Spannendverhaaltje.nl

Lekkere massage

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Romantic Lover meer verhalen van Romantic Lover Na het bad lig jij volledig ontspannen op je rug op bed met een kussen onder je heupen. Ik zit tussen jou dijen, jouw benen liggen weid gespreid, knieën licht gebogen, rustend op mijn dijen. Ik streel zacht je borsten, buik, venusheuvel en dijen om je op de komende massage voor te bereiden. Mijn zachte, warme handen - nat en glad van de olie – masseren de boven en binnenkant van je dijen. Je voelt hoe de zachte kussentjes tussen je liezen en de binnenkant van je dijen heel subtiel door mijn vingers worden gestreeld. Je buik, navel, venusheuvel en borsten en tepels krijgen nu ook een lichte massage. Een erotisch gevoel neemt bezit van je schaamstreek en ik zie je dat je al een klein beetje vochtig bent geworden.
De erotiserende geur van de massageolie voegt een rustgevend effect toe aan ons intieme spel waarin jij mijn prinsesje bent die verwend wordt.
Mijn zachte handen en strelende vingers bezorgen je tintelingen op alle plaatsten waar ik je heel zacht masseer. Soms voel jij mijn vingers vlinderlicht jou tepels beroeren om even later kleine erotiserende kringetjes om je navel te draaien en dan vervolgens af te dalen om je venusheuvel licht te kietelen en te masseren. Of ik buig voorover om liefdevolle woordjes in je oor te fluisteren en kleine likjes in je hals te geven. Dan weer voel jij de zijkanten van mijn handen heel licht langs de randen van je borsten over je zijden naar je rug glijden, je rillingen van ingehouden genot gevend. Soms trek ik heel zacht aan een tepel of knijp er licht in. Dan blaas ik er op en voel jij een koude trilling over je tepel gaan, gevolgd door een warme kus op die gezwollen tepel. Bijt er dan zachtjes in of neem dat knopje fluweelzacht tussen mijn getuite lippen. Soms geef ik je kleine likjes op je borsten, tepels of navel. Dan weer blijft de palm van mijn hand op je venusheuvel liggen en geven mijn vingers zachte klopjes op je navel. Jij geniet intens van alle onbekende dingen die ik met je doe. Alles heel zacht, liefdevol strelend en kussend… jou rillingen van puur erotisch genot bezorgend. Alle zenuweinden in jouw erogene zones staan op hoogspanning in afwachting om steeds weer opnieuw teder aangeraakt en gestreeld te worden. Steeds weet je dat mijn handen, vingers, mond en tong zullen terugkeren naar al die plekjes die jou zo’n verrukkelijk erotisch en opwindend gevoel op die o zo gevoelige plekjes bezorgen. Deze massage en dit liefdesspel is alleen voor jou bestemd en ik merk dat jij er intens van geniet!
Dan begin ik heel zacht en voorzichtig de opening van jouw vagina en je buitenste schaamlippen te masseren. Veel massageolie heb ik nu niet meer nodig omdat jij al behoorlijk nat bent geworden. Jou rozerode lippen zijn zacht en glad door jouw geile kutvocht dat nu overvloedig begint te stromen alsof een dam in jou is doorgebroken. Voorzichtig neem ik je buitenste schaamlip tussen duim en wijsvinger en masseer heel subtiel over de volledige lengte van die lip. Als ik je vagina aanraak kun jij met moeite je gekreun onderdrukken en je bekken stilhouden. Jij dijen trekken samen als ik je nog verder aanraak. Met mijn andere hand masseer ik afwisselend je dijen, buik, navel, venusheuvel, tepels en borsten. Al mijn zachte aanrakingen doen elke zinderende zenuw in je lichaam vragen om opnieuw gestreeld en geliefkoosd te worden. Daarna doe ik hetzelfde met je binnenste schaamlippen en masseer zacht en terloops je clitoris. Zachtjes knijpen mijn duim en wijsvinger in jouw klitje en met mijn volle hand masseer ik je geopende vagina. Ik blaas zachtjes op je clitoris en mijn vingers draaien heel zacht rondjes om jouw gezwollen pretknopje. Zacht, teder en liefdevol, maar tegelijkertijd o zo opwindend voor jou. Jij ligt zachtjes te kreunen en te hijgen van alle liefdevolle strelingen die je ondergaat. Je ogen zijn gesloten, terwijl je verrukkelijke mond half open staat en je tong langs je lippen strijkt. Jouw handen strelen samen met mijn handen alle heerlijke plekjes op je lichaam. Als je aan al die verrukkelijke aanrakingen gewend bent geraakt, breng ik heel voorzichtig een vinger in je vagina en masseer de binnenkant van jouw ultieme vrouwzijn. Geniet ervan wat ik met je doe en probeer ontspannen te blijven, jouw orgasme komt echt wel. Dan zoek ik voorzichtig in je vagina naar je G-spot om die te masseren met twee vingers. Als ik je G-spot vind, knipper je even met je ogen en zie je neusvleugels trillen en je witte tanden die zacht op je lippen bijten. Je buik laat kleine wellustige krampsamentrekkingen zien en als je dijen een beetje samentrekken zie ik een heerlijke glimlach rond je mond verschijnen als jij je hoofd een beetje achterover gooit en je buik tegen mijn hand aan drukt. Jouw borsten zwellen nog meer en dat komt niet alleen door wat mijn handen en vingers met je borsten en tepels doen. Tot in je diepste vezels van jouw vrouwelijkheid voel je de zinderende en opwindende hitte van wat mijn handen en vingers met je doen. Ik blijf je clitoris met mijn andere hand heel zacht en subtiel masseren. Door de afwisselende druk en ritmes die mijn vingers in je vagina, op je G-spot en op je clitoris uitoefenen en de tederheid van ons samenzijn zal jou orgasme niet lang op zich laten wachten, om daarna steeds opnieuw gewekt en bevredigd te worden.
Zo begon het vanmiddag, nadat wij dan toch gisteravond eindelijk weer eens hadden afgesproken. Eerst wilde jij steeds niet, maar toen ik je mailde dat ik je wilde masseren met een wel heel speciale massage, werd je vrouwelijke nieuwsgierigheid toch gewekt. Toen ik vervolgens mailde wat die massage zou inhouden, werd jij gelijk botergeil en verlangend om maar snel van die massage en opnieuw van ons samenzijn te genieten. Kennelijk had iets in mijn mails toch een onweerstaanbaar erotisch verlangen bij je opgewekt om die massage te krijgen die ik je beloofde als we opnieuw zouden daten.
In het telefoongesprek dat volgde hebben we afgesproken dat ik vanmiddag bij je thuis zou komen in Antwerpen om dan heerlijk van en met elkaar te genieten. Daaruit bleek dat jij eigenlijk het liefst al wilde dat ik gelijk naar je toe zou komen om jouw en onze erotische fantasieën te bevredigen. Jammer dat je vriendin gisteravond bij je op bezoek kwam anders was ik direct naar jou gereden en hadden we de hele nacht samen kunnen doorbrengen.
Vanmorgen heb ik me tiptop geschoren om helemaal glad, schoon en fris bij jou te zijn, ook al is het 33 graden vandaag. Het zal daarom wel een zinderende en natte dag worden.
Als het eindelijk middag is en ik bij je ben neem ik je in mijn armen en druk een zachte kus op je mond. De erotische spanning zoals van de eerste keer is weer duidelijk voelbaar in onze kus. Als onze tongen elkaar ontmoeten is het opnieuw vertrouwd en zijn wij vandaag weer een liefdespaar voor even en vergeten de hele wereld. Jouw warme lichaam tegen mij aangedrukt voel ik de erotische spanning van het eerste moment weg vloeien.
Mijn handen omvatten je heupen en ik kijk je opnieuw aan en zie de twinkeling in je groene kattenogen. Je bent hooguit 10 cm kleiner dan ik en je lieftallige gezicht wordt nog extra geaccentueerd door je bruine haren. Jouw buik drukt heel licht tegen mij aan en om jouw mond speelt een mysterieuze glimlach. Ik zie in jou opnieuw die fantastische vrouw die heel veel van lichamelijke aandacht en tederheid houdt en toch precies weet wat ze wel en niet wil. Jij bent een vrouw die net als ik van seks houdt en daar urenlang intens van kan genieten.
Het voelt alsof wij in elkaar ons seksmaatje voor het leven hebben gevonden en tegelijkertijd weten wij dat ook van elkaar. Vurig, speels, intiem, liefdevol en bevredigend is de seks die we hebben. In bed staan we in vuur en vlam voor elkaar en zwepen de ander op naar ongekende seksuele hoogten. Om daarna intens tevreden dicht en knus bij elkaar te liggen en liefdevolle woordjes fluisterend. Al die gedachten schieten in een ogenblik door mijn hoofd en ik neem je opnieuw – maar nu veel intiemer – in mijn armen. Alsof diezelfde gedachten ook jou beheersten, nestel jij je als een spinnend poesje in mijn armen en drukt je lichaam nog vaster tegen mij aan. Onze innige kus voorspelt een verrukkelijke middag en avond.
Jij hebt alle deuren opengezet en er waait een verfrissende wind door het huis. Even later lopen we naar je slaapkamer en sluiten de gordijnen half maar laten de deuren open. Vanaf nu hebben wij geen toeschouwers nodig en willen we samen zijn.
Ik kan mijn ogen en handen niet van je afhouden en wil je overal aanraken. Ik trek je met je rug tegen mijn borst en omvat met mijn handen jouw borsten. Automatisch leg jij je hoofd in mijn hals en opent je mond om mij opnieuw te kussen. Ik voel een lichte huivering van genot door je lichaam trekken als onze tongen elkaar weer vinden en mijn handen jouw borsten strelen. Straks zal ik je overal aanraken en doen wat ik beloofde. Ga het voor jou heerlijk, zinderend en genotvol maken. Dat jij volledig geniet van wat ik met je ga doen. Hoe het voelt vrouw te zijn, een passioneel beminde en begeerde vrouw te zijn.
Innig kussen wij elkaar en onze handen friemelen aan kleren die nu overbodig zijn. Ik zie je opnieuw in al je volmaakte naaktheid en jij mij. Je tepels zijn harde knopjes die op jouw ronde natuurlijke borsten staan. Echt, zoals alles echt en lekker aan jou is. Onze ademhaling gaat zwaarder dan normaal door de seksuele opwinding waarin wij beiden verkeren. Ik raak je schaamstreek teder aan en jij voelt aan mijn erectie. Je hijgt licht en jouw pupillen zijn groot en zwart van seksuele verwachting en ingehouden lust.
Samen nemen we een bad. Jij zit heerlijk en ontspannen tegen mijn borst in jou grote bubbelbad. Ik speel met je borsten en tepels en streel je buik. Knuffel en streel alles aan je en fluister lieve woordjes in je oor om je te laten voelen dat je bij mij veilig bent in je meest intieme momenten. Jij moet je veilig en ontspannen voelen om volledig te kunnen genieten van de vaginale massage die ik je ga geven. Ook om makkelijker je seksuele en emotionele orgasmes te kunnen krijgen.
Als je na de massage in een zinderende explosie het orgasme door jouw lichaam voelt gieren en ik je hoor hijgen en kreunen van zinnelijk genot van wat mijn handen en vingers met je hebben gedaan, neem ik je in mijn armen houden tot jij weer een beetje bij je positieven kan komen. Ik houd je vast Janice zodat jij je veilig en vertrouwd bij mij zal voelen. Jij bent op dat moment mijn enige vrouw, waar ik van houd.
Daarna voer ik je telkens opnieuw van orgasme naar orgasme, zodat je clitoris als een kleine penis op je vagina staat. Jouw poesje kussend en verwennend. Zachte likjes op je klitje geven, aan je schaamlippen sabbelen en jouw geile kutvocht proeven. Opnieuw met mijn vingers jouw G-spot beroeren, zodat jou genot alleen maar toe neemt. Als jij op je buik ligt en ik je een b2b massage geef, voel je mijn erectie tussen je geopende benen bij je naar binnen glijden. Heel intiem en teder is de vernieuwde kennismaking van jouw vagina met mijn penis. Ik voel jou kontje tegen me aandrukken om niets van dat verrukkelijke gevoel van mij in jou te missen.
Als wij daarna samen neuken en onze innige en intieme verstrengeling blijft voortduren, terwijl ik volledig in jou ben, dansen we samen op het ritme van onze zinnelijke lust om samen de toppen van totale seksuele bevrediging te beklimmen.
Voel jou venusheuvel tegen mij aan als mijn penis jouw vagina neukt en ik je kontje vast houd. Daarna lig jij met je benen weid gespreid over mij heen en voel jouw warme kutje mijn penis omsluiten. Kus je en sabbel aan je oorlelletjes. Ik neem je borsten in mijn handen en speel met je tepels die opnieuw hard worden van mijn erotische aanrakingen. Heel zachtjes op je tepel bijtend zonder je pijn te doen en je lichaam voelen sidderen van ingehouden hartstocht die opnieuw tot ontlading komt. Om dan het verzengende vuur opnieuw aan te wakkeren en uiteindelijk in een gelijktijdige extase te exploderen in zinnelijke erotische bevrediging.
Streel jou teder, zodat jij je geheel en al een vrouw voelt die bemind wordt door een man, jou man voor even. Samen lachen, wijn drinken uit elkaars monden, gevolgd door een innige kus, lief en teder zijn voor elkaar. De intimiteit beleven die seks hebben met elkaar tot gevolg heeft. Voor even één verenigd in passionele liefde. Knus bij elkaar liggen als we moe en voldaan zijn na de erotische inspanningen. Terwijl wij zo stil en intiem bij elkaar liggen, voel ik aan de bewegingen van je arm dat jij jezelf nog een keer masturbeert. Innig kussend blijven onze monden geopend tegen elkaar aan gedrukt als ik jou weer voel klaarkomen. Intiem, vertrouwd, samen een. Jouw kut en mijn penis zullen na vandaag gloeien en branden van verlangen elkaar weer snel te ontmoeten. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar romantic_lover@live.be)
Aantal keer gelezen:
771
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)