilde de warme huid van een echte man tegen me aan voelen. Ik wilde mezelf aan hem geven. Ik wilde zijn lul zien groeien. Ik wilde door hem worden gevuld en hem in mijn kut voelen spuiten. Ik wilde… Ik wilde neuken!

Mijn fantasieën werden wreed verstoord door het geluid van de telefoon. Beneden hoorde ik Leon praten, maar ik kon hem niet verstaan. Even later voetstappen op de trap, een klop op mijn deur die vervolgens langzaam werd geopend. Het licht op de gang scheen naar binnen. Leon was naakt. Zijn lul hing slap tussen zijn benen.
“Medy, slaap je?” fluisterde hij.
“Is er iets met mama?”
Ik schaamde me voor mijn geile gedachten. Hoe had ik ook maar een seconde aan mezelf kunnen denken? Mijn moeder lag in het ziekenhuis!
“Het gaat niet goed met haar,” zuchtte Leon dodelijk ongerust. “Er zijn complicaties opgetreden.”
Ik voelde een ijskoude rilling door me heen trekken. Dit kon niet waar zijn.
“O nee… Ze gaat toch niet… Asjeblieft niet.”
“Het is ernstig, maar niet zó ernstig. Morgen horen we meer.”
“Moeten we er niet naar toe?”
Leon schudde zijn hoofd.
“We kunnen niets voor haar doen. Ze houden haar in slaap. Bovendien mag er niemand bij vanwege infectiegevaar.”
De tranen stroomden in beekjes over mijn wangen. Mijn moeder! Wat moest ik zonder haar? Ik legde mijn hoofd tegen Leon’s schouder. Troostend sloeg hij zijn armen om me heen. Ondanks het schamele licht zag ik dat ook hij met zijn emoties worstelde. Waarschijnlijk voelde hij zich net zo machteloos als ik.
In een opwelling schoof ik een stukje opzij en sloeg het dekbed voor hem open. Een markante sekslucht ontsnapte aan mijn bed. Even was ik erdoor in verlegenheid gebracht. Wat moest hij wel van me denken? Maar hij deed alsof hij het niet merkte en schoof naast me in het eenpersoons bed, onze naakte lichamen dicht tegen elkaar aan. Maar het was geen lust dat ons op dit moment samenbracht. Seks was niet aan de orde. Op dat moment waren we niet meer dan twee wanhopige mensen die troost en steun bij elkaar zochten. We hielden elkaar vast, praatten samen, hoopten samen, spraken elkaar moed in, om uiteindelijk in elkaars armen in slaap te vallen.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd lag ik weer alleen in bed. In de aangrenzende badkamer hoorde ik water stromen. Leon stond onder de douche.
“Ik heb al met het ziekenhuis gebeld,” meldde hij toen hij me zag. “Het gaat iets beter. Ze heeft het ergste gehad. Ik ga er zo meteen heen.”
Hij was zo blij als een klein kind.
“Mag ik mee?” vroeg ik.
Het was alsof er een loodzware last van mijn schouders viel. Opgelucht nam ik plaats op de wc bril en kneep mijn blaas leeg boven de pot. Vanaf die plek had ik een riant uitzicht op de gespierde billen van Leon. Nu de zorgen om mijn moeder waren weggenomen, kwamen de kriebels in mijn buik weer bovendrijven.
“Natuurlijk mag je mee,” antwoordde Leon opgewekt.
“Zal ik je rug even wassen dan?”
Ik aarzelde niet, maar voegde de daad bij het woord. Ik opende de glazen deur van de douche en wurmde me in het kleine hokje tussen de tegelwand en mijn stiefvader. Na vannacht voelde het vertrouwd om zo dicht bij hem te zijn.
Leon keek me ernstig aan.
“Dit is niet goed, Medy. Jij en ik… Als je moeder dit hoort…”
Ik wist waar hij op doelde. Ik wist ook dat zijn bezwaren voortkwamen uit zijn geweten. Zijn lichaam sprak echter een heel andere taal. Zijn lul was al bezig schokkerig omhoog te komen. Op dat moment dachten we allebei hetzelfde; mijn moeder hoefde dit nooit te weten.

Vastberaden liet ik wat douchegel in mijn handen lopen. Ik reikte onder zijn armen door en zeepte zijn rug in. Eerst zijn schouderbladen, daarna langzaam naar beneden in de richting van zijn billen. Intussen prikten mijn keiharde tepels in zijn torso. Zijn enorme erectie duwde brutaal in mijn buik. Ik had nog nooit zo’n grote pik gezien, maar veel vergelijkingsmateriaal had ik ook nog niet.
Terwijl het warme water onophoudelijk over ons heen stroomde, hief ik mijn hoofd naar Leon op. Hij was niet veel groter dan ik en daarom kostte het me weinig moeite om zijn lippen te bereiken. We kusten eerst aarzelend en aftastend, maar naarmate we de smaak te pakken kregen verloren we onszelf in een minutenlange passionele tongzoen. Mijn hart ging wild tekeer toen we elkaar eindelijk loslieten. Door mijn gehijg gingen mijn borsten heftig op en neer. Ik zag Leon er hongerig naar kijken.
“Nu ik.”
Ik draaide mijn rug naar mijn stiefvader toe. Het duurde even voordat hij begreep dat hij mijn rug moest wassen. Hij schoof mijn lange natte haren opzij en begon mijn rug stevig met douchegel te masseren. Ik moest tegendruk geven door me met mijn handen af te zetten tegen de tegelmuur. Na een paar minuten werd zijn ademhaling zwaarder. Hij werd nu ook vrijpostiger. Zijn vingers gleden behoedzaam onder mijn oksels door en beroerden mijn borsten. Hij woog ze op zijn handen.
“Wat heb je toch schitterende tieten,” kreunde hij in mijn oor. “De mooiste die ik ooit van dichtbij heb gezien.”
Zijn tong likte wellustig in mijn oor. Hij sabbelde aan mijn oorlel terwijl zijn vingers mijn overgevoelige tepels omklemden. Zijn lul klopte voortdurend tegen mijn kont. De geilheid gierde nu letterlijk door mijn verhitte lijf. Mijn kutje stond in brand. Niet alleen de douche liet het water overvloedig stromen. Vanuit mijn binnenste voelde ik mijn eigen sappen aan mijn schaamlippen ontsnappen. Ik hunkerde naar een orgasme, maar ik twijfelde of ik mezelf zou vingeren. Eigenlijk wilde ik dat Leon me bevredigde. Zou hij me willen neuken? Zou ik dat durven? En zou hij zover gaan?
Omdat ik het niet rechtuit durfde te vragen, liet ik mijn toegenomen opwinding duidelijk merken. Ik kreunde zachtjes onder zijn aanrakingen. Ik sloot mijn ogen en ademde zwaar door mijn half geopende mond. Ik plaatste mijn benen verder uit elkaar, draaide met mijn heupen en duwde mijn kont nadrukkelijk tegen zijn stijve. Mijn handen grepen naar achteren en mijn nagels krasten over zijn heerlijke billen.
“Medy meisje, wat doe je me aan?” fluisterde hij hees.
Mijn schietgebedjes leken te worden verhoord. Terwijl zijn linkerhand mijn tieten bleef verwennen, zakte zijn rechterhand langzaam af naar beneden. Hij kietelde in mijn navel, wreef rondjes over mijn buik om daarna twijfelachtig in de krulletjes op mijn heuveltje te kroelen.
“Ja,” verzuchtte ik verlangend. “Ja, ga door.”
Leon legde zijn hand nu in de volle lengte over mijn kut. Geleidelijk voerde hij de druk verder op door voorzichtig mijn gezwollen schaamlippen te kneden. Ik had het niet meer. Ik had het gevoel elk moment te kunnen exploderen. Waar wachtte hij nou op?
“Maak me klaar, Leon. Asjeblieft… laat me komen. Nu.”
“Kleine heks,” mompelde hij binnensmonds. “Je maakt me knettergek.”
Op het moment dat zijn middelvinger mijn klit raakte, gilde ik. Wat was dit goddelijk. Plagend begon hij rondjes te draaien rond mijn klit. Genoeg om me steeds geiler te maken, maar net niet genoeg om een hoogtepunt te veroorzaken. Steeds als ik dreigde te komen stopte hij even. Ik bedelde en smeekte hem om een orgasme, maar hij lachte slechts om mijn gekreun en gesteun. Uiteindelijk gaf hij toch toe. Heel teder en sensueel kietelde hij mijn klit tot ik rillend en trillend van genot als een pudding door mijn benen zakte.

Hoe lang het duurde voordat de sterretjes voor mijn ogen verdwenen waren, weet ik niet meer. Ik herinner me alleen dat ik op mijn knieën op de vloer van de douche zat. Mijn hele lijf tintelde nog na. Toen ik opkeek bevond Leon’s klokkenspel zich vlak voor mijn gezicht. De roodpaarse eikel glom in het felle lamplicht. Op de fluweelzachte stam tekende zich een grillig aderenpatroon af waarin het bloed heftig klopte. Zijn zak was zorgvuldig kaalgeschoren. Als gehypnotiseerd keek ik ernaar.
“Heb je wel eens een jongen afgetrokken?” wilde mijn stiefvader weten.
Ik schudde ontkennend mijn hoofd.
“Heb je überhaupt wel eens seks gehad?”
Weer schudde ik nee.
“Dus je bent nog maagd?” vroeg hij ongelovig.
“Ja.”
“God allejezus. Hoe is het mogelijk?”
Wat hij daarmee bedoelde wist ik niet. Hij gaf geen verder commentaar en ik vroeg niet om uitleg.
“Geef me je hand,” zei hij.
Gedachteloos gehoorzaamde ik en reikte hem mijn rechterhand. Hij legde mijn vingers om zijn dikke pik en vouwde zijn eigen hand eroverheen. Zachtjes liet hij me voelen hoe ik de voorhuid op en neer moest bewegen. Met mijn andere hand pakte ik zijn ballen vast. Een van mijn vriendinnen had ooit beweerd dat het zo hoorde. Blijkbaar had ze er verstand van.
“Goed zo, meisje,” gromde Leon goedkeurend.
Hij voerde het tempo langzaam op. Ook de druk van zijn hand om de mijne verstevigde. Hoewel ik wist dat het ging gebeuren, schrok ik me wezenloos toen hij opeens begon te spuiten. In eerste instantie wendde ik mijn gezicht af, maar mijn nieuwsgierigheid dwong me alsnog toe te kijken hoe diverse ladingen wit zaad op mijn tieten belandden. Wow!
Leon trok me overeind. Met zorg smeerde hij de klodders verder uit over mijn borsten alsof het bodylotion was. Toen richtte hij de douchekop erop en spoelde het zaakje weer schoon.
“Kom,” zei hij op zakelijke toon terwijl hij de kraan dicht draaide. “Je moeder wacht op ons.”

De volgende dag was het zaterdag. Er was niets meer tussen ons gebeurd en we hadden er ook niet meer over gesproken. Toch kon ik nergens anders aan denken. Voor het eerst had iemand anders me doen klaarkomen. Ik had met mijn stiefvader gevreeën! Nou ja, we hadden weliswaar niet geneukt, maar ik was er behoorlijk van onder de indruk. Ik had eindelijk mogen proeven hoe verschrikkelijk lekker seks kon zijn. Eerlijk gezegd smaakte het naar meer. Ik was doorlopend geil, maar Leon deed opeens erg afstandelijk. Waarschijnlijk voelde hij zich schuldig tegenover mama. Tja, ik ook.

Voordat ik op zaterdagavond met mijn vriendinnen uitging, moest ik me natuurlijk eerst van top tot teen optutten. In de keuken had ik mijn oksels onthaard en ik was druk doende met mijn benen toen Leon een kop koffie kwam halen. Aandachtig sloeg hij mijn bezigheden gade. Ik droeg niet meer dan een doorschijnend lingeriesetje en aan zijn onbeschaamde blikken te oordelen viel dat bij hem in de smaak.
“Gaat de rest er ook af?” informeerde hij.
Het drong niet meteen tot me door wat hij bedoelde.
“Welke rest?”
“Dat onkruid tussen je benen.”
Ik kreeg het warm en koud tegelijk. Wilde hij dat ik mijn kutje kaal schoor? De opwinding golfde alweer naar mijn kruis.
“N… nee, ” stamelde ik. “Dat durf ik niet. Het lijkt me nogal pijnlijk als ik me daar per ongeluk zou snijden.”
“In dat geval wil ik je wel helpen. Ik heb in mijn leven al talloze poesjes van hun vachtje ontdaan.”
De eerste druppels lekten al in mijn slipje. Hoe kon ik zo’n aanbod weigeren? Ik vond het wel een supergeil idee, zo’n kale kut.
“Oké, is goed. Waar? Hier?”
“Nee,” lachte Leon. “Kom zo meteen maar naar boven.”
Naar boven, echode het in mijn hoofd. Mijn hart klopte in mijn keel. Het koude zweet stond in mijn handen. Hij ging het gras op mijn heuveltje maaien. En wie weet, misschien gebeurde er nog wel meer.

In de ouderlijke slaapkamer had Leon een grote handdoek op het bed klaargelegd. Het voelde een beetje als verraad om in mijn blote kont en wijdbeens op het bed van mijn moeder plaats te nemen. Maar die gedachte verdrong ik toen hij met olijfolie over mijn begroeide schaamlippen en venusheuvel begon te wrijven. Minstens tien minuten masseerde hij mijn onderkant met de ene na de andere laag olijfolie, voordat hij het scheermesje ter hand nam en minutieus elk haartje tussen mijn onderbuik tot en met mijn bilspleet verwijderde. Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen dat ik binnen een mum van tijd weer lag te soppen in mijn sappen.
Toen hij klaar was veegde mijn stiefvader met de handdoek de overtollige olie weg en keurde het resultaat. Hij streelde met zijn vingertoppen langs mijn boterzachte lipjes. Hij boog zich over mijn kruis en snoof de seksgeur op die ik zonder twijfel verspreidde. Met ingehouden adem wachtte ik af wat hij ging doen. Hij zou het hier toch niet bij laten? Zijn harde staaf deed hem bijna uit zijn broek scheuren. Een echte kerel zou meteen toehappen. Waar wachtte hij op?
Ik kon een diepe zucht niet onderdrukken toen hij zachtjes over mijn natte spleetje blies. Mijn gezwollen klit, die inmiddels parmantig tussen mijn schaamlippen naar buiten piepte, pulseerde ervan. Ik duwde de bandjes van mijn beha langs mijn armen naar beneden en ontblootte mijn borsten. Tegen mijn handpalmen draaide ik mijn tepels tot glasharde knikkers.
Ik lag van genot te kronkelen op het bed toen zijn lippen eindelijk mijn heuveltje beroerden. Ik kreunde luidruchtig. Hij begon tergend langzaam mijn kut te kussen. Wat een sensatie was dat. Hoewel ik me niet kon voorstellen dat dit gevoel kon worden overtroffen, gebeurde dat toch toen het puntje van zijn tong me subtiel begon te likken. Ik dacht dat ik ter plekke zou smelten. Met twee vingers opende hij mijn buitenste lipjes en zette vervolgens zijn hemelse spel voort aan de zompige binnenkant. Met mijn handen klauwde ik in Leon’s grijzende haar. Ik duwde zijn hoofd steviger tussen mijn maximaal gespreide dijen. Zijn tong vervolgde zijn weg naar mijn klit. En toen… Toen kwam ik. Ik schreeuwde. Ik stootte ook wartaal uit, geloof ik. Ik hád geen orgasme, ik wás een orgasme.

“Ben je er nog?” vroeg Leon toen hij zich languit naast me op het bed uitstrekte.
Ik antwoordde niet. Ik pufte nog na en probeerde me te oriënteren. Ik keek naar hem. Hij keek naar mij. Zijn handen reikten naar mijn tieten. Hij liet mijn tepels tussen zijn vingers rollen en daarmee veroorzaakte hij nog een laatste siddering. Zijn hoofd kwam dichterbij. Hij zoende me. Ik proefde mijn eigen kutsap op zijn tong. Lekker.
Toen het gesuis in mijn hoofd afnam en mijn wazige blik opklaarde, werd ik me weer volledig bewust van Leon’s aanwezigheid, en dan met name de dikke bult die zich aftekende in zijn kruis. Ik krabbelde op mijn knieën, maakte de knoopjes van zijn overhemd los en hielp hem daarna ook uit de rest van zijn kleren. Zijn zalige lul oefende een enorme aantrekkingskracht op me uit. Ik kreeg de onweerstaanbare neiging om hem in mijn mond te nemen en dus gaf ik eraan toe. Ik likte het voorvocht van zijn eikel.
“Oh ja,” zuchtte Leon genietend. “Niet stoppen. Vooral niet stoppen. Gebruik je tong. Zo, ja.”
Ik kreeg er een enorme kick van dat ik, als onervaren puber, een doorgewinterde minnaar zo kon opwinden met mijn mond. IJverig ging ik verder. Ik likte de volle lengte van zijn schacht. Ik zoog op zijn eikel. Ik liet zijn kale ballen balanceren op mijn tong. Met behulp van mijn handen probeerde ik of ik hem daadwerkelijk klaar kon pijpen. Aan zijn gekreun te horen was ik in ieder geval op de goede weg.
“Ik ga komen,” kondigde mijn stiefvader op een bepaald moment aan.
Hij duwde mijn hoofd weg. Ik liet zijn pik los en zag hem vier, vijf, zesmaal op zijn buik spuiten. Het was een ontzettend geil gezicht.
Schijnbaar uitgeteld bleef Leon liggen. Hij knipoogde naar me, maar mijn aandacht was gericht op zijn sperma op zijn buik. Nieuwsgierig doopte ik mijn wijsvinger erin en wreef een druppel van het kleverige goedje heen en weer tussen mijn vingertoppen. Vervolgens rook aan het weeïge luchtje. Aarzelend stak ik mijn tong uit en proefde er heel voorzichtig aan. Dat viel niet tegen. Ik lepelde een grotere hoeveelheid op en stak die met volle overtuiging in mijn mond. Smakkend liet ik de bitterzoete smaak tot me doordringen. Toen ik had besloten dat ik het lekker vond likte ik hem helemaal schoon.
“Je bent een geil sletje,” glimlachte Leon terwijl hij mijn lijf liefkoosde. “Een natuurtalent.”

Op dat ogenblik verstoorde de telefoon de magie van dat moment. Leon overhandigde me de handset. Mijn vriendin Iris informeerde waar ik bleef. Even leverde ik een tweestrijd met mezelf. Ik overwoog bij Leon te blijven maar de aanblik van het zielige hoopje mannenvlees tussen zijn benen verjoeg mijn hoop op meer seks.
“Ga maar vast,” antwoordde ik. “Ik ben wat later.”
Ik kleedde me sexy en uitdagend. Kort rokje, strak truitje, blote benen en hooggehakte schoentjes. Mijn glad geschoren poesje voelde geweldig tegen de zachte stof van mijn slipje. Ik voelde me een seksueel wezen en dat straalde ik waarschijnlijk ook uit. Ongegeneerd leefde ik me uit op de dansvloer waarbij ik mijn volle beha-loze tieten op en neer liet wippen op de maat van de muziek. Sinds mijn boezem een volle D-cup nodig hadden had ik nooit meer te klagen over mannelijke belangstelling, maar vanavond leek het of alle ogen alleen op mij waren gericht. Zelfs de meest gewilde hunk van de discotheek, een 20 jarige blonde gozer, kwam naar me toe om zijn versiertrucs op me los te laten. Alle vrouwelijke aanwezigen, en ook een paar mannen, zagen groen en geel van jaloezie.
Zittend op zijn knie liet ik me door hem kussen en stond ik toe dat zijn grijpgrage handen onder mijn truitje verdwenen. Maar toen hij onder mijn rokje mijn slipje opzij wilde schuiven bedankte ik voor de eer. Niet onder het toeziend oog van zijn vrienden en mijn vriendinnen.
“Ga je mee een stukje rijden?” drong hij aan met een stijve paal in zijn strakke broek.
Uiteraard begreep ik wat zijn bedoeling was, maar ik wilde mijn maagdelijkheid niet verliezen op de krappe achterbank van een auto en al helemaal niet op een kille motorkap. En dus wees ik zijn aanbod vriendelijk maar beslist af.

Toen ik om half vier ‘s nachts mijn sleutel in het slot omdraaide en zo geluidloos mogelijk de woning betrad, trof ik Leon nog in de woonkamer aan. De ruimte werd slechts verlicht door het tv scherm en een handvol kaarsen. Een drietal lege bierblikjes wezen erop dat hij had gedronken, maar niet veel. Zijn ogen keken helder en alert. Hij zat naakt op de bank naar een pornofilm te kijken met zijn kloppende lul stijf rechtop tussen zijn handen. De hele entourage wekte de indruk dat hij op me had gewacht.
Ook ik had een paar glaasjes op. Genoeg om me in een uitgelaten stemming te brengen, maar niet genoeg om mijn brein te benevelen. Ik wist precies wat ik deed toen ik mijn kledingstukken een voor een van mijn lichaam stroopte en me poedelnaakt naast hem op de bank liet ploffen. Met open mond van verbazing keek ik naar het schouwspel op de tv, waar een jonge vrouw door een veel oudere man in allerlei standjes en in al haar gaatjes werd genomen. Ik had wel eens een soft erotische film gezien, maar nooit harde porno. Ik likte verlekkerd langs mijn lippen bij het zien van de niets verhullende close-ups. Dat wilde ik ook. Voor zover dat nog niet het geval was, werd ik meteen weer bloedje geil.
“Ik wil dat je me neukt,” zei ik terwijl ik twee verpakte condooms uit mijn tas haalde. “Maandag haal ik de pil, maar nu moet het nog maar even zo.”

Leon knikte instemmend alsof ik hem dagelijks een dergelijk voorstel deed. Zwijgend nam hij me in zijn armen. Zijn ogen glinsterden veelbetekenend. Een zwoele blik deed me beseffen dat het nu echt ging gebeuren. Mijn laatste ogenblikken als maagd waren aangebroken. Tot mijn eigen verbazing was ik niet nerveus. Ik voelde me volkomen ontspannen.
Zijn mond vond mijn lippen. Onze tongen speelden het bekende spelletje. Zijn handen sloten zich om zijn favoriete speeltjes, mijn wiebelende borsten. Hij wreef, masseerde en kneep minutenlang tot hij de bekende hijgjes en kreuntjes aan me wist te ontlokken. Daarna trok hij me met zachte dwang onderuit zodat ik met mijn kont over de zitrand van de bank hing. Hij knielde tussen mijn knieën en verplaatste zijn handen naar mijn buik en dijen. Kalm en beheerst streelde en betastte hij mijn zachte velletje. Hij kuste mijn strakke vrouwenvlees, trok natte sporen met zijn tong in de richting van mijn kut. Op zijn eigen tergend langzame wijze liet hij me smachten. Naar mijn beleving duurde het uren voordat hij eindelijk mijn intieme delen ging verkennen. Behoedzaam checkte hij of ik nat genoeg was. Totaal overbodig, want ik dreef alweer.
Toen ik het papiertje van de condoomverpakking hoorde scheuren, sloeg mijn hart toch even een slag over. Durfde ik door te zetten? Maar het was geen kwestie van durven. Ooit moest het er een keer van komen.
Plotseling ging het toch nog heel snel. Leon duwde mijn benen omhoog. Hij legde mijn enkels tegen zijn schouders en het volgende moment vulde hij mijn kut. Hij zat in me voor ik er erg in had. Langzaam maar gestaag duwde hij door tot zijn ballen mijn kont raakten. Een felle pijnscheut deed me even vloeken, maar het nare gevoel maakte snel plaats voor een bijzonder intense sensatie. Het voelde warm, geil en… vol!
Leon wachtte geduldig tot ik me beter kon ontspannen. Daarna trok hij zijn lul langzaam een stukje terug om vervolgens weer diep in me te stoten. Toen hij merkte dat ik geen pijn meer had voerde hij geleidelijk het tempo op. Ik wist niet wat ik meemaakte. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Dit was dus het geheim waar iedereen zo lacherig en geheimzinnig over deed. Dit was het echte werk.
Ik sloot mijn ogen en gaf me over aan het ultieme genot. Dit was de overtreffende trap van alles wat ik tot nu toe had ervaren. Het toppunt van seks. Hier kon niets anders tegenop. Ik was geiler dan geil. Mijn handen klauwden in de kussens van de bank. Ik hapte naar adem. Het zweet brak me uit. Mijn bloed stroomde sneller. Ik kon niet eens meer denken. Mijn hormonen hadden mijn verstand volledig uitgeschakeld. Ik kon alleen nog maar voelen. En wat voor een gevoel!
Leon deed zijn best om het zo lang mogelijk uit te houden, wat waarschijnlijk niet gemakkelijk is geweest. Mijn ongerepte kut was nog erg nauw en wrong zich naadloos om zijn heerlijke lul heen. Af en toe stopte hij even om ons allebei een adempauze te gunnen. Maar toen hij bovendien zijn duim over mijn klit begon te wrijven was er geen houden meer aan. Ik sperde mijn mond en ogen wagenwijd open en schreeuwde mijn orgasme uit. Daarna liet ook Leon alle remmen losgaan. Ik voelde zijn pik diep in mijn binnenste pulseren toen hij klaarkwam.
“Wow,” was alles wat ik de eerste minuten kon uitbrengen.
“Meisje, wat ben je lekker,” beaamde Leon.
En daarmee was eigenlijk alles gezegd.

Mijn moeder verbleef nog drie weken in het ziekenhuis. Drie weken lang sliep ik niet in mijn eigen bed, maar bij Leon. We neukten de sterren van de hemel; ’s avonds, ’s ochtends en als het even kon ook ’s middags. Toen mijn moeder naar huis mocht was seks geen onbekend terrein meer voor me.
Nog sneller dan het was begonnen, was het ineens weer afgelopen. Het voelde raar om afstand te moeten nemen. Uit angst dat mijn moeder iets zou merken ontliepen en negeerden we elkaar, maar juist daardoor viel ons gedrag op.
Mijn moeder was natuurlijk ook niet achterlijk. Toen ik op een kwade dag thuiskwam, was ze bezig Leon’s spullen te pakken. Tijdens een moment van zwakte had hij haar opgebiecht wat er was gebeurd en dat betekende meteen het einde van hun relatie. Ook mijn koffers werden gepakt. Ik woonde twee maanden bij mijn oma tot mijn moeder in staat was me te vergeven.
Leon bleef ik ondanks alles nog een tijdje ontmoeten. Hij woonde tijdelijk in de caravan van een goede vriend. Daar hebben we nog enkele geile momenten beleefd. Op een dag was hij weg en niemand kon me vertellen waar hij heen was. Ik legde me erbij neer en ging verder met mijn leven, maar omdat hij een vrouw van me maakte zal ik hem nooit vergeten.

© Medusa

PS:
Ik ben Medy, 24 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Thomas, met wie ik een BDSM relatie heb. Onderdeel van onze relatie is de opdracht om mijn seksuele ervaringen op te schrijven en via deze weg met jullie te delen. Binnenkort meer...


Aantal keer gelezen:
1483
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)