Spannendverhaaltje.nl

m'n tante

-
21-08-2010
Dit korte verhaal gaat over hoe ik de eerste keer sex had met een rijpe vrouw


Mijn tante en oom hadden een boerderij en in de vakanties hielp ik vaak mee op de boerderij,zo ook deze vakantie.
Het was de 3de avond mijn oom lag om 9 uur op bed want hij moest er vroeg uit om de koeien te melken , ik bleef meestal nog even met m,n tante zitten om tv te kijken.
Tegen 10 uur trok zij altijd haar nacht japon aan , in de voorkamer deed ze dit altijd die kamer zat een tussendeur tussen.
Ze ging altijd in de hoek staan waar zij zich uittrok zodat niemand haar kon zien maar ze had de deur zo open gelaten dat ik haar precies kon zien.
Mijn tante was al 56 stevig gebouwd en hele grote borsten, een b.h. had ze nooit aan ze droeg altijd een korset zo een die haar borsten omhoog duwden.
Tijdens het uittrekken zag ik haar helemaal naakt ,oh wat was dat een geil gezicht ,gelukkig had ze niet door dat ik keek.
Toen ze weer in de keuken kwam zag ik haar lekkere borsten bungelen en ik wist dat ze geen slip meer droeg .
Dit moest ik tactisch aanpakken ,ik liep langs de tafel en drukte met m,n heup een glas drinken zo over haar heen het viel precies in haar schoot zeiknat was ze "sorry"zei ik en pakte snel een theedoek om haar droog te maken ik wreef eerst snel een keer over haar schoot wacht maar zei ze en ze haalde een ochtend jas uit de kamer ik stop deze in de wasmachine , zonder pardon trok ze haar nachtjapon uit voor mijn neus wauw dacht ik wat lekker en volgens mij zag zij mij kijken naar haar lekkere bortsen.
Toen ze terug kwam had ze de ochtendjas aan ze had hem van boven heel ver open staan, toen ik naar de w.c moest liep achter haar langs en ik zag die joekels hangen mmmmm wat lekker.
De volgende ochtend zat m,n tante alweer in de keuken om 7 uur met haar badjas aan ze had hem nu zover openstaan dat ik haar volledige borst zag en ze had het zelf niet door "koffie"zei ze ja lekker zei ik en ik had me een paal in m,n onderbroekje het was maar goed dat ik een t-shirt droeg want m,n lul kwam zo,n cm of 6 boven m,n slipje uit
Toen ze mij koffie inschonk viel haar ene borst er helemaal uit ze had niets door totdat ze de koffie kan terug zette HOLA zei ze terug jij en keek mij lachend aan ik zei de koeien willen los lopen ach waarom ook niet zei ze en ze trok zo haar hele badjas openhad ik nu maar niks gezegd
Daar zat je gister avond ook naar te kijken he , zei ze ik zat verstijfd in m,n stoel nee hoor tante zei ik, toen ze naar me toe liep ondersteunde zij haar borsten en zei zijn ze niet mooi heel mooi zei ik voel maar zei ze en ik begon haar tieten te kneden nu stoppen zei ze aankleden en aan het werk ze liepweg en ik ben me ook maar aan gaan kleden en aan het werk gegaan.
Ik zat de hele dag aan haar te denken ,toen ik thuis kwam zat zij alleen aan tafel met een gimlach op haar mond zo zei ze een fijne dag gehad ja zei ik hoezo? nou na vanmorgen zei ze oh zei ik dat als dat alles is ze keek me nu streng aan , als jij doet wat ik van jou verlang mag je meer ok? ik zei ok , trek eerst je slipje maar uit zei ze en ga in je blote kont maar in je korte broek tegen over mij zitten.
Zo gezegd zo gedaan , m,n oom kwam thuis en we gingen eten ik had m,n eten net op toen tante mij nu een vol glas water in m,n schoot liet vallen oh sorry zei ze kom maar even mee en we gingen naar het washok ze trok zo m,n korte broek uit en daar stond ik in m,n blootje nu mag ik zei ze , ze ging op haar knieen zitten en begon me als een bezetene te pijpen ik ga komen zei ik en 3 dikke stralen verdwenen in haar keel ze slikte alles door wat lekker zei ze.
Ik ging me na het eten douchen en ging tegen 9 uur de keuken in weer zonder onderbroek aan in m,n korte broek m,n tante zag dat en deed haar benen uit elkaar en ik zag dat ze wees naar haar kruis ik deed net of ik iets liet vallen en ik ging met m,n kop onder tafel ze zat met de benen wijd en zag dat ze geen slip droeg en tot m,n grote verbazing had ze geen plukje haar op haar kut.
Met een rooie kop kwam ik onder tafel vandaan , ze keek met een glimlach, ik dacht bijmezelf als m,n oom op bed ligt krijg jij een beurd van je leven
M,n oom ging op bed en ik wachte af totdat m,n tante opstond en haar om ging trekken , ik liep haar achterna en zei zo nu laat mij jouw lichaam maar eens zien dat kan zei ze en ik ging op een stoel voor haar zitten.
Trek je korte broek uit baval ze mij , nu zat ik daar met m,n naakte piemel in de stoel , de show kan beginnen zei ze , ze begon met haar boven stuk toen haar rok en toen haar korset en ik zat met een stijfe lul in de stoel ze draaide haar kont naar mij toe en liet zich zo op m,n lul zakken mmmmmmmm ze kreunde van genot die avond heeft ze me 4x klaar gemaakt.
Geef mij maar een jonge vent zei ze ik dacht er net zo over geef mij maar een rijpe vrouw zei ik
het waren nog leuke 2 weken jammer dat het zo snel voorbij was.
Aantal keer gelezen:
1884
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)