Spannendverhaaltje.nl

Lesbische fantasie

-
16-08-2010
Ik ben in een grote hal met allemaal piepkleine kamertjes, met daar in een massage tafel, en een geile vrouw.
Ik wandel door de hal, ik ga een kamertje binnen. In het kamertje zie ik een vrouw in mantelpak. Ze beveelt me op de massage tafel te gaan zitten en ze doet een striptease voor me, eerst haar haren los, dan gaat haar hand over haar borsten en ze knoopt haar blouse los. Langzaam zie ik haar donkerrode bh te voorschijn komen, ze heeft grote borsten. Dan valt haar blouse op de grond. Ze gaat langzaam met haar handen over haar buik naar beneden.. ze streelt haar kutje uitvoerig over haar broek heen. Dan knoopt ze haar broek los en draait zich om, ze beweegt haar heupen heen en weer en ontdoet zich langzaam van haar broek, een donkerrode string wordt zichtbaar voor mij. Hmm.. zoals ze daar voor over gebukt staat zie ik een stukje van haar schaamlippen, ik word daar zo geil van, en mijn hand glijd bijna onmerkbaar mijn broek in en ik begin zachtjes mijn schaamlippen te strelen.
Ondertussen gaat de onbekende vrouw door, ze draait zich om, glimlacht even als ze ziet waar ik mee bezig ben en gaat door met haar eigen spel. Ze ontdoet zich heeeeeel langzaam van haar bh, speelt met haar borsten. Ze streelt haar tepels en masseert die mooie volle borsten. Elke keer likt ze even aan haar vingers en streelt een tepel, ze staan keihard vooruit. Ze gaat verder, ze streelt met haar hand haar buik en glijdt langzaam af naar beneden. Ze streelt haar kutje door het stringetje heen, ik hoor haar zachtjes kreunen. Dan opeens is het gedaan met haar rustige gedrag. Ze rukt in 1 keer de string van haar lijf en komt op mij af.. ze komt met har gezicht bij mijn hoofd en we tongen heftig.. heel lang en geil. Dan kleedt ze mij uit.. in het tempo van zo straks. Ze trekt mijn truitje over mijn hoofd en mijn beha volgt.. ze besteed erg veel aandacht aan mijn borsten, eerst zuigt en likt ze over mijn tepels afgewisseld met tongzoenen. Daarna bewerkt ze mijn borsten met haar handen; oh wat is dat lekker, ze kneed ze stevig en doet juist weer heel voorzichtig met mijn tepels. Die combinatie maakt me gek.. volgens mij is er een behoorlijk natte plek in mijn slipje ontstaan oeps :p.
Als ze klaar is met mijn borsten komt ze boven op mij liggen, haar kutje is nu boven mijn gezicht.. en mijn kutje (met broek nog) onder de hare. Ik steek mijn tong uit en begin haar zachtjes te likken, eerst de binnenkant van haar benen, dan steeds verder tussen haar benen tot ik aan een schaamlipje lik. Ik voel een schokje door haar lijf gaan, ik lik nu aan beide schaamlippen en af en toe ga ik er tussen door, zodat ik tegen haar klitje aan kom, bij de eerste aanraking met haar klitje kreunt ze luid. Dat moedigt mij aan om verder te gaan en zo bewerk ik haar kutje met mijn tong. Ondertussen heeft ze mijn broek uit weten te krijgen en ze streelt mijn kutje. Ze trekt mijn slipje uit en begint me te vingeren. Ze gaat direct op mijn klitje af en streelt hem ruw. Precies zoals ik het lekker vind. Dan verwisselt ze de vinger voor haar tong. Dat is zo'n zalig gevoel, een nat warm zacht iets op je klitje.
Ik ben in de 7vende hemel. Oh wat doet ze nu?? Ze pompt twee vingers hard in mijn kutje ik kreun van genot terwijl ze mijn kutje likt neukt ze me ook nog met 2 vingers.. ik doe nu het zelfde bij haar.. we kreunen en bewegen heftig. Dan zet ze zich van mij af, mijn vingers glijden naar buiten uit haar kutje en ik lik ze af. Mm wat smaakt ze lekker. Ze komt weer boven op mij liggen, maar nu zijn onze hoofde bij elkaar. Ze duwt haar been tussen de mijne en zorgt dat mijn been tussen haar benen ligt. We tongen heel geil. En nat. Ze maakt neuk bewegingen met haar kutje, ze rijdt tegen mijn been op.. ze kreunt erg hard en lijkt het lekker te vinden, ik besluit om het ook maar eens te proberen. Eerst zachtjes want ik ben bang om haar te bezeren.. maar ze kreunt harder, harder; dus ik rijd harder tegen haar been.
De zweetdruppeltjes zijn nu duidelijk zicht baar op ons beiden. Onze kutjes glimmen van het vocht. We kreunen nu zo hard dat we de aandacht van anderen hebben getrokken, die staan nu in de kamer. Ze kijken toe een enkeling is al aan het masturberen. Wij hebben niets in de gaten. De temperatuur stijgt want we komen bijna klaar de kutjes kletsen op onze benen.. je kunt het duidelijk horen.. en dan komt zij klaar.. ze steekt haar tong in mijn mond en ik kan aan de bewegingen voelen dat ze aan het klaar komen is.. het duurt enorm lang ik ga gewoon door, dan kom ik ook.. Ik geef een luide gil want zo'n orgasme heb ik nog nooit mee gemaakt. Ik krijg het er benauwd van. Als ook mijn orgasme is weg ge ebt liggen we nog heftig te tongen. De mensen om ons heen zijn weg gegaan.. we vallen in slaap.
Als ik wakker word kijk ik om me heen en besef dat het maar een droom was, helaas, maar misschien in de toekomst?????
Aantal keer gelezen:
578
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)