Spannendverhaaltje.nl

Lekkere oude milf

-
16-08-2010
Hallo, mijn naam is Jochem en ik ben 23 jaar oud. Ik ben woonachtig in Nijmegen en fantaseer al een tijd over oudere vrouwen. Ik heb van alles geprobeerd om in contact te komen met een vrouw van rond de 30 a 40 (of ouder). Via internet, via sex sites. Tot ik op een gegeven moment er toch 1 vond! Ik was weer eens geil op een willekeurige avond. Dus ik ging achter mijn computer zitten, ik logde me in op chatgirl (een geile chat site). Na lang gechat te hebben met tv`s en mannen (waar ik geen trek in had, maarja ik was geil) heb ik de site maar afgesloten. Ik ben toen naar mijn profiel gegaan van een site. Daar was ik al een tijdje aan de praat met een vrouw van 39. Ze vertelde al in ons eerste gesprek dat ze in was voor een leuk gesprek, maar meer ook niet. Ze was overigens getrouwd en had 2 kinderen.
Ik besloot om gewoon geduld te hebben en een tijdje normaal met haar te chatten. Op haar foto`s zag ze er goed uit. Ze had donkerblond kort haar, en van de foto`s te zien hield ze wel van af en toe uit haar dak te gaan tijden feestjes. Op 1 foto droeg ze een opwindend pakje, waar ik me ook gelijk op af had getrokken. Met de gedachte dat ik sex had met haar. Op een avond vroeg ik haar msn via netlog, we waren al 3 maanden berichtjes naar elkaar toe aan het sturen, en ik vond het tijd dat we elkaars email adressen verwisselde. Op msn gingen we leuk aan de praat en ik zag dat ze een webcam had. Dus ik vroeg of ze hem aan wilde zetten. Dat vond ze geen probleem. Ik zette die van mij ook aan en we gingen gewoon verder met babbelen. Ik zag dat ze rookte en een wijntje in haar hand had. Zag er gezellig uit daar. Ze vertelde dat haar man nachtdienst had en dat haar kinderen al liggen te slapen. Ze had zo`n mooi verzorgd gezichtje. Kon niet stoppen met naar haar kijken.
Ze stond op om haar glas nog in te vullen en ik zag een perfect kontje! Ik voelde in mijn broek al iets groeien. Men wat was ze lekker... ik wist dat het vanavond over andere onderwerpen moest gaan dan koetjes en kalfjes. Op de cam zag ik dat ze terug kwam met een gevuld glas en ze lachte vrolijk naar me. " Gelukkig zit je er nog " zei ze. Ik vroeg haar hoe ze haar figuur zo mooi had gekregen, ondanks haar 2 kinderen. Ze zei meteen " in ieder niet door de sex"! Ik wist niet hoe ik dit op moest vatten, maar ze lachte er lief bij. Dus ik trok mijn ondeugende schoenen aan en vroeg of ze nog veel aan sex deed met haar man. (dit was een spannende vraag, aangezien we nog nooit over sex hadden gesproken). Ze lachte en zei, "Als je getrouwd bent dan valt het wel mee met de sex ;)". Ik vroeg haar of ze het niet miste, want iedereen heeft daar toch behoefte aan. Waarop zei antwoorde, natuurlijk mis ik soms wel, maar hoe zit het met jou Jochem?
Heb jij veel sex? Ik stond op en liep even weg om wat drinken te pakken. Wist ook niet zo goed wat ik moest zeggen "moet ik eerlijk zijn, of liegen?" Ik kwam terug en zei "ik heb je toch niet afgeschrokken met die vraag". Ik ging maar gelijk in op haar vraag. "Ja, ik heb wel regelmatig sex, maar meestal met meisjes die saai in bed zijn". Weer zag ik haar mooie lach, "Je moet een meer ervaren iemand hebben" zei ze. Na een tijdje beetje speels met elkaar gepraat te hebben was haar glas weer leeg en ze zei dat ze zo terug was. Ze moest even drinken pakken. Ik zei "Pak je altijd alleen voor jezelf :)" . Ze zei, nee hoor er staat een glas hier voor je klaar". Ik geloofde haar niet maar ze zei dat ik wel langs mocht komen, en dat het haar gezellig leek. Ik vroeg haar adres en na een paar keer aarzelen ben ik de auto in gestapt en 20 minuten later stond ik voor haar deur. Ze opende de deur en ga me een hand en 3 kusjes.
Het was lekker warm binnen en er stond idd een glas wijn voor me op tafel. We gingen naast elkaar zitten en ze vroeg of ik nog steeds vond dat ze mooi was (dit heb ik een aantal keer tegen haar gezegd via de chat). "ik zei dat ze nog mooier was dat op de foto`s." Ze gaf me een kusje op de wang en zei dat ze dat lief vond. We zaten nu naast elkaar op de bank en ze vroeg of ik een film wilde kijken. Ik stemde toe, en ze ging op het hurken zitten voor een kast met films. Haar slipje kwam er bovenuit en een klein stukje bilnaat. Zo`n lekker kontje in die donkerblauwe strakke spijkerbroek. Mijn lul werd al wat harder. We gingen een romatische horror kijken waar ik de naam niet meer van weet. Tijdens de film waren we nog even aan het kletsen en ze kwam steeds dichter tegen me aan zitten. Op een gegeven moment zat ik rechtop op de bank en zij lag tegen mij zijkant aan. Ze keek om hoog en lachde naar me. We bleven elkaar even aankijken tot ik met mijn hoofd naar onder ging en haar een kus gaf op de mond.
Eerst een kleintje, daarna kwam de tong erbij. Ze beantwoorde hem meteen en we waren even lekker aan het tongen. Ze ging nu op het knieen naast me zitten op de bank, lekker kussend gleed haar hand over mijn buik en borst. Mijn hand zat al aan haar heerlijke kontje en mijn andere onder haar witte overhemd. Ik voelde haar bh en haar heerlijke tieten. Vanaf mijn borst gleed ze langzaam naar beneden en begon mijn pik te strelen terwijl hij nog in mijn broek zat. Ik besloot een handje te helpen en mijn broek open te maken. Mijn lul sprong al onder mijn boxershort omhoog. Ze pakte hem met haar handen en begon met te trekken. Ondertussen deed ik haar blouse los en kuste haar tieten. Ze was heerlijk zacht aan het kreunen. Wat een heerlijk lichaam had ze. Mooie stevige borsten en lekker buikje. Na een lekkere tongzoen ging ze langzaam naar beneden. Ze gaf een likje op mijn eigen en nam vervolgens mijn hele penis in haar mond.
Ze was me al lekker aan het pijpen en ik ondeed me van mijn broek. Ik zat nu naakt op haar bank. En werd heerlijk gezogen. Ze had haar blouse en bh ook uit. Ze had haar broek nog aan met alleen de bovenste 3 knopen los. Ze had een geil broekje aan. Na 5a10 minuten kwam ze overeind en begon me weer te kussen. Ik deed haar broek nu uit en stopte met hand in dat geile kleine broekje. Wat was ze nat. Mijn vingertje ging naar binnen en ze likte aan mijn oor. Heel zachtjes was ze aan het hijgen. Nu waren de rollen omgedraaid en ze ging naakt op de bank zitten. Ik begon weer lekker met tongen en haar tieten te masseren.
Langzaam ging ik naar beneden, geen enkel intiem plekje sloeg ik over zonder het gekust te hebben. Heerlijk was ik aan het sabbelen aan haar tepel terwijl ik haar lekker vingerde. Nu ging ik naar beneden en gaf gelijk een flinke lik aan het heerlijke kutje. Deze was mooi bijgehouden met een klein streepje. Haar poesje proefde zo lekker, en heb haar zo`n 10 minuten gebeft voordat ze klaar kwam. Ze was drijfnat en kwam kreunend klaar (dit kon niet te luid aangezien de kinderen boven lagen te slapen). Ik kwam omhoog en ze trok haar benen omhoog, en keek me uitdagend aan. Ik ging boven haar hangen en duwde me lul in haar. Ik lag die geile oudere vrouw te neuken op de bank waar haar man morgen weer zit. Oh wat was ik geil. Ik moest oppassen dat ik niet gelijk klaar kwam. Ik lag heerlijk te stoten in haar en we waren lekker aan het zoenen. Haar tong voelde ik overal rond mijn mond, en nog net niet achter in mijn keel. Ze sabbelde zelfs even op mijn tong.
We veranderde van standje, ik ging op de bank zitten en ze ging bovenop. Wat kon die vrouw lekker rijden op mijn lul. Ik voelde dat ik bijna kwam en dat zei ik tegen haar. Ze sprong van me af en begon me te pijpen. Ik spoot in haar mond en een beetje over haar tieten. Ik kwam zo lekker klaar niet normaal. Ze ging me geil aan terwijl ze met haar hand door mijn sperma ging en het oplikte. Het was ondertussen al half 4 en haar man kwam rond 6 uur thuis. We hebben nog even tegen elkaar aan gelegen en ze hoopte me nog vaker te zien. Ze vond me lief/leuk/sexy en geil. Nu 3 jaar laten neuk ik haar nog en zijn we goed bevriend. Ze is nog getrouwd en woont nog steeds samen. Ik weet niet of haar man wil weten hoe vaak haar vrouw is geneukt in zijn bed en onder zijn douche.
Aantal keer gelezen:
1122
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)