Spannendverhaaltje.nl

Lesbische tiener

-
16-08-2010
Ik ben Sabrina, en ik ben 18 jaar oud. Ik zie er erg lekker uit. ik ben 169 cm lang en ik weeg 56 kilo. Ik heb lange bruine haren, en een paar lekkere stevige borsten 80DDD. Ik kwam uit bed, en had zin om weg te gaan. Ik trok een zwarte tanga aan en een zwarte halve cups bh aan. verder deed ik een spijkerrokje aan. En ik deed ook een witte blousse aan, en zodanig dat mijn borsen net niet tezien waren. Ik deed er ook mooie pumps aanmet enkelbandjes. Ik deed om mijn hals een fluwelen bandje. Verder deed k alleen nog rode lippenstift op, en ging kijken in de spiegel. Ik vond dat ik er lekker goedkoop en sletterig eruit zag en vond het heerlijk.
Ik ging lekker de stad in, en kwam langs een bruidsmodezaak waar een briefje op het raam hing vaar ze een showmodel zochten. Ik trok mijn stoute schoenen aan en ging naar binnen. Ik moest mij melden bij Sandra, op het kantoor. Ik ging naar binnen en zag daar een mooie vrouw zitten. Ze had lange blonde haren en door haar kleding heen zag ik dat ze een lekkere figuur had. Zevroeg wat ik wou, en ik zei dat ik model wou zijn. Ze vroeg of ik bleef staan. en ze ging mij van alle kanten bekijken. Opeens ging ze met haar hand over mijn been, en ik beantwoord dat met mijn tong over mijn rode lippen te gaan. Ze glimlachde en drukte haar lichaam tegen de mijne.
Ik begon haar te zoenen en voordat zij er erg inhad deed ik mijn tong in haar mond. Opeens ging ze met haar handen naar beneden, en deed ze mijn rokje uit, en ging daarna mijn blousse uit trekken. Ze zag dat ik harde tepels had gekregen, en begon mijn tepels te zoenen. Ze ging met haar hand in mijn tanga en begon mij te vingeren. toen stopte ze en deed mijn tanga uit. Ik zag een bureau staan en lieper naartoe en ging er met mijn rug opliggen, en deed mijn benen wagen weid. Ze kwam en begon mij zalig te beffen. Na een paar minuten kwam ik kreunend klaar. Een moment later kwam er een model binnen die al een trouwjurk aanhad per ongeluk binnen. Ze keek verbaasd dat ik alleen nog pumps en mijn halvecups bh aan had.
Ik liep snel naar haar toe en trok haar het kantoor binnen, en deed de deur dicht.Ik deed haar sliuer omhoog en begon haar te zoenen . Sandra ging aan de andere kant staan en zei tegen Gerda dat ze met haar handen op het bureau moest leunen, en met haar benen weid moest.Ik moest achter gerda om mijn knieen en ging trok de jurk van achter omhoog en ik zag een lekkere sappige spleet. Ik begon Gerda mteeen te beffen en Gerda kwam klaar. Toen gigen we met zijn drieen nog lekker verder seksen, maar dat is voor de volgende keer!
Aantal keer gelezen:
805
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)