Spannendverhaaltje.nl

m'n geile nichtje

-
21-08-2010
Op een avond, na het eten vraagt mijn moeder of ik even de hond uit wil laten. Ik doe dat natuurlijk graag, want dit is de manier om even stiekem een sigaretje te kunnen gaan roken. Dus voor dat ik de deur uit ga, pak ik op m'n kamer eerst mijn pakje Camel sigaretten en wat snoep om achteraf de geur te verdoezelen. Ik loop mijn inmiddels gebruikelijke rondje en kom in mijn favoriete straat uit. Hier woont Yvon een meisje van 15 jaar jong. Ze zit bij mij bij de sportvereniging en ik kan altijd maar moeilijk mijn ogen van haar af houden. Ze komt toevallig net de deur uitgelopen en wil net op haar fiets stappen. Ik vraag of ze zin heeft om even mee te lopen en gelukkig doet ze dat wel. We komen samen bij het honden uitlaat gebied aan. Het is een klein stukje bos aan de rand van ons dorp. Daar aangekomen pak ik mijn pakje Camel sigaretten uit mijn jas en bied er haar één aan en steek er zelf ook één op. "Ik wist niet dat je rookte" zei Yvon. Zij rookte namelijk al een paar jaar. Voor jou doe ik dat graag, dacht ik. Om van onderwerp te veranderen vraag ik haar: "Wil je iets voor me doen, je lijkt me best een geil meisje?"
"Ligt eraan wat?" zegt ze. "Je mag kiezen, of met me tongen of ga jezelf hier vingeren of je mag me aftrekken" ik sta zelf verbaast vn deze vraag en krijg een vuurrood hoofd.
Ze antwoord: "Dan wil ik je penis wel eens voelen." Mijn penis was al stijf, maar nu is hij zo hard als steen. Vlug bindt ik tijdelijk de hond vast aan een boom. Ze maakt mijn rits los en laat mijn broek zakken. Ik pak haar hand en vorm hem rond mijn penis. "hoe voelt hij?" vraag ik. "Lekker hard", antwoord ze een trekje van haar sigaret nemend. Ze begint met haar hand op en neer te bewegen, terwijl ze daar maar staat te roken. "Volgens mij heb je dit al vaker gedaan" zeg ik. "Zal ik je eens wat vertellen, ik ben op mijn 10e al ontmaagd en heb sindsdien al zo'n kleine 50 jongens en meiden gehad. Ohh mijn god, wat is dit geil. Ik een jongen van 20 die wordt getrokken door een meisje van net 15 jaar oud. Ze gaat steeds sneller en begint me nu zelfs te pijpen. Met smakkende geluiden brengt ze me tot een orgasme. Ik spuit heel haar mondje vol en spuit ook nog een lading over haar gezichtje. Ze likt al het sperma op en met haar mondje vol, neemt ze een trekje van haar sigaret en blaast de rook in mijn gezicht. Ik geef haar als bedankje een kusje op haar voorhoofd en zeg: " De volgende keer, mag je mij laten kiezen". "Is goed", lacht ze en fietst met een knipoogje weg.
Ik maak de hond los van de boom en we lopen weer verder.
Ik kom een tijdje later voorbij het huis van een nicht (familie) van mij. Ze is even oud als me en is inmiddels al getrouwd en zwanger van haar eerste kindje. Op de hoek van de straat zijn wat struiken, daar kan ik de hond wat laten rondsnuffelen. Hierdoor kan ik rustig naar haar huis kijken. Opeens zie ik voor het keukenraampje iemand zwaaien. Ik denk dat het Cindy is en zwaai terug. Omdat ik langer blijf kijken, doet er iemand de deur open. Het is Patrick haar man. Ik krijg een rood hoofd en wil doorlopen, maar hij komt naar me toe gelopen. Hij zegt: "Heb je soms zin om even binnen te komen?" "Dat is goed", zeg ik: "maar dan breng ik wel eerst even de hond naar huis." Een tijdje later sta ik weer voor hun deur en bel aan. Cindy doet open: " Ha Tom, kom binnen".
We gaan zitten in de woonkamer. Zij op een stoel en ik op de bank. Patrick vraagt wat ik wil drinken en gaat het halen. Na een tijdje komt hij terug met de drankjes. Opeens gaat de telefoon, gelukkig Patrick moet voor een tijdje weg. Patrick pakt zijn spullen en sluit de deur achter zich. "Gelukkig", zucht ze. En ze staat op en loopt naar een ladenkaste tegen de muur. Hieruit pakt ze een pakje sigaretten en een aansteker.
"Zo, nu kan ik eindelijk weer eens een sigaretje opsteken", zegt ze lachend. Maar opeens werd ze wat serieuzer: "Tom je kunt wel je mond houden he, dit mag namelijk niemand weten. Het is ons geheimpje".
Ik stond werkelijk verbaast te kijken toen dit zich allemaal afspeelde.
Ze steekt er één op en vraagt of ik er ook één wil. "Hoe weet je dat ik rook", vraag ik. "Dat ruik ik" antwoord ze lachend.
Ze ziet dat ik van dit alles een stijve penis krijg en komt bij me zitten. Ze gaat met haar hand over mijn kruis en en pakt daarna mijn hand vast. "Wil je hem even voelen, de baby?" vraagt ze. Langzaam ga ik over haar inmiddels aardig opgezwollen buik en voel de baby schoppen. Ik lach. Daarna ga ik langzaam wrijvend omhoog richting haar inmiddels ook aardig grote borsten. "Oh, ga door" zegt ze. Ze trekt haar t-shirt uit en begint ook haar BH los te maken. "Zuig aan mijn tepels, Tom." smeekt ze. Ik begin gulzig te smakken en te zuigen. Opeens voel ik een soort vocht uit haar tepels komen, het is haar moedermelk. Oh, wat smaakt dat heerlijk.
Ik kijk haar in haar ogen en neem een trekje van mijn sigaret en voor ik het uitadem begin ik met haar te tongen. Nu stroomt al mijn rook in haar mondje en het komt door haar neusgaten naar buiten.
Cindy vraagt: "Tom, ga eens staan dan kan ik je pijpen."
Ik ga voor haar staan en Cindy vormt haar handje rond mijn penis. Ze begint me af te trekken en doet dat zeer geraffineerd. Opeens voel ik een drang bij me naar boven komen. "Ik voel dat ik moet gaan plassen" zeg ik.
Cindy gaat tot mijn verbazing met haar mondje naar mijn penis en blijft me maar aftrekken. Ik voel dat de pis gaat komen. Ik kan het niet meer houden en onder het aftrekken komt mijn zeik met golven uit mijn pik en het kletst deels in Cindy's mond en deels over haar gezicht en lichaam. Als al de pis eruit is plof ik langs haar op de inmiddels kletsnatte bank neer. Om even bij te komen steekt Cindy nog een sigaretje op. Ik vraag: "Mag ik ook eens een trekje?" Daarop neemt ze een trekje van haar sigaret en begint met de rook nog in haar mond, met mij te tongen en blaast onder het tongen de rook in mijn mond en ik blaas het er door mijn neus weer naar buiten.
Hierna staat Cindy op en loopt naar het ladenkastje tegen de muur. Hieruit pakt ze een tube glijmiddel en een grote levensechte vibrator. Cindy gaat op de bank tegenover mij zitten en spreid uitdagend haar benen. Ik wil opstaan, maar Cindy zegt: "Als je durft op te staan of als je jezelf niet kunt beheersen, dan stopt het hier en vertel ik alles tegen de familie!!!" Ik ga snel weer zitten en bleef begerig en geil naar haar kijken. Ze smeert haar handen in met glijmiddel en gaat zichzelf liggen vingeren. Ze steekt er steeds meer vingers in en opeens zit haar hele handje erin. Ik steek van geiligheid snel een sigaretje op. Mijn hand gaat als vanzelf naar mijn kruis en ik wil mezelf af gaan trekken. Cindy ziet dit en schreeuwt boos: "Als je het maar laat, je weet wat ik gezegd heb!!!". Snel laat ik mijn penis los. Haar ene hand zit nog steeds in haar kutje en met haar andere hand gaat ze richting haar kontgaatje. Ze steekt er voorzichtig 1 vinger in. oh, wat is dat lekker. Ze pakt de fibrator en gaat ermee, naar haar kontje. Ze smeert hem in met glijmiddel. Ze zet hem aan en stopt hem in haar kontje. Geef me een trekje van je sigaret, zegt ze. Ze neemt een diepe heis en blaast de rook onder het kreunen uit in mijn gezicht. Nu zet ze de fibo in de hoogste stand en opeens gilt ze het uit. Kom nu maar eens hier met je lul, zegt ze. Ik ga snel voor haar staan en begin haar in haar mondje te neuken. Zelf zit ze nog met haar handje in haar kut en met de andere hand zit ze me te rukken. In haar kont zit nog steeds die fibo. De rest van het verhaal volgt......
Aantal keer gelezen:
2667
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)