Spannendverhaaltje.nl

Lekkere buurmeisjes

-
16-08-2010
Hai, Ik ben Tony, en ik woon al enige jaren samen met Jessica. Ons sexleven is best goed te noemen, maar omdat we niet allebei altijd op dezelfde tijden thuis zijn, heb je weleens zin als de ander niet voor handen is. Dat gebeurde mij dus ook. Het was een lekkere warme dag, doordeweeks, en Jess was al vroeg naar har werk gegaan. Ze had daarna een etentje met wat collega's dus het duurde wel even voor ze weer terug was. Ik zat lekker in mijn boxershort aan de ontbijttafel, toen ik nogal wat lawaai hoorde. Ik stond op en keek uit het raam. Ik zag al snel wat het was. Tegenover ons woonde een gezin, met twee jonge dochters. Wendy was net 18, en volslank, een echt Rubenstypetje. Roodbruin haar, grote borsten, dikke billen, en een heel lief gezichtje.
Ze was aardig populair, want ze had altijd veel vriendinnnen die bij haar kwamen. Melanie, de oudste was in veel opzichten het tegenovergestelde. Ze was lang, slank, kleine stevige borsten, en strakke billen. Ze had een beetje een streng gezicht, net als haar moeder Nicole. Ze was ook bijna altijd alleen. Die 2 meiden maakten die ochtend het lawaai. Ze waren alleen thuis, de ouders waren naar de camping, en de meiden mochten thuis blijven. Ze waren leuk gekleed, Wendy in een strak roze truitje en dito broek (ondanks dat ze iets dikker was dan haar zus) en Melanie in een groen mini-rokje, hoge zwarte schoenen, en een zwart hempje, lekker kort, zodat je haar tegen de navel aan keek. Dit vrolijk lawaai en het uitzicht deed mij wel iets groeien. Ik begon dus voorzichtig met mezelf te spelen. Ik zal je eerst eens iets over mezelf vertellen.
Ik ben 35, zit in de bouw, en heb dus een niet al te slecht figuur, je weet wel, brede schouders, stevige armen en benen... Ik mag niet klagen. Ik trok me wel eens vaker af als ik aan die meiden dacht, maar om nu alleen thuis te zijn, en ze ook nog allebei te zien, maakte het wel extra lekker. Ik stond zo een tijd met mezelf te spelen, en kwam heerlijk klaar. Hmmm niets is lekkerder als je dag zo te beginnen. Spoedig ging ik weer verder met de dingen waar ik mee bezig was, toen ineens de deurbel ging. Het was Wendy. Ze vroeg of ik hun kon helpen met een klusje in huis. Ik deed ff snel een T-shirt aan over mijn korte broek en liep met haar mee. Thuis bij hun binnengekomen, zei ze, het probleem is boven. Ze bracht me naar de slaapkamer van haar ouders, waar Melanie al op bed lag, met alleen een stringetje aan.
Ik zei hey wat is er aan de hand, maar Wendy had de kamer deur al dicht gedaan en zei, ga maar eens zitten, en kijk eens naar de TV. Het bleek dat die trutten mij hadden opgenomen terwijl ik me had afgetrokken aan hun. Melanie, die zoals ik al zei de krengigste is, zei dat ze dat eigenlijk aan mijn vriendin en haar ouders moest laten zien, maar dat er een manier was om daar onder uit te komen. Ik wist dat als dit uit kwam, ik grote problemen zou krijgen, dus ik zei haar dat ik alles zou doen. Oke, zei ze, begin maar met je uit te kleden, laat maar eens zien wat je in huis hebt. Ineens verlegen deed ik mijn broek en shirt uit, en stond in volle glorie voor hun. Kijk eens Wen, hij vindt ons geloof ik wel lekker. Mijn pik kon zich niet inhouden, en stond nogal fier overeind. Goed Tony, ga eens voor het raam staan, en doe wat je ook doet als je naar ons kijkt, maar waag het niet om klaar te komen. Ik ging nogal beschaamd voor het raam staan, en begon me weer af te trekken.
Kennelijk vonden ze dit nog niet goed genoeg, en ze zei nu, kom op,zeg wat je over ons zegt als we je niet kunnen horen. Ik begon de dingen te zeggen die ik altijd zei, als ik aan ze dacht. Oke lekkere sletten, open die geile bekken maar en lik aan mijn lekkere paal, neem hem maar diep in je keeltjes... Jaaaa.... ik moest zeggen dat ik bijna vergat waar ik stond, de gedachte was al lekker genoeg. Doe die benen wijd lekkere kutjes van me, dan zal ik eens lekker in je stoten... en als je braaf bent, naai ik die geile reetjes ook nog even vol... waar je iedereen zo gek mee maakt, als jullie op straat lopen, lekkere hoertjes van me... Ineens voelde ik een harde knal op mijn billen en terwijl de pijn tot me doordrong, zag ik dat Melanie een riem had gepakt, en me een tik had gegeven. Ga op het bed zitten, ik deed wat ze zei, en ze liet wendy voor me knielen.
Wen, zuig hem maar eens lekker af. Haar zusje begon me af te zuigen, terwijl ze me strak aan bleefkijken. Ik kon me haast niet in houden, toen ze ineens stopte, ze wisselden van plek, en terwijl Wendy nu stond toe te kijken, begon Melanie me te pijpen. Wendy zei toe, ik wil hem in me voelen, en duwde haar zus weg. Ze begon me wild te berijden, en ik dacht dat ik gek werd.Melanie begon aan mijn tepels te trekken, en met een andere hand tussen mijn benen te strelen. Ze maakten me gek. Toen ik op het punt stond om te komen, fluisterde Mel me in het oor, dat ze niet aan de pil waren, dus als er problemen zouden komen, het MIJN schuld zou zijn. Ik schrok ontzettend, maar kon het ook niet meer inhouden. Ik voelde mijn lading tegen haar baarmoeder aanschieten. Ik schoot lading na lading in dat strakke kutje.
Nog na schokkend stapte ze van me af, en voor ik besefte wat er gebeurde, hadden ze mijn handen vastgebonden aan de spijlers van het bed. Mijn benen kregen de zelfde behandeling. Melanie zei tegen haar zusje, pijp hem stijf, ik wil ook nog even. Wendy nam me in haar mond, en deed dat zo goed, dat ik snel weer in mijn volle sterkte overeind kwam. Melanie kwam nu boven me zitten, met haar rug naar me toe. Wendy ging voor ons zitten, en begon ons te likken, mijn ballen en het klitje van haar zus. Ook dit was best een heerlijk geil gevoel. De zusters zeiden de grofste, geilste dingen tegen me, en ik moet zeggen dat het me niet koud liet. Ik stond al znel weer te koken, toen Wendy ineens een vinger in mijn kontgaatje stopte... Toen hield ik het echt niet meer, en met een luid geschreeuw kwam ik voor de tweede keer klaar. Wendy fluisterde Melanie iets in het oor, en die ging naar beneden. Ze lieten me even met rust.
Ik doezelde iets weg, en ik weet niet hoe lang ik daar gelegen had, maar ineens schrok ik van de bel. Ik hoorde ineens stemmen en daarna voetstappen op de trap. De deur ging open, en ik schrok me wezenloos, ze hadden twee vriendinnen gebeld, en die kwamen even kijken naar de 'buit'. Ze hadden ook een zak met spullen meegenomen, maar wat daar inzat, vertel ik een volgende keer...
Aantal keer gelezen:
771
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)