Spannendverhaaltje.nl

Maryam

-
16-08-2010
Al een paar maanden werkte ik naast mijn studie als oproepkracht bij een magazijn via een lokaal uitzendbureau voor studenten. Niet al te spannend werk natuurlijk, maar verdiensten en werktijden waren prima. Vooral de middagdienst had mijn voorkeur, aangezien ik geen ochtendmens was en ben. Los daarvan was het wel gezellig om met andere studenten te werken, we gingen altijd met een busje naar het dorp waar de toko zat. Qua leuke studentes viel het me alleen tegen helaas, tot een goede dag in april vorig jaar. Zoals gewoonlijk meldde ik me op het uitzendbureau en pakte nog even een bakje koffie. Ik zag dat er een nieuw meisje bij was, maar besteedde er in eerste instantie niet teveel aandacht aan. vooral omdat ze duidelijk even naar me keek en ik ook weer niet de minst verlegen ben. Toen ik aan de koffie zat en de krant doorlas, of deed alsof eigenlijk, nam ik haar zo onopvallend in me op. Ze was in het bezit van een afgetraind lichaam, stevige borsten en lekkere benen. Het was best aardig weer en ze kleedde zich er gelukkig naar. Haar getinte en licht gespierde armen staken uit een zwart hemd. Ze leunde even voorover bij een vraag van de intercedente, waardoor ik een nog beter zicht kreeg. Ik kon het niet laten hiervan gebruik te maken, damn wat had dit meisje een lekker lichaam… ik wist me even geen houding te geven toen ze naar me glimlachte op een manier waaruit duidelijk bleek dat ze het wel doorhad, maar ik glimlachte zo nonchalant als ik kon terug.
Toen iedereen er eindelijk was, liepen we richting de voor een busje doorgaande rijdende vuilnisbelt. Natuurlijk zorgde ik er in eerste instantie voor dat ik achter haar liep om haar zo te kunnen bewonderen. Ze had een lekkere, ronde kont die al lopende wat meewiegde. Ik kon er mijn ogen niet vanaf houden, ik moest dit meisje gewoon neuken…. Maar dat was weer een minder geslaagde binnenkomer, eerst netjes voorstellen leek me wel raadzaam. Ik trok de stoute schoenen aan en schoot haar aan. “Zo, jij bent de nieuwste aanwinst van ons team? In elk geval de mooiste sinds tijden!” Ze lachte erg leuk en keek me met haar donkere ogen uitdagend aan, wat een tinteling door mijn pik deed gaan. “En jij bent de brutaalste? Kijk maar uit hoor, ik doe aan karate!”, knipoogde ze. Dat verklaarde een hoop, een pittig meisje dus. Maar daar hou ik wel van. Ik babbelde wat door over karate, welke studie ze deed enzovoort. Daarmee meteen ook zorgend dat ik in de buurt bleef en zo met een beetje geluk naast haar in ons onvolprezen busje kon zitten. Dat lukte gelukkig en we praatten nog wat over koetjes en kalfjes. Mijn collega’s hadden wel wat in de gaten en wierpen me af en toe een betekenisvolle blik toe, maar gelukkig niet opvallend. Ze bleek fanatiek en op een behoorlijk niveau aan karate te doen inderdaad. Hoewel ik niks met vechtsporten heb, dwaalde mijn gedachten wel af naar hoe ze in ehm actie zou zijn. Ze deed een opleiding in Arnhem, en woonde daar sinds kort. Uiteraard was ik benieuwd waar ongeveer, en het bleek een paar straten verderop te zijn!”Ah kijk, dan kun je misschien wel iemand gebruiken die je wijs maakt in de buurt”, zei ik, al wilde ik me voorlopig beperken tot mijn slaap- en badkamer maar goed. Ze glimlachte, nu wat verlegener maar des te leuker. Intussen waren we bij het bedrijf aangekomen, en liepen we die kant op. Ik sprak nog even een andere collega aan, ook om intussen nog even te genieten van haar lekkere, wiegende kont.
Na een bakje koffie meldden we ons bij de dienstdoende chef. Zoals verwacht en gevreesd, moest ik naar een andere afdeling dan Maryam, zoals ze bleek te heten. Natuurlijk moest ik bij toeval wel eens op die andere afdeling zijn, maar ik had niet zoveel zin om mijn zin in de Noord-Afrikaanse schone aan een ieder te laten blijken. Pas bij de pauze zag ik haar dus weer even, ze keek me glimlachend en indringend aan en ik voelde mijn lul weer steigeren. De tijd verstreek tergend langzaam, maar toen was het toch eindelijk elf uur. Naar goede gewoonte had 1 van onze ploeg bier meegenomen voor de heenreis. Helaas zat ik nu niet naast haar, maar ergens vond ik dat niet erg omdat ik het niet te veel in de gaten wilde laten lopen. Intussen werd het best gezellig terug naar Arnhem met de jongens, terwijl ik mijn ogen natuurlijk af en toe even over Maryam liet glijden. Ze had donders goed door dat ik haar lekker vond. Opeens bedacht ik: ze moet er misschien al een ‘halte’ eerder uit. We stopten regelmatig op bepaalde plaatsen zodat diverse mensen niet nog ’s nachts een stuk hoefden te fietsen. Nou maakte dat voor mij niet zoveel uit, ik fietste meestal hoewel ik vrij dicht bij het centrum woonde. Zo ook nu, maar als Maryam er eerder uit ging dan bracht ik haar graag naar huis. Zo gezegd, zo gedaan. We liepen richting onze wijk, en ik besloot de stoute schoenen aan te trekken. Het was ons allebei toch wel duidelijk wat ik wilde, dus ja…Na wat verder gebabbel over wat dan ook, schraapte ik mijn keel en vroeg of ze morgenochtend bezet was, anders leek het me wel leuk om wat te gaan drinken bij mij. Mijn hart bonkte wel in mijn keel, ik deed dit toch niet elke dag. Laat staan zo snel. Maar dat hart sloeg over van blijdschap toen ze instemmend reageerde, ze leek er al op te wachten. ‘Per ongeluk’ raakte ze mijn hand even aan en knipoogde verwachtingsvol. Dit werd een leuke avond!
Bij mijn bescheiden woninkje aangekomen was ik blij dat ik die middag mijn bijna maandelijkse schoonmaakbeurt had gedaan! Alles was gezogen ook. Nou ja, bijna alles dan, maar wie weet…ik vroeg haar of ze wat wilde drinken. Dat bleek het geval, ze lustte wel een witte wijn. Tja, dat zou ik ook wel lusten, zei ik. Ik had het alleen niet. Rode wijn bleek ook goed, mooi zo. Terwijl ik mezelf daarna aan een biertje hielp, zette ik een beetje nerveus wat muziek aan. Ze keek me glimlachend en een beetje spottend aan. “Zo, vraag je vaker collega´s mee naar huis?” “ehm, nou nee, meestal word ik zelf gevraagd”, probeerde ik leuk te doen. “Hm, ik kan begrijpen waarom….” Terwijl ik langs haar liep, terug van de stereo, keken we elkaar indringend aan. Ze stond op en sloeg haar armen om me heen terwijl haar ogen straalden. Ik wilde zeggen dat ik haar ook leuk vond, maar bedacht me dat ik net zo goed kon zeggen dat het buiten donker was. In plaats daarvan keek ik haar verliefd aan en liet mijn handen door haar licht krullende, ravenzwarte haar gaan, richting haar schouders. Onze lippen raakten elkaar, terwijl ik voorzichtig mijn handen wat verder naar onderen bewoog. Onze tongen hadden elkaar inmiddels ook gevonden, hetzelfde gold voor haar handen en mijn billen. Ze tongde me zo gretig dat mijn ademhaling flink versnelde. Mijn pik knelde in mijn broek, ik wilde rustig van dit geile ding genieten maar daar dacht niet elk deel van mijn lichaam zo over. Ik schoof het hemd van haar schouders, langs haar slanke, licht gespierde armen, en trok het over haar hoofd uit. Een rode sportbeha kwam tevoorschijn. Ik kuste haar nek, ze wierp licht kreunend haar hoofd in haar nek. Ze rook heerlijk en haar lichaamswarmte maakte me zo geil als boter, wat het iets moeilijker maakte haar van haar beha te ontdoen maar uiteindelijk kwamen haar middelgrote, mooie borsten eindelijk tevoorschijn. Ik viel er meteen gretig op aan, bewerkte haar keiharde tepels met mijn tong terwijl ik de andere borst streelde. Ze liet een hand door mijn haar gaan en vroeg me kreunend mijn shirt ook uit te doen, wat ik in een nieuw persoonlijk record deed om me zo snel mogelijk weer aan die heerlijke tweeling te kunnen wijden. Daarbij streelde ik de rest van haar bovenlichaam, vooral haar strakke, afgetrainde buik en mooie navel (sowieso een fetisj).
Het liet haar duidelijk niet onbetuigd, ze liet een hand in haar broek verdwijnen. Omdat ik het wel geil vind altijd om een vrouw zich te zien vingeren, wachtte ik er even mee om zelf af te dalen naar haar kutje. Ik bewoog me weer naar haar gezicht om weer even heerlijk te tongzoenen, ze hapte mijn tong bijna naar binnen, zo geil was ze. Ze kon niet wachten om mijn broek uit te trekken, maar in die toestand en zichzelf vingerend ging dat niet al te snel. Reden voor haar om al haar aandacht even op mijn broek te richten. Nu had ze vrij snel mijn riem los, mijn broek open geknoopt en uitgetrokken. Damn, zo’n heet ding had ik lang niet gehad…mijn pik stond steenhard in mijn boxer, ze keek me geil aan en drukte door de stof heen een kus op het topje terwijl ze mijn ballen streelde. ik kreunde en zag tot mijn tevredenheid hoe ze de boxer langzaam naar beneden trok, daarbij een geile blik op mijn gezicht gericht houdend. Ze pakte mijn pik beet, en leek licht trekkend even te keuren. Aan haar ogen te zien mocht ik op zijn minst door naar de volgende ronde gelukkig! Ze pakte de onderkant van mijn pik beet, en liet toen haar tong langzaam rond en over mijn eikel kronkelen. Ik lag met mijn handen achter mijn hoofd gevouwen te genieten. Ze bewerkte mijn eikel dan weer met de onderkant, dan weer met de bovenkant van haar tong, met bijzondere aandacht voor het gevoeligste plekje. Opeens bewoog ze mijn lul met haar hand richting mijn buik. Het geile meisje was volledig van God (of Allah) los. Ze kuste mijn ballen en zoog ze naar binnen, ik sidderde van genot toen ze mijn ballen 1 voor 1 tussen haar lippen nam en met die haar lenige tong bewerkte. Nu pijpte ze met diepe halen, terwijl ze bij elke haal eerst met haar hand mijn pik bewerkte en mee liet zakken over mijn paal. Haar lippen sloten zich om de rand van mijn eikel en ze zoog me steeds even. Ik ga komen, kreunde ik. Mooi, zei ze, ik wil je namelijk proeven, je bent zo lekker…Terwijl ik kwam had ze haar mond al ver opengesperd. Een heerlijk orgasme bereikend spoot ik mijn zaad in haar gezicht, het koste me moeite mijn ogen open te houden maar het was een te geil gezicht om te missen. De eerste stralen richtte ik recht haar keel in, de laatste kwam in haar gezicht terecht. Ze trok me helemaal leeg en werkte zoveel mogelijk naar binnen, het was een goddelijk orgasme en een beeld dat nog wel even op mijn netvlies gebrand zou zijn. Ik was helemaal van de wereld en lag zo even bij te komen. “Je smaakt net zo lekker als je eruit ziet”, zei ze terwijl ze haar lippen aflikte.
Enigszins bij mijn zinnen gekomen viel ik weer even aan op haar harde tepels, terwijl ik haar uit haar resterende kleren werkte. Ik trok de broek uit over haar gespierde maar vrouwelijke benen, en bewonderde haar kanten slipje dat intussen zeiknat was. Ze spreidde haar benen licht zodat ik het stukje stof kon verwijderen, altijd heerlijk om te doen. Ze had haar kutje helemaal geschoren, merkte ik tot mijn vreugde. Ik drukte meteen een kus op haar lipjes, ze drukte me stevig tegen haar poes aan. Met mijn vingers bewerkte ik haar klit terwijl ik mijn tong snel door haar glinsterende gleuf bewoog. Al snel bracht ik haar zo tot een hoogtepunt, heerlijk om het meisje zo te zien en horen genieten. Nu moest zij even bijkomen, ik benutte de tijd om haar lichaam van boven tot onder te strelen en kussen, haar getinte en gave huid had mijn pik allang weer actiebereid gemaakt. “Oh, je maakt me gek”, hijgde ze, “neuk me, ik wil je diep in me voelen, neuk me!”. Ik likte haar oor terwijl ik me gereed maakte om aan haar verzoek te voldoen. Ik ging erop, ze leidde mijn pik in haar warme, natte kut. Ik stootte voorzichtig maar diep door, langzaam verhoogde ik het tempo maar verlaagde het toen weer wat omdat ik nog niet wilde komen. het was veel te lekker, zeker om haar lichaamswarmte te voelen en haar onder me te zien genieten. Ze brabbelde wat onverstaanbaars met haar ogen dicht en spoorde me aan haar harder te neuken terwijl ik haar nagels in mijn rug voelde.
Omdat ik nog niet wilde komen, gleed ik echter uit haar en vroeg of ze bovenop wilde. Dat wilde ze zeker, en plaatste haar soppende kut bovenop mijn pik. Haar lenigheid kwam erg goed van pas. Ze bewoog van achteren naar voren, waarbij haar kortgeschoren poesje over mijn lies schuurde terwijl ze steeds natter werd. Ik hield het zo ook niet lang vol, maar wilde haar nog eens op zijn hondjes naaien. Ik liet haar op handen en knieën zitten. Ik nam het meisje hard, intussen genietend van haar stevige borsten en ronde billen. Na haar zo een tijd flink doorgeneukt te hebben, voelde ik haar kutspieren bewegingen maken rondom mijn staalharde pik terwijl die uit en diep in en haar soppende kut verdween. ze kwam klaar en doordat haar kutspieren mijn pik bijna fijndrukten kwam ook ik tot een nieuw orgasme. Wat ze nog niet uit mijn pik had gezogen, spoot ik diep in haar baarmoeder.
We lagen voldaan en verliefd in elkaars armen, en vielen voldaan in slaap. Gelukkig hielden we vaker nabesprekingen over het werk, ik wist zeker dat ik voorlopig geen nieuwe baan zou zoeken!
Aantal keer gelezen:
794
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)