Spannendverhaaltje.nl

Logeergast

-
16-08-2010
Sarah, de beste vriendin van mijn vrouw kwam dit weekend langs om te stappen en om samen met mijn vrouw lekker te shoppen. Sarah is een mooie meid van 27, met een mooi figuur, fel blauwe ogen en lange blonde haren. Ik woon sinds kort in Barcelona samen met mijn vrouw Anne. Wij zijn hier naartoe verhuisd voor haar werk en daarom is zij vaak van huis. We krijgen regelmatig bezoekers vanuit Nederland die dan een nachtje bij ons blijven slapen.
Sarah, de beste vriendin van mijn vrouw kwam dit weekend langs om te stappen en om samen met mijn vrouw lekker te shoppen. Sarah is een mooie meid van 27, met een mooi figuur, fel blauwe ogen en lange blonde haren. Sarah is een flirt, die weet hoe ze mannen kan verleiden. Wij hebben altijd al een goede klik gehad, maar de laatste tijd voor ons vertrek flirte ze wel zeer opzichtig met me. Drie weken voor ons vertrek naar Spanje waren we met een groep vrienden gaan kamperen in de Ardennen. Op de camping stond haar tent recht tegenover de onze.
Op een avond voor het slapen gaan had ze haar tent nog half open staan, waardoor ik vanuit onze tent kon zien hoe ze zich aan het omkleden was. Ze had me al lang gezien, maar ze ging gewoon door met haar sensuele striptease. Ze raakte hierbij haar borsten aan en ik had een prachtig uitzicht op haar contouren, terwijl zij zich verder uitkleedde voor de nacht. Net toen ze haar BH los gespte, hoorden we mijn vrouw naderen, die naar het toiletgebouw was geweest. Snel ritste Sarah haar tent dicht, nadat ze me een vette knipoog had gegeven.
Toen Anne de tent in kwam, kon ik mijn handen niet van haar afhouden. Ik trok haar naar me toe en begon haar hartstochtelijk te zoenen. Snel trokken we al onze kleren uit en na een korte maar hevige vrijpartij, vielen we voldaan in slaap. De volgende ochtend deed Sarah of er niets was gebeurd, terwijl ze ons toch gehoord moet hebben. Het weekend voor ons vertrek hadden we nog een afscheidsfeestje in onze stamkroeg, waarbij al onze vrienden en familie aanwezig waren. Sarah had voor ons een hotel in de buurt geregeld, zodat wij niet naar huis hoefden te rijden.
Toen ze me de sleutel kwam brengen, kwam ze “per ongeluk” net iets te dicht tegen me aan staan, waardoor haar borsten stevig tegen mijn arm drukten. Ze legde uit hoe we bij het hotel door de nachtingang naar binnen moesten en toen zei ze: “of moet ik het je even laten zien waar het is? Maar dan zijn we wel een uur bezig.”. Aangezien ik dit flirterige aanbod niet al te serieus nam (en ik het niet kon maken op mijn eigen afscheidsfeest), maakte ik me er met een grapje vanaf door te zeggen dat ik in 5 minuten wel met haar klaar zou zijn, waarop zei met een grote glimlach antwoorde: “Daar neem ik geen genoegen mee.
Bij mij zul je beter je best moeten doen, dan 2 weken terug in de tent met Anne”. Ze had ons dus wel degelijk gehoord! Twee maanden later toen wij eenmaal een beetje gesettled waren, kwam Sarah dus voor het eerst op bezoek in ons nieuwe Spaanse appartement. Ik had nog geen werk gevonden dus ik had alle tijd om Sarah op donderdagmiddag van het vliegveld op te halen. Nadat ik haar rondgeleid had door ons appartement heb ik een flesje wijn open getrokken. We hadden deze bijna leeg toen Anne thuis kwam van haar werk.
De dames begroeten elkaar enthousiast en praatten alsof ze elkaar al een jaar niet meer gezien hadden. Die avond zijn we met zijn drieen gaan uiteten waarbij de dames de spaanse mannen uitvoerig beoordeelden. Na de nodige drankjes genuttigd te hebben liepen we gearmd naar huis. Anne was de nuchterste, want zij moest vrijdag nog werken. Sarah en ik konden de volgende dag dus lekker lang uitslapen. Rond 10.30 uur werd ik de volgende ochtend wakker. Ik liep naar de keuken om het ontbijt klaar te maken, toen ook Sarah net uit bed kwam. Ze had Anne haar korte badjas aan, die op de logeerkamer hing.
Haar billen werden net bedekt door de korte badjas en ze had een mooie inkijk in haar decollete. Ik keek haar van top tot teen aan en mijn pik maakte al een sprongetje in mijn boxershort. Sarah keek me met een glimlach aan en ze liep voor me uit naar de keuken, waardoor ik een goed uitzicht had op haar mooie ronde billen. Bij ieder stap die ze zette werd de stof van de badjas iets opgetild, waardoor ik nog net iets meer van haar wiegende billen zag. Tijdens het ontbijt zeiden we niet veel, maar ik voelde de erotische spanning die in de lucht hing.
Af en toe viel liet ze haar badjas iets verder open vallen, zodat ik ook een betere inkijk kreeg in haar decoleté. Toen ze voorover boog om de boter te pakken, keek ik zelfs tegen haar stijfstaande tepels aan. Maar toen ze weer recht ging zitten deed ze snel haar badjas weer iets verder dicht. Na het ontbijt ging ik eerst douchen en daarna zou ook Sarah gaan douchen. De badkamer was alleen bereikbaar via onze slaapkamer. Toen ik uit de douche kwam, stond ik poedelnaakt in onze slaapkamer om mijn kleren te zoeken. Plotseling kwam Sarah al binnen lopen om te gaan douchen.
Ze had haar badjas nu bijna open hangen waardoor ik haar borsten in volle glorie zag. Twee stevige borsten met stevig vooruit priemende tepels. Ze schrok een beetje toen ze me zo zag staan, maar ze vermande zich alweer snel toen ze mijn stijgerende penis zag, die al in beweging kwam bij het zien van deze halfnaakte schoonheid. Ze liep naar me toe en ze kuste me vurig op mijn mond. Ik zoende gretig terug en knoopte snel haar badjas los, die direct daarna op de grond viel. Ik kneedde haar borsten met mijn handen en voelde haar heerlijke billen.
Sarah duwde me achterover op het bed. Ze kwam bovenop me zitten en we zoenden hartstochtelijk. Langzaam ging ze met haar mond omlaag, terwijl ze met haar borsten over mijn lijf schuurde. Ze kuste mijn penis en nam hem helemaal in haar mond. Ik werd gepijpt zoals ik nog nooit gepijpt was! En ondertussen bleef ze me aankijken met het haar felblauwe ogen. Al binnen enkele minuten kwam ik schokkend klaar en schoot ik mijn zaad in haar mond. Ze deed net alsof ze dit niet merkte en bleef maar doorzuigen. Toen ik een beetje bijgekomen was, kwam ze weer omhoog en zei ze met een glimlach: “ik had je toch gezegd dat je bij mij iets beter je best moest doen en nog niet binnen 5 minuten klaar was?”.
Vervolgens kusten we elkaar weer vurig waarbij ik mijn eigen geil in haar mond proefde. Nu was het mijn beurt om haar onderhanden te nemen. Ik draaide haar om op haar rug en nu zakte mijn mond via haar borsten en haar buik af naar beneden. Ik kuste haar vanaf haar knieenen weer omhoog, via de binnenkant van haar bovenbenen naar haar liefdesgrot. Haar kutje was al vochtig en ik liet een vinger naar binnen glijden terwijl mijn tong haar clitoris onder handen nam. Mijn andere hand zocht ondertussen haar borsten.
Haar lijf begon te kronkelen en ze genoot met volle teugen. Ze begon steeds harder te kreunen, maar net voor ze haar orgasme bereikte stopte ik en ging ik weer omhoog en kuste ik hoor borsten en haar mond. Mijn inmiddels weer stijve penis was ter hoogte van haar neukgrotje en ik stootte hem in een keer naar binnen. Ze kreunde zacht in mijn oor, terwijl ik een draaiende beweging maakte. Ze zoende me hartstochtelijk terwijl ik het ritme opvoerde. Samen neukten we ons naar een zalig orgasme. We bleven nog even voldaan in elkaars armen liggen, waarna we samen de douche opzochten om alle sappen van ons af te spoelen voordat Anne weer thuis was van haar werk. In de douche zeepten we elkaar lekker in en deden we de vrijpartij nog eens dunnetjes over.
Een uur later kwam Anne thuis van het werk en zaten wij op de bank te wachten om gezamenlijk de stad in te gaan. Toen ze vroeg wat we vandaag gedaan hadden, zei Sarah dat ze lekker had uitgeslapen en dat ze zich daarna lekker door mij had laten verwennen met een lekker ontbijtje. We keken elkaar met een glimlach aan en hebben het er nooit meer over gehad. Helaas is het tot nu toe bij deze ene keer gebleven, maar wie weet wat er gebeurt als ze nog een keer een weekendje langs komt...
Aantal keer gelezen:
654
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)