Spannendverhaaltje.nl

m'n nieuwe stiefmama [deel 1]

-
21-08-2010
Een paar jaar geleden stierf mijn moeder in een auto ongeluk. Ik was toen net mijn studie begonnen in Leiden en zat daar op kamers. Gelukkig vond mijn vader doordeweeks troost bij mijn ooms, tantes, vrienden en vriendinnen. Tot op gegeven moment ik kennis moest maken met mijn nieuwe stiefmama Jacky. Net over de veertig, blond halflang haar, volslank, lang. Best wel een mooie vrouw; ook verzorgde ze zich goed, was altijd netjes gekleed, vrouwelijk, rokken, jurken, waardoor haar door de zonnebank gebruinde benen altijd een klein feestje voor het oog waren. Ik vond haar meteen al aardig want ze stelde me op me gemak en als we wat met z'n drieën gingen doen dan was ze altijd in de buurt om me bezig te amuseren als ik me verveelde. Zo vaak kwam het er niet van dat we dat gedrieën konden doen want vader had een bedrijf waar hij meer dan eens in de weekenden voor naar het buitenland toe moest. Maar zeker in de begin periode toen Jacky net bij ons ingetrokken was, was dat geen probleem. Ik zat dan op mijn kamertje te internetten of studeerde wat terwijl mijn kersverse stiefmoeder Jacky beneden TV aan het kijken was….. Tot het afgelopen weekend.
Zoals gebruikelijk werd ik door Jacky van het station afgehaald. Ik stapte uit de trein en zag in de grijze menigte haar al staan; ze droeg een korte rok, net boven de knieën, witte panty's, pumps, een witte bloes en een jackje. In vergelijking tot wat ze normaal altijd droeg was dit voor haar normen en waarden een beetje gewaagd.
"Hey lieverd….. kus kus kus….."
"Hoi Jacky…….. kus kus kus wat zie je er leuk uit!"
"Ach ik dacht laat ik es een keertje wat anders proberen… vindt je het echt leuk?…"
"Ja hoor…." Zei ik als ik merkte dat Jacky mijn hand pakte en we hand in hand van het perron afliepen naar de auto. Ik wist dat mijn vader vorig weekend naar Azië was afgereisd voor een belangrijke deal, en daar de hele week al zat.
"Wanneer komt papa eigenlijk thuis Jacky?…" vroeg ik haar op weg naar huis.
"Ehm,….. hij belde gisteren dat hij er nog een week aan moet plakken….." de teleurstelling was duidelijk in haar stem te horen als ze een beetje geïrriteerd de handrem hard aantrok.
Ik trok de ijskastdeur open en haalde er een biertje uit.
"Hey…. Tommy ik dacht zo… waarom gaan we niet vanavond uit. Kroegje in, bioscoopje of zo?…." ik realiseerde me ook dat mijn stiefmoeder al twee weekenden langs niets had ondernomen en stemde in.
"Okee, laten we naar de bioscoop gaan mam…" zei ik. Zij bood aan om de kaartjes te regelen terwijl ik me spullen uit zou pakken en me op zou frissen. Uitpakken betekent in mijn geval, tas in de hoek gooien, uitkleden en douchen. Zodat ik een minuut later in mijn onderbroek in de badkamer stond. Ik keek om me heen en mijn oog viel op de wasmand waar ik mijn broekje in wilde doen. Ik pakte de deksel en zag daarin een slipje liggen van Jacky. Even kreeg ik een warm gevoel om het slipje te pakken en eraan te ruiken….. maar glimlachend gooide ik mijn broekje erin en sprong onder de douche.
"Tommy!!???……." hoorde ik Jacky van beneden roepen. "Schiet een beetje op, want ik heb kaartjes voor de vroege voorstelling…."
"Okee mam!…." riep ik als ik nog snel even me schoor om even later naar beneden te komen. Mijn stiefmam stond al in de gang te wachten met de autosleutels in de hand.

"Waar wil je gaan zitten?……" zei Jacky als we een bijna lege zaal betraden. Achterin waren de meeste gaan zitten.
"Dit is een goede plek……" zei mijn stiefmoeder als ze een plek uit koos waardoor wij van al de bezoekers het meeste vooraan zaten. De film begon…. Als we net gingen zitten en terwijl het licht iets dimde zag ik hoe mijn stiefmoeder haar benen over elkaar heen sloeg en ze tegen me aan leunde en mijn bovenarm vastpakte. Ik moest even slikken want haar rokje was zover omhoog gekropen dat ik bijna haar gehele dijbeen kon zien. Kortom, veel ontspanning voor mijn zat er niet in…. Grootste deel van de tijd zat ik naar de benen van mijn stiefmoeder te staren als ze af en toe ging verzitten en ik haar andere been kon zien. Ik droeg een wijde broek en hoopte dat ze in het donker niet de gigantische bobbel in mijn broek zou opmerken. Het werd alleen maar erger als ze, klaarblijkelijk onbewust haar hand op mijn buik legde terwijl ze naar de film keek. Het licht ging aan en meteen pakte ik mijn jas en hield deze voor mijn zak als we opstonden.
"Goeie film mam……" zei ik snel.
"Ja…. Erg mooi……" was het enigste wat ze zei als we de zaal uitliepen. "zullen we een kroegje pakken?….." hoorde ik haar zeggen als ze in de vertrekkende menigte voor me uit liep zodat ik nu de rondingen van haar billen kon zien.
"Eh…. Zullen we dat morgenavond doen mam? Ik ben een beetje moe… en heb wel trek…."
"Okee lieverd….. ik maak wel wat lekkers thuis voor ons…."
Zodra we thuis waren vluchtte ik naar boven naar de badkamer. Shit, ik had de hele tijd een stijve in mijn broek! Ik kon zo toch niet met een paal in mijn broek naar beneden komen?! Ik liet mijn broek zakken en kneep in mijn lul…… om de stijfheid te doen verdwijnen maar het werkte niet echt.
"Tommy….. kom je? Ik heb al wat ingeschonken voor ons en hotdogs gemaakt…..laat ze niet koud worden…." Ik moest binnen nu en een paar minuten naar beneden. Ik kreeg een idee, ik trok een slobber sweater aan die over mijn broek hing. Dat zou mijn bobbel wel verbergen!
Ik liep de trap af en nam de keukendeur…. Ze stond niet in de keuken en ik keek de hoek om. Daar zat mijn stiefmoeder op de bank, ze had een hotdog in haar hand, meer worst dan brood want het stak er aan beide kanten ver uit. Maar in plaats van dat ze een hap nam zag ik dat ze met gesloten ogen haar lippen om de worst sloot en eraan zoog. Langzaam liet ze de worst in en uit haar mond glijden! Ik besloot om haar niet zo te storen en maakte mijn aanwezigheid in de keuken kenbaar door met een paar potten op het fornuis te rammelen.
"Ooooh de hotdogs zijn hier Tommy….." riep ze, een beetje geschrokken. Toen ik de woonkamer betrad deed ze net alsof ik er niet was. Haaks op haar ging ik zitten en nam er eentje.
"Hmm hmmm ff kijken wat er op TV is…. Zal wel niets…. Misschien op de filmnet…." En ja hoor er was een vette pornofilm bezig. Ze waren net tussen twee scènes dus deed ik net alsof het een gewone film was.
"Laat maar staan mam, ik ken deze film nog niet……."
"Okee.,…. Hier, hier heb je afstandsbediening…" zei ze als ze deze op de tafel legde. Ik draaide me naar de TV en terwijl ik aan een hotdog bezig was begon de volgende seksscène.
"Wow…." Zei ik zogenaamd verbaasd. "hij is wel heel vriendelijk voor haar….." grapte ik maar ik hoorde niets. Ik durfde niet om te kijken en wachtte op een reactie van mijn stiefmoeder, dat ik een andere zender moest opzetten maar dat bleef uit. Enkel… een "Laat maar staan hoor als je wilt…. Je bent al oud genoeg om deze films te zien als je wilt…."
Het ging er heet aan toe op de film, een stevige pijpscene, goddank had ik die sweater aan want ik had een paal van had ik jou daar. Het gekreun van de film werd steeds heftiger en ik werd steeds meer en meer geiler. Hoelang kon ik het nog volhouden om niet naar Jacky mijn stiefmoeder te kijken. 5minuten? Drie minuten? Nou?…. Ja nu!….. Ik draaide me opzij zag dat Jacky mijn stiefmoeder wijdbeens onderuit gezakt in de bank zat, de rok omhoog geschoven zat ze zichzelf over haar panty's en slipje te strelen. Ik zei niets als onze blikken elkaar troffen.
"Je mag jezelf best wel aanraken hoor als je dit soort films kijkt liefje….." fluisterde mijn stiefmoeder. "Ik weet ook wel dat je in de bioscoop opgewonden was…. Van mijn benen…" Ik moest slikken, ze had het dus wel. in de gaten gehad. Maar het geluid van de film, mijn stiefmoeder Jacky die zich aan het strelen was…. Maakte me supergeil.
Langzaam trok ik mijn sweater omhoog en de ogen van mijn stiefmama werden groot als ze de enorme bobbel in mijn broek zag.
"Hmmmm njach…hmmm…." Kreunde Jacky als ik mezelf nu over mijn zak streelde. Ze ging een stapje verder als ze in haar nylons een gaatje maakte en haar slipje opzij trok zodat ik nu de roze kaalgeschoren neukschacht van mijn stiefmoeder zag en haar vinger kringetjes begon te maken rondom haar dikke opgezwollen clitoris. Zonder een woord te zeggen opende ik mijn gulp en liet mijn broek op de enkels zakken als ik mijn knoertharde paal de vrijheid gaf en hem rechtomhoog hield als ik mezelf aftrok.
"Ooooh jongen toch oooh….." kreunde stiefmama als ze naar mijn pik staarde en een vinger haar kutje ingleed. Ik zag hoe Jacky nu als een landingsgestel haar benen de lucht indeed wijdbeens zodat ze nu beter zichzelf kon strelen. Iedere vrees verdween als Jacky mijn stiefmoeder diep kreunde: "Oooooh kom Tommy… kom…. Steek die pik in me……" Meteen stond ik op en knielde voor haar neer. De druppels voorgeil dropen uit mijn snikkel als ik mijn lul pakte en de eikel tegen de ingang van de neukschacht van mijn stiefmoeder aandrukte.
"Oooh ga door Tommy, niet stoppen, plaag je stiefmoeder niet zo schatje…. " kreunde ze met halfgesloten ogen als ze haar benen in de lucht hield. Ik duwde naar voren en een tropische hitte omsloot mijn paal als ik iedere millimeter van haar kletsnatte nauwe schacht om mijn lul voelde sluit en me naar binnen zoog.
"Oooooh Tommy! Jaaach…. Oooh heerlijk!…" kreunde ze.
"Ooooh mam! Ooooh Jacky!!….. " gilde ik uit als ik mijn lul nu helemaal erin stootte en het neuken nu echt begon. Met lange halen ramde ik mijn lul in mijn stiefmoeder.
"Oooh schatje jaaach heerlijk hmmm neuk me, dit is zo lekker ooooh…….."
Ik greep Jacky bij haar enkels zodat haar handen nu de vrijheid hadden om haar bloesje los te knopen en haar borsten de vrijheid te geven. Een paar enorme opgezwollen borstspenen had mijn stiefmoeder gekregen als ze er zachtjes in kneep terwijl ik in een gelijkmatig ritme haar hier in de woonkamer op de bank naaide!
"Kus me……." Kreunde ze als ik voorover boog en we begonnen te tongen. Met kracht zoog de vrouw mijn tong naar binnen als ik het ritme versnelde en steeds harder mijn lul in haar rijpe neukhol ramde.
"Oooooh hmmp hmmp…. Ik kom oooh….." riep Jacky als ze met haar ogen rolde bij het krijgen van haar orgasme.
"Ooh mam… ooh Jacky!….. ik wil komen…. Ik wil komen……"
"Jaaaach schatje kom maar…. Kom maar Tommy spuit alles in me……" kreunde de rijpe vrouw als ze een hand om mijn ballen legde en ermee begon te spelen.
"Jacky aaah aaah!!! Oh mam! Aaahhh!!!" jankte ik als ik in haar enkels kneep en mijn onderbuik aanspande om met kracht in mijn stiefmoeder te spuiten. "Hier!!! Ik KkoooooooOOOOoomm!" Iedere daarop volgende stoot resulteerde in een straal van mijn opgespaarde sperma en Jacky kreunde luid als ze een hand op haar onderbuik legde ter plaatse van mijn spuitende snikkel die zo diep in haar zat dat ik ongetwijfeld nu een romige lading liefdessap in haar baarmoeder aan het pompen was.
"Ooooh Jacky… mam… dat was.,.. dat was… ooooh….." kreunde ik als ik me voorover boog om haar te tongen.
"Hmmm phmmp…hmmmp oooh jongen dat was geweldig! Jij bent geweldig! Ooooh zo opwindend en geil heb ik het nog nooit gehad.." kreunde ze als mijn stiefmoeder me verliefd aan keek. Het leek wel alsof ik haar als een wilde merrie getemd had want ze keek zo teder en gewillig dat ik haar wederom kuste.
"Hmmmm je bent nog steeds stijf liefje…." Kreunde Jacky als ik haar benen losliet zodat deze weer konden zakken. Ik trok me daarbij langzaam terug uit haar kale schacht. Meteen nam ze mijn halfslappe glibberige aal in haar hand en wreef erover heen.
"Zullen naar boven gaan en daar de film verder kijken?…" stelde mijn stiefmoeder voor. Dat hoefde ze geen tweede keer te zeggen en terwijl ik de TV uitzette stond Jacky op en pakte mijn hand als ik een paar heupwiegende billen de trap op naar boven volgde, naar mijn kamer.
Aantal keer gelezen:
1806
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)