Spannendverhaaltje.nl

lekker op bed

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door dirk zo mooi zonder bh onder die warme dekens alsof je naast me lag. mijn handen op je heupen, mijn armen over je onderbuik, rustend op jou. ik voel je lichaam, ruik je geur waar ik opgewonden van raak en hoor zachtjes je ademhaling. ik lig op mijn linker zijde en druk je stilletjes tegen me aan, je heupen tegen mijn onder lichaam. het stimuleert, hgmmm.
met mijn hand ga ik onder je shirtje, je buikje strelend. mijn hand laat ik eventjes rusten op je van het ademhalen zachtjes op en neer bewegende buik. mijn duim maakt schuifbewegingen over je buik, je geniet intens. ik zie je gezicht op mega ontspanning en ik denk dat je je verheugd op al hetgeen nog komen gaat, hmmm.
zachtjes beweeg je je heupen ietsje en gaat wat lager liggen zodat mijn hand iets hoger op je lichaam komt te liggen, net onder je heerlijke borsten. ik kruip met mijn hand wat omhoog om vervolgens je linker borst in mijn hand te nemen. zachtjes knijp ik er in en je geeft een klein kikje "uhm"
ik masseer je borst verder en neem je tepel tussen mijn vingers en draai zachtjes, wat is dit geil he schat? het stimuleert het gevoel in je buikje en je poesje begint al langzaam wat vocht te vertonen in je slipje en bij mij begint er wat tot staan te komen.
ik beweeg mijn hoofd richting je oren en vertel hoe gek ik op je ben, dan neem ik je oorlel tussen mijn lippen en zuig zachtjes, mijn tong veroorzaakt kippevel. in een mum van tijd is dan ook je shirtje uit en belanden je tepels in mijn mond. half over je heen hangend kneed ik de onderkant van je borst en zuig ik je tepel.
ik maak wat schuivende bewegingen over je lichaam met die van mij, mijn pik is keihard en davoel je op je heupen. het maakt je gek.
langzaam spreid je je benen en ik kom er een beetje tussen liggen, eigenlijk is die slobberbroek wel wat veel........
hij is wat veel misschien, maar wel lekker zacht en sexy. je blote bovenlijf voelt warm aan en je lichaamsgeur is heerlijk.
ik plaats mijn volle lippen op die van jou en als je je mond een klein beetje open doet, beweegt mijn tong als een warme slang bij jou naar binnen. onze tongen vinden elkaar en beginnen de liefdesdans. je smaakt geweldig en we genieten intens.
je borst laat ik niet los, ik blijf ze heerlijk masseren en je legt jou hand op die van mij ten teken maar vooral door te gaan.
met mijn andere hand zoek ik jou hand op en onze handpalmen vallen op elkaar en onze vingers verstrengelen zich. je knijpt zachtjes in mijn handen en alles duidt erop dat je behoorlijk geil begint te worden.
mijn paal staat ook op keihard en je voelt hoe ik ter hoogte van jou kruis zachtjes naar beneden druk. het laat je niet koud want je beweegt je heupen van genot.
mijn mond laat even jou mond los om naar je nek toe te bewegen waar mijn lippen zich in je nek zetten om je daar een warme natte zoen te bzorgen. om er beter bij te kunnen gooi je ook je hoofd wat naar opzij en ik glij onderlangs je hals richting je borsten. wederom neem ik je tepels in mijn mond en zachtjes bijt ik erin.
mijn tong wilt verder afglijden naar beneden en zoekt een baan richting je navel. je voelt hoe mijn warme mond naar beneden afdaald en ik geef je lieve zoentjes op je buik.
mijn handen glijden over de stof van je slobberbroek over je benen op en neer. soms wat harder en soms zachtjes, het hoort allemaal bij dit geile voorspel om straks met mijn harde paal bij je binnen te glijden. je verlangt naar me en kreunt licht. je ogen zijn dicht om het gevoel nog intenser in je op te nemen.
je voelt hoe mijn handen over je broek richting je kruis beweegt en daar zachtjes op je kutje drukt "uhmm" je gooit je heupen iets omhoog, wat is dit heerlijk, we zijn gek van verlangen.
ondertussen raak je in extase en heb je niet gemerkt dat ik al mijn kleding al van mijn lijf gerukt heb. langzaam begeven mijn handen zich tussen het elastiek van je broek om deze van je billen af te laten glijden. je wilt maar al te graag meewereken en in no time heb ik een prachtig zicht op je zwarte slip waar je liefdesgrotje onder verborgen zit. nog 1 obstakel te gaan alvorens ik in je glijden kan en we dan n kunnen zijn.
mijn tong heeft al snel je lies gevonden en een rilling gaaat door heel je lijf. je spreidt je benen nog verder en het is gemakkelijk om je liezen te liefkozen. af en toe gaan mijn vingers tussen het slipje en je benen om te voelen hoe warm je bent.
je pakt met je hand mijn hand weer en drukt hem stevig tegen je poesje. je klitje word gestimuleerd en ik voel dat je al aardig nat begint te raken.
tijd om je slipje uit te trekken en je weet niet hoe snel je mij helpen moet om dat uit te trekken.
nu ben je er klaar voor, je kutje is nat en staat mooi open voor de ontvangst van mijn liefdesknuppel.
om je nog wat te plagen veeg ik met mijn tong je vocht een beetje van tussen je schaamlippen. als je mijn tong op je kutje voelt, kronkel je hevig en zegt: "toe schat, kom bij me binnen, ik wil je".
dan ga ik op mijn knien voor je zitten en pak mijn keiharde pik beet, ik leun wat voorover en zie dat er bij mij ook al wat voorvocht uit mijn eikel druipt. we zijn beiden zo enorm geil en hunkeren naar elkaar, hmmmm.
ik druk mijn warme eikel tegen je klitje aan en voel je warme vocht. wat ben je lekker. ik kan het niet lang verdragen en schuif dan plotseling mijn hele staaf bij je binnen. je kreunt "aaahhhhh" je voelt hoe ik je opvul en vervolgens gelijk in en uit je schuif om de spanning gelijk meer op te voeren. "neuk me schat, ik wil dat je me neukt" zeg je me
en het tempo van neuken word gelijk opgevoerd. je kutje spant zich rtond mijn eikel en je knijpt je kut spieren strak en vast.
ik neuk je steeds sneller en al snel begint het bekende gevoel bij je op te komen. je wilt dat ik je vol spuit, je wilt alles hebben van me "neuk me schat, ik voel je" roep je me toe.
mijn pik begint zich te spannen en er kondigd zich een vulkaan uitbarsting aan.
nog sneller neuk ik je nu "kom schatje, spuit me vol, spuit alles in me, ik wil je zaad, toe dan lieverd, doe het"
en dan voel je hoe ik mijn stralen sperma diep bij je naar binnen spuit aaaaaaaaaaaaahhhhh ik kom
Aantal keer gelezen:
587
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)