Spannendverhaaltje.nl

Lieve meisjes op school

-
16-08-2010
Ik zal me ff voorstellen ik ben joyce en ben nu 19 jaar en zit in 5 VWO. Het was een jaar geleden dat ik op mijn nieuwe school kwam. Iedereen was nog onbekend voor mij. Behalve jobine die woonde bij mij in de straat en daar trok ik dan ook een beetje mee op. Ik kwam halverwege het jaar binnen dus verder kende idereen elkaar wel. Ik zat onder wiskunde een beetje voor me uit te staren en ik knipperde met mijn ogen wat zag ik daar.
Jobine zat zich midden in de klas te vingeren. Tot nu toe was ik nog niet geil geworden van een vrouw dus het verbaasde mij ook dat ik wat nattigheid voelde in mijn kutje. En langzaam droomde ik weg met de gedachten haar te helpen. Ik werd gewekt door de bel en liep naar de gaderobe om mijn jas te pakken. Zullen we samen fietsen zei jobine, is goed antwoordde ik en we reden samen richting huis. Het was ongeveer 20 minuten fietsen dus dat was ook veel gezelliger. Halverwege vroeg ik wat ze in de les aan het doen was. Ze werd rood en zei tegen me dat ik dat best wist. Ja sorry zei ze ik was zo geil t moest er even uit.
Ik zei dat het nix uit maakte en dat ik het ook wel geil vond. Meen je dat zei ze ja knikte ik. Ga je dan met me mee naar huis vroeg ze. En ik voelde al aan waar ze heen wilde. Ik zei dat we dat maar beter niet konden doen. En teleurgesteld fietste we stil verder. De volgende dag op school keken we elkaar aan of dat we niks gezecht hadden. En ze zei dat ze naar het toilet moest en zoals gewoonlijk liep ik mee. Dat had ze blijkbaar verwacht en in het toilet aangekomen duwde ze me het hokje in en deed de deur op slot. Ik werd een beetje paniekerig maar toen ze mijn lippen mer haarlippen aanraakte bedaarde ik.
Ik voelde haar mooie volle lippen op de mijne en voelde hoe haar tong bij mij binnen probeerde te dringen. En toen kon ik de verleiing niet weerstaan. ik deed mijn mond open en we begonnen innig te tongen mmm heeerlijk die meisjestong zo in mijjn mond. Opnieuw kreeg ik dat gevoel wat ik gister in de wiskundeles kreeg. En dat merkte ze toen ze tussen mij liezen begon te voelen. Ze maakte behendig mijn broeksknoop los en wreef met haar vingers over mijn string. Dit maakte me echt geil en ik begon haar bortsjes te kneden.
Ze deed mijn string omlaag en begon me heerlijk te vingeren. We werden gestoord door de bel en ze zei kom laten we naar mijn huis gaan. Dit keer stemde ik wel in omdat ik wist hoe lekker en geil ze was en ik dit niet wilde missen. To be continued
Aantal keer gelezen:
622
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)