Spannendverhaaltje.nl

Marloes; mijn lerares Engels

-
21-08-2010
Het is ondertussen al weer heel wat jaar geleden, ik was 17 en zat op de middelbare school. We hadden een lerares Engels, Marloes, die een tikkeltje apart was. Ze moet toentertijd ergens halverwege de dertig geweest zijn. Ze was vrij klein, ik denk niet veel langer dan 1.60 meter. Daarom droeg ze vaak pumps of laarzen met echt flinke naaldhakken. Ze was echt superslank en had bijna, wat je noemt een wespentaille. Haar kledingkeuze was voor een middelbare schooljuf ook vrij apart te noemen, hoewel, het leek vrij Engels wat ze droeg; korte rokjes, satijnachtige doorschijnende blouses, vestjes of jasjes en kousen. Ik zat meestal voorin aan de zijkant in de klas en kon haar daardoor vaak goed bekijken. Haar strakke kokerrokjes waren soms zo kort dat ze opkropen als ze zat. Dan zag ik dat ze vaak kousen droeg die met jarretels opgehouden werden.

Nou is dat tikkeltje apart op zichzelf natuurlijk geen probleem, maar dat wordt anders als je lesgeeft aan jongens waarvan de hormoonspiegels regelmatig over hun grenzen schieten. Ze was niet erg knap, en dat scheelde iets. Ze had halflang donkerbruin haar dat ze altijd vrij truttig droeg, alsof ze een uur tegen de wind in gefietst had, en droeg behoorlijk grote brillen. Ook had ze kleine borsten, wat bij de meeste jongens de hormonen ook weer wat temden. Al met al had ze voor de meeste jongens wel iets aantrekkelijks, zeker ook omdat haar figuur verder perfect te noemen was en ze zich zo sexy gedroeg. Door haar hoge naaldhakken kon ze ook alleen maar heupwiegend door de gangen wandelen, waarbij haar borsten pront vooruit geduwd werden. Door haar blousjes heen scheen dan haar ondergoed; het was moeilijk voor een jonge adolescent om daar niet naar te kijken als ze voorbij kwam. Ze droeg ook vaak flink wat make-up; fel rode lippen en flinke ladingen oogschaduw en mascara. Als je het mij vraagt, heeft bijna iedere jongen die les van haar gekregen heeft weleens bij de gedachte aan haar gemasturbeerd in die tijd; degenen die het niet deden waren toen al latent homofiel...

Ik had altijd redelijk veel succes bij de meisjes op school. Zeker toen ik een keer was blijven zitten en ik de oudste van de groep was. Daardoor had ik natuurlijk een streepje voor op de andere jongens. Schoolfeesten waren altijd een mooi moment geweest om ´op jacht´ te gaan en we hadden er zeker vier per schooljaar. Het enige echte minpuntje was dat de meisjes op school op zich wel voor veel in waren, maar nooit verder dan wat je zou kunnen scharen onder ´handtastelijkheden´. De school was niet zo heel erg groot - alleen VWO - en een slechte reputatie was zo gevestigd, zeker onder de meisjes.

Zo was het ook bij het november schoolfeest, toen ik in de vijfde klas zat. Al vanaf het begin van het schooljaar had ik een oogje op Chantalle, een leuk meisje met een erg knap gezichtje. Ze had kort haar en enorm vriendelijke ogen. Ze gedroeg zich nogal preuts, maar ik hoopte een beetje dat dat een pose was. Haar kleding was altijd wel erg degelijk; lange rokken, hoogsluitende blouses, stevige schoenen. Het waren echt haar ogen waardoor ik hoopte dat stille wateren inderdaad diepe gronden hadden. Tijdens het schoolfeest liepen we eerst in groepjes een beetje te klooien en te dansen en na een uurtje begonnen zich de eerste paartjes af te scheiden. Ik danste met Chantalle en probeerde een beetje indruk op haar te maken. Na een tijdje probeerde ik haar mee te krijgen, weg van ons groepje, door haar te vragen of we niet wat te drinken zouden gaan halen. Ze stemde toe en liep met mij mee.

Ons lyceum was gehuisvest in een vrij bijzonder gebouw in het Gooi. Het was ergens in 1820 gebouwd en had enorme, hoge gangen met marmeren vloeren, gigantische trappenhuizen, veel gekleurde bakstenen muren met veel klassieke versiersels en ornamenten. De schoolfeesten waren altijd in de gymzaal die ook nog een marmeren vloer had; een ramp tijdens gym omdat het zo hard en glad was. De gangen, waar de lokalen aan lagen, waren echter verboden terrein tijdens de schoolfeesten en iedereen hield zich daar altijd keurig aan. Iedereen behalve ik dan.

Nadat ik voor Chantalle en mijzelf wat te drinken had gehaald, manoeuvreerde ik haar langs een groot houten hekje dat bedoeld was om iedereen uit de gangen te houden. Chantalle keek mij een beetje angstig aan en fluisterde zachtjes of dit nou wel een goed idee was. Ik knipoogde naar haar en fluisterde terug dat niemand ons gezien had. Stilletjes slopen wij door de donkere lange gang en ik troonde haar mee naar een mooi hoekje in één van de trappenhuizen. Het was een klein, donker hoekje waar we niet direct gezien konden worden.

Na wat geil gefluister kuste ik haar op haar mond, wat uitdraaide op een heftig gezoen. Terwijl we zo een beetje tongden - vaak al het maximaal haalbare bij ons op school - frunnikte ik ondertussen natuurlijk wat aan haar kleren en probeerde ik onder haar rok te komen. Toen ik een hand op één van haar borsten legde verwachtte ik half en half dat zij mij zou wegduwen, maar dat deed ze niet. Aangemoedigd hierdoor ging ik verder en schoof mijn hand onder haar blouse naar haar borsten. Ik voelde haar behoorlijke borsten en wriemelde wat aan haar tepels door de stof van haar kanten beha heen.

Chantalle hijgde lichtjes en ik voelde hoe zij een hand in mijn kruis legde en over mijn paal wreef door de stof van mijn broek heen. In stilte juichte ik dat Chantalle´s stille water inderdaad enorm diepe gronden had. Ze pakte nu mijn paal door mijn broek heen vast en trok er stevig aan terwijl ze vurig door bleef zoenen en ik haar borsten kneedde. Ik draaide mijzelf een beetje, zodat zij er veel beter bij kon met haar hand. Daarop maakte ze zich met een ferme ruk van mij los en deed een stap naar achteren.

Ik keek een beetje verbaasd naar haar, maar zij glimlachte alleen maar. Ze gaf me met getuite lippen een zwoele knipoog en maakte de rits van mijn broek los. Behendig viste ze mijn keiharde paal uit mijn broek en keek er goedkeurend naar. Terwijl ze hem met één hand stevig vasthield trok ze mijn hoofd met haar vrije hand weer naar haar hoofd en duwde haar tong bij mij naar binnen. Ondertussen trok ze mijn pik met zachte, ferme halen af. Ik bukte een beetje voorover en trok met mijn handen haar rok naar boven en plaatste ze op haar lekkere billen. Ik voelde dat ze een string droeg en na even met haar billen gespeeld te hebben probeerde ik met één hand tussen haar benen te komen om over haar kutje te wrijven. Daarop draaide ze zich een beetje van mij weg en zei zo luid dat ze er zelf van schrok: "Niet doen, dat wil ik niet." Ik vroeg wat ze dan wel wilde en zij antwoordde opgewonden: "Ik wil alleen maar met je zoenen en je aftrekken."

Ze was nog niet uitgesproken of een barse stem riep vanuit de donkere gang: "Wat is dat nou? What on earth doen jullie daar?" Het was Marloes, de lerares Engels. Chantalle en ik schrokken ons dood en Chantalle probeerde zo snel mogelijk haar kleding te fatsoeneren. Ik daarentegen stond daar open en bloot met mijn stijve paal uit mijn gulp en kon ´m zo snel niet wegwerken.

Marloes liep met een stevige tred op ons af en was binnen een paar tellen bij ons. Ze draaide zich tussen Chantalle en mij in en keerde zich naar Chantalle toe. "Ga jij maar heel gauw terug naar binnen", zei Marloes streng tegen haar, terwijl ik nog steeds met mijn rug tegen de muur stond. Chantalle knikte alleen maar, draaide zich om en holde weg. Marloes keek haar na, nog steeds met haar rug naar mij toe, toen ik voelde hoe ze haar hand achter haar rug draaide en mijn paal stevig vastgreep. Ik schrok ervan en keek naar beneden hoe ze ´m met lichte haaltjes aftrok, terwijl zij Chantalle nakeek en de hoek om zag hollen.

Ik keek eens goed naar Marloes en zag dat ze een witte, glanzende blouse droeg op een kort zwart ballonrokje. Daaronder droeg ze witte kousen en witte pumps met hoge naaldhakken. Ik rook haar zoete parfum en dat, samen met haar aanblik en haar ranke, koude vingers stevig om mijn paal, deden de hardheid ervan weer toenemen. Ik hoorde haar een bijna onhoorbaar, goedkeurend kreuntje uiten en toen Chantalle uit het zicht verdwenen was draaide ze zich met een ferme ruk om naar mij.

Met haar hand nog steeds stevig om mijn paal geklemd duwde ze mij met haar vrije hand resoluut terug tegen de muur. "Zo jongeman", zei ze met een zwoele glimlach, "en nu wij." Ik keek haar een beetje ongemakkelijk aan, want ik wist mij totaal geen raad met de situatie. "Het zou toch doodzonde zijn om zo’n lekkere, harde paal alleen maar af te trekken, niet?" Ze had ons dus kennelijk al eerder in de gaten gehad en had ons staan bekijken. Dat kon niet anders, want ze wist dat Chantalle niet verder wilde gaan dan alleen aftrekken. "Ehhh", was het enige dat ik stomverbaasd uit kon brengen. "Hihi, gekkie", grinnikte ze, "met zo’n flinke paal als deze joekel hier zijn toch veel lekkerdere dingen te doen?" Ik snapte nog steeds niet wat zij nu wilde tot zij zich voor mij op haar knieën voor mij liet zakken.

"Hmmmm... just look how big it is en lekker", zei ze terwijl ze 'm verlekkerd aankeek. Het was een trekje van haar om Engelse termen door haar Nederlands te mengen en voor het eerst had het iets geils wat mij betreft. Ze had mijn paal nog steeds stevig vast, toen zij haar fel rode lippen er omheen vouwde en mijn eikel in haar mondje nam. Ik voelde hoe zij hem steeds verder in haar warme, vochtige mondje nam en hoe ze met haar tong rond mijn eikel flitste. Ik keek naar beneden en besefte plotseling dat ik werd gepijpt door mijn lerares Engels! Plotseling viel alle schroom van mij af en pakte ik haar hoofd met de dansende krullen vast en stootte mij heupen naar voren. Tussen de halen door murmelde Marloes opgewonden: "Oh ja, neuk mijn mondje geile beer!"

"Oohhh, juf... dit is zooo lekker... ik ga klaarkomen!", hijgde ik toen ik voelde hoe mijn ballen zich aanspanden om hun lading naar buiten te spuiten. Abrupt stopte Marloes met pijpen en veegde haar mondhoeken af met haar wijsvinger. "Even wachten nog, lekkererd, even wachten nog." Met mijn pik nog stevig in haar hand stond ze op en zoende mij vol op mijn mond. Ik voelde haar tong mijn mond binnendringen en ik beantwoordde het door mijn tong in de hare te steken. Met haar andere hand pakte ze mijn hoofd stevig beet en drukte het tegen de hare. Even tongden we zo, toen ze haar mondje wegdraaide naar mijn oor. Ze sabbelde eventjes op mijn oorlelletje en fluisterde: "Heb je weleens een vrouw gebeft?" Stoer knikte ik van ja, maar de waarheid was dat ik tot dan nog nooit een echt kutje van dichtbij gezien had.

"Geeft niets, darling, juf zegt wel hoe het moet", hijgde ze geil. De volleerde lerares die ze was had natuurlijk ieder bedrog onmiddellijk in de gaten. Ze liet mijn pik los en duwde mij op mijn schouders naar beneden tot ik op de grond zat. Toen pakte ze haar rok en drapeerde hem over mijn hoofd. In het vale licht zag ik nog net de rand van haar kousen en draaide mijn gezicht naar waar ik haar kutje vermoedde. Marloes pakte mijn hoofd door de stof van haar rok met twee handen beet en manoeuvreerde hem richting haar poesje. Toen mijn mond er dichtbij kwam voelde ik de hitte er vanaf stralen en zag ik dat ze helemaal geen slipje droeg.

Ik stak mijn tong uit en proefde haar zoete vocht. Het smaakte heerlijk en maakte lange halen met mijn tong over haar lipjes. "Oh yesss... that´s it... zo gaat het goed", kreunde Marloes. Ik had natuurlijk wel al de nodige films gezien en boekjes gelezen, dus wist ik dat ik op zoek moest naar iets meer, iets beters, de heilige graal van een kutje; haar klitje, als had ik nog geen flauw idee waar of wat dat was. Plotseling had ik ´m gevonden, het knopje op de plaats waar haar lipjes samenkwamen. Ik likte haar klitje vol overgave en Marloes schreeuwde zachtjes: "Ohhhh... yeahhh... there... precies daar... hmmmmmmm. " Ik wist dat ik goed zat en liet mijn tong nog sneller over het knobbeltje gaan. Marloes kreunde en hijgde steeds zwaarder en deed plots twee stappen achteruit. Mijn hoofd kwam weer tevoorschijn van onder haar rokje en ik keek haar vragend aan. "Hmmmm... dit is veel te lekker", hijgde ze. Ik zat nog steeds op de grond. Ze bukte zich met gestrekte benen voorover en zoende mij weer op mijn mond. Ondertussen vond ze met een hand mijn paal weer en trok eraan er zachtjes aan. Geil kreunend vroeg ze of ik nu klaar was voor het echte werk. Vol overgave knikte ik dat ik er klaar voor was. Ze glimlachte en vroeg: "Dit wordt jou eerste keer keer, hè?" Een tikkeltje beschaamd knikte ik weer. "There´s a first for everything, right?", lachtte ze, "Give us kiss then." Ze drukte haar lippen weer op de mijne en we zoende weer heftig terwijl zij mijn paal bleef aftrekken.

Ze richtte zich na een paar tellen op en gebood mij om mijn broek en onderbroek uit te trekken. Het kostte mij wat moeite om zo zittend te doen wat zij vroeg, dus wilde ik opstaan. Marloes drukte mij echter weer terug op de vloer. Ondertussen knoopte zij haar blouse open en trok ´m uit haar rokje los. Toen ik zover was, ging ze op mijn onderbuik zitten. Mijn paal lag nu overdwars over haar bilnaad en ik voelde haar hete, natte kutje branden op mijn onderbuik. Ik zag nu haar borsten en die waren, zoals ik al verwacht had niet erg groot. Maar, ze waren wel lekker; mooi rond en stevig, ongeveer de grootte van rijpe avocados en net zo rond en stevig. Ik nam ze allebei in mijn handen en speelde er mee. Ondertussen schoof Marloes haar poesje over mijn onderbuik. "Hmmmm... lik mijn tepels, dat is zooo lekker", hijgde ze. Ik deed wat mij gevraagd werd en ik voelde hoe haar tepels keihard werden in mijn mond. "Owww fuck... dat is zoo lekker", kreunde ze, "Zooo ontzettend lekker..." Ze had haar armen om mijn nek geslagen en mijn hoofd stevig tegen haar aangedrukt. Ik kon ternauwernood nog bij haar borsten met mijn tong.

Plotseling hield ze stil. Ze pakte mijn hoofd met twee handen bij de wangen vast en keek mij strak aan. "Ik wil die geile pik van je in mijn hete kutje voelen", zei ze geil, "Wil jij dat ook?" Ik hoorde hoe haar stem plotseling een beetje hees geworden was. Ik knikte. "Ik wil dat je het zegt, ik wil je horen zeggen dat je mij wilt neuken met die geile pik van je", hijgde ze. "Ik wil je neuken, ik wil die hete, natte kut van jou over mijn pik voelen glijden", hijgde ik gehoorzaam en geil. "Ohhh, sweety...", glimlachte ze met een lieve, aangedane blik in haar ogen. Marloes draaide één been naar buiten en zette haar hooggehakt voet neer. Toen richtte ze zich een beetje op en draaide ze een arm onder haar buik door. Terwijl ze met haar hoofd onder haar buik door keek, reikte ze met haar hand naar mijn paal die nog tussen haar billen lag. Geroutineerd manoeuvreerde ze mijn keiharde paal voor haar kutje en liet zich langzaam maar zeker er overheen zakken met haar kletsnatte, dampende kutje. Ik voelde hoe mijn eikel haar schaamlipjes spreidde en mijn paal centimeter voor centimeter in haar kutje verdween.

Dit had ik nog nooit eerder gevoeld en het was zooo lekker. Bij iedere centimeter die ik bij haar naar binnen schoof slaakte Marloes een diepe zucht en kreunde: "Owwww... wat is ie dik... en hard." Toen zij helemaal op mij zat, bleef ze even zo zitten. Ik voelde hoe ze door haar kutspieren aan te spannen mijn paal als het ware masseerde. Dit was zo ongelooflijk lekker en mijn ogen draaiden in hun kassen. Marloes zag het en keek mij geil glimlachend aan. "Hmmmm... dat vind jij wel lekker, hè?", vroeg ze zwoel. Ik hijgde dat ik nog nooit zoiets lekkers gevoeld had. Ik schoof mijn handen over haar bovenbenen richting haar billen. Eerst voelde ik de zijdezachte stof van kousen, de bandjes van haar jarretels en toen de warme zachte huid van haar strakke kontje. Voorzichtig tilde ik haar een beetje op en liet haar weer zakken.

"Owww... meneer kan niet wachten, is het wel?", glimlachte ze geil. Ik keek haar verlangend aan, ik wilde dat ze me neukte, mijn pik stond op springen. Ze bracht haar mondje tot vlakbij mijn oor en fluisterde zwoel: "Ladies First, denk je niet?". Daarop begon ze haar onderbuik over de mijne te schuren, haar klitje er hard tegen aan drukkend. Ik kon zo niet klaarkomen, dat voelde ik, maar zij... plotseling leek het alsof iets bezit van haar genomen had. Woest briesend schuurde ze over mijn onderbuik en ik voelde hoe haar hele lichaam zich aanspande. Plotseling slaakte ze een gedempte kreet en liet zich over mij heen vallen. Dit was de eerste keer dat ik een vrouw zag klaarkomen en een beetje trots sloeg ik mijn armen om haar heen terwijl ze zo nahijgend over mij heen lag; het was immers wel mijn pik waar ze op klaargekomen was...

Het duurde heel even voordat ze weer een beetje op adem gekomen was. Nog licht nahijgend zoende ze mij over mijn hele gezicht. "Dat was zooo lekker... oh baby... wat lekker", hijgde ze nog steeds geil, "Your turn." Ze stond resoluut op en gaf mij een hand. Ik stond ook op en zag haar verlekkerd naar mijn nog steeds keiharde pik kijken. Ik voelde dat ik nu de touwtjes in handen had en duwde haar tegen de muur. Zij pakte haar rokje vast en trok ´m omhoog en geleund tegen de muur deed ze haar benen iets uit elkaar. Ik zag haar glinsterde kutje in het invallende maanlicht.

Ik pakte mijn paal bij de stam beet en probeerde hem bij haar hete kutje te krijgen, maar ondanks haar enorme naaldhakken kon ik er net niet goed bij. Mijn paal schuurde tussen haar lipjes door en zij kreunde luid. Ik pakte mijn pik vast en liet mijn eikel nu veel sneller tussen haar lipjes door flitsen. Marloes reikte met beide handen naar haar kruis om haar kutje open te trekken en keek naar beneden. Ik ´sloeg´ mijn eikel een paar keer tegen haar klitje aan en zag hoe ze erdoor verkrampte. "Hmmm... this is sooo good", kraaide ze, "maar je moet me neuken... ik wil dat je me nu neukt... oohhh schatje, come on... fuck me!" Ik kon mijn pik zo niet in haar kutje krijgen dus ik trok haar naar mij toe en pakte haar bij haar billen vast. Omdat ze zo slank en niet zo groot was, was ze vederlicht en kon ik haar met gemak hoog optillen. Ze klemden haar armen rond mijn nek en haar benen rond mijn middel. Ik voelde hoe mijn eikel tegen haar lipjes drukte. Ze slaakte een geil kreetje en fluisterde: "Hmmm... ooh ja, sterke knul... laat me op je pik zakken, op die dikke geile pik van jou... spies mij op die grote, geile knullenpik van jou." Langzaam liet ik haar zakken tot ik voelde dat mijn eikel helemaal in haar kutje zat en toen liet ik haar in één keer over mijn hele paal heen vallen. Marloes verbeet een harde kreet op haar onderlip en ik kon in haar ogen lezen dat ze weer klaarkwam.

Ze trok zich nu als een bezetene op aan mijn nek en ik trok haar op en neer aan haar billen. Zij gebruikte haar benen om mijn middel ook als afzet en haar gekreun hoorde ik hoe haar orgasme bleef aanhouden. Mijn pik pomte diep in haar natte kutje die luid kletste tegen mijn onderbuik. Ik voelde hoe mijn ballen zich samenspanden om mijn hele lading vrij te geven. "Ik... ga... komen...", hijgde ik bij iedere stoot. Marloes kreunde: "Owww... spuit mijn kutje vol, stoere bink... spuit je geile juf vol!" Zwaar keunend voelde ik hoe het hete zaad uit mijn pik haar druipende grotje in spoot. Ik probeerde zo min mogelijk geluid te maken, want we stonden nog wel in de gang op school en die lange, hoge gangen echoden enorm. "Oehhhh... oehhh... ik voel het... ik voel hoe je mijn kutje volspuit... ik kom weer...", kreunde Marloes en schokkend klemde ze mij dicht tegen haar aan.

Helemaal buiten adem liet ik haar tegen de muur aan leunen. Haar armen en benen zaten nog steeds ferm om mij heen geklemd. Ik kon haar niet meer alleen dragen, ondanks haar geringe gewicht. Mijn knieën voelden als pap en het leek alsof mijn handen geen grip meer hadden. Zwaar hijgend liet ik mijn hoofd op haar schouder rusten. Nahijgend fluisterde ze zwoel in mijn oor: "Hmmm... dat heb je goed gedaan, knul... hmmmm... heerlijk." "Ik vond het ook heerlijk", hijgde ik zachtjes terug. "Hihihi", giechelde ze, "Give us kiss then." Ik hief mijn hoofd op en gaf haar een tongzoen. Zij kroelde met haar handen door mijn haren en tongde vurig terug.

Opeens trok ze mijn hoofd aan mijn haren naar achteren en keek mij strak aan. Ik keek haar vragend aan. "hihihi", giechelde ze weer met haar hand om mijn kin geklemd, "jij geile beer, jij weet ook van geen ophouden hè? Ik voel je alweer stijf worden." Nu voelde ik het ook; mijn pik zat nog steeds in haar kutje en begon langzaam aan weer te verharden. Ik lachte terug naar haar en bewoog mijn onderlichaam zachtjes op en neer zodat mijn paal weer bij haar naar binnen schoof. "Nee, nee", zei ze streng terwijl ze mij streng aan bleef kijken, "Het zal moeten wachten tot een andere keer. We moeten terug voordat iemand ons gaat zoeken." Ik keek terloops op mijn horloge en wat een eeuwigheid had geleken was in werkelijkheid nog geen tien minuten geweest.

"Als je meer wilt, mister, zul je moeten gaan kijken of Chantalle je nog die handjob wil geven. Je hebt er nog één tegoed van haar", zei ze met een gemeen ondertoontje. "Maar... ik wil jou... ehh.. u... ehhh nou... nog één keertje", stamelde ik, niet wetend wat nu te doen. "Wat ik zei: dat zal moeten wachten tot een andere keer", zei onverminderd streng. Ik voelde nu hoe mijn paal weer op volledige oorlogssterkte was en nog steeds in haar kutje zat. Ik kneep met mijn billen, waardoor mijn pik kleine sprongetjes diep in haar kutje maakte. "Owwwww... gemenerik", hijgde ze zachtjes terwijl ze met een vuist op mijn borstkas sloeg. "Okay, nog één keertje dan, maar wel een quickie hoor."

Ze maakte zich los van mij en ik zette haar met haar voeten op de grond. Ze keek me met een verwijtende blik aan, maar ik zag de ironie er doorheen stralen. Ze deed een paar stappen naar voren op haar hoge hakken, hees omstandig haar rok op en ging op haar handen en knieën voor mij op de grond zitten. Ik nam plaats tussen haar gespreide benen en pakte mijn paal beet. Ik geleide hem haar kutje in. Toen ie er helemaal in zat, kreunde Marloes: "No wait, wait, jouw benen over de mijne." Ze frommelde haar benen tussen de mijne en een beetje verbaasd zette ik de mijne over de hare heen. Ik begreep eerst niet waarom, maar toen ik haar superslanke middel beetbakte en mijn paal hard en diep bij haar naar binnen stootte, voelde ik het meteen. Door op deze manier haar dijen bij elkaar te drukken, werd haar kutje nog nauwer dan ie als was. Binnen de kortste keren voelde ik een nieuw orgasme opkomen en spoot een tweede lading diep bij haar naar binnen.

Marloes kwam voor de vierde keer klaar die avond. Met gebalde vuisten sloeg ze op de koude, marmeren vloer. Buiten adem liet ik mij over haar heen vallen en zij liet zich tegen de vloer zakken. Ik voelde de koele satijnen blouse op mijn borst en haar opgerolde rokje tegen mijn onderbuik terwijl ik haar zoete parfum rook. "Joost? De vloer is nogal koud", zei ze na een paar tellen, "En je plet mijn borsten." Ik lachte en drukte mij op. "Sorry, dat is niet zo gentleman-like van mij." Zij draaide zich op de vloer om en ik reikte haar een hand. "No, it´s not." Met een beschuldigende blik nam ze mijn hand aan en ik trok haar in één ruk omhoog. Door de snelheid die ze had, botste ze tegen mij aan. Met mijn andere hand greep ik haar in haar onderrug en drukte haar tegen mij aan. Ze keek mij diep in mijn ogen aan en ik haar. Haar handen pakte mijn hoofd bij mijn wangen stevig beet en drukte mijn lippen op de hare. Heftig tongden we eventjes zo, toen duwde ze mij weer van zich af.

Ze deed haar rokje weer goed en begon haar blouse dicht te knopen. Ik gluurde op mijn horloge; we waren bijna een kwartier verder. Ik pakte mijn broek en terwijl ik ´m een beetje stuntelig aan begon te trekken, vroeg ik: "Kunnen wij... ik bedoel... ik zou graag... met jou... u... nou ja..." Ze glimlachte naar mij en zei zwoel: "Ik ook, darling, ik ook... maar dan moet je mij wel een reden geven om je na te laten blijven, niet?" Ik keek haar verbaasd aan: "Hoe... wat bedoel..." "Tsja, als ik een braaf jongetje telkens na laat blijven after class people will notice, don´t you think?", antwoordde ze met een geile knipoog.

Vanaf die dag heb ik mijzelf bijna twee jaar lang behoorlijk misdragen tijdens de lessen Engels. Iedereen was ervan overtuigd dat juf Marloes en ik een bloedhekel aan elkaar hadden. Soms waren onze ´aanvaringen´ tijdens de les te genant voor woorden en merkten we dat de rest van de klas last kreeg van plaatsvervangende schaamte. Soms ook kon ze bij de ochtendles niet wachten tot het einde van de dag en stuurde ze mij al bij binnenkomst de klas uit, gaf de rest een schriftelijke overhoring met een stagiaire en kwam dan snel achter mij aan. Vaak moest ik dan toch ook nog nablijven... Ook mijn "mondeling Engels" ging heel anders dan bij de rest. Het was bijna gek, dat ik zo toch nog een acht voor Engels op mijn eindlijst had. Maar als ik mijn huiswerk niet gemaakt had of lager dan een zes voor een toets haalde, kreeg ik ´pikstraf´... mocht ik haar alleen maar beffen of haar met haar dildo - een klein pikkie vergeleken met de mijne - klaar maken. Dus dat had ik snel afgeleerd en was ik, buiten de klas om, haar allerbraafste leerling...
Aantal keer gelezen:
2429
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)