Spannendverhaaltje.nl

Lekker ranzig rijp

-
16-08-2010
Ik ben een jongen van 18 jaar, en het volgende is mij overkomen. Ik was alleen thuis want mijn ouders waren een paar daagjes weg, naar Frankrijk. Ik merkte dat ik ff boodschapjes moest doen dus ik liep even naar t winkelcentrum toe. Toen ik alle boodschappen had stond ik bij de kassa, waar het druk was, zodoende stonden we een beetje krap op elkaar. Ik rekenede af en liep trug naar huis. Eenmaal daar aangekomen gooiede ik het geld op tafel, maar er lag een briefje tussen dat ik niet herkende, ik pakte het en er stond op: Kom vavavond naar de Klaas de rookstraat 28, de deur is los. Ik fietste de klaas de rookstraat in en belde aan, ik werd van achter vast gepakt en geblindoekt. Eenmaal in de woonkamer werd mijn blinddoek afgedaan en ik zat op een bank tussen 2 vrouwen. De een schatte ik zo'n 45 jaar, blond haar, grote borsten, en geil gekleed. De ander was zo'n 60 jaar, rood haar en in een zwart leren pak.
De blonde vrouw heette Melanie te heten, de brunette Carla. Melanie vroeg of ik wat wou drinken, en ze haalde een biertje voor me. Ze kwam weer naast me zitten en zette de tv aan, en de video op start. Ik was benieuwd wat er zou komen, en Carla legde har hand op mijn been en begon erin te knijpen. Al gauw was er een harde porno film op de televisie en drukte Melanie haar tong in mijn mond. Mijn broek werd uit getrokken en mijn boxershort kapot geknipt. Daar had Carla mijn pik te pakken en ze trok er een paar keer aan. De vrouwen kenen elkaar aan en Melanie zat opeens op me en Carla bond me vast. Ik lag daar op de bank, handen en benen vastgebonden, terwijl Melanie eran kwam lopen met scheerspul. Melanie was een soort slaafje van Carla en ik had het gevoel dat ik dat ook zou worden. Ze pakte de schaar en knipte zoveel mogelijk haar weg om mijn pik. Melanie moest mij de hele tijd een beetje aan mijn tepels likken en me zoenen.
Na een tijdje was mijn pik helemaal kaal, ik werd er best wel een beetje giel van. Nog steeds lag ik daar vastgebonden, helemaal kaal van onder toen Melanie met haar poesje op mijn gezicht ging zitten, ik werd gedwongen om haar klaar te likken. Er werden wasknijpers op mijn zak en pik gezet, daardoor ging ik steeds sneller likken en raakte af en toen ook haar poepertje. Ik voelde een paar lippen om mijn paal die de pijn een beetje verzachtten. Opeens begon Melanie zwaarder te ademen en kwam ze spuitend klaar, mijn mond overstroomde er bijna van, want ik mocht van Carla niet slikken. Melanie klom van me af en begob haar eigen geil uit mijn mond te drinken. Ik spoot mijn lading in Carla's mindje en ze likter haar lippen af. Daar kwam ze aanlopen met een voorbinddildo die ze opdroeg dat Melanie deze voor moest doen. Eenmaal voor bij Melanie moest ze voor me neer knielen en mijn gladde sterretje likken.
Ik hoorde dat ze werd geslagen door Carla, haar kontje moest wel gloeien. Op eens voelde ik glijmiddel op mijn aarsje en hard stootte Melanie bij me binnen, ik dacht dat ik open scheurde. Ze hield even stil en begon me toen gevoelloos te neuken, haar dikke tieten deinsden lekker op en neer en alles wat ik kon doen was kijken. Ondertussen nam Carla mijn pik in haar mond en begon er weer hard aan te zuigen. Ze dreaaide zich om en zat nou in standje 69 op mijn, met har openstaande lipjes boven mijn navel. In eens zei ze: daar komt het, en ze liet een straal zeik over me heen vallen terwijl ik in m n kontje geneukt werd, iki was zo geil dat ik mijn pik alleen maar in een gat wou stoten. Toen werd ik losgemaakt en werd ik op handen en knieeen vast gebonden, weer kwam Melanie achter me zitten en ze pakte me weer maar deze keer was t lekkerder want ik voelde die zware borsten op mijn rug heen en weer gaan, een lekker geil gevoel.
De zeik lag op een plas over me heen. Ik was zo geil geworden, en Carla zag dat en kwam onder me zitten, ze maakte mijn pik droog en plantte deze tussen ahar rijpe billen, ze was helemaal droog en met pijn kwam ik in haar, ik voelde gewoon dat ze moest poepen want het was helemaal vochtig in haar darmen. ik neukte net zo lang en hard tot ze huilde van pijn en genot en tot ik lekker klaarkwam. Ik werd meegenomen naar de gad kamer waar mijn vermoedens bevestigd werden, De vrouwen gingen boven mijn liggende lijf hangen en begonnen hun poep over me heen te drukken. Toen ze klaar waren gleden ze bij me in bad en moest ik ze neuken in hun kontje, ik was weer zo geil als wat. We zijn de hele nacht door gegaan, lekker neuken en vunzen.
Aantal keer gelezen:
1076
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)