Spannendverhaaltje.nl

m'n nieuwe stiefmama [deel 2]

-
21-08-2010
"Kom ga liggen schatje……." Zei mijn stiefmoeder als ik op mijn rug op bed ging liggen en ze nu naast mijn bed stond en boven me uit torende. De bloes ging uit, de panty's, het slipje zodat mijn stiefmoeder nu poedelnaakt naast me stond. Ik ging op mijn zij liggen als ze nu ineens een van de laden van mijn bureau opende en onderin de stapel graaide. Shit ze wist dat ik daar mijn seksboekjes bewaarde! En glimlachend haalde Jacky er eentje uit en wierp deze op bed.
"Ik wil dat je met jezelf speelt terwijl je deze plaatjes kijkt schatje…." Fluisterde mijn stiefmoeder lief als ze naast het bed knielde en mijn zij streelde en het boekje voor me opende.
"Hmmm vindt je haar mooi?…. hmmmm ja zo te zien wel he? Hmmm ooh ik zie dat je op deze bladzijdes bent klaargekomen…." Daarmee duidend op het feit dat ik de pagina's niet goed af had genomen nadat ik was gekomen, want ze plakten nog een beetje aan elkaar. Starend naar de pagina's van het seksboekje die mijn stiefmoeder langzaam omsloeg, lag ik me hier voor haar af te trekken totdat ze er genoeg van kreeg en het boekje nu geopend ter hoogt ervan mijn lul legde.
"Hmmp hmmp hmmp….. ooh schatje hmmm… dit is zoo geil….." en terwijl de tong van mijn stiefmoeder tussen mijn lippen gleed vond haar hand mijn stijve lul en trok ze me af. Ze stopte met tongen als ze me diep in de ogen aankeek, de mond half open.
"Vindt je dit geil zo schatje?… hmmmm? Je stiefmoeder die je helpt bij het aftrekken op de geile seksboekjes he?…. hmmp hmmpm nou? Vindt je dat lekker?…"
"Jaaaaach mam… heerlijk….." kreunde ik als ze me diep in de ogen aankeek als ze steeds sneller en sneller aftrok.
"Jaaaach schatje…… goed zo…. Denk maar dat je mij nu vanachteren aan het neuken bent…. Hard en strak in mijn kont… hmmm dat zou je wel willen he?…" kreunde mijn stiefmam geil.
"Jaaach dat wil ik… Jacky ik wil je…. Oooh ik ga spuiten mam oooh ik … ik….oooh….." Tegelijk keken we omlaag als de vrouw erin slaagde om wederom een lading van mijn zaad uit mijn ballen te melken dat als een stroperige waterval neerdruppelde op de pagina's van het seksboekje.
"Oooooh Tommy oooh wat veel…. Oooh….. zonder om het eraf te wissen met een handdoekje… daar moet ik even van profiteren…." En Jacky pakte het boekje en vlak voor me boog ze zich voorover en ik hoorde een slurpende geluidje ten teken dat mijn stiefmoeder het witte stroperige klodders sperma van de pagina's opzoog en schoonlikte!
"Hmmm hmmp slurp slurp hmm wat een heerlijke geil zaad hmmmm oh je hebt zo een heerlijk zaad!…. zeg het…"
"Ja mam,…. Ik heb heerlijk sperma in mijn ballen… allemaal voor jou Jacky….." kreunde ik als Jacky het boekje op de grond legde en me ineens op de mond kuste daarbij een dikke lading sperma in mijn eigen mond liet sijpelen!
"MMMMM!!!!" protesteerde ik heel even maar ik wilde me helemaal aan deze heerlijke vrouw overgeven zodat ik voorzichtig het zaad van mijn mond weer terug gaf en dit keer Jacky slikte zodat enkel nu onze tongen om elkaar heen kronkelden en de vrouw nu bovenop me ging liggen. Mijn pik was nu slap maar het gewrijf van haar heerlijke rijpe lichaam bracht daar enkele minuten later alweer verandering in.
"Kijk es aan zeg hihihih hmmmmm dat vind ik nou zo geweldig aan mooie jonge mannen als jij…. Jullie kunnen de hele nacht doorgaan hmmm net als ik hmmmm….. als je eens wist hoevaak ik jou in gedachten heb als ik met je vader vrij. Eigenlijk… hihihi kusss hmmp hmmp….. denk ik alleen maar aan jou als ik met je vader vrij!"
"Laten we het vanavond niet over mijn vader hebben schatje okee?…." zei ik waarop ze glimlachend knikte en de dekens over ons heen trok.
"Laten we dan maar gaan slapen Tommy okee?…" en ze rolde van me af en ging naast me zijlings met de rug naar me toe liggen op dit eenpersoonsbedje. Dus lagen we dicht tegen elkaar aan. Ik voelde de ronde stevige billen van mijn stiefmoeder tegen mijn kruis aan en automatisch duwde ik zachtjes ertegenaan. Zachtjes duwde mijn stiefmoeder iedere keer tegen zodat we elkaar nu eigenlijk een beetje aan het droogneuken waren.
"Oooh dit is geil zeg…… aarch… oooh je wordt alweer zo hard……." Fluisterde Jacky. Als ik mijn lul pakte en mijn stiefmoeder haar been optilde zodat ik mijn staaf nu vanachteren bij haar naar binnen kon steken. Ik zocht blindelings naar haar gaatje als ik iets vond, strakker ditmaal maar het lukte; het voelde zo strak aan…. "Mam….. zit ik lekker zo in je?…"
"Arch… oh schatje…. Je zit in het verkeerde gaatje hmmm je zit in mijn kontgaatje….. nee nee nee…" zei ze er meteen achteraan… "Ga door…. Neuk me maar lekker in mijn aars…." Kreunde ze als ik mijn arm om haar heen sloeg en de rijpe vrouw haar rug kromde zodat we nu zijlings lagen te neuken. Samen draaiden we ons zodat ik nu boven op mijn stiefmoeder lag en haar in haar nauwe anus aan het neuken was.
"Ongelofelijk! Oooh ik wist niet dat kontje neuken zo lekker kon zijn ooh Tommy jaaaa ga door, dieper!… dieper….." kreunde Jacky als ze haar benen spreidde en haar kont wat omhoog drukte. Ik zakte helemaal omlaag zodat mijn pik nu met de volle lengte in de darmen van de kont van mijn stiefmoeder zat!
"Oooo orrchh aaah oorchh hmmm zooo diep ooh ik voel je zo diep Tommy in mijn kont hmmm heerlijk gewoon!….." Met langzame halen ging ik op en neer in haar darmen als haar kontspieren daarbij mijn lul masseerden. Alsof ze me aftrok! Het voelde niet langer aan alsof ik de vriendin van mijn vader aan het neuken was; dit was nu mijn vriendin die ik aan het kontneuken was, mijn eigen rijpe sexsletje! Dat idee wond me zo op dat ik haar in haar aars wilde volspuiten en dat zou niet lang duren. Maar de vrouw richtte zich zodat ze nu op zijn hondjes zat en ik achter haar kont neukte.
"Schatje… als je komt…. Kom maar …. Spuit maar in mijn anus….. je mag ook weer in mijn kutje spuiten hoor….. dat vindt ik zooo geil…"
Ik trok mijn jeukende lul eruit, alles jeukte , mijn ballen, snikkel… ten teken dat ik gigantisch zou gaan komen! Meteen duwde ik mijn lul in de schacht van mijn stiefmama als ze daarop met een diep gekreun reageerde en ik janken klaarkwam.
"AAAAH Jacky!!!!! AAAHHH!!!…" gilde ik als ik wederom mijn zaad in haar baarmoeder spoot en Jacky door haar armen knikte zodat ze enkel met haar kont omhoog zich vol liet spuiten met mijn sperma! Keer op keer weer die nacht kwam ik in haar klaar…. Wel vier keer totdat we rond een uurtje of vijf in een heerlijke slaap vielen…… Dat weekend hebben we het nog meerdere keren gedaan, zelfs nog vlak voordat ze me weer op de trein zette. Kort daarop kwam de mededeling dat Jacky zwanger was en negen maanden later…. Een week…. Te vroeg beviel Jacky van een wonderschoon baby'tje….. in al die tijd hebben we er nooit over gehad van wie het kind was….. maakte dat iets uit?……


Hoe de volgende ronde eruit ziet,… dat hangt jullie af…. Reacties aan auteur middels onderstaande link:
Aantal keer gelezen:
1636
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)